Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10122
 • 059-09076
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 42,90 * € 46,90 * (8,53% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Word 2016 is een voor de cloud geoptimaliseerde versie van Microsofts beproefde klassieke tekstverwerkingssoftware. Het brede scala aan functies, gecombineerd met de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, maakt Word 2016 tot een onmisbaar hulpmiddel voor het professioneel maken van teksten - niet alleen voor dagelijks gebruik op kantoor, maar ook op school, de universiteit en thuis. Dankzij de grote keuze aan opmaaksjablonen en de vele intuïtief te gebruiken wizards, kunnen zelfs onervaren gebruikers aantrekkelijk vormgegeven tekstdocumenten maken met Word 2016 - van uitgebreide zakelijke rapporten en documenten tot brieven, contracten, essays, werkstukken en uitnodigingen, en nog veel meer.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 voor professionele tekstverwerking

Word 2016 is een cloud-geoptimaliseerde versie van de beproefde klassieke tekstverwerkingssoftware van Microsoft. Het brede scala aan functies, in combinatie met de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, maakt Word 2016 tot een onmisbaar instrument voor de professionele creatie van teksten - niet alleen voor dagelijks gebruik op kantoor, maar ook op school, op de universiteit en thuis. De brede selectie van stijlen en de vele intuïtieve wizards stellen zelfs onervaren gebruikers in staat om met Word 2016 aantrekkelijk vormgegeven tekstdocumenten te maken - van uitgebreide jaarverslagen en documenten tot brieven, contracten, essays, speeches, uitnodigingen en nog veel meer.

Nieuwe soorten diagrammen breiden de mogelijkheden uit om Word teksten te voorzien van duidelijke grafieken, de geïntegreerde spellingcontrole en nieuwe wizards zoals de "Insights"- en "Tell Me"-functies bieden een hoge mate van gemak - voor zowel professionals als beginners.

Word 2016 is een verdere belangrijke stap in de richting van een efficiëntere samenwerking in teamverband op het gebied van teksten: Dit wordt gewaarborgd door verschillende cloudfuncties, met een verbeterde versiehistorie en de mogelijkheid om lees- en gebruiksrechten direct binnen een Word-document toe te wijzen. Daarnaast is er de geoptimaliseerde touch-functie, waarmee de tekstverwerkingssoftware ook op tablets en smartphones kan worden gebruikt.

Door de verbeterde samenwerking met Windows 10 wordt het bereik van de verschillende Windows waarmee Word 2016 kan worden gebruikt uitgebreid, met name vanwege de compatibiliteit met Windows 7, kan deze versie van Word nog steeds worden gebruikt op oudere computers.

Microsoft Word 2016 is een typisch onderdeel van het bijbehorende Office en is als zodanig meestal niet apart verkrijgbaar - maar bij Wiresoft kunt u het programma als een enkele gebruikersversie tegen een gunstige prijs aanschaffen. Met de aankoop ontvangt u een krachtige versie van de beproefde tekstverwerkingssoftware, die het voordeel heeft dat u deze zonder verplichte updates kunt gebruiken.

Nieuwe specifieke Word-functies van versie 2016

Word 2016 verschilt van de vorige versie niet alleen door verdere optimalisaties van de bestaande functies, maar ook door enkele nieuwe functies. Deze zijn met name gericht op het nog productiever en efficiënter maken van het samenwerken aan een Word-document in een team, zelfs in de cloud, met inbegrip van de volgende functies:

 • Real-time input: De "Real-time input" functie organiseert de gelijktijdige samenwerking van meerdere gebruikers op hetzelfde Word-document, waardoor het tegelijkertijd duidelijker en gemakkelijker wordt: Het toont alle plaatsen in een Word-bestand waar een bepaalde gebruiker op dat moment wijzigingen aan het aanbrengen is; dit betekent dat deze wijzigingen niet alleen kunnen worden gevolgd, maar ook onmiddellijk kunnen worden gecontroleerd en, indien nodig, gecorrigeerd.
 • Commentaarfunctie: De verbeterde commentaarfunctie maakt de door het team ondersteunde tekstverwerking in Word 2016 nog praktischer: alle commentaren worden zo direct in het betreffende Word-document geïntegreerd, zodat gebruikers er weer direct op kunnen reageren. Hierdoor is het niet meer nodig om een e-mail te schrijven, waarvan de inhoud opnieuw in het betreffende document zou moeten worden opgenomen.
 • Opslaan in bijgevoegde map: De map waarin een Word-document zich bevindt, kan nu aan de zijkant van het document worden toegevoegd. Dit heeft als voordeel dat alle betrokken medewerkers nog sneller en eenvoudiger toegang hebben tot de jumplist en alle andere documenten die deze bevat.

Naast deze teamondersteunende functies biedt Word 2016 ook andere beproefde functies en aanvullingen voor het grafisch ontwerp van tekstdocumenten, of voor het overbrengen van inhoud van andere dan Word-documenten:

 • Meer opties voor Wordart formaten: Word 2016 biedt nu aanzienlijk meer opmaakmogelijkheden voor de verschillende formulieren die voorheen beschikbaar waren. Nadat een Wordart-vorm is ingevoegd, kunt u deze bewerken in de stijlengalerij, die veel nieuwe stijlopties biedt.
 • PDF in Word: De inhoud van een PDF kan nu nog eenvoudiger naar Word 2016 worden overgebracht. In plaats van het moeizaam kopiëren van teksten en afbeeldingen, kan de PDF direct in Word worden geopend; deze functie is bijzonder praktisch omdat alle grafische elementen ook direct kunnen worden overgedragen en vervolgens vrijelijk kunnen worden bewerkt in Word, in plaats van ze eerst via een ander programma beschikbaar te moeten stellen. Tot slot kan het betreffende Word-document direct vanuit het programma in PDF-formaat worden opgeslagen.

Nieuwe algemene functies in Word 2016 en andere Office 2016-programma's

Word 2016 bevat ook verschillende nieuwe functies die gebruikers ondersteunen in hun werk met teksten; sommige van deze functies zijn ook beschikbaar in andere Office zoals Excel, PowerPoint, enz. en verbeteren de efficiëntie van de tekstcreatie in het bijzonder.

Assistent "U wenst" - "Tell Me"

Word 2016 heeft nu een geïntegreerde wizard genaamd "Tell Me" ("U wenst"), die wordt aangeduid met een pictogram in de vorm van een gloeilamp. Om de functie te gebruiken, schrijft een gebruiker eenvoudigweg in het invoerveld naast de gloeilamp wat hij wil doen in een Word-document en "Tell Me" legt uit waar de betreffende functie zich bevindt, of biedt verdere hulp bij complexere vragen om de gewenste actie uit te voeren.

Assistent "Inzichten" - "Intelligent Lookup".

Als een gebruiker bij het schrijven of lezen van een Word-document meer informatie of uitleg over individuele termen of details wil krijgen, hoeft hij niet meer weg te klikken van het Word-programma om over te schakelen naar het internet en naar resultaten te zoeken. Nu is het voldoende om de betreffende term met de muis te markeren en de Bing-ondersteunde intelligente zoekopdracht te activeren door te klikken. Overeenkomende zoekresultaten worden met "Inzichten" direct in het Wordvenster aan de zijkant weergegeven.

Vereenvoudigd delen van Word-documenten

Word-documenten kunnen nu nog sneller en eenvoudiger worden gedeeld: Om dit te doen, klikt u eenvoudigweg op "Delen" in de menubalk en selecteert u de gewenste opties. Hier kunnen individuele rechten voor lezen of schrijven etc. worden toegewezen aan de individuele geadresseerden.

"Versiegeschiedenis" voor samenwerking in Word

Bij het samenwerken aan een Word-document - vooral wanneer dit gelijktijdig in de cloud gebeurt - is het belangrijk om alle wijzigingen die door de verschillende deelnemers in de tekst worden aangebracht bij te houden. De versiehistorie is hiervoor een onmisbare basis. Met de functie "Versiegeschiedenis" blijven eerdere versies van de tekst beschikbaar: Het geeft oudere bewerkingsstatussen weer en maakt ze weer beschikbaar voor bewerking.

Nieuwe beschrijvende diagramtypen

Word 2016 biedt gebruikers ook verschillende diagramtypen die nieuw zijn geïntegreerd in Office en die kunnen worden gebruikt om statistische informatie in een tekst te illustreren. Naast TreeMap, waterval- en Paretodiagrammen (kolomdiagrammen) zijn er ook diagramtypen zoals histogrammen en sunburst- en boxdiagrammen, die bijzonder geschikt zijn voor een duidelijke visualisatie van hiërarchische of economische berekeningen.

Integratie van OneDrive in Word 2016

Microsoft OneDrive is een veelzijdige cloud-opslag voor het delen van bestanden op het web die nu in Word 2016 kan worden gebruikt. Gebruikers kunnen Word-documenten in OneDrive opslaan om ze vanaf elke plek en op elk apparaat te kunnen raadplegen. OneDrive stelt gebruikers dus ook in staat om samen aan Word-bestanden te werken, op alle locaties.

Gebruik van Data Loss Protection in Word 2016

Data Loss Protection (DLP) is het beproefde hulpmiddel van Microsoft dat effectief beleid definieert en toepast om gegevensverlies te voorkomen. DLP is nu beschikbaar voor alle documenten in Word 2016 via SharePoint Online en OneDrive for Business. Beheerders gebruiken Data Loss Protection om beleid te definiëren dat gevoelige gegevens in documenten beschermt. Als er bijvoorbeeld een potentieel veiligheidsrisico wordt gedetecteerd, geeft DLP dit aan een gebruiker aan door middel van passende meldingen en kan het ook de overdracht van de gegevens voorkomen.

Systeemvereisten voor MS Word 2016:

Word 2016 is beschikbaar in een 32-bits en een 64-bits versie volgens het bijbehorende Office; de individuele hardwarevereisten kunnen verschillen afhankelijk van de versie.

 • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger, Windows Server 2008 R2 of hoger, processor: x86 of x64 bit processor met ten minste 1 GHz en SSE2
 • Geheugen: 1 GB RAM (32-bits versie), 2 GB RAM (64-bits versie) minimaal
 • Harde schijf: 3 GB
 • Weergave: 1.024 x 768
 • Grafische kaart: Een DirectX 10 grafische kaart is nodig voor grafische hardwareversnelling

Koop Word 2016 als één programma van het Office van Wiresoft

MS Word is meestal een integraal onderdeel van Microsoft Office en kan niet gemakkelijk afzonderlijk worden aangeschaft. In tegenstelling tot de meeste andere Microsoft-software-aanbieders kunt u de Word-versie 2016 ook als één programma in de online shop van Wiresoft kopen: U hoeft geen abonnementsverplichtingen aan te gaan of enige tijdsbeperkingen in acht te nemen bij het gebruik van het programma. Daarom is de aanschaf van Word 2016 als een stand-alone programma op de lange termijn de moeite waard, omdat je later geen betaalde updates hoeft te downloaden.

Deze Word 2016 Single User License is identiek aan het Word-programma, dat ook in de bijbehorende Office Suite 2016 is geïntegreerd. De aanschaf van de Word 2016 Single User License is daarom een kosteneffectief, economisch alternatief voor het Office, vooral voor die gebruikers die geen behoefte hebben aan de andere Office, bijvoorbeeld freelancers, studenten of kleinere bedrijven, maar die niet zonder deze klassieke tekstverwerkingssoftware willen.

Word 2016 en alle andere Microsoft softwarelicenties, die worden aangeboden in de Wiresoft Software-Shop, zijn altijd originele Microsoft-producten, die u ook kunt kopen als single user volledige versie, afhankelijk van het programma. Deze zijn meestal afkomstig van volumelicenties van bedrijven of kunnen al gebruikt zijn. Dit brengt geen nadelen met zich mee voor u als koper van gebruikte software. Elk softwareproduct dat bij Wiresoft verkrijgbaar is, is volledig legaal en kan na betaling direct worden gedownload en volledig worden gebruikt. Elke eerdere installatie van een reeds gebruikt programma door de vorige eigenaar is bij de verkoop aan Wiresoft verwijderd, zodat dit programma opnieuw kan worden geïnstalleerd en 100% bruikbaar is. Elke Word-licentie is daarom door Wiresoft gecontroleerd op de daadwerkelijke bruikbaarheid. Als serieuze softwaredealer biedt Wiresoft dergelijke software niet te koop aan, die slechts geldig is voor een beperkte periode, en het is ook geen testversie voor beperkt gebruik.

U kunt ook profiteren van ons deskundig advies over MS Word 2016 via e-mail, telefoon en chat, of als u vragen heeft over de aanschaf van andere Office.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WORD 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WORD 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën