Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PUBLISHER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2019

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10134
 • 164-07835
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 51,90 * € 56,90 * (8,79% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Publisher 2019 is het veelzijdige, krachtige programma van Microsoft voor professionele desktop publishing. Niet alleen bedrijven, maar ook particuliere gebruikers, zoals scholieren en studenten, kunnen de software gebruiken om overtuigende publicaties van allerlei aard te maken - van beeldbewerking en lay-out tot het maken van afdrukbare sjablonen. Naast een uitgebreide catalogus met sjablonen voor flyers, brochures en uitgebreidere catalogi, zijn er veel gereedschappen en effecten beschikbaar om ze te ontwerpen en verder te bewerken volgens individuele ideeën. Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en een duidelijke indeling van de gereedschappen kunnen zelfs onervaren gebruikers en beginners snel aan de slag met Publisher 2019 en printmedia maken die ook aan hoge eisen voldoen, maar ook gewoon logo's, pictogrammen en andere beeldelementen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PUBLISHER 2019"

Microsoft Publisher 2019 - het enige programma in de aankoopversie

Publisher 2019 is het veelzijdige, krachtige programma van Microsoft voor professionele desktop publishing. Niet alleen bedrijven, maar ook particuliere gebruikers, zoals leerlingen en studenten, kunnen de software gebruiken om allerlei overtuigende publicaties te maken - van beeldbewerking en lay-out tot het maken van printbare sjablonen. Naast een uitgebreide catalogus met sjablonen voor flyers, brochures en uitgebreidere catalogi zijn er vele tools en effecten beschikbaar voor het ontwerpen en verder verwerken volgens individuele ideeën. Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface en een duidelijke indeling van de tools, vinden zelfs onervaren en beginners een snelle start met Publisher 2019 en kunnen ze gedrukte media maken die aan hoge eisen voldoen, maar ook logo's, pictogrammen en andere beeldelementen.

Net als in de andere Office 's van de versie 2019 kan het lintbeeld van de menubalk individueel worden aangepast aan uw behoeften, waardoor er veel duidelijkheid ontstaat. MS Publisher 2019 is daarom de juiste partner om uw creatieve ideeën overtuigend en vakkundig te realiseren.

Hoge compatibiliteit met verschillende formaten en programma's

Natuurlijk maakt het lay-outprogramma ook het gebruik van de gebruikelijke bestandsformaten mogelijk, waartoe bijvoorbeeld .JPG en .PDF behoren, evenals natuurlijk de door Microsoft gebruikte formaten .XPS en .PUB; deze laatste kunnen zelfs met een Adobe-layoutprogramma worden geopend. Dit betekent dat printbestanden die met MS Publisher zijn gemaakt, kunnen worden gebruikt met andere opmaaksoftware, waardoor de compatibiliteit van Publisher 2019 wordt vergroot. En HTML-formaat is beschikbaar voor het maken van nieuwsbrieven.

De uitgever kan ook bestanden uit andere Office importeren, zoals Excel-grafieken en -tabellen of reeds geformatteerde Word-teksten.

Tot slot verzamelt en verpakt de handige Pack & Go wizard automatisch alle bestanden die gekoppeld zijn aan een publicatie en die nodig zijn voor het drukken (bijv. afbeeldingen, grafieken en lettertypes) in één bestand, dat u vervolgens alleen nog maar naar een printservice of copyshop hoeft te sturen of via de Microsoft Cloud beschikbaar hoeft te stellen.

Kort overzicht van de nieuwe functies in Uitgeverij 2019

Deze nieuwe versie van Microsoft Publisher wordt gekenmerkt door vele optimalisaties en uitgebreide gebruiksmogelijkheden: Zo kan Publisher 2019 nu ook worden gebruikt op aanraakgevoelige eindapparaten met een pen. Daarnaast kunnen Publisher-documenten ook worden gedeeld met anderen via de Microsoft cloudservice OneDrive. Dankzij de betrouwbare real-time update van de daar opgeslagen bestanden en de hoge veiligheidsstandaarden die gegarandeerd worden door het voorkomen van gegevensverlies, is het werken aan Publisher lay-outdocumenten in een team niet alleen efficiënt maar ook veilig.

Uitgeverij 2019 biedt onder andere de volgende functies en mogelijkheden:

 • Er is nu een aparte kolom beschikbaar in het ontwerpgebied voor het bewerken van meerdere afbeeldingen.
 • Beelden kunnen direct intuïtief worden uitgewisseld met behulp van drag & drop.
 • Er zijn tal van nieuwe beeldeffecten beschikbaar: bijv. schaduwen, lichteffecten, 3D-effecten en reflecties.
 • Deze kunnen ook worden gebruikt voor het ontwerpen van teksten.
 • De voltooide publicaties kunnen ook worden opgeslagen in JPG-formaat voor het gebruik van een online fotoservice of digitaal drukwerk.

Uitgeverij 2019 is normaal gesproken alleen beschikbaar als vast onderdeel van bepaalde MS Office, maar bij Wiresoft kunt u de publicatiesoftware ook apart aanschaffen. Om de MS Publisher 2019-versie te kunnen gebruiken op uw computer of op een ander apparaat Windows, is het besturingssysteem Windows 10 verplicht.

In de Wiresoft online shop kunt u de nieuwste versie Publisher 2019 en ook oudere versies en vele andere Office als single user versie krijgen tegen een zeer redelijke prijs, zonder dat u een softwareabonnement hoeft te nemen. Het volgende gedetailleerde overzicht toont alle interessante en belangrijke nieuwigheden in Uitgeverij 2019.

Het scala aan functies in Microsoft Publisher 2019

Uitgeverij 2019 heeft zowel verbeteringen aan de reeds beproefde bestaande functies en tools als enkele nieuwe functies, waaronder de vrij te gebruiken afbeeldingen en sjablonen, zodat het scala aan mogelijke toepassingen in deze versie nog breder is dan voorheen.

Gebruik ontwerpsuggesties bij het ontwerpen van documenten

Bij de lancering van Publisher 2019 zal een uitgebreide catalogus met ontwerpsjablonen worden getoond, met suggesties voor een breed scala aan verschillende gedrukte documenten in typische formaten: van eenvoudige visitekaartjes tot flyers voor mailing tot uitgebreide catalogi. Elk van de sjablonen kan individueel verder worden ontworpen - kleuren, lettertypes en opmaak kunnen worden vervangen of aangevuld door andere. Het bestand van het originele sjabloon wordt altijd bewaard, zodat het steeds opnieuw kan worden geopend, omdat het nieuw ontworpen sjabloon als een kopie wordt opgeslagen.

Vooral beginners en onervaren gebruikers zullen deze documentvoorinstellingen op prijs stellen om telkens weer een aantrekkelijk printresultaat te bereiken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen sjablonen en lay-outs te ontwerpen. Zodat deze ook de volgende keer direct beschikbaar zijn, kunnen ze ook als sjabloon of masterbestand worden opgeslagen. Dit bespaart met name professionals veel tijd en zorgt ervoor dat alle documenten op basis van deze sjablonen hetzelfde uiterlijk en dezelfde kwaliteit hebben.

Gebruik van modules voor publicaties

Om documenten een terugkerend, identiek uiterlijk te geven in verschillende formaten en media, kan Uitgeverij 2019 ook gebruik maken van zogenaamde bouwstenen. Dit zijn typische elementen zoals koppen, maar ook kaders, dozen enz. Net als bij de templates kunnen gebruikers de in Publisher geïntegreerde bouwstenen gebruiken, of hun eigen bouwstenen maken.

Bewerk afbeeldingen en grafieken direct in Uitgeverij 2019

Afbeeldingen en foto's kunnen direct vanaf de PC, vanuit de Microsoft ClipArt-bibliotheek of via de Bing-fotozoekfunctie of vanuit een online fotoalbum worden ingevoegd. Ze kunnen op elk moment worden geruild en vervangen door drag & drop. Met de liniaalfunctie kunnen ze na het inbrengen op de millimeter nauwkeurig in de gewenste positie worden geplaatst.

Beeldbestanden die in een Publisher-document worden geïmporteerd, kunnen zelfs achteraf worden bewerkt; het is mogelijk om zowel de kleurtoon als de kleurintensiteit aan te passen en ook het beeldformaat in het gewenste formaat te knippen. Het is ook mogelijk om verschillende effecten zoals schaduwen en reflecties toe te voegen aan beelden, maar ook aan tekst, om ze te laten opvallen.

De schaalbare SVG vectorafbeeldingen die beschikbaar zijn in Publisher 2019 behouden hun scherpte, zelfs als ze worden vergroot, en zorgen dus altijd voor een professionele presentatie, terwijl de 3D-objecten naar wens kunnen worden geroteerd om het gewenste beeld te verkrijgen.

Gebruik praktische tekstvelden

Voor de opmaak van langere teksten, die zich over meerdere pagina's uitstrekken of onderbroken worden door illustraties, zijn enkele handige hulpmiddelen beschikbaar om het overzicht te bewaren tijdens de opmaak: Als er bijvoorbeeld te veel tekst in een tekstveld wordt ingevoegd, zal een klein veld rechtsonder in het kader dit aangeven met ellipsvormige tekens. Het bestaande tekstveld kan dan ofwel eenvoudig met de muis worden vergroot, ofwel worden meerdere van dergelijke tekstvelden aan elkaar gekoppeld, zodat de resterende tekst automatisch in het volgende veld verschijnt. Deze functie is vooral nuttig bij latere wijzigingen van de tekst, bijvoorbeeld als de tekst wordt ingekort of aangevuld.

Uitgever Personaliseren en delen van documenten

Voor het maken van gepersonaliseerde mailings kunnen namen, foto's of zelfs weblinks van alle geadresseerden automatisch worden toegevoegd. En om een concept of afgewerkte lay-out met andere medewerkers te delen, kunnen hun e-mailadressen direct in een document worden ingevoegd, waardoor het verzenden nog sneller gaat. Door gebruik te maken van de Microsoft cloud services OneDrive in Publisher is het ook mogelijk om gegevens online op te slaan zodat de ontvangers via een link toegang hebben tot de gegevens.

Uitgeverij 2019 heeft printopties in elke kwaliteit

Afhankelijk van het doel waarvoor flyers, brochures, uitnodigingskaarten en ander reclamemateriaal, maar ook puur privé-drukwerk worden gemaakt, biedt Uitgeverij 2019 uitgebreide mogelijkheden voor drukwerk en natuurlijk al voor het ontwerp. Zo kan voor elke doelgroep drukwerk in de gewenste kwaliteit worden gemaakt. Voor digitaal drukwerk via een online printservice kunnen Publisher-documenten ook worden opgeslagen in het gebruikelijke .JPG-formaat.

Algemene systeemvereisten voor Microsoft Publisher 2019

De Office Software Publisher 2019 kan in twee versies worden gedownload 32-bits en 64-bits. De 64-bits versie is standaard geïnstalleerd, maar alleen de 32-bits versie kan worden geïnstalleerd op een 32-bits besturingssysteem met een x86-processor. Afhankelijk van de gekozen versie kunnen de individuele hardwarevereisten verschillen - bijvoorbeeld wat betreft het geheugen en de ruimte op de harde schijf. Let op de volgende minimumeisen:

  • Besturingssystemen - absoluut noodzakelijk: Windows 10 of Windows Server 2019
  • Processor: min. 1,6 GHz, 2-core processor
  • Harde schijf: min. 16 GB (32 bit) of 20 GB (64 bit)
  • Werkgeheugen: min. 2 GB RAM (32 Bit) of 4 GB RAM (64 Bit)
  • Grafische kaart: min. 1.280 x 768 pixels, DirectX 10 met WDDM 2.0

Koop Microsoft Publisher 2019 goedkoop als één programma bij Wiresoft

MS Publisher is een klassiek onderdeel van sommige Microsoft Office en is daarom normaal gesproken niet apart verkrijgbaar, maar alleen samen met de andere Office. Bij Wiresoft kunt u de Publisher Software 2019 ook als stand-alone programma kopen - in tegenstelling tot de vele andere aanbieders van Microsoft softwareprogramma's - en vooral als gekochte versie.

Uw voordelen: Deze single user licentie van Publisher 2019 verplicht u niet tot een tijdelijk abonnement met verplichte updates of mogelijke beperkingen in het gebruik van de functies. Daarom is het voor u dubbel de moeite waard om Publisher 2019 van Wiresoft als één programma aan te schaffen, vooral als u niet alle Office nodig heeft.

Veilige softwareaankoop met Wiresoft: De Publisher 2019 single user-licentie die u hier koopt, komt meestal van een grotere volumelicentie van een bedrijf en is dus een zogenaamde gebruikte software - maar is qua functieomvang identiek aan de Publisher-programmaversie die ook in de Office Suite 2019 is opgenomen. Daarom kunnen wij u deze software tegen een bijzonder gunstige prijs aanbieden!

Bij de aankoop van gebruikte software neemt u ook geen enkel juridisch risico, omdat de handel met gebruikte software uitdrukkelijk is toegestaan door de wet. Bovendien is elk Microsoft-programma dat beschikbaar is bij Wiresoft, ongeacht of het al dan niet eerder is gebruikt, eerst gecontroleerd op de daadwerkelijke en perfecte bruikbaarheid. Daarom kan de Publisher Software na uw aankoop en de download naar uw PC onmiddellijk voor 100% en zonder tijdslimiet worden gebruikt.

Als serieuze, betrouwbare softwaredealer biedt Wiresoft alleen volledige versies van programma's aan die identiek zijn aan de versies die beschikbaar zijn bij Microsoft en niet afkomstig zijn van onveilige bronnen.

Vooral freelancers en kmo's, maar ook particuliere gebruikers profiteren bij de aanschaf van software met Wiresoft van alle voordelen van Publisher 2019, omdat ze geld besparen. In de Wiresoft software shop kunt u naast MS Publisher ook vele andere Office en andere Microsoft programma's als aankoopversie aanschaffen.

Heeft u vragen over MS Publisher 2019 of een ander Microsoft-programma, gebruik dan ons advies per e-mail, telefoon of in de chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën