Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PUBLISHER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10133
 • 164-07733
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 44,90 * € 48,90 * (8,18% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Publisher 2016 is een populaire versie van Microsofts veelzijdige DTP-programma voor het ontwerpen van publicaties voor elke sector: het biedt alle functies die nodig zijn om professioneel ontworpen en drukklaar reclamemateriaal te maken voor kantoren, organisaties en bedrijven, maar ook voor andere documenten, bijv. het biedt alle functies die nodig zijn om professioneel ontworpen en drukklaar reclamemateriaal te maken voor kantoren, organisaties en bedrijven, maar ook voor andere documenten, bijv. voor scholieren en studenten, maar ook voor particuliere gebruikers en zelfstandigen: of het nu gaat om zakelijke of formulierbrieven, flyers of folders, boeken of brochures. Intuïtieve tools ondersteunen zowel beginners als professionals in alle functionele gebieden met veelzijdige sjablonen en intuïtief bruikbare tools, bijv. voor beeldverwerking en lay-out om drukklare documenten te maken. De gebruiksvriendelijke interface met een duidelijke indeling van alle functies maakt efficiënt werken met het opmaakprogramma en het maken van geavanceerde afdrukmedia in elke kwaliteit mogelijk.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PUBLISHER 2016"

Publisher 2016 voor DTP - het Microsoft single programma als aankoopversie

Publisher 2016 is een populaire versie van het veelzijdige DTP-programma van Microsoft voor het ontwerpen van publicaties voor elke sector: het biedt alle functies die nodig zijn voor het maken van professioneel ontworpen en afdrukbaar reclamemateriaal voor kantoren, organisaties en bedrijven, maar ook voor andere documenten, bijvoorbeeld voor leerlingen en studenten, maar ook voor particuliere gebruikers en zelfstandigen: of het nu gaat om zakelijke of seriebrieven, flyers of folders, boeken of brochures.

Intuïtieve tools ondersteunen zowel beginners als professionals op alle functionele gebieden met veelzijdige sjablonen en intuïtief bruikbare tools voor beeldbewerking en -opmaak om afdrukbare documenten te maken. De gebruikersvriendelijke interface met een duidelijke indeling van alle functies maakt het mogelijk om efficiënt met het lay-outprogramma te werken en geavanceerde printmedia in elke kwaliteit te creëren.

De voor MS Publisher typische blauwgroene kleur van het programmavenster kan bijvoorbeeld worden aangepast aan het nieuw beschikbare thema "Donkergrijs", dat een meer neutrale uitstraling biedt voor de beeldbewerking.

Een korte samenvatting van de belangrijkste functies en kenmerken van Publisher 2016:

 • Voor teksten en afbeeldingen zijn interessante beeldeffecten zoals schaduwen, lichteffecten, 3D-effecten en reflecties beschikbaar.
 • Foto's en afbeeldingen kunnen intuïtief worden uitgewisseld via drag & drop.
 • Een kolom in het conceptgebied is beschikbaar voor het bewerken van meerdere afbeeldingen.
 • Voor publicaties als digitaal drukwerk met een online fotoservice kan een Publisher-document ook in JPG-formaat worden opgeslagen.

Publisher 2016 is normaal gesproken alleen beschikbaar als integraal onderdeel van de MS Office Standard, Professional en Professional Standard, maar niet van Home & Business, Office Home en Student. Gebruikers van deze twee edities, maar ook gebruikers die geen Office gebruiken, kunnen Publisher 2016 ook los van Wiresoft kopen. En aangezien Publisher 2016 ook wordt ondersteund door oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf Windows 7, zullen gebruikers die deze versie willen blijven gebruiken, profiteren van de aankoop van de software. Via de aansluiting op de Microsoft-clouddiensten van OneDrive kunnen deze uitgevers ook 2016 met anderen gebruiken voor online samenwerking.

In de Wiresoft Onlineshop krijgt u naast de versie Publisher 2016 ook de allernieuwste en oudere versies en nog veel meer Office bijzonder voordelig als single user versie. Een gedetailleerde inleiding en een presentatie van de functies en kenmerken in Publisher 2016 wordt in het volgende overzicht gegeven.

Overzicht van de functies van Microsoft Publisher 2016

De Publisher 2016-versie biedt niet alleen de optimalisatie van de reeds bestaande functies, maar ook enkele nieuwe functies, met name in de vrij beschikbare grafieken en sjablonen, die het scala aan ontwerpmogelijkheden nog verder uitbreiden.

Publisher 2016 documenten ook compatibel met programma's van derden

Dankzij de naadloze samenwerking van Publisher 2016 met andere MS Office programma's kunnen bestanden uit Word, Excel, etc. tijdens de opmaak worden geïmporteerd, zoals diagrammen en tabellen of reeds geformatteerde teksten.

Daarnaast is het lay-outprogramma natuurlijk compatibel met een groot aantal van de gangbare Standard, zoals .JPG en .PDF, die er direct mee kunnen worden geopend.

De in Publisher aangemaakte bestanden worden opgeslagen in het eigen .PUB-formaat van Microsoft, dat bijvoorbeeld ook met een Adobe-lay-outprogramma kan worden geopend, wat het voordeel biedt van een betere compatibiliteit bij het werken met elkaar. Als alternatief voor het PDF-formaat is er het specifieke Microsoft Publisher bestandsformaat .XPS - voor XML-pierspecificatie.

Opmerking: In tegenstelling tot de versie van 2011 kunt u met Publisher 2016 geen HTML-gebaseerde webpagina's maken.

Ontwerpsjablonen beschikbaar voor elk documenttype

Bij het openen van Publisher 2016 toont het programma een uitgebreide lijst met typische designsjablonen in de meest gangbare formaten: van uitnodigingskaarten, A4-flyers en brieven tot brochures met meerdere pagina's en zelfs uitgebreide catalogi. Als hoofddocument bevat elk sjabloon bepaalde vooraf gedefinieerde elementen, zoals koppen, categorienamen, paginanummers, etc., die individueel kunnen worden aangepast en vervolgens kunnen worden opgeslagen als een nieuw, gepersonaliseerd sjabloon, zodat ze weer beschikbaar zijn voor soortgelijke publicaties.

Zowel de kleuren als de lettertypes en de opmaak kunnen worden aangepast. Het originele sjabloon blijft altijd behouden. Dit betekent dat het basisontwerp en de nieuwe variant de volgende keer weer beschikbaar zijn, wat niet alleen professionals maar ook onervaren gebruikers veel tijd bespaart, omdat ze het de volgende keer meteen weer kunnen gebruiken; het zorgt ook voor een consistent uiterlijk en een identieke outputkwaliteit voor alle publicaties die ermee worden gemaakt.

Gebruik modules voor publicaties met een identiek uiterlijk

De zogenaamde bouwstenen die in Publisher beschikbaar zijn, kunnen ook worden gebruikt om een uniform ontwerp te behouden voor mailings, brochures en flyers. Bouwstenen zijn veel voorkomende ontwerpelementen zoals koppen, maar ook tekstkaders, kolommen, etc. Gebruikers kunnen de bouwstenen die al beschikbaar zijn in Publisher 2016 gebruiken of er hun eigen bouwstenen op baseren.

Het is ook mogelijk om verschillende effecten zoals schaduwen en reflecties toe te voegen aan beelden, maar ook aan tekst, om ze te laten opvallen.

Publisher 2016 biedt ook schaalbare SVG-vectorafbeeldingen aan die ook bij vergroting scherp blijven, en de 3D-objecten die ook beschikbaar zijn, kunnen 360 graden worden gedraaid om een bepaalde weergave te tonen.

Beelden en afbeeldingen bewerken in Publisher 2016

Vaak worden foto's en grafieken niet 1:1 in een uitgeversdocument gezet, maar moeten ze worden bijgesneden of in kleur worden aangepast. Al deze taken kunnen direct in de lay-out worden uitgevoerd. Het bijbehorende menu "Afbeeldingsgereedschappen" wordt geopend door te dubbelklikken op een geplaatste afbeelding. Professionals kunnen ook andere, meer geavanceerde tools gebruiken om een beeld nog verder aan te passen.

Publisher 2016 biedt ook een speciale kolom in het ontwerpgebied voor het bewerken van meerdere afbeeldingen.

Afbeeldingsdocumenten kunnen worden geïmporteerd in een Publisher-document, hetzij vanaf een PC, de Microsoft ClipArt-bibliotheek of vanaf het internet via Bing afbeeldingen zoeken of vanuit een online fotoalbum. Dit gebeurt quasi intuïtief via de Drag & Drop functie, die ook de onmiddellijke uitwisseling van beelden mogelijk maakt. Met behulp van de liniaalfunctie kunnen deze na het inbrengen of bijsnijden op de millimeter nauwkeurig in het document worden geplaatst.

Gebruik tekstvelden voor publicaties met meerdere pagina's

Als een langere tekst moet worden ingevoegd in een brochure, die over meerdere pagina's loopt en misschien wordt onderbroken door vakjes of grafieken, is het meestal moeilijk om de exacte hoeveelheid tekst in een enkel veld in te schatten. Publisher biedt verschillende praktische hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat geen enkele tekst over het hoofd wordt gezien tijdens de opmaak: Wanneer een grotere tekst in een tekstvak wordt ingevoegd, geeft een klein vakje in de rechterbenedenhoek van het vakje met een ellips aan dat er meer tekst aanwezig is. Het betreffende tekstkader kan dan direct worden vergroot door er op te klikken. Als de verborgen tekst echter in een ander kader moet verschijnen, gebeurt dit automatisch door eerst de afzonderlijke tekstvelden met elkaar te verbinden. Deze functie is vooral praktisch wanneer teksten worden ingekort of toegevoegd aan de lay-out.

Documenten van de uitgever online delen

Gebruikers van de Microsoft cloud services OneDrive kunnen documenten die in Publisher zijn aangemaakt online opslaan, en de ontvangers die bevoegd zijn om ze te bewerken krijgen dan toegang via een link. Hiervoor kunnen de betreffende e-mailadressen zelfs direct in een document worden ingevoegd, waardoor het verzendproces wordt geautomatiseerd en versneld. De betrouwbare realtime updating in OneDrive en de hoge veiligheidsstandaarden maken de samenwerking ook bijzonder efficiënt.

Alles klaar om te printen met Pack & Go

Om bij het printen via een professionele aanbieder de gewenste kwaliteit van afbeeldingen en lettertypes te garanderen, verzamelt de praktische Pack & Go assistent automatisch alle bestanden (zoals foto's, grafieken en lettertypes) die aan een Publisher-document zijn gekoppeld en die nodig zijn voor het printen, en verpakt deze in één enkel bestand; dit bestand hoeft dan alleen nog maar naar de betreffende printservice of copyshop te worden gestuurd of ook beschikbaar te worden gesteld via OneDrive. De Publisher versie 2016 gebruikt alleen de RGB-kleurruimte voor beeldbestanden, dus hier is geen verdere voorinstelling nodig, alleen de lettertypes moeten worden ingesloten.

Breed scala aan afdrukmogelijkheden in elke kwaliteit

Publisher 2016 biedt uitgebreide mogelijkheden voor het drukken van flyers, brochures, uitnodigingskaarten en ander reclamemateriaal. Bij het versturen van gepersonaliseerde mailings is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch de namen van de ontvangers en andere persoonlijke informatie zoals klantnummers en adressen individueel toe te voegen.

Afhankelijk van de doelgroep zijn er nog meer mogelijkheden om drukwerk in de gewenste kwaliteit te produceren. Zo kan een publisher-document bijvoorbeeld ook in het gebruikelijke .JPG-formaat voor digitaal drukwerk worden aangemaakt door een online drukkerij.

Systeemvereisten voor Microsoft Publisher 2016

Het Office van Publisher 2016 is in twee standaardversies beschikbaar: 32-bits en 64-bits. De 64-bits versie wordt automatisch geïnstalleerd, maar alleen de 32-bits versie kan worden geïnstalleerd op een 32-bits besturingssysteem met x86-processor. Afhankelijk hiervan kunnen de individuele hardwarevereisten verschillen - bijvoorbeeld voor het geheugen en de harde schijfruimte. De volgende minimumeisen voor de computer zijn van toepassing:

 • Besturingssystemen: Windows 7 of hoger, Windows Server 2012 R2 of Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processor: x86 of x64-bits processor met ten minste 1 GHz en SSE2
 • Geheugen: 1 GB RAM (32-bits), 2 GB RAM (64-bits)
 • Harde schijf: min. 3,0 GB
 • Beeldscherm: min. 1024 x 768 resolutie
 • Grafische kaart: DirectX 10 grafische kaart vereist voor grafische hardwareversnelling

Koop het DTP-programma Publisher 2016 van Wiresoft voor een speciale prijs.

MS Publisher is een klassiek onderdeel van de MS Office Standard, Professional en Professional Standard en is als zodanig niet apart verkrijgbaar, maar slechts in één van deze Office. Bij Wiresoft in de online shop kunt u Publisher 2016 ook apart kopen - een voordeel ten opzichte van veel andere aanbieders van Microsoft software programma's. Uw verdere voordeel bij het kopen van software met Wiresoft: Deze single user licentie van Publisher 2016 bevat geen beperkingen zoals een tijdbeperkt abonnement met verplichte updates. Daarom is het voor u dubbel de moeite waard om Publisher 2016 van Wiresoft als één programma te kopen.

Bovendien is het kopen van software met Wiresoft goedkoop en veilig: een Publisher 2016 single user licentie die u koopt komt meestal van een grotere volumelicentie van een bedrijf, dus het is een zogenaamde gebruikte software - het functionele bereik is identiek aan het Publisher programma dat ook is opgenomen in de Office Suite 2016. Als Used Software kunnen wij u Publisher tegen deze bijzonder gunstige prijs aanbieden! U neemt geen enkel juridisch risico bij de aankoop van gebruikte software met Wiresoft, omdat de handel ermee uitdrukkelijk is toegestaan door de wet.

Elk Microsoft-programma dat  beschikbaar is bij Wiresoft wordt gecontroleerd op de daadwerkelijke, perfecte bruikbaarheid, zodat deze Publisher Software direct na aankoop en download zonder beperkingen op uw PC kan worden gebruikt. Wiresoft verkoopt alleen die volledige versies van het programma die identiek zijn aan de door Microsoft gepubliceerde versies en die ook alleen afkomstig zijn van beveiligde bronnen.

Het kopen van software van Wiresoft is vooral voordelig voor freelancers en KMO's, maar ook voor particuliere gebruikers, omdat ze geld besparen en tegelijkertijd profiteren van alle voordelen die Publisher 2016 te bieden heeft. In de Wiresoft software shop is er niet alleen MS Publisher in verschillende versies, maar ook vele andere Office en andere Microsoft-programma's als aankoopversie.

Als u vragen heeft over MS Publisher 2016 of een ander Microsoft-programma, gebruik dan ons advies per e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën