Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT POWERPOINT 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2021

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10488
 • 079-02577
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 85,90 * € 94,90 * (9,48% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft PowerPoint is het klassieke softwareprogramma voor het ontwerpen van overtuigende visualisaties van informatie en het maken van levendige presentaties. Met PowerPoint 2021 is de nieuwste versie van de bewezen Office software beschikbaar voor het maken van professionele presentaties op werk, school en universiteit. Professionals, maar ook beginners, worden ondersteund door intuïtief bruikbare hulpmiddelen om onderwerpen en inhouden informatief en tegelijkertijd indrukwekkend op dia's samen te stellen en via een levendige lezing over te brengen.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT POWERPOINT 2021"

Microsoft PowerPoint 2021 als zelfstandig programma

Microsoft PowerPoint is het klassieke softwareprogramma voor het ontwerpen van overtuigende visualisaties van informatie en het maken van levendige presentaties. Met PowerPoint 2021 is de nieuwste versie van de beproefde Office-software beschikbaar voor het maken van professionele presentaties op het werk, op school en op de universiteit. Professionals, maar ook beginners, worden ondersteund door intuïtief bruikbare hulpmiddelen om onderwerpen en inhouden informatief en tegelijkertijd indrukwekkend op dia's samen te stellen en in een levendige presentatie over te brengen.

De nieuw herziene, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface van Microsoft PowerPoint 2021 maakt een snelle kennismaking met het programma mogelijk, en de grote keuze aan sjablonen en ontwerpopties maakt het mogelijk presentatieslides met een individuele uitstraling te maken.

De nieuwe PowerPoint 2021 ondersteunt ook touch-optimised gebruik op tablets, evenals het gebruik van digitale pennen - speciale vermelding verdient hier het nieuwe tekengereedschap uit de vrije hand, waarmee eigen schetsen spontaan kunnen worden gebruikt.

Door te netwerken met Microsoft OneDrive kan PowerPoint 2021 ook via de cloud in teams worden gebruikt. De hoge veiligheidsnormen garanderen een vlotte samenwerking. Bovendien wordt het nu nog gemakkelijker dan voorheen om toegankelijke presentaties te maken.

PowerPoint2021 is normaal gezien enkel beschikbaar als vast onderdeel van de overeenkomstige Office-versie, maar bij Wiresoft kunt u de software ook afzonderlijk kopen. Om PowerPoint 2021 op uw computer of ander eindapparaat te kunnen gebruiken, is het Windows 10-besturingssysteem een verplichte vereiste. Naast de actuele PowerPoint 2021 kunt u in de Wiresoft-onlineshop ook oudere versies en andere Office-programma's tegen bijzonder lage prijzen als single-user-versie zonder software-abonnement aanschaffen. Het volgende gedetailleerde overzicht toont alle interessante nieuwe functies in PowerPoint 2021.

Overzicht van de nieuwe PowerPoint-functies in versie 2021

PowerPoint 2021 bevat niet alleen talrijke verbeteringen en uitbreidingen ten opzichte van de vorige tools, zoals de uitgebreide zoomfuncties en het gebruik van SVG- en 3D-afbeeldingen, maar ook verscheidene nieuwe functies.

Specifieke PowerPoint-functies voor indrukwekkende presentaties

PowerPoint 2021 biedt een aantal nieuwe praktische functies die met name presentaties nog levendiger en interessanter maken:

 • Met behulp van de morph-functie kunnen vloeiende overgangen tussen de afzonderlijke dia's worden gemaakt, en ook afzonderlijke objecten of tekst kunnen worden geanimeerd.
 • De zoomfuncties zorgen ook voor dynamischere presentaties: Met de diazoom kunnen presentatoren vrij navigeren tussen bepaalde dia's, secties en delen van een presentatie zonder deze visueel te onderbreken. Het zoomeffect wekt dus de indruk van continuïteit.
 • Het is ook mogelijk om te zoomen om alleen details op dia's te markeren.
 • Met de samenvattingszoom kan de hele presentatie op één dia worden samengevat om dynamische effecten te creëren.
 • Schermpresentaties kunnen ook worden gehouden met de digitale Surface Pen of een andere pen die via Bluetooth kan worden gebruikt: Dit maakt het ook heel gemakkelijk om dia's te wisselen; het kan ook worden gebruikt om afzonderlijke delen van een dia tijdens de presentatie te markeren om er extra aandacht op te vestigen.
 • De opnamefuncties bieden de mogelijkheid om video- en audiocommentaar op te nemen, alsmede gebaren voor digitale invoer uit de vrije hand. Alle beschikbare functies zijn overzichtelijk gerangschikt op het tabblad "Opname" in het lint.
 • Bij het exporteren van een presentatie als videobestand kan nu ook worden gekozen voor de hoge-resolutie 4K-resolutie, voor haarscherpe films.

Nieuwe diagramtypes en 3D-modellen

Naast de reeds in PowerPoint geïntegreerde grafieken en modellen biedt de versie 2021 een reeks aanvullende diagrammen en driedimensionale modellen, die de mogelijkheden voor het illustreren van presentaties nog verder uitbreiden:

 • De nieuwe geïntegreerde 3D-modellen kunnen allemaal 360° geroteerd en geschaald worden: Gebruikers kunnen dergelijke driedimensionale inhoud ook zelf maken en in een PowerPoint-bestand invoegen.
 • Door de morph overgang toe te passen, kunnen de 3D modellen ook geanimeerd worden.
 • De nu beschikbare schaalbare vectorafbeeldingen - ook bekend als SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics) - hebben net als de 3D-modellen het voordeel dat zij naar believen kunnen worden vergroot, verkleind en geroteerd zonder verlies van beeldkwaliteit en dat zij verder kunnen worden bewerkt met filters.
 • Geografische gegevens kunnen in een paar stappen worden omgezet in een kaartdiagram, b.v. om bepaalde statistische verdelingen in een gebied te illustreren.
 • De nieuwe trechterdiagrammen kunnen worden gebruikt om de fasen van processen op een bijzonder duidelijke manier te illustreren.

Algemene functies

Naast deze nieuwe hulpmiddelen en functies biedt PowerPoint 2021 nog een hele reeks andere vernieuwingen, die vooral het tekenen uit de vrije hand ondersteunen en het ontwerpen van toegankelijke presentatiedocumenten vergemakkelijken en ook het gebruik van het programma in het algemeen nog efficiënter maken.

Nieuwe opties in PowerPoint voor de bureaubladweergave en functies

Het Office-ontwerp is ook verbeterd in PowerPoint 2021 met de volgende functies, die naar keuze kunnen worden geactiveerd:

 • PowerPoint 2021 bevat nu extra ontwerpen die vooral de concentratie tijdens het werken bevorderen door de anders programmatypische vensterkleuren te vervangen door achromatische tinten: Wit bijvoorbeeld biedt een zeer helder beeld, terwijl donkergrijs en vooral zwart met de donkere modus een bijzonder gereduceerd effect hebben en gemakkelijk voor de ogen zijn.
 • De vroegere typische, vertrouwde lintlook is in PowerPoint 2021 gecombineerd met de tegel-look, zoals ook het Windows 10-besturingssysteem laat zien. Nu worden de vaak gebruikte elementen en functies sterker gemarkeerd, zodat ze sneller kunnen worden gevonden. Tabbladen kunnen ook anders worden gerangschikt en het lint kan volledig worden verborgen, zodat functies alleen beschikbaar zijn via de algemene menubalk.

Freehand-gereedschap en andere grafische functies in PowerPoint 2021

In PowerPoint 2021 is een krachtig gereedschap uit de vrije hand beschikbaar, dat niet alleen kan worden bediend met peninvoer en aanraakbediening, maar ook met de computermuis, bijvoorbeeld om vrij diagrammen en formules te tekenen en onmiddellijk in een presentatie in te voegen, of om tekstpassages in kleur te markeren, zoals in Word al enige tijd mogelijk is. PowerPoint heeft onder meer de volgende mogelijkheden en effecten:

 • Voor markeren en tekenen kan een assortiment van verschillende digitale pennen in diverse diktes en kleuren worden gebruikt: waaronder een potlood voor het maken van schetsen, een pen voor normaal schrijven en de populaire markeerstift, waarmee woorden e.d. in kleur kunnen worden onderstreept. Bovendien zijn er pennen met een metaaleffect verkrijgbaar, alsmede andere grafische effecten met beschrijvende namen als galaxy en regenboog, lava, oceaan, zilver en goud.
 • Met het freehand-gereedschap en de functie "Freehand FormulaInsert" kunnen nog complexere wiskundige formules vrij worden gemaakt en in een presentatie worden ingevoegd.
 • Soms wil je alleen een bepaald detail van een foto gebruiken zonder de storende achtergrond, die dan moet worden verwijderd. Bijsnijden is nog eenvoudiger in PowerPoint 2021 omdat het programma automatisch het achtergrondgebied detecteert. Correcties kunnen worden aangebracht met het geïntegreerde potlood om onderdelen toe te voegen of te verwijderen.
 • Met het potlood is het ook mogelijk om bepaalde delen van een tabel te selecteren om alleen deze in een afbeelding te gebruiken.

Toegankelijke presentaties maken in PowerPoint

In PowerPoint 2021 zijn, naast eerdere verbeterde opties, ook nieuwe functies beschikbaar om bij het maken van dia's de inhoud van presentaties te optimaliseren, zodat ze gemakkelijker te lezen en te begrijpen zijn voor kijkers met een visuele beperking.

 • Wanneer de ondersteunende foutcorrectie is geactiveerd, doet PowerPoint 2021 suggesties voor verbeteringen op basis van internationaal geldende normen. Door op "Controleren" te klikken, doet het programma suggesties, die met een volgende klik worden aanvaard en automatisch worden uitgevoerd.
 • Het hulpmiddel voor foutcorrectie wijst bijvoorbeeld op ontbrekende alternatieve tekst in visuele objecten, en op onvoldoende kleurcontrast in afbeeldingen en foto's: Met de "grijstinten"-weergave simuleert PowerPoint de weergave voor een kleurenblinde.
 • Bij gebruik van de voorgedefinieerde PowerPoint diasjablonen, worden automatisch dergelijke diatitels geïntegreerd die een kopstructuur bevatten.
 • Hier biedt de AI-functie QuickStarter ook een praktische starthulp voor een nieuwe presentatie, omdat het de gebruikers ondersteunt bij het structureren ervan en bij thematisch onderzoek. Na het invoeren van een onderwerp, toont de QuickStarter een lijst met bijpassende deelonderwerpen en stelt voor elk deelonderwerp een geschikte set dia's voor. Op basis van het onderzoek in Bing worden dia's met overeenkomstige inhoud aangemaakt, die kunnen worden geselecteerd door erop te klikken. In de volgende stap kan een passend uiterlijk inclusief achtergrondafbeeldingen worden toegevoegd, zodat de basis voor de volgende presentatie in een paar minuten klaar is.

Eenvoudiger samenwerken aan PowerPoint-documenten

Als er meerdere mensen aan een presentatie werken, kunnen hun wijzigingen of feedback, inclusief de naam van de auteur, worden weergegeven en ook weer ongedaan worden gemaakt. Daartoe moet een kopie van de presentatie in de cloud op OneDrive of SharePoint worden gepubliceerd. Zodra alle betrokkenen daar hun wijzigingen of commentaar hebben toegevoegd, kunnen het origineel en de kopie worden vergeleken en kunnen beide versies worden samengevoegd.

Systeemvereisten voor PowerPoint 2021

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Processor: min. 1,6 GHz
 • Harde schijf: min. 16 GB (32 bit) of 20 GB (64 bit)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit) - aanbevolen: 4 GB
 • Grafische kaart: min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 met WDDM 2.0 - aanbevolen: DirectX 10

Koop PowerPoint 2021 als een enkel programma van de Office Suite goedkoop bij Wiresoft

MS PowerPoint is een klassiek onderdeel van de Microsoft Office suites en normaal gesproken alleen verkrijgbaar samen met de andere Office programma's. Bij Wiresoft kunt u PowerPoint 2021 ook als een stand-alone programma kopen - in tegenstelling tot de meeste andere Microsoft-softwareleveranciers.

Uw voordeel: de PowerPoint Single User Licence verbindt u niet tot een langdurig en dus duur abonnement, noch tot updates of enige gebruiksbeperking. Het is daarom dubbel de moeite waard om PowerPoint 2021 van Wiresoft als een enkel programma te kopen, vooral als u niet-Office programma's wilt gebruiken.

Veilige software-aankoop bij Wiresoft: De PowerPoint single user licentie die u hier koopt, komt vaak uit een volumelicentie of is een zogenaamde gebruikte software - vandaar onze bijzonder voordelige prijs! Qua functionaliteit is dit volledig identiek aan het programma PowerPoint dat ook is opgenomen in de Office Suite 2021 . U kunt er ook zeker van zijn dat noch u, noch wij ons in een juridisch grijs gebied bevinden met de verkoop of aankoop van dergelijke software! Elk Microsoft-programma, gebruikt of ongebruikt, werd door Wiresoft getest op zijn reële, foutloze bruikbaarheid en is dus 100% bruikbaar voor onbeperkte duur na uw aankoop en download.

Als serieuze softwarehandelaar biedt Wiresoft ook alleen volledige versies aan die identiek zijn aan de programma's die bij Microsoft verkrijgbaar zijn. Dit betekent dat particuliere gebruikers, freelancers en kleine bedrijven kunnen profiteren van alle voordelen van PowerPoint 2021 en tegelijkertijd geld kunnen besparen. In de Wiresoft Software Shop kunt u niet alleen PowerPoint, maar ook alle andere Office-programma's afzonderlijk kopen, evenals vele andere Microsoft-programma's.

Als u vragen hebt over PowerPoint 2021 of een ander Office-programma, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies via e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën