Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 85,90 * € 94,90 * (9,48% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + Licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2021 is de nieuwste versie van het programma voor Microsoft Apple computers voor de professionele centrale organisatie van e-mailverkeer, contacten en taken - en daarmee vrijwel onmisbaar in het moderne dagelijks leven. is waarschijnlijk nog steeds onovertroffen in vergelijking met vergelijkbare e-mailsoftware - met zijn brede scala aan functies en opties kan zakelijke communicatie efficiënt worden georganiseerd over tijd- en landsgrenzen heen en kunnen zelfs complexe projecten gemakkelijker worden beheerd met het programma. De intuïtieve en gebruiksvriendelijke nieuwe interface van Business Outlook  Desktop Outlook for Mac 2021 ondersteunt zowel professionals als onervaren gebruikers bij hun dagelijkse kantoorwerk, omdat het programma een snelle en gemakkelijke start mogelijk maakt bij het gebruik van de beschikbare functies.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook voor Mac 2021 als zelfstandig programma - voor het beheer van e-mails, contactpersonen en afspraken

Outlook voor Mac 2021 is de nieuwste versie van het Microsoft-programma voor Apple computers  voor de professionele centrale organisatie van e-mailverkeer, contacten en taken - en daarmee vrijwel onmisbaar in het moderne zakenleven. In vergelijking met vergelijkbare e-mailsoftware is Outlook nog steeds onovertroffen - met zijn brede scala aan functies en opties kan de bedrijfscommunicatie efficiënt over tijd- en landsgrenzen heen worden georganiseerd, en zelfs complexe projecten kunnen met het programma gemakkelijker worden beheerd.

De intuïtieve en gebruiksvriendelijke nieuwe desktopinterface van Outlook for Mac 2021 ondersteunt zowel professionals als nieuwkomers bij hun dagelijkse kantoorwerk, aangezien het programma het snel en gemakkelijk maakt om met de beschikbare functies aan de slag te gaan.

Een beter overzicht van het e-mailverkeer biedt ook Outlook voor Mac 2021 door de mogelijkheid om complexe mapstructuren voor de respectievelijke taken of onderwerpen te creëren; hierdoor kunnen e-mails en de bijbehorende contactinformatie enz. op een zinvolle en transparante manier worden georganiseerd. Intelligente functies in de inbox helpen gebruikers in hun dagelijkse communicatie om het onbelangrijke van het belangrijke te onderscheiden en intelligent te sorteren. Zo blijft het overzicht van alle echt relevante taken en belangrijke afspraken te allen tijde behouden.

Andere handige functies in Outlook voor Mac 2021 helpen ook om tijd te besparen doordat gebruikers zich beter kunnen concentreren op de hoofdzaken. De mogelijkheid die Outlook for Mac 2021 biedt om meerdere e-mailaccounts via één desktopinterface te koppelen en ook te beheren, maakt een betere coördinatie van de communicatie mogelijk. Zo worden bij de organisatie van vergaderingen de individuele agenda's van de deelnemers, met inbegrip van de reeds vastgelegde afspraken, gesynchroniseerd om overlappingen van tijdstippen van bij het begin te vermijden.

In de overzichtelijke navigatiebalk zijn alle functies die nodig zijn voor het afhandelen van e-mails en taken, en voor het bewerken van contacten en agenda's direct beschikbaar. Bovendien is de desktopinterface voor Outlook for Mac 2021 herzien, die nu nog comfortabeler te gebruiken is dan in de vorige versie dankzij intuïtieve kenmerken en functies.

Ook nieuw is de voor aanraakbediening geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid, zodat Outlook nu ook beter kan worden gebruikt op zowel tablets als smartphones. Bovendien biedt deze versie een eenvoudigere synchronisatie tussen de verschillende eindapparaten, zodat alle e-mails, contactpersonen, taken en afspraken lokaal en onafhankelijk kunnen worden geraadpleegd via Outlook voor Mac 2021.

MS Outlook voor Mac 2021 is in de gewone handel niet verkrijgbaar als licentie voor één gebruiker, maar wordt alleen aangeboden als integraal onderdeel van de gelijknamige Office voor Mac-versie - bij Wiresoft kunt u de Microsoft e-mailsoftware echter ook afzonderlijk kopen - tegen een bijzonder voordelige prijs!

Naast deze versie van Outlook voor Mac vindt u ook oudere versies en de andere Office-programma's voor macOS als afzonderlijke koopversies in de Wiresoft-onlineshop. Een gedetailleerd overzicht van alle interessante nieuwe functies van de Outlook voor Mac versie 2021 vindt u hieronder.

Presentatie van de belangrijkste nieuwe functies in Outlook voor Mac 2021 voor e-mailverkeer

In vergelijking met de vorige versie bevatOutlook voor Mac 2021 een hele reeks geoptimaliseerde bestaande functies, maar ook volledig nieuwe functies die het nog gemakkelijker maken om uw e-mailverkeer te organiseren en afspraken en taken te coördineren. Afzonderlijke kleinere verbeteringen zorgen samen voor een aanzienlijke verbetering van de prestaties, omdat ze het nog gemakkelijker maken om zich op de hoofdzaken te concentreren: dit begint met de intelligente classificatie van inkomend e-mailverkeer op basis van de relevantie ervan, aangevuld met de veilige detectie van schadelijke links die erin zijn opgenomen via de Microsoft Safe-Link service en eindigt niet met de automatische omzetting van tijdzones voor de organisatie van afspraken buitenshuis.

De inbox met relevantie voor het omgaan met de dagelijkse stortvloed van e-mails

Het dagelijkse e-mailverkeer in een bedrijf bevat gewoonlijk veel overbodige en spamberichten, naast echt belangrijke berichten. De functie "Inbox met relevantie" biedt hier een nuttige oplossing, omdat het gebruikers helpt het belangrijke van het onbelangrijke te scheiden door ze voor te sorteren en dienovereenkomstig te sorteren. Voor dit doel gebruikt de Inbox met Relevantie twee tabbladen voor de inbox - genaamd "Relevant" en "Overig". Berichten die als belangrijk worden herkend, worden automatisch onder het tabblad "Relevant" bewaard, alle andere dienovereenkomstig onder "Overig". Maar Outlook informeert de gebruiker over de andere e-mails, die hij onmiddellijk kan bekijken door gewoon van tabblad te veranderen.

Andere functies, zoals "Gericht", vullen het voorsorteren aan door te bepalen welke e-mails één keer of in het algemeen in het desbetreffende andere register moeten worden gesorteerd. Een Microsoft Exchange-account is vereist om de Inbox met Relevantie te gebruiken.

Opmerking van @mention

Om de aandacht te vestigen op een bepaalde persoon in een e-mailbericht of een uitnodiging voor een vergadering, voegt de auteur het @-symbool, aangevuld met de respectieve naam, in het tekstgedeelte in. Dit markeert de naam in de body van het bericht, Outlook voor Mac 2021 voegt het dan ook automatisch toe aan de onderwerpregel, en de @ wordt ook weergegeven naast het bericht in de inbox.

Lees- en afleverbevestigingen van e-mails

Om er zeker van te zijn dat de ontvanger van een bericht het niet alleen heeft ontvangen, maar ook heeft gelezen, gebruikt Outlook voor Mac 2021 enerzijds de bevestiging van aflevering dat een e-mail daadwerkelijk in de mailbox van de ontvanger is afgeleverd, en anderzijds de leesbevestiging die de afzender ontvangt wanneer het bericht is geopend.

Gebruik e-mail sjablonen voor gelijkaardige berichten

Vaak zijn er in het dagelijkse e-mailverkeer regelmatig verzonden berichten waarvan de inhoud zelden verandert, b.v. statusberichten, enz. Dit kan nog sneller door opgeslagen sjablonen in te stellen en te gebruiken, die onmiddellijk beschikbaar zijn wanneer dat nodig is. Voordat het sjabloon wordt verzonden, hoeft alleen nog de nieuwe informatie te worden toegevoegd.

Vertraagde verzending van e-mailberichten

Outlook voor Mac 2021 biedt de mogelijkheid om de tijd voor het verzenden van mails te bepalen door gedefinieerde regels. Dit betekent dat de verzending van afzonderlijke berichten en van alle berichten kan worden vertraagd - met hele dagen, maar ook met uren en minuten. De betreffende e-mail wordt tot het opgegeven tijdstip in de map Concepten opgeslagen en wordt verzonden, zelfs als Outlook niet op de computer geopend is.

Verdere vernieuwingen in Outlook voor Mac 2021 voor de organisatie

De volgende nieuwe of geoptimaliseerde functies maken het ook gemakkelijker om afspraken te maken en bieden praktische faciliteiten voor communicatie:

 • Coördinatie van verschillende tijdzones: Bijzonder praktisch wanneer u een reis naar een andere tijdzone plant: Outlook voor Mac 2021 heeft hier de mogelijkheid om een overeenkomstige gebeurtenis aan te maken met de lokale begin- en eindtijd. Door de automatische omzetting van de informatie hoeft u niet meer op internet te zoeken en uw eigen omzetting te verrichten.
 • Samenvattingskaarten voor reizen: Deze slimmere functie in Outlook voegt niet alleen automatisch geboekte reizen toe aan een agenda, maar gebruikt ook zelfstandig dezelfde samenvattingskaarten voor alle afspraken en data die het in de reserveringen herkent - naast datum en tijd, plaatsen en belangrijke nummers en andere informatie die nuttig is.
 • Focusmodus verbetert concentratie: Nieuw geïntegreerd in Outlook voor Mac 2021, verbetert de Focusmodus de concentratie op het werk, of het nu gaat om het schrijven of lezen van e-mails of het coördineren van vergaderingen, door alle andere actieve toepassingen en nieuwe berichten tijdelijk te verbergen.
 • Microsoft Safe-Link service biedt e-mailbeveiliging: Outlook voor Mac 2021 biedt verbeterde beveiliging bij het ontvangen van mogelijk schadelijke e-mails. De Microsoft Safe-Link Service detecteert met name malware die verborgen zit in links van phishing-e-mails; deze worden weergegeven in de geoptimaliseerde preview. De geïntegreerde real-time scanner filtert op betrouwbare wijze malware en phishing-links.
 • Aanraakgeoptimaliseerde bediening van Outlook voor Mac 2021: Gebruikers van Outlook voor Mac 2021 op een tablet of smartphone kunnen het programma nog intuïtiever bedienen dankzij het verbeterde gebruik van gebaren. Acties zoals "Markeren als gelezen", "Markeren", "Verwijderen", "Archiveren" en "Geen" kunnen individueel worden gedefinieerd met de bewegingen "Vegen naar links" en "Vegen naar rechts".
 • Deelnemers aan een vergadering weergeven: Als een andere medewerker een vergadering organiseert, kunnen de antwoorden van de uitgenodigde personen op het verzoek in Outlook voor Mac 2021 ook op hun eigen Mac worden weergegeven.
 • Maak e-mails visueel aantrekkelijker met SVG-bestanden: E-mails winnen vaak aan informatie-inhoud en impact als de afzender een geschikt SVG-bestand - Scalable Vector Graphics of vectorafbeeldingen - invoegt. Vectorafbeeldingen hebben niet alleen het voordeel dat zij schaalbaar zijn, wat betekent dat zij kunnen worden vergroot, verkleind of gedraaid zonder verlies van beeldkwaliteit. Zij kunnen ook verder worden verwerkt met verschillende filters. Outlook voor Mac 2021 biedt een selectie van geschikte SVG-motieven voor dit doel.

Systeemvereisten voor het gebruik van Microsoft Outlook 2021 op een Mac

De volgende informatie toont de minimumvereisten voor het installeren en uitvoeren van Outlook voor Mac 2021 op een Apple-apparaat.

 • Besturingssysteem: versie van een van de drie nieuwste macOS-besturingssystemen
 • Processor: Intel of Apple Silicon (M1)
 • Geheugen: ten minste 4 GB
 • Harde schijf: ten minste 10 GB beschikbare ruimte
 • Grafische kaart: ten minste 1.280 x 800 pixels

Koop Outlook voor Mac als een stand-alone programma van de Office Suite voor Mac 2021 tegen een lage prijs bij Wiresoft

Zoals typische software van de Microsoft Office-suites voor Mac, is Outlook voor Mac 2021 bij de meeste dealers alleen verkrijgbaar bij aankoop van de bijbehorende volledige Office-versie. Wiresoft daarentegen biedt Outlook voor Mac 2021 ook afzonderlijk aan in zijn softwarewinkel. Wanneer u software bij Wiresoft koopt, profiteert u dubbel: enerzijds van alle voordelen die deze aankoopversie biedt ten opzichte van de abonnementsversie, die meestal updates bevat waarvoor moet worden betaald; anderzijds van de bijzonder voordelige prijs!

De Outlook voor Mac 2021 die door Wiresoft wordt aangeboden, verschilt op geen enkele manier van de software die in het overeenkomstige Office-pakket is opgenomen, en heeft ook geen beperkingen wat de functionaliteit betreft.

Veilige software-aankoop met Wiresoft: Outlook voor Mac 2021 is een licentie voor één gebruiker die afkomstig is van een grotere volumelicentie die niet langer wordt gebruikt door de oorspronkelijke koper - meestal een bedrijf. Deze software wordt pas na aankoop voor u geregistreerd. Als serieuze dealer biedt Wiresoft enkel dergelijke gebruikte Microsoft-software aan waarvan de aankoop en verkoop binnen de EU absoluut legaal en zonder risico is. Dit zijn altijd officiële volledige versies die identiek zijn aan de programma's die door Microsoft worden aangeboden. Voor uw veiligheid is elk Microsoft-programma dat in een volumelicentie wordt aangeboden door ons getest op perfecte bruikbaarheid, zodat het na installatie volledig en onbeperkt door u kan worden gebruikt.

Dit betekent dat vooral particuliere gebruikers en zelfstandigen, maar ook kleine bedrijven alle voordelen van Outlook voor Mac 2021 als stand-alone programma kunnen gebruiken door de software bij Wiresoft aan te schaffen. Naast Outlook voor Mac kunt u in de softwarewinkel ook andere Office voor Mac-programma's en andere Microsoft-software tegen een gunstige prijs vinden.

Voor vragen over Outlook for Mac 2021 of een andere versie of een ander Office voor Mac programma, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies via e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën