Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VOORUITZICHTEN MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VOORUITZICHTEN MAC 2019

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 63,90 * € 69,90 * (8,58% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2019 is de nieuwste versie van het programma voor Microsoft Apple computers voor de professionele centrale organisatie van e-mailverkeer, contacten en taken - en daarmee vrijwel onmisbaar in het moderne dagelijks leven. is waarschijnlijk nog steeds onovertroffen in vergelijking met vergelijkbare e-mailsoftware - met zijn brede scala aan functies en opties kan zakelijke communicatie efficiënt worden georganiseerd over tijd- en landsgrenzen heen, en zelfs complexe projecten kunnen met het programma gemakkelijker worden beheerd. De intuïtieve maar gebruiksvriendelijke nieuwe interface van Business Outlook   Desktop Outlook for Mac 2019 ondersteunt zowel professionals als onervaren gebruikers bij hun dagelijkse kantoorwerk, omdat het programma een snelle en eenvoudige start mogelijk maakt bij het gebruik van de beschikbare functies.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VOORUITZICHTEN MAC 2019"

Microsoft Outlook voor Mac 2019 standalone programma - voor het beheer van e-mail, contactpersonen en afspraken

Outlook voor Mac 2019 is de nieuwste versie van het Microsoft-programma voor Apple computers  voor de professionele centrale organisatie van e-mailverkeer, contacten en taken - en dus vrijwel onmisbaar in het moderne zakelijke leven van alledag. In vergelijking met vergelijkbare e-mailsoftware is Outlook nog steeds onovertroffen - met zijn brede scala aan functies en opties kan zakelijke communicatie efficiënt worden georganiseerd over tijd en landsgrenzen heen, en kunnen zelfs complexe projecten gemakkelijker worden beheerd met het programma.

De intuïtieve en toch gebruiksvriendelijke nieuwe desktopinterface van Outlook voor Mac 2019 helpt zowel professionals als beginners met hun dagelijkse kantoortaken, omdat het programma snel en eenvoudig aan de slag kan met de beschikbare functies.

Ook Outlook voor Mac 2019 biedt meer duidelijkheid over het e-mailverkeer door de mogelijkheid om complexe mappenstructuren te creëren voor elke taak of elk onderwerp; hierdoor kunnen e-mails en de bijbehorende contactgegevens, enz. op een zinvolle en transparante manier worden georganiseerd. Intelligente functies in de inbox ondersteunen gebruikers in hun dagelijkse communicatie om het onbelangrijke van het belangrijke te onderscheiden en ze op een intelligente manier te sorteren. Zo blijft het overzicht van alle echt relevante taken en belangrijke afspraken te allen tijde behouden.

Andere nuttige functies in Outlook voor Mac 2019 helpen ook om tijd te besparen doordat gebruikers zich nu beter kunnen concentreren op de hoofdzaken. Met de optie die beschikbaar is in Outlook voor Mac 2019 om meerdere e-mailaccounts te koppelen en ook te beheren via een enkele desktopinterface, is een betere coördinatie van de communicatie mogelijk. Bij het organiseren van vergaderingen worden bijvoorbeeld de individuele kalenders van de deelnemers, inclusief de reeds ingediende afspraken, gesynchroniseerd om tijdsoverlappingen vanaf het begin te voorkomen.

In de overzichtelijke navigatiebalk zijn alle functies die nodig zijn voor de afhandeling van e-mails en taken en voor het bewerken van contacten en agenda's direct beschikbaar. Daarnaast is de desktopinterface voor Outlook voor Mac 2019 opnieuw ontworpen, die nu nog comfortabeler in gebruik is dan in de vorige versie dankzij de intuïtieve mogelijkheden en functies.

Ook nieuw is de aanraakgeoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid, zodat Outlook nu beter kan worden gebruikt op zowel tablets als smartphones. Bovendien biedt deze versie een eenvoudigere synchronisatie tussen de verschillende eindapparaten, zodat via Outlook voor Mac 2019 alle e-mails, contactpersonen, taken en afspraken lokaal onafhankelijk toegankelijk zijn.

MS Outlook voor Mac 2019 is niet beschikbaar in de reguliere winkels als een enkele gebruikerslicentie, maar wordt alleen aangeboden als integraal onderdeel van de Office voor de gelijknamige Mac-versie of - bij Wiresoft kunt u de Microsoft e-mailsoftware echter ook individueel kopen - tegen een bijzonder lage prijs!

In de online shop van Wiresoft vindt u niet alleen deze versie van Outlook voor Mac, maar ook oudere versies en de andere Office programma's voor macOS als losse aankoopversies. Een gedetailleerd overzicht van alle interessante nieuwe functies van Outlook voor de Mac 2019-versie kunt u hieronder lezen.

Introductie van de belangrijkste nieuwe functies in Outlook voor Mac 2019 als het gaat om e-mailen

In vergelijking met de vorige versie bevat Outlook voorMac 2019 een hele reeks geoptimaliseerde bestaande en geheel nieuwe functies, waarmee de organisatie van het e-mailverkeer en de coördinatie en coördinatie van afspraken en lopende taken dagelijks nog eenvoudiger wordt. Individuele kleinere verbeteringen zorgen samen voor een aanzienlijke verhoging van de prestaties, omdat ze het nog gemakkelijker maken om zich te concentreren op de essentie: Dit begint met de intelligente classificatie van binnenkomend e-mailverkeer op basis van zijn relevantie, aangevuld met de veilige detectie van schadelijke links daarin via de Microsoft Safe Link Service en eindigt niet met de automatische omzetting van tijdzones voor de organisatie van afspraken buitenshuis.

De inbox met relevantie voor het beheer van de dagelijkse stroom van e-mails

Het dagelijkse e-mailverkeer in het bedrijf bevat meestal veel overbodige en spamberichten naast de echt belangrijke berichten. De functie "Inbox met Relevantie" biedt hier een nuttige oplossing, omdat het de gebruikers ondersteunt bij het scheiden van het belangrijke en het onbelangrijke en ze dienovereenkomstig te sorteren door voorsorteren. Voor dit doel gebruikt de Inbox met Relevantie twee tabbladen voor de Inbox - genaamd "Relevant" en "Overig". Berichten die als belangrijk worden geïdentificeerd, worden automatisch bewaard onder het tabblad "Relevant", en alle andere worden dienovereenkomstig bewaard onder "Overig". Outlook informeert de gebruiker echter over de andere e-mails, die hij direct kan bekijken door eenvoudigweg het tabblad te wisselen.

Verdere functies zoals "Gefocust" completeren de voorsortering door te definiëren welke e-mails eenmalig of in het algemeen in het andere tabblad moeten worden gesorteerd. Een Microsoft Exchange-account is vereist om de Inbox met Relevantie te kunnen gebruiken.

Opmerking bij @vermelding

Om de aandacht te vestigen op een bepaalde persoon in een e-mailbericht of een uitnodiging voor een vergadering, voegt de auteur het @-symbool, aangevuld met de respectievelijke naam, toe in de body van het bericht. Dit benadrukt die naam in de body van het bericht, Outlook voor Mac 2019 voegt het dan ook automatisch toe aan de onderwerpregel, en de @ verschijnt ook naast het bericht in het Postvak IN.

E-mail lezen en leveringsbevestigingen

Om ervoor te zorgen dat de ontvanger van een bericht niet alleen het bericht ontvangt, maar ook leest, gebruikt Outlook voor Mac 2019 zowel de leveringsbevestiging dat er daadwerkelijk een e-mail is afgeleverd in de mailbox van de ontvanger, als de bevestiging dat de afzender het bericht ontvangt wanneer het bericht wordt geopend.

Gebruik e-mailsjablonen voor soortgelijke berichten

Vaak worden er in het dagelijkse e-mailverkeer regelmatig berichten verstuurd waarvan de inhoud zelden verandert, bijv. statusberichten, enz. Dit kan nog sneller door het instellen en gebruiken van opgeslagen sjablonen die direct beschikbaar zijn als dat nodig is. Vervolgens hoeft alleen de nieuwe informatie te worden toegevoegd voordat het sjabloon wordt verzonden.

Uitgestelde verzending van e-mailberichten

Outlook voor Mac 2019 biedt de mogelijkheid om te bepalen wanneer de mail via gedefinieerde regels moet worden verzonden. Hierdoor kunt u de levering van individuele berichten en alle berichten - zowel hele dagen als uren en minuten - uitstellen. De betreffende e-mail wordt opgeslagen in de map Concepten tot het opgegeven tijdstip en wordt verzonden, zelfs als Outlook niet geopend is op de computer.

Andere nieuwe functies in Outlook voor Mac 2019 voor organisatie

De volgende nieuwe of gestroomlijnde functies maken het ook gemakkelijker om afspraken te organiseren en zorgen voor praktisch gemak in de communicatie:

 • Coördinatie van verschillende tijdzones: Vooral handig bij het plannen van een reis naar een andere tijdzone heeft Outlook voor Mac 2019 hier de mogelijkheid om een corresponderend evenement te maken met de lokale start- en eindtijden. Door de automatische omzetting van de informatie hoeft u niet meer op het internet te zoeken en uw eigen omzetting te doen.
 • Travel Summary Cards: Deze slimmere functie in Outlook voegt niet alleen automatisch geboekte reizen toe aan een kalender, maar gebruikt ook zelfstandig dezelfde overzichtskaarten voor alle data en tijden die het herkent in reserveringen - naast data en tijden, locaties en belangrijke nummers, en andere informatie die nuttig is.
 • Focusmodus verbetert de focus: de Focusmodus is nieuw geïntegreerd in Outlook voor Mac 2019 en verbetert de focus op het werk, of het nu gaat om het schrijven of lezen van e-mail of het coördineren van vergaderingen, door alle andere actieve programma's en nieuwe berichten tijdelijk te verbergen.
 • Microsoft Safe-Link-service biedt e-mailbeveiliging: Outlook voor Mac 2019 biedt verbeterde beveiliging bij het ontvangen van potentieel schadelijke e-mails. De Microsoft Safe-Link service detecteert vooral dergelijke malware verborgen in links van phishing e-mails, deze worden weergegeven in de geoptimaliseerde preview. De geïntegreerde realtime scanner filtert betrouwbaar malware en phishingverbindingen uit.
 • Aanraakgevoelige bediening van Outlook voor Mac 2019: Gebruikers van Outlook voor Mac 2019 op een tablet of smartphone kunnen het programma nog intuïtiever bedienen door de verbeterde opname van gebaren. Acties zoals "Markeer als gelezen", "Vlag", "Verwijderen", "Archiveren" en "Geen" kunnen individueel worden gedefinieerd met de gebaren "Veeg naar links" en "Veeg naar rechts".
 • Deelnemers aan vergaderingen weergeven: Als een andere werknemer een vergadering organiseert, kunnen de antwoorden van de uitgenodigde personen op de aanvraag in Outlook voor Mac 2019 ook op hun eigen Mac worden weergegeven.
 • Visueel verbeteren van e-mails met SVG-bestanden: E-mails krijgen vaak informatie-inhoud en impact wanneer de verzender een bijbehorend SVG-bestand - Scalable Vector Graphics of vectorafbeeldingen - bij zich heeft. Vectorafbeeldingen hebben niet alleen het voordeel dat ze schaalbaar zijn, wat betekent dat ze kunnen worden vergroot, verkleind of geroteerd zonder verlies van beeldkwaliteit. Ze kunnen ook verder bewerkt worden met verschillende filters. Outlook voor Mac 2019 biedt hiervoor een selectie van geschikte SVG-thema's aan.

Systeemvereisten voor het gebruik van Microsoft Outlook 2019 op een Mac

De onderstaande details tonen de minimale vereisten om Outlook voor Mac 2019 te installeren en uit te voeren op een Apple-apparaat.

 • Besturingssysteem: versie van een van de drie nieuwste macOS-besturingssystemen
 • iPad en iPhone: iOS 8.0 of later - iOS 12.0 is vereist om de functies van Machine Learning te gebruiken
 • Bewerker: Intel
 • Geheugen: minstens 4 GB
 • Harde schijf: minstens 3 GB beschikbare ruimte
 • Grafische kaart: minimaal 1.280 x 800 pixels

Outlook voor Mac als een stand-alone programma van de Office-Suite voor Mac 2019 goedkoop kopen bij Wiresoft

Als typische software van de Microsoft Office suites voor Mac, is Outlook voor Mac 2019 alleen beschikbaar bij de meeste retailers bij aankoop van de bijbehorende complete Office versie. Wiresoft daarentegen biedt Outlook voor Mac 2019 apart aan in haar softwarewinkel. Bij de aankoop van software met Wiresoft profiteert u twee keer: enerzijds van alle voordelen die deze aankoopversie biedt ten opzichte van de abonnementsversie, waar meestal updates aan verbonden zijn; anderzijds van de bijzonder lage prijs!

De Outlook voor Mac 2019 die Wiresoft aanbiedt, verschilt op geen enkele manier van de software die in het overeenkomstige Office pakket is opgenomen, en heeft ook geen beperkingen wat betreft de functionaliteit.

Veilige softwareaankoop met Wiresoft: Outlook voor Mac 2019 is een enkele gebruikerslicentie die afkomstig is van een grotere volumelicentie die niet meer wordt gebruikt door de oorspronkelijke koper - meestal een bedrijf. Deze software wordt pas na aankoop voor u geregistreerd. Als gerenommeerde dealer biedt Wiresoft alleen die door Microsoft gebruikte software aan, waarvan de aankoop en verkoop binnen de EU absoluut legaal en zonder risico is. Dit zijn altijd officiële volledige versies, die identiek zijn aan de programma's die door Microsoft worden aangeboden. Voor uw veiligheid is elk Microsoft-programma dat vanuit een volumelicentie wordt aangeboden door ons getest op onberispelijke bruikbaarheid, zodat het na de installatie volledig en onbeperkt door u kan worden gebruikt.

Zo kunnen vooral particuliere gebruikers en zelfstandigen en kleine bedrijven met de softwareaankoop van Wiresoft gebruik maken van alle voordelen van Outlook voor Mac 2019 als stand-alone programma. Naast Outlook voor Mac vindt u in de softwarewinkel ook andere Office voor Mac-programma's en andere Microsoft-software tegen een redelijke prijs.

Voor vragen over Outlook voor Mac 2019 of een andere versie of een ander Office voor Mac-programma, kunt u gewoon gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VOORUITZICHTEN MAC 2019"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VOORUITZICHTEN MAC 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën