Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCEL 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2021

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10487
 • T5D-03485
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 85,90 * € 94,90 * (9,48% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft Excel is ook in de huidige versie 2021 de tot nu toe onovertroffen spreadsheet software voor het maken van complexe commerciële en statistische berekeningen, aangevuld met een veelheid aan functies die ook logische en zakelijke wiskundige berekeningen en het gebruik van draaitabellen mogelijk maken. De analyseresultaten kunnen informatief en duidelijk worden gepresenteerd met een ruime keuze aan grafiektypen. Excel 2021 werkt samen met PowerBI, de krachtige bedrijfsanalysedienst van Microsoft, die ook de directe export van gegevens naar andere omgevingen mogelijk maakt.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCEL 2021"

Microsoft Excel 2021 als één enkele licentie

Microsoft Excel is ook in de huidige versie 2021 de tot nu toe onovertroffen spreadsheetsoftware voor het maken van complexe commerciële en statistische berekeningen, aangevuld met een veelheid van functies die ook logische en zakelijke wiskundige berekeningen en het gebruik van draaitabellen mogelijk maken. De analyseresultaten kunnen informatief en duidelijk worden weergegeven met behulp van een ruime keuze aan grafiektypes. Excel 2021 werkt met PowerBI, Microsofts krachtige dienst voor bedrijfsanalyse, waarmee gegevens ook rechtstreeks naar andere omgevingen kunnen worden geëxporteerd.

Met Microsoft Excel 2021 zijn nog uitgebreidere of complexere berekeningen mogelijk door middel van uitgebreide formules en nieuwe functies voor het koppelen en selecteren van gegevens. Belangrijke gegevens kunnen in kleur worden gemarkeerd om ze te benadrukken. Nieuwe diagrammen bieden meer mogelijkheden voor grafische weergave.

Microsoft Excel Online, dat voor dit doel beschikbaar is, kan worden gebruikt met alle gangbare browsers, waardoor het mogelijk wordt in real time tabellen te maken en gegevens te bewerken en deze met andere gebruikers te delen. Verbeterde touch-ondersteuning maakt het eenvoudiger om Excel te gebruiken op tablets of smartphones.

Daarnaast zijn er nieuwe hulpmiddelen zoals tekenen uit de vrije hand en verbeterde mogelijkheden voor het gemakkelijk maken van toegankelijke tabellen en werkmappen.

Het gebruik van cloud-diensten maakt het gemakkelijk om documenten te delen met andere gebruikers voor samenwerking.

Tussen haakjes: Om Excel 2021 op uw computer of ander eindapparaat te gebruiken, moet Windows 10 geïnstalleerd zijn. In de Wiresoft onlineshop kunt u niet alleen de actuele Word Excel versie 2021, maar ook zijn voorganger en andere Office-programma's tegen bijzonder lage prijzen als single-user versie verkrijgen, zonder software-abonnement. Alle belangrijke nieuwe functies in Word 2021 vindt u in het volgende overzicht.

Overzicht van de nieuwe Excel-functies in versie 2021

Excel 2021 bevat niet alleen verbeteringen ten opzichte van de vorige versie, maar ook veel nieuwe functies, waarvan sommige voorheen alleen in het Office 365-abonnementsmodel waren opgenomen - deze zijn nu ook beschikbaar in de koopversie.

Specifieke Excel-tabelfuncties

Voor het koppelen van tabellen aan uitgebreide query's is Excel 2021 aangevuld met enkele nieuwe praktische functies:

 • TEXT CHAIN: Op het eerste gezicht houdt deze functie niets wezenlijk nieuws in ten opzichte van de vorige CHAIN-functie, maar in tegenstelling tot deze laatste is zij korter en kan zij ook gemakkelijker worden ingevoerd. Bovendien ondersteunt de TEXT CHAIN functie ook bereikverwijzingen, terwijl voorheen alleen individuele celverwijzingen mogelijk waren. Dit betekent dat TEXT CHAIN ook rekening kan houden met een bereik van cellen of hele kolommen.
 • Met de TEXT CHAIN functie is het mogelijk tekst uit verschillende reeksen te combineren, waarbij elk element wordt gescheiden door een door de gebruiker gespecificeerd scheidingsteken. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om woorden die in cellen zijn verdeeld tot een zin te combineren.
 • IF: Deze functie vereenvoudigt de invoer van ingewikkelde IF-functies, omdat de respectieve voorwaarden in de vooraf bepaalde volgorde worden getest. Daartoe specificeert de functie MAXWENNS het grootste getal in een gedefinieerd bereik dat aan ten minste één van de criteria voldoet; hetzelfde geldt voor de functie MINWENNS voor het kleinste getal.
 • Deselecteer: In vorige versies van Excel was het niet mogelijk om afzonderlijke cellen, rijen of kolommen in een eerder geselecteerd bereik opnieuw uit te sluiten. In Excel 2021 kunnen gebruikers nu overbodige rijen deactiveren die bijvoorbeeld te veel of verkeerd zijn geselecteerd.

Optimalisaties voor draaitabel

PivotTable, het krachtige Excel-hulpmiddel voor het analyseren en evalueren van grote hoeveelheden gegevens, met inbegrip van de duidelijke presentatie van de resultaten in documenten, is in de versie 2021 aangevuld met een aantal meer praktische functies:

 • Gepersonaliseerde standaardindelingen van draaitabellen: met deze functie is het nu mogelijk een draaitabel individueel in te richten volgens eigen ideeën, inclusief de weergave van zowel deelresultaten als de totale resultaten en de gewenste vorm van de rapportindeling, en deze standaardindelingen vervolgens op te slaan als standaardindeling, zodat deze de volgende keer onmiddellijk beschikbaar is.
 • Automatische herkenning van relaties: Deze functie bouwt voort op stappen die vaak in analyses worden gebruikt door automatisch relaties te creëren tussen tabellen die al zijn gebruikt voor het gegevensmodel van een werkmap. Excel herkent bijvoorbeeld wanneer ten minste twee tabellen aan elkaar moeten worden gekoppeld voor een analyse en waarschuwt de gebruiker. Met een enkele klik zijn de respectieve relaties beschikbaar.
 • Door de gebruiker gedefinieerde maatregelen kunnen rechtstreeks in de veldlijst van de draaitabel in Excel 2021 worden gemaakt en bewerkt, en kunnen ook worden verwijderd.
 • OLAP PivotTables kunnen nog sneller worden gemaakt: Wanneer OLAP-servers (Online Analytical Processing) worden gebruikt voor draaitabellen, verloopt de query nu nog sneller. Dit geldt niet alleen voor draaitabellen die zijn aangesloten op Microsoft SQL Server Analysis Services, maar ook voor andere OLAP-servers van derden.
 • Intelligent hernoemen: Als in Excel 2021 de tabellen en kolommen van een gegevensmodel in een werkmap een andere naam krijgen, werkt Excel ook automatisch alle bijbehorende tabellen en berekeningen bij, inclusief alle werkbladen en DAX-formules, telkens wanneer een wijziging wordt aangebracht.
 • Power Query: Door optimalisering van de bestaande connectoren, maar ook van nieuwe connectoren - zoals de SAP Hana-connector - kunnen gegevens uit verschillende bronnen nog sneller en gemakkelijker in Excel 2021 worden geïmporteerd tijdens ETL-processen (Extract, Transform & Load).

Nieuwe schema's en 3D-modellen

Voor analyses en rapporten biedt Excel 2021 nu een reeks extra diagrammen en driedimensionale modellen om nog meer gebieden in evaluaties te bestrijken.

 • Kaartdiagrammen: Deze nieuwe functie in Excel 2021 maakt het mogelijk om geografische waarden weer te geven. Statistische verdelingen van gegevens kunnen zo snel en duidelijk op een kaart worden weergegeven volgens gebieden - van globale overzichten tot geografische regio's tot administratieve districten of zelfs volgens postcodes.
 • Trechter grafieken: Met deze diagramvorm kunnen de distributie- en procesgegevens van een proces in verschillende fasen duidelijk worden weergegeven, bijvoorbeeld bij verkoopprocessen of klantenwerving.
 • 3D modellen: Nieuw in Excel 2021 zijn driedimensionale modellen voor het illustreren van rapporten - hier kunnen gebruikers ofwel kiezen uit verschillende, onmiddellijk beschikbare voorstellingen, die ook 360° gedraaid kunnen worden, of ze zelf maken en onmiddellijk in een document invoegen.
 • Schaalbare vectorafbeeldingen: SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics) bieden het voordeel dat ze naar wens kunnen worden vergroot of verkleind of zelfs gedraaid zonder verlies van beeldkwaliteit. De integratie van vectorafbeeldingen in Excel 2021 is dus bijzonder praktisch voor presentaties.

Algemene functies

Naast de specifieke Excel-functies biedt Excel 2021 ook een aantal andere functies die ook in andere Office-programma's beschikbaar zijn.

Nieuwe opties voor weergaven en bureaubladfuncties

 • Nieuwe thema's: De vorige thema's zijn nu uitgebreid met donkergrijs en wit, alsmede zwart in Excel. Zwart biedt het sterkste contrast.
 • Lint gebruikersinterface: De voorheen vertrouwde lintweergave is gecombineerd met de tegel-look die kenmerkend is voor het Windows 10-besturingssysteem. Vaak gebruikte elementen en functies worden prominent geplaatst zodat ze sneller beschikbaar zijn voor gebruikers. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze weergave aan te passen en bijvoorbeeld alleen de lintlook te tonen.

Freehand-gereedschap voor schrijven en tekenen

Ook in Excel 2021 zijn nu een aantal nieuwe freehand functies en effecten beschikbaar. Het nieuwe tekengereedschap uit de vrije hand kan niet alleen worden gebruikt met peninvoer en aanraakbediening, maar ook met de computermuis om gebieden te markeren of formules of zelfgetekende diagrammen in te voegen en te bewerken.

 • Hiervoor zijn digitale pennen in verschillende diktes en kleuren beschikbaar: een potlood om te tekenen, een pen om te schrijven en de markeerstift om tekstpassages te markeren. Metallic pennen en freehand effecten zoals regenboog, melkweg, lava, oceaan, goud, zilver en andere breiden de mogelijkheden bij het ontwerpen uit.
 • Gebruikers kunnen ook complexe wiskundige formules in een werkmap invoegen met de functie "Freehand FormulaInsert".
 • Lasso selectie: Vingertoppen kunnen worden gebruikt om een specifiek gebied van een tekening uit de vrije hand te selecteren om te bewerken. Dit is ook mogelijk met de Surface Pen.

Geoptimaliseerde toegankelijkheid

Verbeterde en nieuwe functies zijn ook beschikbaar in Excel 2021 om de inhoud te optimaliseren zodat deze gemakkelijker te lezen en te bewerken is voor gebruikers met een handicap. De ondersteunende foutcorrectie suggereert hier verbeteringen na activering, geïntegreerde functies omvatten het volgende:

 • Gebruik van internationaal geldende normen.
 • Door te klikken op "Controleren" onder "Toegankelijkheid controleren", doet het programma suggesties die met één klik onmiddellijk kunnen worden uitgevoerd.
 • De cue-audiofunctie ondersteunt de gebruiker actief via audiofeedback met geluidseffecten en audiohints, bv. wanneer bepaalde functies (onbedoeld) worden gewijzigd, of als bevestiging wanneer een e-mail wordt verzonden of inhoud wordt verwijderd.

Andere functies in Excel 2021

Ook andere nieuwe functies maken het werken met Excel in teamverband nog eenvoudiger:

 • Wijzigingen in vrijgegeven werkmappen kunnen sneller worden weergegeven en, indien nodig, ongedaan gemaakt; ook worden de betrokken personen genoemd.
 • Vertaler:Het vertalen van afzonderlijke woorden, passages of hele teksten is nu nog eenvoudiger in Excel: waar gebruikers voorheen via de browser een website moesten oproepen om deze te vertalen, is dit nu direct in Excel mogelijk met de geïntegreerde vertaalfunctie en automatische taalherkenning. Meer dan 60 talen zijn beschikbaar in de Microsoft Vertaler.
 • De integratie van Data Loss Protection (DLP) maakt het nog gemakkelijker om te voldoen aan de regels voor gegevensbescherming: inhoud kan in real time worden doorzocht, op basis van vooraf gedefinieerde richtlijnen voor bijzonder vertrouwelijke gegevenstypen, zoals rekening- en creditcardnummers, enz.

Systeemvereisten voor Excel 2021

 • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
 • Processor: Min. 1,6 GHz
 • Harde schijf: Min. 16 GB (32 Bit) of 20 GB (64 Bit)
 • RAM: Min. 2 GB RAM (32 Bit) of 4 GB RAM (64 Bit) - aanbevolen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: Min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 met WDDM 2.0 - aanbevolen: DirectX 10

Koop Excel 2021 als een stand-alone kantoorprogramma bij Wiresoft tegen een lage prijs

MS Excel is een onmisbaar, vast onderdeel van de Microsoft Office suite. Bij Wiresoft hoeft u Excel 2021 niet aan te schaffen als onderdeel van de bijbehorende Office-suite, maar kunt u de software ook als een op zichzelf staand programma kopen - in tegenstelling tot veel andere softwareleveranciers.

Uw voordeel: Met de licentie voor één gebruiker hoeft u geen langdurige, dure abonnementsverbintenis aan te gaan of een tijdslimiet voor het gebruik te aanvaarden. Daarom is het de moeite waard Excel 2021 van Wiresoft als een stand-alone programma te kopen, aangezien u dan geen updates hoeft te downloaden waarvoor kosten in rekening worden gebracht.

Deze stand-alone Excel-licentie voor één gebruiker beschikt over dezelfde reeks functies als Excel, dat ook is opgenomen in de Office Suite 2021 . Dit betekent dat ook kleinere bedrijven of freelancers kunnen profiteren van de voordelen van Excel 2021 en tegelijkertijd geld kunnen besparen - want de software voor één gebruiker is ook bij Wiresoft bijzonder voordelig.

Niet alleen Excel, maar ook alle andere Microsoft softwarelicenties die u in de Wiresoft Software Shop kunt kopen, zijn originele Microsoft producten. Vaak zijn zij afkomstig van een volumelicentie of zijn zij opnieuw uitgebracht door een bedrijf, hetgeen hun bruikbaarheid niet beperkt en evenmin in een juridisch grijs gebied komt. Met de verkoop aan Wiresoft is de eerder geïnstalleerde software gewist en dus weer vrij en bruikbaar voor een andere gebruiker. Als gerenommeerde softwarehandelaar biedt Wiresoft ook alleen volledige versies aan die onbeperkt en 100% bruikbaar zijn.

Als u vragen hebt over Excel 2021 of een ander kantoorprogramma, kunt u ook profiteren van ons deskundig advies via e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCEL 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCEL 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën