Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2019

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10142
 • 065-08677
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 63,90 * € 69,90 * (8,58% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel is de tot nu toe onovertroffen spreadsheet software waarmee zowel complexe wiskundige als commerciële berekeningen kunnen worden uitgevoerd. De huidige 2019 versie voor Mac heeft ook een aantal nieuwe functies in petto: Naast talrijke verbeteringen is het programma aangevuld met een groot aantal nieuwe functies om naast statistische ook logische en bedrijfswiskundige analyses uit te voeren, mede ondersteund door het gebruik van draaitabellen. Met een ruime keuze aan grafiektypen, schaalbare grafieken en modellen kunnen de resultaten ook op een zinvolle en duidelijke manier worden gepresenteerd voor het maken van rapporten. Excel 2019 wordt ondersteund door PowerBI, de krachtige business analytics service van Microsoft, waarmee ook directe export van gegevens naar andere systeemomgevingen mogelijk is.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"

Microsoft Excel 2019 voor Mac als een handige single-user licentie

Microsoft Excel is 's werelds krachtigste spreadsheetsoftware voor het uitvoeren van complexe wiskundige en zakelijke berekeningen. En de 2019 versie voor Mac heeft nog veel meer te bieden: Naast talrijke verbeteringen is het programma uitgebreid met een aantal nieuwe functies voor het uitvoeren van logische en zakelijke wiskundige analyses, ook ondersteund door het gebruik van draaitabellen. Een brede selectie van diagramtypen, schaalbare grafieken en modellen maakt het mogelijk om de resultaten duidelijk en beknopt weer te geven voor het genereren van rapporten. Excel 2019 wordt ondersteund door PowerBI, de krachtige bedrijfsanalysedienst van Microsoft, die het ook mogelijk maakt om gegevens rechtstreeks te exporteren naar andere systeemomgevingen.

Diverse nieuwe grafische tools maken het mogelijk om belangrijke gegevens in kleur te markeren of om ad hoc eigen formules en diagrammen te maken en deze direct te gebruiken. Excel 2019 voor Mac biedt ook verbeterde aanraakondersteuning op tablets, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is, vooral op tablets of smartphones. Dit maakt het gebruik van de nieuwe Freehand Drawing tool nog handiger en eenvoudiger. Het biedt ook verbeterde manieren om toegankelijke tafels en werkboeken te maken.

In de Wiresoft online shop vindt u de huidige Excel-versie 2019 voor Mac tegen een bijzonder gunstige prijs als single-user versie, d.w.z. zonder software-abonnement, evenals zijn voorgangers en alle andere Office. Hieronder vindt u een overzicht van alle belangrijke nieuwe functies van Excel 2019 voor de Mac.

Overzicht van de belangrijkste nieuwe functies van Excel-versie 2019 voor de Mac

Het nieuwe Excel 2019 voor de Mac bevat veel verbeteringen ten opzichte van de vorige versie, evenals veel nieuwe tools en functies, waarvan sommige voorheen alleen beschikbaar waren via een Office. Deze omvatten zowel typische Excel-functies als algemene MS Office.

Specifieke Excel-spreadsheetfuncties in de versie 2019

De koppeling van tabellen voor geavanceerde query's is in Excel 2019 voor de Mac geoptimaliseerd met de volgende handige functies:

 • De IF-functie vereenvoudigt de invoer van gecompliceerde IF-functies: Het test de betreffende voorwaarden in een vooraf bepaalde volgorde. De functie MAXWENNS wordt gebruikt om het grootste aantal voorwaarden binnen een bepaald bereik te specificeren dat aan ten minste één van de voorwaarden voldoet; de functie MINWENNS is beschikbaar voor het kleinste aantal.
 • In Excel 2019 voor Mac is het nu ook mogelijk om enkele cellen, rijen of kolommen uit een selectie uit te sluiten of te deactiveren die te veel of per ongeluk zijn geselecteerd, wat voorheen niet mogelijk was.
 • De functie FIRST VALUE vergelijkt een beginwaarde met een aantal andere waarden in een lijst. Zodra er een match optreedt, wordt het door de functie gedefinieerde resultaat teruggegeven; als er geen match wordt gevonden, wordt de waarde voor "anders" teruggegeven.
 • De nieuwe TEXT CHAIN-functie heeft het voordeel ten opzichte van de vorige CHAIN-functie dat deze korter en ook gemakkelijker te betreden is. Het ondersteunt nu ook bereikverwijzingen, terwijl voorheen alleen enkelvoudige of celverwijzingen mogelijk waren, zodat nu rekening kan worden gehouden met een reeks cellen of hele kolommen.
 • Met de TEXT CHAIN-functie kunt u tekst uit meerdere gebieden combineren, waarbij elk element wordt gescheiden door een door de gebruiker gespecificeerd scheidingsteken. TEXT CHAIN kan ook worden gebruikt om afzonderlijke woorden, die in cellen zijn verdeeld, te combineren tot een zin.

Zwenkbare optimalisaties in Excel 2019 voor de Mac

PivotTable, de efficiënte Excel-tool voor het analyseren en evalueren van grote hoeveelheden gegevens met behulp van onder andere maatregelen en KPI's en het duidelijk en beknopt presenteren van de resultaten, is in de 2019-versie uitgebreid met een aantal praktische functies, naast verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid:

 • Met de vertraagde update in Power Pivot kunt u nu meerdere wijzigingen tegelijk doorvoeren zonder dat u hoeft te wachten tot elke wijziging in uw werkmap is verspreid. Alle wijzigingen worden in één keer verdeeld na het sluiten van het Power Pivot venster.
 • Personalisatie van PivotTables als standaard lay-out: Met deze praktische functie in Excel 2019 voor Mac kunt u niet alleen een draaitabel instellen volgens uw eigen individuele voorkeuren, maar ook deze voorkeuren opslaan als een standaard lay-out met de gewenste weergave van gedeeltelijke of totale resultaten en de lay-out van het rapport, zodat deze de volgende keer dat u deze gebruikt direct beschikbaar is.
 • Automatische herkenning van relaties: Op basis van veelgebruikte stappen tijdens een analyse creëert deze functie automatisch relaties tussen dergelijke tabellen die eerder in een werkboek werden gebruikt. Dus Excel voor Mac detecteert en geeft aan wanneer ten minste twee tabellen moeten worden gekoppeld tijdens een analyse. Met één klik zijn de relaties direct beschikbaar.
 • In Excel 2019 voor de Mac kunnen nu aangepaste maatregelen direct in de PivotTable-veldlijst worden aangemaakt en direct worden bewerkt.
 • Wanneer OLAP (Online Analytical Processing) servers worden gebruikt voor berekeningen met behulp van PivotTables, worden ze nu nog sneller opgevraagd, waardoor deze OLAP PivotTables nog sneller beschikbaar zijn. Niet alleen draaitabellen die zijn aangesloten op Microsoft SQL Server Analysis Services kunnen worden gebruikt, maar ook gegevens van OLAP-servers van derden.
 • Intelligente hernoeming: Wanneer u tabellen en kolommen van een gegevensmodel in een werkmap een andere naam geeft, worden in Excel 2019 voor Mac alle gerelateerde tabellen en berekeningen automatisch bijgewerkt, inclusief werkbladen en DAX-formules.

Uitbreiding van de bibliotheek voor grafieken en 3D-modellen

Om de analyse en rapportage te vergemakkelijken, bevat Excel 2019 voor de Mac nieuwe diagramtypen en driedimensionale modelgrafieken waarmee gebruikers de resultaten en functies op specifieke gebieden kunnen illustreren.

 • De nieuwe kaartdiagrammen in Excel 2019 voor Mac zijn praktisch voor een duidelijke weergave van geografische waarden. Kaarten van continenten, landen, maar ook van kleinere gebieden zoals administratieve districten en postcodegebieden zijn beschikbaar om statistische of andere waarden en hun verdeling weer te geven.
 • Trechterdiagrammen zijn met name geschikt om verdelingen van een proces in meerdere fasen te illustreren, bijvoorbeeld bij verkoop of acquisitie.
 • De nieuwe 3D-modellen in Excel 2019 zijn bijvoorbeeld bijzonder geschikt om complexe relaties in drie dimensies weer te geven, omdat ze 360° kunnen worden gedraaid. Naast de grote selectie van direct beschikbare 3D-weergaven kunt u deze ook zelf maken. 3D-modellen in Excel 2019 voor Mac worden ondersteund vanaf MacOS 10,12, 10.13.4 en hoger.
 • Schaalbare vectorafbeeldingen, zoals SVG (Scalable Vector Graphics) bestanden, kunnen ook worden vergroot, verkleind en geroteerd zonder verlies van beeldkwaliteit.
 • Gratis gebruik van de afbeeldingenbibliotheek: Alle iconen, pictogrammen, symbolen, evenals 3D-afbeeldingen en SVG-bestanden voor het illustreren van presentaties en werkbladen in de Excel 2019 voor Mac-bibliotheek kunnen gratis worden gebruikt zonder dat er royalty's hoeven te worden betaald.

Andere nieuwe functies in Excel en andere Office

Ook in klassieke Office zoals Excel 2019 zijn diverse praktische functies beschikbaar, die niet alleen betrekking hebben op het ontwerp, maar ook op het invoegen of bewerken van afbeeldingen en andere praktische hulpmiddelen.

Nieuwe weergaveopties en bureaubladfuncties in Excel voor de Mac

Excel bevat ook verschillende achtergrond- en programma-ontwerpen, met als doel het werken op het Mac-scherm zo aangenaam en oogvriendelijk mogelijk te maken.

 • De thema's wit, donkergrijs en zwart zijn nu te selecteren, de laatste bieden het hoogste contrast.
 • Nieuwe gebruikersinterface voor het lint: Office 2019 combineert de vorige lintdisplay met de Windows - maar de weergaveopties bieden nog steeds het bekende uiterlijk van de vorige versie.
 • Vooral veelgebruikte functies worden prominent in het nieuwe beeld geplaatst, zodat ze direct te vinden zijn.

Freehand tool in Excel voor Mac voor het schrijven en schetsen

Excel 2019 voor Mac heeft nu ook nieuwe functies uit de vrije hand, die worden aangevuld met een breed scala aan effecten. De nieuwe Freehand Drawing tool stelt gebruikers in staat om geselecteerde gebieden te markeren, maar vooral om spontaan formules, grafieken, etc. te tekenen en deze direct te importeren in een werkboek. Gebruikers hebben de volgende opties:

 • Digitale pennen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, diktes en kleuren: er is een potlood om te tekenen, een potlood om te schrijven en een markeerstift om tekstpassages te markeren.
 • Onderscheidende grafische effecten zoals regenbogen, sterrenstelsels, lava, oceanen, goud, zilver, maar ook slagschaduwen, lichten, 3D-effecten, etc. zorgen voor opvallende ontwerpen, aangevuld met voorgedefinieerde sjablonen waarmee afbeeldingen kunnen worden omgezet in bijvoorbeeld een lijntekening of de vulkleur kan worden gewijzigd.
 • Complexe wiskundige formules kunnen direct worden ingevoegd in een werkboek met de functie "Freehand FormulaInsert". U kunt dit ook doen met de muis - gewoon starten en Excel zet de formule tekening om in tekst. Gebruikers die Excel voor de Mac gebruiken op een touchscreen-apparaat kunnen ook formules tekenen met hun vinger in plaats van met een pen.
 • Lasso selectie: Om een gebied van een tekening uit de vrije hand te selecteren voor verdere verwerking is geen oppervlaktepen nodig - dit kan ook met de vingertop worden gedaan.

Toegankelijkheid nu nog praktischer

Als praktische functie is het ook beschikbaar in Excel 2019 voor de Mac: nieuwe en geoptimaliseerde functies helpen om de inhoud van Excel-documenten zo voor te bereiden dat zelfs gebruikers met een beperkt begrip ze gemakkelijker kunnen lezen en bewerken. Door het activeren van de ondersteunende foutcorrectie worden de verbeteringen direct op de relevante plaatsen in het document weergegeven; de volgende hulpmiddelen worden meegeleverd:

 • Een lijst van internationaal geldende normen voor toegankelijkheid.
 • Suggesties worden weergegeven door te klikken op "Controleer" onder "Controleer de toegankelijkheid" en kunnen direct worden uitgevoerd met één klik.
 • Door te klikken op de functie "Toegankelijkheidscontrole voortzetten" worden toegankelijkheidsproblemen in het document ook meteen tijdens het werken weergegeven.

Andere nuttige functies van Excel 2019 voor Mac

De nieuwe functies die hieronder staan vermeld zijn beschikbaar in Excel, naast andere programma's in de Office Suite 2019, en maken uw werk nog efficiënter:

 • Vertaler: Afzonderlijke buitenlandse woorden, passages of hele teksten in een vreemde taal kunnen nu nog gemakkelijker in Excel worden vertaald. In plaats van het oproepen van een corresponderende webpagina in een browser om de tekst in te voeren, kan dit nu direct in Excel. De nieuwe geïntegreerde vertaalfunctie inclusief automatische taalherkenning via Microsoft Translator bevat woordenschat uit meer dan 60 talen.
 • Data Loss Protection: De integratie van de beproefde Microsoft-functie DLP in Excel maakt het mogelijk om inhoud in real time te zoeken volgens gedefinieerde richtlijnen, bijvoorbeeld om vertrouwelijke gegevens zoals account- en creditcardnummers te vinden; dit maakt het ook gemakkelijker om aan de regels voor gegevensbescherming te voldoen.

Systeemvereisten voor Excel 2019 voor macOS

Om Excel 2019 voor de Mac te kunnen installeren en uitvoeren op een Apple-apparaat, moet het apparaat minimaal aan de volgende specificaties voldoen:

 • Besturingssysteem: geldige versie van een van de laatste drie huidige macOS-besturingssystemen
 • iPad en iPhone: iOS 8.0 of hoger
 • Bewerker: Intel
 • Werkgeheugen: minstens 4 GB
 • Harde schijf: minstens 3 GB beschikbare ruimte
 • Grafische kaart: 1.280 x 800 pixels

Koop Excel 2019 voor Mac als één programma voor Office van Wiresoft

MS Excel 2019 voor Mac is een standaard onderdeel van het Microsoft Office 2019 voor macOS, maar in tegenstelling tot veel andere Microsoft software aanbieders kunt u Excel 2019 voor Mac ook in de Wiresoft online shop als één programma kopen, zonder de andere onderdelen van de Office 2019. Het door ons aangeboden Excel programma voor macOS is een volwaardige aankoopversie. Dit betekent voor u dat u zich niet hoeft te abonneren op updates met kosten. Het betekent ook dat u met deze Mac-versie voor Excel 2019 geen tijdsbeperkingen hoeft in acht te nemen met betrekking tot de gebruiksperiode. Deze single-user licentie is identiek aan het Excel-programma dat is opgenomen in de Office Suite 2019 voor Mac.

De aankoop van Excel 2019 voor Mac van Wiresoft bespaart geld, wat niet alleen een voordeel is voor freelancers, maar ook voor kleinere bedrijven met weinig werknemers, die deze klassieke spreadsheetsoftware alleen op het werk of thuis willen gebruiken en niet het hele Office nodig hebben.

Of het nu gaat om Excel, Word of andere programma's - alle softwarelicenties die in de Wiresoft Software Shop worden aangeboden zijn originele Microsoft-producten. Meestal zijn dit single user-licenties, die afkomstig zijn van een volumelicentie, of ze zijn gekocht door een bedrijf en kunnen vrijelijk opnieuw gebruikt worden door ze aan Wiresoft te verkopen. Dit betekent dat de bruikbaarheid ervan niet beperkt is in termen van functies of duur, noch komt u als koper in een juridisch grijs gebied terecht. Als serieuze softwaredealer biedt Wiresoft alleen volledige versies van Microsoft-programma's aan die 100% bruikbaar zijn voor onze klanten.

Als u nog vragen heeft over Excel voor Mac of een ander Office voor Mac of als u gebruik wilt maken van ons deskundig advies, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of direct hier in de chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën