Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Project 2013 Professional - de Microsoft project management software voor professionals als een aankoop versie MS Project Professional 2013 is de meest uitgebreide editie van deze Microsoft software-oplossing voor de meest uiteenlopende...
€ 118,90 *
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Project 2013 Standard - de bewezen Microsoft project management software als koopversie MS Project Standard 2013 is een populaire editie van de Microsoft software-oplossing voor het vastleggen, plannen, evenals de administratie en...
€ 105,90 *

Microsoft Project 2013 - Een overzicht

Microsoft Project 2013 is een krachtige projectmanagementsoftware van Microsoft die speciaal is ontwikkeld om projecten effectief te plannen, beheren en controleren. In dit artikel gaan we dieper in op de belangrijkste functies en voordelen van deze software.

Wat is Microsoft Project 2013?

Microsoft Project 2013 is een toepassing die bedrijven en teams helpt bij het organiseren en beheren van projecten. Met deze software kun je gedetailleerde projectplannen maken, taken toewijzen, resources beheren en de voortgang in realtime bewaken. Het is een essentiële oplossing voor projectmanagers en teams die complexe projecten succesvol willen beheren.

Belangrijkste kenmerken en functies

Projectplanning en -beheer

Een van de belangrijkste functies van Microsoft Project 2013 is de mogelijkheid om uitgebreide projectplannen te maken en te beheren. Je kunt taken definiëren, afhankelijkheden instellen en planningen maken om ervoor te zorgen dat je project soepel verloopt. Met de gebruiksvriendelijke interface kun je eenvoudig projectplannen aanpassen en wijzigingen aanbrengen als de eisen veranderen.

Beheer van middelen

Met de software kun je resources zoals personeel, apparatuur en materialen efficiënt toewijzen en de beschikbaarheid ervan controleren. Dit zorgt ervoor dat je de juiste middelen op het juiste moment hebt. Met het resourceoverzicht kun je knelpunten identificeren en de juiste actie ondernemen om de efficiëntie van je team te verhogen.

Voortgang bijhouden en rapporteren

Met Microsoft Project 2013 kun je de voortgang van je project in realtime volgen. Je kunt aangepaste rapporten en grafieken maken om de projectstatus en -prestaties te analyseren en te delen met je team. Dit vergemakkelijkt de communicatie en stelt je in staat om tijdig op problemen te reageren en aanpassingen te doen.

Integratie met Microsoft tools

Microsoft Project 2013 is naadloos geïntegreerd met andere Microsoft toepassingen, zoals Excel, SharePoint en Outlook. Deze integratie vergemakkelijkt gegevensuitwisseling en samenwerking binnen je team. Je kunt gegevens importeren en exporteren uit andere programma's om je projecten naadloos te beheren.

Conclusie

Microsoft Project 2013 is een krachtig hulpmiddel voor projectplanning en -beheer. Met zijn functies voor resourcebeheer, het bijhouden van de voortgang en de integratie met andere Microsoft tools is het een waardevolle oplossing voor projectmanagers en teams die op zoek zijn naar een effectieve manier om projecten succesvol af te ronden. Probeer het eens en verhoog de efficiëntie van je projectwerk. Microsoft Project 2013 is een investering in de succesvolle realisatie van je projecten en het bereiken van je bedrijfsdoelen.

Categorieën