Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10019
 • 076-05334
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 105,90 * € 116,90 * (9,41% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


MS Project Standard 2013 is een populaire editie van de Microsoft softwareoplossing voor het vastleggen, plannen, beheren en documenteren van de meest uiteenlopende soorten projecten, niet alleen in kleine en middelgrote bedrijven, maar ook door freelancers. Het programma biedt alle benodigde functies en hulpmiddelen om de typische taken in projectmanagement te definiëren en te delegeren. Deze software voor projectbeheer kan ook snel worden gebruikt door onervaren gebruikers die al bekend zijn met de gebruikersinterface die bekend is van Office. Bovendien zijn alle functies, naast de duidelijke indeling, intuïtief eenvoudig te gebruiken.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"

Project 2013 Standard - de bewezen Microsoft project management software als koopversie

MS Project Standard 2013 is een populaire editie van de Microsoft software-oplossing voor het vastleggen, plannen, evenals de administratie en documentatie van de meest uiteenlopende soorten projecten, niet alleen in bedrijven van kleine en middelgrote omvang, maar ook door freelancers: Het programma biedt alle nodige functies en hulpmiddelen voor het definiëren en delegeren van de typische taken in projectbeheer. Zelfs onervaren gebruikers kunnen deze projectbeheersoftware snel gebruiken. Zij zijn al vertrouwd met de gebruikersinterface die bekend is van Office. Bovendien zijn alle functies intuïtief gemakkelijk te gebruiken, naast de duidelijke indeling.

De in MS Project Standard 2013 beschikbare hulpmiddelen worden gebruikt voor veilige planning en controle van middelen, termijnen en budgetten voor de succesvolle uitvoering van de vastgelegde projecten. Bovendien vereenvoudigen talrijke automatiseringen in Project 2013 Standard de projectplanning, zodat knelpunten in resources en deadlines tijdig worden opgespoord en geëlimineerd. De weergave van projecten in een tijdlijn biedt een beter overzicht, vooral voor complexe projecten, en individuele taakpaden kunnen worden gemarkeerd zodat alle teamleden snel inzicht krijgen in de huidige status. Daarnaast kunnen in Project 2013 Standard veel evaluaties worden gemaakt in de vorm van informatieve rapporten over zowel de status als over resultaten en middelen enz. voor effectieve communicatie met alle betrokkenen en deze kunnen ook verder worden gebruikt in Office toepassingen zoals Word en PowerPoint.

Voor welke gebruikers werd Project Standard 2013 ontwikkeld?

MS Project 2013 in StandardEdition is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van projectmanagers die zelfstandig of in het MKB projecten ontwikkelen en beheren. De uitgebreide functies en mogelijkheden die in Project 2013 Standard zijn geïntegreerd, bieden alle mogelijkheden die zich bij typische projectmanagementtaken voordoen: van het maken van projectplanningen, resource- en kostenplanning tot het beheer van alle afzonderlijke taken en rapportage.

Deze enkele licentie voor Microsoft Project 2013 Standard editie is bij Wiresoft verkrijgbaar als gebruikte software in de vorm van een koopversie, waardoor de prijs ervan bijzonder gunstig is, zodat de aankoop ervan ook een economisch voordeel biedt voor zelfstandigen en freelancers. Bovendien wordt Project 2013 ondersteund door Windows 7, zodat de aankoop van een meer up-to-date besturingssysteem niet nodig is om de software te gebruiken.

Naast andere Project-edities en nieuwere versies vindt u in de Wiresoft Software onlineshop ook andere Microsoft-toepassingen zoals besturingssystemen - altijd als gebruikte software en dus tegen gunstige voorwaarden. Het volgende overzicht presenteert de belangrijkste kenmerken van de Project 2013 Standard editie.

Belangrijke kenmerken van Project 2013 Standard Edition voor efficiënt projectbeheer

Het belangrijkste doel van MS Project 2013 Standard Edition is om de planning en uitvoering van projecten in elke fase vanaf het begin duidelijk en eenvoudig te maken. Dat begint al bij het aanmaken van een nieuwe taak: met het in Project 2013 geïntegreerde Project Center kunnen gebruikers in een paar stappen een nieuw project aanmaken, zelfs zonder veel voorkennis. Daartoe kunnen zij ook kiezen uit vele voorgedefinieerde sjablonen en de relevante informatie importeren, bv. uit Excel. Projectmanagers die al bekend zijn met Project 2013 kunnen ook een leeg project met een ongevuld Gantt-diagram maken of een ouder project voor dit doel openen. Talrijke intuïtief bruikbare functies en hulpmiddelen maken een gedifferentieerde identificatie van alle middelen mogelijk, alsmede het nauwkeurig volgen van de voortgang van het project, inclusief het opstellen van rapporten voor alle beslissende fasen. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de geoptimaliseerde desktopinterface snel alle essentiële informatie vastleggen, zodat zij altijd een overzicht van alle details hebben.

Efficiënt beheer van hulpbronnen met Project 2013 Standard

Een van de centrale taken van projectbeheer is het duidelijke beheer van alle beschikbare middelen. In MS Project Standard 2013 zijn de twee weergaven "Hulpmiddelentabel" en "Hulpmiddelinformatie" voor dit doel beschikbaar.

Project 2013 Standard maakt onderscheid tussen drie soorten middelen: werk, materiaal en kosten.

 • Onder "Arbeid" kunnen - afhankelijk van het soort project - zowel mensen als machines worden gespecificeerd. Deze kunnen verder worden aangevuld met een kalender voor werkuren of niet-beschikbare tijden, alsmede uurtarieven of maximumeenheden.
 • In de rubriek "Materiaal" worden alle typische verbruiksgoederen en hun hoeveelheden geregistreerd.
 • In de rubriek "Kosten" kan een onderscheid worden gemaakt tussen kosten die eenmalig worden gemaakt en kosten die periodiek worden gemaakt.

Voor de precieze invoer en definitie van het respectieve resourcetype kunnen naast de precieze specificatie van de resourcenaam, een e-mailadres voor directe communicatie - ook via Lync, indien gebruikt -, een afzonderlijk inlogaccount en een identificatiecode, alsmede een vrij tekstveld voor de toewijzing van ressources worden gebruikt. Voorts kan onder "Boekingstype" een onderscheid worden gemaakt tussen vastgelegde en geplande middelen, waarmee de respectieve beschikbaarheid in meer detail wordt gedefinieerd, naast verdere invoermogelijkheden voor kosten of budget en materiaal - hier zijn verdere opties voor aanvullende specificaties zoals "Generiek", "Actief" of "Inactief", enz. beschikbaar.

Bovendien maakt Project 2013 Standard een verdere differentiatie mogelijk tussen resources die beschikbaar zijn voor het hele bedrijf - zogenaamde "enterprise resources", die worden beheerd door een beheerder - evenals lokale resources, die alleen kunnen worden gebruikt door een specifieke projectmanager, en generieke resources voor de meer nauwkeurige definitie van individuele vaardigheden.

Om het plannen van resources te vergemakkelijken, vooral voor grote aantallen projecten, biedt Project 2013 Standard verschillende automatiseringen die de projectplanning vereenvoudigen. Het programma geeft bijvoorbeeld aan wanneer een hulpbron wordt toegewezen aan twee gelijktijdige taken. Alle wijzigingen die binnen een project worden aangebracht, hebben automatisch gevolgen voor alle andere componenten waarop zij van invloed zijn.

Tijdlijnen in Project 2013 Standard voor meer duidelijkheid

Met de tijdlijnweergave kunnen projectmanagers meer complexe en langdurige processen bijhouden met MS Project 2013 Standard. Het Gantt staafdiagram biedt een gedifferentieerde momentopname van de huidige status, waarbij de belangrijkste taken en mijlpalen worden getoond; dit kan ook worden gebruikt voor rapportage.

Afzonderlijke taakpaden in een Gantt-diagram kunnen voor de duidelijkheid worden gemarkeerd met het gelijknamige menu "Taakpad" op de taakbalken. Door op een specifieke taak te klikken, worden de respectieve paden in hun eigen kleur weergegeven om ze te onderscheiden van de andere.

Professionele rapportage in MS Project Standard 2013

Zowel tijdens een lopend project als na de voltooiing ervan is het maken van informatieve rapporten een van de Standard-taken in projectbeheer, om de huidige status te documenteren, alsook om belangrijke fasen te beschrijven, of  om de weergave van de gehele projectvoortgang te gebruiken als sjabloon voor toekomstige soortgelijke taken. Dynamische burndown-rapporten kunnen ook worden geschreven in MS Project Standard 2013, waarbij zowel geplande als voltooide fasen en werkzaamheden in een lijngrafiek naast het basislijnplan worden getoond, zodat in één oogopslag te zien is of de planning voor het project in kwestie wordt gehaald.

Microsoft Project 2013 bevat bijpassende rapportsjablonen voor alle soorten rapportages, evenals sjablonen en hulpmiddelen voor tabelopmaak, weergaven, teken- en grafiekhulpmiddelen, en meer, om belangrijke basiswaarden zoals duur, werk, kosten en data naar behoefte in verschillende diepten te documenteren.

Rapporten die voor een lopend project worden gemaakt, worden automatisch aangepast en bevatten dus altijd actuele informatie. Bovendien is een gesplitste weergave ook beschikbaar in Project 2013 Standard om te observeren of te controleren hoe het rapport verandert als de gegevens in real time worden bijgewerkt.

Systeemvereisten voor Microsoft Project Standard 2013

Microsoft Project Standard 2013 is beschikbaar voor download in de volgende versies: 32-bit en 64-bit. Zowel 32-bit als 64-bit versies van Project 2013 worden ondersteund door Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1 besturingssystemen. De software van Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2012 wordt echter alleen in de 64-bits versie ondersteund

ondersteund. Microsoft Project Standard 2013 is echter niet compatibel met Microsoft Office 2016! De volgende minimumeisen zijn van toepassing:

 • Besturingssystemen: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32-bit of 64-bit
 • Serverbesturingssystemen: Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012 - 64-bit
 • Processor: x86- of x64-bit processor met ten minste 1 GHz en SSE2
 • RAM: ten minste 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)
 • Harde schijf: ten minste 3 GB
 • Laat zien: Grafische kaart met ondersteuning voor DirectX10 en een resolutie van ten minste 1.024 x 576 pixels

The Edition Project 2013 Standard bij Wiresoft kopen goedkoop als gebruikte software

De Standard Edition van MS Project 2013 wordt in de Wiresoft online shop aangeboden als een licentie voor één gebruiker - als gebruikte software is de prijs aanzienlijk lager dan vergelijkbare nieuwe software - hoewel deze markering geen beperkingen van de functionele reikwijdte inhoudt, aangezien software niet aan slijtage onderhevig is; bovendien worden dergelijke oudere versies van Microsoft-software nauwelijks in de reguliere handel aangeboden.

Deze licentie voor één gebruiker van de Standard editie van MS Project 2013 in de vorm van zogenaamde gebruikte software werd gecreëerd door een volumelicentie op te splitsen en om te zetten in individuele licenties van hetzelfde programma dat eerder werd aangekocht en eventueel gebruikt door een bedrijf of organisatie. Daarbij heeft deze splitsing van de onderliggende volumelicentie geen negatieve gevolgen zoals een beperking van de bruikbaarheid, noch betekent het een wettelijk ongeoorloofd proces; Alle licenties die door Wiresoft worden aangeboden als gebruikte software voor Microsoft Project 2013 evenals voor andere Microsoft-programma's zijn oorspronkelijk afkomstig van bedrijven, daarom is de geldige jurisprudentie ook van toepassing: Dit maakt duidelijk dat de aankoop of verkoop van gebruikte software een legaal proces vertegenwoordigt, wat is bevestigd door verschillende juridisch bindende rechterlijke uitspraken. Zo wordt een mogelijk aansprakelijkheidsrisico voor u als koper op betrouwbare wijze uitgesloten, de door Wiresoft gebruikte software is bovendien audit-proof dankzij de volledige documentatie van de koper- en verkopersketen.

De aangeboden koopversie van MS Project 2013 Standard biedt naast de duidelijk lagere verkoopprijs ook het voordeel van de tijdelijk onbeperkte bruikbaarheid, omdat daarbij geen abonnement met extra kosten is verbonden. Uw software-aankoop bij Wiresoft is dus een veilige deal die u alleen maar voordelen biedt! Naast de bijzonder gunstige voordeelprijs van een licentie van MS Project 2013 Standard, profiteert u ook van de veilige onmiddellijke download inclusief de onmiddellijke licentie-activatie met de bijgeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Met een gebruikte softwarelicentie voor MS Project 2013 of voor een andere Microsoft-software kunt u als koper oudere Microsoft-programma-edities blijven gebruiken, evenals exclusieve of zelfs nieuwere toepassingen die niet beschikbaar zijn in de gebruikelijke handel voor individuele gebruikers. De Wiresoft software shop voor gebruikte software biedt hiervoor vele andere Microsoft programma's aan, naast diegene die compatibel zijn met MS Project 2013 Standard, alsook nieuwere versies - inclusief die van Windows besturingssystemen. Als u vragen hebt over MS Project 2013 Standard of een ander programma van Microsoft, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën