Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10449
 • D87-07606
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 270,90 * € 299,90 * (9,67% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Microsoft Visio 2021 is de nieuwste versie van de professionele software voor het visualiseren van een breed scala aan processen en diagrammen - zowel op zakelijk als technisch gebied, enzovoort; vooral met de nieuwe tools en formulieren in Visio 2021 Professional kunnen zelfs complexere kwesties of gegevenssets duidelijker dan voorheen worden gepresenteerd. De intuïtieve bureaubladinterface, die ook bekend is van de MS Office-programma's en in de nieuwe versie is bijgewerkt, maakt het bijzonder eenvoudig om met Visio 2021 aan de slag te gaan: zelfs nieuwe gebruikers vinden snel hun weg en kunnen meteen de gereedschappen en functies gebruiken om gegevens en ideeën voor hun projecten om te zetten in informatieve diagrammen en presentaties. Visio 2021 Professional kan ook worden gebruikt op apparaten met aanraakfunctionaliteit - zowel met een digitale pen als met een vinger.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"

Visio 2021 Professional - de nieuwste versie van de veelzijdige visualisatiesoftware van Microsoft

Microsoft Visio 2021 is de nieuwste versie van de professionele software voor het visualiseren van een breed scala aan processen en diagrammen - zowel op zakelijk als technisch gebied, enz.; vooral met de nieuwe tools en formulieren in Visio 2021 Professional kunnen zelfs complexere vraagstukken of gegevensreeksen duidelijker worden gepresenteerd dan voorheen.

De intuïtieve bureaubladinterface, die ook bekend is van de MS Office-programma's en in de nieuwe versie is bijgewerkt, maakt het bijzonder gemakkelijk om met Visio 2021 te beginnen: zelfs nieuwe gebruikers vinden snel hun weg en kunnen de hulpmiddelen en functies onmiddellijk gebruiken om gegevens en ideeën voor hun projecten om te zetten in informatieve diagrammen en presentaties. Visio 2021 Professional kan ook worden gebruikt op apparaten met aanraakfunctionaliteit - zowel met een digitale pen als met een vinger.

MS Visio 2021 Professional bevat ook nieuwe vormen - om gedetailleerde beschrijvingen van workflows en organigrammen te maken, maar kan ook worden gebruikt om een breed scala van technische systemen en hun processen weer te geven - onder andere UML-structuurdiagrammen zijn ook beschikbaar om klassen en interfaces te modelleren, evenals DWG-bestanden die gemakkelijk uit AutoCAD kunnen worden geïmporteerd. Bij gebruik van Microsoft Azure Active Directory of Exchange Server kunnen gegevens ook rechtstreeks vanuit Excel in de vormen worden geïmporteerd.

Het is reeds bekend dat de prijzen voor MS Visio 2021 edities, evenals voor andere nieuwe Microsoft toepassingen, zullen worden verhoogd! Wiresoft biedt deze Microsoft Visio 2021 Professional Edition nu al aan als gebruikte software in de vorm van een enkele licentie als koopversie - en tegen een aanzienlijk lagere prijs - neem gewoon contact op met ons team en kom onmiddellijk te weten wanneer het voor u beschikbaar zal zijn om te downloaden.

Ontdek in de onlineshop van Wiresoft Software meer over alle andere Microsoft-toepassingen die als gebruikte software beschikbaar zijn en die u ook tegen een gereduceerde prijs kunt kopen, bijv. de programma's die compatibel zijn met Visio 2021 Professional. In het volgende overzicht vindt u informatie over de tot nu toe bekende vernieuwingen en optimalisaties en over de klassieke kenmerken van de nieuwe MS Visio 2021 Professional Edition.

Tot nu toe bekend: Dit zijn de vernieuwingen in Visio 2021 Professional Edition

De functionele reikwijdte van de MS Visio 2021 Professional Edition als kooplicentie zal vergelijkbaar zijn met die van Visio Online Plan 2. De volgende details werden ook door Microsoft aangekondigd: De bureaubladweergave is gemoderniseerd, met nieuwe tabbladen in het lint. Natuurlijk bevat Visio 2021 Professional ook updates voor vormen, sjablonen en stijlen, waaronder verbeterde ondersteuning voor teamsamenwerking: meerdere mensen kunnen tegelijk aan één diagram werken, dat ook aan gegevens kan worden gekoppeld. Visio Professional 2021 biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van informatierechten, bijvoorbeeld om informatielekken te voorkomen. Bovendien biedt Visio 2021 Professional:

 • Nieuwe sjablonen om gebruikers te helpen Azure-diagrammen te maken, inclusief voor netwerktopologieën, virtuele computerconfiguratie, en vele andere bewerkingen.
 • Met de nieuwe infrastructuurvormen voor Amazon Web Services (AWS), kunnen overeenkomstige sjablonen nu ook voor diagrammen worden gebruikt.
 • Meer rijke media-inhoud, waaronder een gecureerde bibliotheek van archiefbeelden, pictogrammen en meer, kan worden gebruikt voor Visio-representaties.
 • Nieuwe vormen voor de planning van werkplekken die rekening houden met de huidige richtsnoeren voor ruimtelijke ordening. Nieuwe vormen voor het visualiseren van misdaadscènes zijn ook opgenomen, evenals wireframe-diagrammen voor mobiele apps.

Gebruik de grote selectie van diagrammen in MS Visio 2021 of maak uw eigen vormen

Visio 2021 Professional biedt een uitgebreide verzameling Visio-diagrammen waarmee alle denkbare gebieden kunnen worden weergegeven. Om het gemakkelijk te maken het juiste diagram te vinden, zijn deze overzichtelijk gerangschikt volgens zogenaamde sjablonen, die vervolgens de afzonderlijke vormen bevatten. Deze vormen kunnen door de gebruiker worden aangevuld met tekst - hetzij door automatische invoeging bij het schrijven, hetzij door een koppeling naar een Excel-spreadsheet of een Exchange-database: bij gebruik van MS SharePoint of OneDrive Services kunnen deze ook via deze worden geïmporteerd. Veel van de geïntegreerde vormen voldoen aan de industriestandaard, d.w.z. zij bevatten bindende informatie voor verder gebruik.

Visio 2021 Professional bevat meer dan 600 vormen, waarvan er ongeveer 400 "intelligente" vormen zijn die automatisch de metagegevens aanpassen die eraan gekoppeld zijn wanneer ze worden bijgewerkt. U kunt ook uw eigen vormen maken in Visio 2021 Professional en ze opslaan als een master shape, zodat ze de volgende keer dat u ze gebruikt weer beschikbaar zijn.

Met name Visio 2021 Professional biedt gebruikers een hele reeks extra diagrammen, die waarschijnlijk alleen in deze editie beschikbaar zullen zijn:

 • UML-diagrammen: De in Visio 2021 Professional geïntegreerde UML-hulpmiddelen kunnen ook worden gebruikt om communicatie-, component- en inzetdiagrammen te maken waarmee relaties en componenten, zoals die van poorten en interfaces, worden gevisualiseerd. De grafische modelleertaal UML - Unified Modelling Language - is speciaal ontwikkeld voor de visualisatie en documentatie van bijvoorbeeld softwarecomponenten, alsook van specificaties en ontwerpen: UML-klassediagrammen tonen statische weergaven met inbegrip van de relaties tussen objecten van een systeem, UML-componentendiagrammen daarentegen worden gebruikt om relaties van verwante componenten en de structuur van een code te illustreren. Voorts zijn UML deployment diagrams opgenomen voor de weergave van de configuratie van hardware- en software-elementen, alsmede UML sequence diagrams voor de visualisatie van interacties tussen actoren of objecten.
 • Database Notatie Diagrammen: Deze worden ook wel Entity Relationship Model (ER-model of ERM) genoemd en kunnen worden gebruikt om een grafisch model van een database te maken.

Andere diagramtypes in MS Visio 2021 Professional

Visio 2021 Professional biedt weer veel verschillende soorten diagrammen en functies, alsmede ondersteuning voor extra bestandstypen. Bovendien maken de praktische startdiagrammen een snellere kennismaking met de Visio-software mogelijk op het gebied van brainstorming, organigrammen en SDL (Specification and Description Language), die met name veel worden gebruikt bij de visualisatie van stroomdiagrammen, workflows en tijdschema's, inclusief praktische tips voor met name beginners bij het maken ervan.

De vormen in Visio 2021 Professional kunnen ook creatief worden aangepast met verschillende hulpmiddelen: Gradiënten en transparanties, schaduw-, gloed-, spiegel- en 3D-effecten en vele andere mogelijkheden kunnen worden geselecteerd.

Visio 2021 biedt ook geoptimaliseerde ondersteuning voor AutoCAD-bestanden, zodat DWG- of DXF-bestanden ook kunnen worden geïmporteerd en geschaald, inclusief de vertragingsvrije vormoverlay. AutoCAD-objecten, zoals bouwtekeningen en plattegronden, kunnen worden omgezet in een Visio Shape en vervolgens worden aangevuld met andere Visio Shapes.

Overzicht van de diagramtypes in Visio 2021 Professional Edition

In Visio 2021 Professional zijn bijvoorbeeld de volgende veelgebruikte diagramtypen of vormen in vele varianten beschikbaar:

 • Stroomdiagrammen visualiseren de afzonderlijke fasen van bedrijfsprocessen of technische procedures, met inbegrip van Swimlane-diagrammen, cross-functionele stroomdiagrammen (IDEF0-diagrammen en BPMN-diagrammen) en bedrijfsprocessendiagrammen - deze worden onder meer gebruikt in bedrijfsinformatica of procesbeheer, om complexe operationele processen uit te leggen. Ook wordt gebruik gemaakt van draaitabellen, tijdlijndiagrammen en 3D staafdiagrammen om bepaalde aspecten te illustreren.
 • Processtroomdiagrammen worden in de techniek gebruikt om chemische en industriële processen en installaties te visualiseren, terwijl
 • IT-diagrammen worden bijvoorbeeld gebruikt voor actieve directories en databases.
 • Organisatieschema's, sequentiediagrammen, activiteitendiagrammen en toestandsdiagrammen verduidelijken structuren binnen organisaties, alsook die welke betrokken zijn bij interacties, of ook de productlevenscyclus van objecten.
 • Use case diagrammen en communicatiediagrammen daarentegen visualiseren interacties en verschillende fasen van bedrijfsprojecten.
 • Plattegronden en bouwplannen helpen bij de ruimteplanning in een bedrijf om het gebruik van ruimten te visualiseren, en er zijn ook IEEE-conforme technische weergaven beschikbaar voor gebouwdiensten.
 • Wireframe-diagrammen worden gebruikt bij app-ontwikkeling, bijvoorbeeld om de gebruikersinterface en de afzonderlijke functies en inhoud te verduidelijken.

Hardwarevereisten voor het gebruik van Microsoft Visio 2021 Professional

De verwachting is dat MS Visio 2021 Professional Edition opnieuw beschikbaar zal zijn in zowel een 32-bit als een 64-bit versie en alleen gebruikt kan worden in combinatie met Windows 10 of Windows Server 2019. Meer details kunt u rechtstreeks bij het Wiresoft-team opvragen, per e-mail, telefoon of chat. Nadere bijzonderheden over de afzonderlijke minimumeisen zijn te vinden in het volgende overzicht:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019
 • Processor: 1,6 GHz, dubbele kern
 • RAM: 4 GB RAM (64-bit) of 2 GB RAM (32-bit)
 • Harde schijf: 4,0 GB
 • Beeldschermresolutie: 1.280 x 768
 • Graphics: DirectX 10 grafische kaart om de grafische hardware te versnellen
 • Naar verwachting is een Microsoft OneDrive-, OneDrive for Business- of SharePoint-account nodig om de functies voor cloudgebaseerd gebruik van Visio-bestanden te kunnen gebruiken

Koop Microsoft Visio 2021 Professional als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop

De huidige MS Visio 2021 Professional Edition wordt reeds aangeboden in de Wiresoft Software Shop als een gebruikte enkele licentie - en is beschikbaar na de officiële release datum. Als gebruikte software is de prijs lager dan die van overeenkomstige nieuwe software van deze editie. Profiteer van deze voordelen wanneer u gebruikte software voor Microsoft Visio 2021 Professional bij Wiresoft koopt:

 • Bij de aankoop van MS Visio 2021 Professional bij Wiresoft ontvangt u een enkele licentie die eerder door een Europees bedrijf werd aangekocht en doorverkocht. Wegens de wederverkoop is de aangeboden licentie van MS Visio 2021 Professional gemarkeerd als gebruikt, zonder dat "gebruikt" enige beperking in de functionaliteit van deze software impliceert of aangeeft dat deze licentie daadwerkelijk reeds is gebruikt.
 • Deze MS Visio 2021 Professional en andere gebruikte Microsoft-licenties die door Wiresoft te koop worden aangeboden, zijn geen testversies voor beperkt gebruik of in de tijd beperkte versies, en bevatten ook geen reeds geactiveerde licentiesleutel, maar een softwareproduct dat alleen voor u geautoriseerd is na uw aankoop.
 • Indien een initiële koper deze Microsoft Visio 2021 Professional software heeft geïnstalleerd en geactiveerd, werd dit bij de verkoop aan Wiresoft opnieuw gewist, zodat de betreffende softwarelicentie opnieuw 100% vrij beschikbaar is.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van de gebruikte software Microsoft Visio 2021 Professional is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop, alsmede het gebruik van deze software toestaat.
 • Al deze gebruikte licenties die door Wiresoft werden aangekocht en voor wederverkoop worden aangeboden, werden eveneens door ons getest op hun volledige bruikbaarheid voor de verkoop.
 • Onmiddellijk na de succesvol afgeronde aankoop is uw MS Visio 2021 Professional toepassing voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Wanneer u dus een licentie bij Wiresoft koopt, kunt u er zeker van zijn dat u een legaal en origineel Microsoft-product van de Professional Edition van Visio 2021 koopt en gebruikt.

Als u nog vragen hebt over de aankoop van Microsoft Visio 2021 Professional als gebruikte software of een andere editie van MS Visio 2021, evenals oudere MS Visio-versies of andere Microsoft-software, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën