Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

€ 249,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10020
 • H30-05613
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Project 2016 Professional Wij kunnen u voorzien van uw volumelicentie van...meer
Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"

Microsoft Project 2016 Professional

Wij kunnen u voorzien van uw volumelicentie van Microsoft Project 2016 Professional tegen gunstige prijzen.
Microsoft Project is een software die geschikt is voor het plannen, monitoren en controleren van projecten. Deze softwareoplossing bestaat al sinds 1984. Met de Professional versie van Microsoft Project 2016 kunt u niet alleen nieuwe projecten aanmaken, maar ook specifieke taken toewijzen aan uw medewerkers met behulp van de projectmanagementsoftware. Door deze tool aan te sluiten op een serveromgeving wordt Microsoft Project 2016 Professional aangepast aan de huidige eisen van enterprise management.

Wat biedt Microsoft Project 2016 Professional u?

De software is optimaal aangepast aan de huidige Windows. De nieuwe menuband heeft talrijke functies die nog sneller toegankelijk zijn en zo kan een nieuw project nog beter en gemakkelijker worden geïntegreerd. Natuurlijk kunnen Gantt-grafieken of staafdiagrammen eenvoudig worden gemaakt met Microsoft Project 2016 Professional. Hierdoor kunnen alle noodzakelijke taken die in het project binnen een bepaalde periode moeten worden uitgevoerd, duidelijk worden weergegeven. De belangrijkste modules zijn
- efficiënt afsprakenbeheer,
- een middelenbeheer en
- een rapporteringssysteem

Het planningsbeheer van de software Project 2016

Op basis van de gedefinieerde taken biedt Microsoft Project 2016 Professional u op maat gemaakte deadlines met behulp van de planning. Mogelijke einddata worden gedefinieerd op basis van een startdatum. De startdata kunnen echter ook tijdig worden berekend op basis van de einddatum. Bij de planning wordt rekening gehouden met feestdagen, buffertijden, belangrijke data, alsook met datum- en middelenbeperkingen. Hier kunt u aangeven wanneer een taak uiterlijk moet worden gestart en hoeveel zwevende tijd u nog heeft. U kunt ook duidelijk zien hoe mogelijke vertragingen de algehele planning beïnvloeden. Individuele taken of mijlpalen kunnen individueel worden verplaatst om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Informatie over het resource management van het Microsoft Project 2016 Professional

Binnen het resource management van Microsoft Project 2016 Professional kunt u de mogelijke kosten van uw project en de werklast ervan bepalen en duidelijk weergeven. De middelen worden ingedeeld naar werk, materiaal en kosten. Daarnaast worden de medewerkers die bij het project betrokken zijn, beschouwd als werkmiddelen. De werkuren worden meegenomen in de berekening. Zo kunnen bijvoorbeeld de reiskosten als zogenaamde directe kosten aan de afzonderlijke projectfasen worden toegewezen.

Het rapportagesysteem voor het toezicht op projecten

Nadat u de planning via Microsoft Project 2016 Professional hebt gemaakt, slaat de tool een basisplan op dat u tijdens het lopende project voortdurend een doelstelling/werkelijke vergelijking laat zien. Als projectmanager kunt u dit gebruiken om de voltooiingswaarde weer te geven na het invoeren van de vorige mijlpalen. Hier is het ook mogelijk om de bovengenoemde Gantt-grafieken, netwerkdiagrammen en kalendervoorstellingen te maken. Gegevensexport naar Microsoft Visio of Excel is te allen tijde mogelijk.

Hoe krijgt u Microsoft Project 2016 Professional?

Tegenwoordig hoeft u uw software niet meer op een gegevensdrager te installeren. Wij leveren u een Duitse licentie voor een volledige versie van Microsoft Project 2016 Professional. Dit is een volumelicentie van een bedrijf, zodat u kunt profiteren van bijzonder gunstige prijzen. Desalniettemin kan deze licentie na activering zonder beperkingen worden gebruikt en wordt deze door Microsoft ook regelmatig voorzien van updates.

Welke systeemvereisten heeft u nodig?

Om efficiënt te werken is een computer met een 500 MHz processor of sneller aan te bevelen. Het hoofdgeheugen moet ten minste 256 MB of meer bedragen. Microsoft Project 2016 Professional draait op Windows XP SP3 en hoger en 32-bits. Maar ook Windows Vista, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2008, Windows 7, 8 en 10 in 32 en 64 bit versies kunnen worden gebruikt.

Voor de installatie heeft u minimaal 3 GB aan harde schijfruimte nodig. Voor een optimale weergave moet uw monitor een resolutie van 1.024 x 768 pixels hebben. Als u de grafische versnelling van uw grafische kaart wilt gebruiken, is DirectX10 vereist. Interessant is dat u ook gebruik kunt maken van Microsoft Project 2016 Professional met een multi-touch display.

Het gebruik met mobiele apparaten is ook gepland. Hierdoor heeft u direct ter plaatse toegang tot belangrijke projectgegevens.

Als u een exact overzicht van uw projecten wilt krijgen, kunt u hier Microsoft Project 2016 Professional kopen. Na een korte trainingsperiode zult u merken dat u met deze oplossing veel tijd en geld kunt besparen. Gebruik daarom onze handige downloadoptie en bestel uw persoonlijke licentiesleutel.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken