Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10020
 • H30-05613
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 164,90 * € 181,90 * (9,35% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De Project Professional 2016 Edition is de meest uitgebreide toepassing van deze versie, die door Microsoft is ontwikkeld voor de planning en levering, maar ook de administratie en documentatie van bijzonder omvangrijke projecten in grotere bedrijven. De prestaties van de functies die hiervoor nodig zijn, zijn in de Pro Edition speciaal geoptimaliseerd, zodat ze ook door grotere teams kunnen worden gebruikt. Daarnaast biedt het ook uitgebreide mogelijkheden voor communicatie via Skype for Business en MS SharePoint.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

 

Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"

MS Project 2016 Professional - koop de uitgebreide project management oplossing als gebruikte software

De Project Professional 2016 Edition is de meest uitgebreide toepassing van deze versie, die door Microsoft is ontwikkeld voor de planning en uitvoering, alsmede het beheer en de documentatie van met name grote projecten in grotere bedrijven. De prestaties van de functies die hiervoor nodig zijn, zijn in de Pro Edition extra geoptimaliseerd om door grotere teams te kunnen worden gebruikt. Daarnaast biedt het ook uitgebreide communicatiemogelijkheden via Skype for Business en MS SharePoint.

Ondanks de uitgebreide functionaliteiten kan deze professionele projectbeheersoftware snel en intuïtief worden begrepen, zelfs door onervaren gebruikers, ten eerste omdat het bureaubladontwerp van Project 2016 is gebaseerd op dat van het programma Office Excel, en ten tweede omdat functies gemakkelijk en direct kunnen worden gevonden via de zoekassistent "Tell Me".

Met de Project Professional 2016-editie kunnen projectmanagers te allen tijde het overzicht behouden over alle fasen en alle betrokken teamleden, zelfs in het geval van omvangrijke taken. De beschikbare functies en instrumenten voor het beheer van middelen, budgetten en termijnen maken de planning van projecten dus duidelijker, de uitvoering ervan voorspelbaarder en de documentatie ervan informatiever.

Voor welke gebruikers is de Project Professional 2016 Edition bedoeld?

De Professional Edition van MS Project 2016 is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van projectmanagers die veel complexe projecten plannen en beheren, waarvoor veel middelen moeten worden ingezet, waaronder grotere teams, een situatie die vooral voorkomt in grotere bedrijven en organisaties. Daarom bevat Project Professional 2016 als essentieel onderdeel de verbeterde mogelijkheid om samen te werken via Skype for Business, alsook synchronisatie met Microsoft SharePoint of Microsoft Project Server - als die ook worden gebruikt voor communicatie.

Bovendien bieden alle functies en voorzieningen die in Project 2016 Professional zijn geïntegreerd, inclusief de bestaande tools voor business intelligence, alle randvoorwaarden om projecten van elke omvang met succes te beheren - van planning tot administratie, inclusief het maken van planningen en kostenplannen, tot het maken van rapporten over alle fasen.

Bij Wiresoft is een aankoopversie met één licentie van Microsoft Project 2016 Professional edition bijzonder betaalbaar als gebruikte software, waardoor de aankoop ervan voordeliger is, vooral voor grotere teams. Omdat deze versie ook onder Windows 7 draait, is de aanschaf van een nieuwer besturingssysteem niet nodig. U vindt deze echter samen met andere edities van Microsoft Project of andere toepassingen ook in de Wiresoft software online shop - altijd als gebruikte software tegen gunstige voorwaarden. Het volgende overzicht toont de belangrijkste kenmerken van de Project 2016 Professional editie.

Exclusieve functies en kenmerken van de Editie MS Project 2016 Professional

De Pro Edition van MS Project 2016 biedt een plus aan functies, die de beslissende meerwaarde bieden die nodig is voor een succesvolle projectuitvoering, vooral voor grotere bedrijven:

 • Betere communicatie via Skype voor Bedrijven: MS Project Professional 2016 is ontworpen voor het gebruik van Skype voor Bedrijven, waardoor de communicatie en daarmee de samenwerking in teams verder wordt geoptimaliseerd.
 • Synchronisatie met SharePoint: Gebruikers die MS SharePoint gebruiken, profiteren in Project Professional 2016 van realtime synchronisatie en de mogelijkheid om projecten te openen, taken- en activiteitenlijsten te bewerken vanaf bijna elke locatie en ze dus altijd up-to-date te houden.
 • De Gantt-grafiek waarop elk project is gebaseerd, belicht de afzonderlijke taakpaden, zodat de gebruikers altijd op de hoogte zijn van alle afzonderlijke taken en hun relaties of belang voor het gehele project.

Andere nieuwe functies en hulpmiddelen in de MS Project 2016-release

Werken in een omgeving die vertrouwd is van MS Office maakt het gemakkelijker om aan de slag te gaan en de toepassing intuïtief te gebruiken: De edities van Project 2016 worden gekenmerkt door de analoog aan de Office-typische desktopweergave met inbegrip van de menubalk; vooral gebruikers die Excel gebruiken, zullen dus snel hun weg vinden in Project.

Het creëren van een nieuw project is mogelijk met slechts een paar klikken: een neutrale Gantt chart is altijd beschikbaar als sjabloon, waarin projectgegevens uit Excel, Word, Outlook of PowerPoint kunnen worden geïmporteerd.

Analoog aan de Office versie van dezelfde generatie is ook hier de zoekfunctie "Vertel me wat je wilt doen" beschikbaar, die wordt gebruikt om sneller functies binnen het complexe systeem te vinden. Daartoe is een invoerveld beschikbaar waarin de betreffende zoekterm of een vraag wordt getypt - het antwoord wordt gegeven als een lijst met alle overeenkomende oplossingen, met inbegrip van een beschrijving van het proces. De vele andere functionaliteiten die beschikbaar zijn in MS Project 2016 omvatten met name het volgende:

Portefeuille- en middelenbeheer

Het centrale taakgebied van MS Project 2016 is nog steeds portefeuillebeheer: de huidige status van alle in de software ingevoerde projecten kan op elk moment worden gecontroleerd via de Microsoft Project Client, inclusief informatie over problemen met het naleven van deadlines of de beschikbare middelen zoals mankracht of budget. Voor dit doel biedt Project 2016 zijn eigen displays of weergaven.

Naast de controlefuncties biedt MS Project 2016 Pro ook verdere hulpmiddelen voor het gerichte beheer van middelen, afhankelijk van hun type. Deze zijn onderverdeeld in "Arbeid", "Materiaal" en "Kosten", waardoor beter rekening kan worden gehouden met de respectieve kenmerken of de kritieke punten ervan: Kosten- en tijdslimieten, mensen, enz. kunnen dus nauwkeuriger worden gecontroleerd. In de resource pool kunnen deze centraal worden geregistreerd en afzonderlijk aan afzonderlijke projecten en secties worden toegewezen.

Middelenbeheer / middeleninzet incl. teamplanner

Het hulpmiddel "Resource Engagement" in Project 2016 wordt gebruikt voor het gedetailleerd maken van afspraken over resources tussen projectmanagers en teams, zodat knelpunten van welke aard dan ook tijdig kunnen worden opgespoord. De geïntegreerde resource pool kan worden gebruikt om alle beschikbare middelen over projecten te beheren, en de "Team Planner" kan worden gebruikt om de beschikbare capaciteiten tussen de bij een project betrokken teamleden te coördineren.

Meerdere tijdlijnen en hiërarchieën

Met de verbeterde tijdlijnfuncties in Project 2016 Pro is nu een veel gedifferentieerder overzicht van projecten beschikbaar: voor een project kunnen meerdere tijdlijnen worden aangemaakt, elk gericht op een ander aspect: de algemene tijdlijn met een overzicht van alle fasen kan bijvoorbeeld worden aangevuld met een andere weergave die een specifieke fase daarin gedetailleerder weergeeft. Evenzo kan een "Mijlpalen"-weergave worden toegevoegd. Gebruikers voegen overeenkomstige voorstellingen toe door eenvoudigweg op de Gantt-view te klikken en de overeenkomstige instellingen zijn beschikbaar via het lint.

Bovendien kunnen projecten in Project 2016 hiërarchisch worden onderverdeeld in een hoofdproject met subprojecten. Deze weergave verbindt beide niveaus met elkaar, zodat de taken voor de afzonderlijke onderdelen beheersbaar blijven: de projectmanager houdt altijd zicht op alle onderdelen van de planning, aangezien alle informatie van het hoofdproject ook in het ondergeschikte project wordt weergegeven.

"Wat-als' analyses

Naast het plannen en controleren van de reële projectvoortgang, behoort het ook tot het takenpakket van het management om betrouwbare voorspellingen te doen over het toekomstige verloop. Project 2016 Professional biedt hiervoor een overeenkomstige tool, waarmee projectmanagers verschillende scenario's kunnen doorlopen die dienen om typische problemen zoals knelpunten in de resources of krappe deadlines vooraf te identificeren. Naast de analyse en de presentatie van overeenkomstige progressies, worden in de "Wat als"-analyse passende oplossingen voorgesteld, zodat een grotere speelruimte voor actie wordt gecreëerd.

Professionele rapportage in MS Project 2016

Het regelmatig opstellen van zinvolle rapporten over specifieke fasen van een project is een van de typische taken van de projectmanager, om de voortgang ervan, maar ook successen en moeilijkheden, te documenteren, zodat deze ook kunnen worden gebruikt als basis voor toekomstige soortgelijke taken. Daarvoor biedt Microsoft Project 2016 verschillende sjablonen en tabellen, maar ook weergaven:

 • Oudere basisplangegevens - over duur, kosten, termijnen, enz. - kunnen worden vergeleken met de huidige plangegevens van een project om onmiddellijk afwijkingen vast te stellen.
 • Er kunnen ook grafische rapporten over afzonderlijke aspecten worden gemaakt en de projectgegevens kunnen worden geëxporteerd naar Excel of MS Visio voor verdere verwerking.
 • Dynamische rapporten worden direct aangepast aan veranderingen in de planning; ze kunnen ook worden gebruikt in PowerPoint, Word of Outlook.
 • Burndown-verslagen maken het mogelijk vergelijkingen te maken tussen projecten in de planningsfase die nog niet zijn voltooid en projecten die al wel zijn voltooid.

Hardware en andere vereisten voor Microsoft Project 2016 Professional

Microsoft Project 2016 Professional Edition kan zowel in een 32-bits als een 64-bits versie worden geïnstalleerd - afhankelijk van de versie gelden verschillende vereisten, waaronder geheugen. Voor gebruik met Microsoft Project Server kunnen bepaalde vereisten voor het besturingssysteem gelden. Project 2016 ondersteunt de multi-touchfunctie voor schermen met de juiste uitrusting vanaf Windows 8 en is daarom geschikt voor mobiel gebruik op een iOS- of Android-eindapparaat.

 • Ondersteunde besturingssystemen: min. Windows 7 of hoger
 • Ondersteunde serverbesturingssystemen: ten minste Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 of Windows 10 Server
 • Processor: x86 met ten minste 1 GHz; x64 met ten minste 2 GHz, SSE2
 • RAM: ten minste 1,0 GB RAM (32 bit) of ten minste 2,0 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: ten minste 3,0 GB
 • Resolutie: ten minste 1.024 x 768 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10

Koop MS Project 2016 Professional bij Wiresoft als gebruikte software tegen een lage prijs

De licentie voor één gebruiker van de editie MS Project 2016 Professional is in de Wiresoft onlineshop verkrijgbaar als gebruikte software - de prijs is daardoor aanzienlijk lager dan de overeenkomstige nieuwe goederen - de markering zelf betekent echter geen beperkingen in de omvang van de functies, niet alleen omdat software over het algemeen niet aan slijtage onderhevig is.

Deze licentie voor één gebruiker van MS Project 2016 in de Professional Edition wordt daarom aangemerkt als Gebruikte Software, omdat deze is ontstaan door de ontbinding van een volumelicentie van hetzelfde programma dat eerder in een bedrijf werd gebruikt, alsmede door de opsplitsing ervan in individuele licenties. Het splitsen van een volumelicentie heeft echter geen negatieve gevolgen of beperkingen op de bruikbaarheid van de individuele licentie, noch betekent dit proces een wettelijk ongeoorloofd proces, aangezien alle dergelijke licenties van door Wiresoft aangeboden gebruikte Microsoft-software, evenals deze Project 2016 Professional-licentie, afkomstig zijn van in de EU gevestigde bedrijven, die onderworpen zijn aan de in de EU geldende jurisdictie. Hieruit blijkt duidelijk dat de verkoop van dergelijke gebruikte software een legaal proces is, wat ook duidelijk bevestigd is door verschillende gerechtelijke uitspraken; daarom is elk aansprakelijkheidsrisico voor kopers op betrouwbare wijze uitgesloten, bovendien is gebruikte software van Wiresoft ook altijd audit-proof dankzij de volledige documentatie van de vorige kopers of verkopers van de respectievelijke software.

Naast de aanzienlijk verlaagde prijs van de enkele licentie als koopversie, biedt deze ook het bijkomende voordeel van de onbeperkte bruikbaarheid, aangezien er geen verplichte abonnementskosten zijn.

De aankoop van gebruikte software bij Wiresoft is voor onze klanten dan ook altijd een veilige keuze, die u alleen maar voordelen biedt! Dus wanneer u een gebruikte licentie van MS Project 2016 Professional koopt, profiteert u niet alleen van de voordelige prijs, maar ook van de onmiddellijke download en directe licentieactivering met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Niet alleen een gebruikte softwarelicentie voor MS Project 2016, maar ook voor vele andere Microsoft softwareproducten, biedt u daarom het voordelige alternatief om vele nieuwere en ook oudere Microsoft programma-edities die in de gangbare handel niet als single user licentie verkrijgbaar zijn, zelf te kunnen gebruiken. In de Wiresoft Software Shop voor gebruikte software vindt u ook veel andere Microsoft-toepassingen die u samen met MS Project 2016 Professional kunt gebruiken, zoals Windows 10 of Windows Server 2016. Als u vragen hebt over MS Project 2016 Professional of een ander Microsoft-programma dat hier wordt aangeboden, kunt u gewoon gebruikmaken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën