Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10007
 • 79P-04749
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 39,90 * € 42,90 * (6,99% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De MS Office Suite 2013 Professional Plus is het meest uitgebreide softwarepakket dat beschikbaar is voor deze Office-versie. Naast de huidige, krachtige programmaversies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook - inclusief Business Contact Manager - bevat het ook Publisher en Access, evenals InfoPath, Lync en Office Web Apps. De Office Edition 2013 Professional Plus biedt dus alle functies en intuïtief bruikbare tools om ruimschoots te voldoen aan de zakelijke eisen van een modern bedrijf: Van moderne communicatie met meerdere deelnemers, ook via video, het maken van browser-compatibele formulieren en het ontwikkelen van apps tot de klassieke Office-programma's voor tekstverwerking, spreadsheets en voor heldere presentaties en professioneel vormgegeven publicaties.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2013 Professional Plus - aanschaffen als een enkele gebruikerslicentie

De MS Office 2013 Professional Plus is het meest uitgebreide softwarepakket dat beschikbaar is voor deze Office. Naast de huidige, krachtige programmaversies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook - inclusief Business Contact Manager - bevat het ook Publisher en Access en InfoPath, Lync en Office Web Apps.

Zo beschikt de Office 2013 Professional Plus over alle functies en intuïtieve tools om ruimschoots te voldoen aan de zakelijke eisen van een modern bedrijf: Van moderne communicatie met meerdere deelnemers, inclusief video, tot het maken van browser-compatibele formulieren en het ontwikkelen van apps, tot de klassieke Office voor tekstverwerking, spreadsheets en voor levendige presentaties en professioneel vormgegeven publicaties. Daarnaast stellen de SharePoint 2013 en Lync 2013 applicaties, die ook geïntegreerd zijn, gebruikers in staat om bestanden en informatie direct in real time te delen en te communiceren. Ten slotte zijn veel functies geoptimaliseerd voor gebruik op tablets en smartphones.

Een ander argument om Professional Plus aan te schaffen is de compatibiliteit met Windows 7, wat betekent dat deze editie, inclusief de programma's die het bevat, zonder problemen op oudere computers kan worden gebruikt. Office 2013 Professional Plus biedt ook de mogelijkheid om Microsoft SkyDrive te gebruiken om gegevens en documenten op te slaan zodat deze door meerdere gebruikers in de cloud kunnen worden gedeeld en bewerkt.

De MS Office 2103 Professional Plus - normaal gesproken alleen beschikbaar voor klanten met een volumelicentie - is ook verkrijgbaar bij Wiresoft als aankoopversie voor individuele gebruikers. Met een enkele licentie profiteren ook zelfstandigen en bedrijven van kleinere omvang van het pluspunt van programma's die alleen deze Office te bieden heeft. Het volgende overzicht geeft de belangrijkste functies en uitbreidingen van de verschillende Office 2013 softwareprogramma's weer.

Alle belangrijke nieuwe functies in Word for Office 2013

Word 2013 biedt een veel beter overzicht - niet alleen bij het bewerken van teksten, maar ook bij het lezen. Het maakt het ook gemakkelijker om samen te werken en om PDF- en Word-documenten te gebruiken die met een oudere versie van het programma zijn gemaakt.

Algemene praktische functies

 • Bij de start van Word 2013 worden alle laatst gebruikte documenten als lijst in een kolom aan de linkerkant weergegeven.
 • Door op het tabblad "Ontwerp" (lay-out) te klikken, is een overzicht van alle formaatsjablonen beschikbaar; deze kunnen ook worden aangepast aan persoonlijke wensen.
 • In de bewerkingsweergave "Simple Markup" worden correcties aangegeven met een verticale lijn aan de rand van de tekst.
 • Een PDF-document kan direct in Word 2013 worden geopend met een rechtermuisklik en is beschikbaar voor verder gebruik als Word-bestand, inclusief alle inhoud, zoals tekst en afbeeldingen. Dit kan dan weer worden opgeslagen in PDF-formaat.
 • Een tekstdocument dat met een oudere versie van Word is gemaakt, kan in Word 2013 in de compatibiliteitsmodus worden geopend. Hierdoor kan het document worden bewerkt, zodat het na het opslaan met de originele Word-versie kan worden gebruikt.
 • Bij het invoegen van afbeeldingen en dergelijke doet Word 2013 suggesties voor lay-outopties, die vervolgens eenvoudigweg door te klikken kunnen worden overgenomen.
 • De uitlijningswizard (Alignment Guide) maakt het eenvoudig om tabellen en grafieken in de tekststroom nauwkeurig te rangschikken.
 • Real-time layout biedt een directe live preview van de lay-out van afbeeldingen en tekst.

Betere leeswijze

 • Word 2013 biedt de mogelijkheid om documenten ook in kolommen weer te geven om ze makkelijker leesbaar te maken. U kunt de pijlsymbolen gebruiken om door de documenten te scrollen zoals in een boek.
 • Voor een meer neutrale tekstweergave kunnen alle bewerkingstools worden verborgen, behalve enkele nuttige.
 • Grafieken en tabellen in een Word-document kunnen worden vergroot om het scherm te vullen door gebruik te maken van objectzoom - dubbelklik gewoon op het betreffende tekstelement.
 • Als er meerdere Word-documenten tegelijk worden bewerkt, kunnen ze via tabbladen worden weergegeven.
 • Bij grote documenten kunnen alle koppen in het linkergedeelte van de pagina worden weergegeven; een klik navigeert het document naar de betreffende tekstpassage.

De belangrijkste nieuwe functies in Excel 2013

Office 2013 Professional Plus bevat ook verschillende nieuwe tools in Excel die gebruikt kunnen worden om grote hoeveelheden gegevens te analyseren. De spreadsheetsoftware herkent nu gebruikersspecifieke procedures bij het bewerken van gegevens en vult deze automatisch aan. Bovendien zijn de geoptimaliseerde PivotChart en PivotTable functies beschikbaar in Excel 2013.

 • De flashvoorbeeldfunctie herkent typische bewerkingspatronen en vult automatisch verdere invoer aan - zelfs voor hele kolommen.
 • De snelle analyse maakt het mogelijk om de gegevens in een paar klikken te formatteren. Bij het selecteren van een dataset wordt een snelkeuzemenu met bekende functies geopend en met een muisklik kunnen opmaaksuggesties worden weergegeven en overgenomen.
 • De snelle selectie voor grafieken in Excel 2013 geeft suggesties over welk grafiektype een geselecteerde dataset het beste kan visualiseren.
 • Opties bij het filteren van gegevens in Excel-spreadsheets tonen ook het filter dat wordt gebruikt voor de data slices, zodat het altijd duidelijk is welke gegevens worden weergegeven.

De belangrijkste innovaties in PowerPoint 2013

Microsoft PowerPoint 2013 Professional Plus heeft de ontwerpmogelijkheden van presentaties uitgebreid met een aantal nieuwe ontwerpen en animaties. Het meest opvallende kenmerk is het breedbeelddesign. De nieuwe PowerPoint bevat ook een praktische luidsprekerweergave en ondersteunt mediaformaten zoals MP4 en MOV, hoge-resolutie content en codecs.

 • Voor nog meer ruimte is nu standaard het brede 16:9-folieformaat beschikbaar.
 • Twee PowerPoint-bestanden kunnen nu worden samengevoegd tot één document, inclusief alle bewerkingen.
 • Opmerkingen kunnen ook worden weergegeven in een presentatie met de betrokken personen en hun contactpersonen.
 • PowerPoint-presentaties kunnen nu ook als video's worden gepubliceerd en rechtstreeks op sociale-mediakanalen worden geplaatst.

De belangrijkste nieuwe functies in Outlook 2013

Outlook 2013 presenteert zich met een veel duidelijkere desktopinterface. Door de navigatiebalk voor e-mails, contactpersonen en agenda naar de onderkant van het scherm te verplaatsen, ontstaat er meer ruimte voor andere content.

 • Sociale netwerken zoals Facebook of Xing zijn nu geïntegreerd, zodat gebruikers de activiteiten van partners en vrienden direct kunnen volgen.
 • De contactgegevens van sociale netwerken kunnen worden toegevoegd aan de Outlook-contactlijst.
 • Skype in Outlook 2013 maakt het mogelijk om te telefoneren via het internet.
 • Met Exchange ActiveSync in Outlook is het nu niet meer nodig om Exchange Server te gebruiken om contacten en agenda's te synchroniseren.
 • De nieuwe functie Peeks geeft belangrijke informatie in Agenda, Personen of Taken direct in één venster weer.

De belangrijkste innovaties in Access 2013

Access is een exclusief onderdeel van de MS Office 2103 Professional Plus. De database software combineert het Jet Engine relationele database management systeem met krachtige tools in een geïntegreerde ontwikkelomgeving om alle typische database applicaties te creëren die nodig zijn in een bedrijf. Access 2013 biedt onder andere de volgende tools en functies:

 • Het op maat maken van Access-Web Apps is de belangrijkste nieuwe functie van de databasesoftware. Gebruikers kunnen nu ook zonder programmeerkennis apps maken: Het enige wat ze hoeven te doen is het juiste gegevenstype te selecteren en Access creëert automatisch een complete databasestructuur - inclusief een gebruikersvriendelijke interface.
 • De app bevat commando's om gegevens toe te voegen en te bewerken, evenals navigatie en basisfuncties.
 • Access webapplicaties kunnen direct als SharePoint-applicatie in een webbrowser worden gebruikt en met anderen worden gedeeld.
 • Gebruikers krijgen ook inzicht in het gebruik van de apps.
 • De ingebouwde tabelsjablonen stellen gebruikers in staat om de informatie te volgen die door een dergelijke Access-app wordt gegenereerd.
 • De verbinding van Access met Microsoft SQL Server en de Microsoft Azure SQL-database zorgt ook voor een grotere betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid van de gegevens - zowel voor lokale provisioning als in de cloud.

De belangrijkste nieuwigheden in Publisher 2013

Het programma voor het maken van professioneel ontworpen publicaties is ook een exclusief onderdeel van de MS Office 2103 Professional Plus. Publisher biedt gebruikers uitgebreide ontwerpmogelijkheden voor alle soorten catalogi, kaarten, flyers, nieuwsbrieven, enz. die kunnen worden opgeslagen om te worden afgedrukt.

 • Publisher 2013 biedt de mogelijkheid om centraal te zoeken naar afbeeldingen op uw computer, in de ClipArt-catalogus op Office.com, of op het web en deze in een document in te voegen.
 • Als er tijdens het ontwerp meerdere beeldbestanden tegelijk worden geselecteerd, geeft Publisher 2013 deze duidelijk in een kolom in het ontwerp weer.
 • In het ontwerpgebied kunnen afbeeldingen eenvoudig met de muis naar een overeenkomstige pagina worden gesleept en op dezelfde manier worden uitgewisseld.
 • Om een afbeelding als achtergrond te gebruiken, zijn er verschillende ontwerpmogelijkheden: "Fill" breidt de afbeelding uit zodat deze de gehele achtergrond in beslag neemt, "Tile" vult de achtergrond met tegels.
 • Effecten zoals schaduwen, reflecties, lichteffecten en afschuining zijn ook beschikbaar voor teksten.

De belangrijkste nieuwigheden in Lync 2013

Lync is een onmisbaar communicatiemiddel voor efficiënt gezamenlijk werken aan projecten. Met één muisklik kunnen er direct videoconferenties worden gehouden of kan er gebruik worden gemaakt van IP-telefonie. Enkele van de belangrijkste nieuwigheden zijn

 • De Lync Mobile App - met aanraakfuncties is nu ook geoptimaliseerd voor smartphones - zowel voor Windows Phone als voor iPhone of Android.
 • Lync Server 2013 heeft nieuwe instant messaging en aanwezigheidsfuncties.
 • Bij gebruik in combinatie met Exchange 2013 kunnen gebruikers contacten beheren en synchroniseren in Outlook 2013, Outlook Web App en Lync 2013.

De belangrijkste nieuwe functies in InfoPath 2013

InfoPath 2013 is ontworpen om het gemakkelijk te maken zinvolle, op code gebaseerde formulieren te maken voor SharePoint Server 2013, en wanneer het wordt gebruikt in combinatie met InfoPath Forms Services, biedt de tool ook een groot aantal functies voor ontwikkelaars. Onder andere de volgende nieuwigheden zijn opgenomen:

 • Nieuwe opties voor het schrijven en bewerken van code
 • Geoptimaliseerde SharePoint-lijstformulieren
 • Aanmaken van standaard browserformulieren
 • Hosting-formulieren op portaalpagina's met behulp van InfoPath Web Parts
 • Het publiceren van InfoPath-formuliersjablonen als sandbox-oplossingen
 • Daarnaast biedt InfoPath 2013 uitgebreide ondersteuning voor controles en functionaliteit in browservormen, zoals Cijfers, genummerde en eenvoudige lijsten, multi-selectielijstvelden en combo-boxen.

De belangrijkste innovaties in SharePoint 2013

SharePoint Server 2013 maakt het nog eenvoudiger om formulieren te hosten op webpagina's in combinatie met InfoPath Web Parts zonder code te schrijven. SharePoint 2013 maakt het makkelijker om gegevens en informatie te delen.

 • Met het model van de cloud-applicatie kunnen apps worden gemaakt die de functionaliteit van SharePoint-sites uitbreiden, inclusief webapplicaties op afstand.
 • Ontwikkelingstools zoals Visual Studio en SharePoint Designer zijn geoptimaliseerd.
 • Windows Phone 7-toepassingen kunnen worden gecombineerd met lokale SharePoint-diensten.
 • Het is ook mogelijk om via SharePoint Online op afstand gebruik te maken van SharePoint-diensten in de cloud, bijvoorbeeld om de functionaliteit van lokale pc's uit te breiden.
 • Nieuwe functies zoals geolokalisatie kunnen worden geïntegreerd in mobiele toepassingen.

OneNote 2013: Belangrijke innovaties

OneNote, het programma voor het moeiteloos maken en gebruiken van notities, is met de nieuwe Touch App nog praktischer. Tabletgebruikers kunnen hun ideeën vastleggen zonder gebruik te maken van een muis of toetsenbord en deze direct in een Office invoegen. OneNote herkent het handschrift en zet het om in gedrukte tekst.

 • Nieuwe opmaakopties verbeteren de tabelfunctie om de inhoud nog duidelijker te organiseren.
 • Profielgegevens van andere gebruikers zijn ook beschikbaar in OneNote, zodat eigen aantekeningen over hen kunnen worden gedeeld met medewerkers.
 • Documenten of webpagina's kunnen eenvoudig in het notitieboekje worden geplaatst met de functie "Send to OneNote".

Systeemvereisten voor Microsoft Office 2013 in Professional Plus Edition

De Office 2013 Professional Plus is in twee versies te downloaden: 32-bits en 64-bits. Als gevolg daarvan kunnen individuele hardware-eisen - zoals geheugenvereisten - verschillen. De volgende minimumeisen zijn van toepassing:

 • Besturingssystemen: min. Windows 7 tot en met Windows 10, min. Windows Server 2008 tot en met 2012 R2
 • Processor: min. 1 GHz
 • RAM: min. 1 GB (32 bit) of 2 GB 64 bit)
 • Harde schijf: min. 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 576, min. grafische kaart met directe X10-versnelling

Koop MS Office 2013 Professional Plus als single user licentie van Wiresoft

Normaal gesproken alleen beschikbaar voor klanten met een volumelicentie, vindt u de Professional Plus van de Office 2013-versie ook als single user-licentie in de Wiresoft Software Shop - met de volgende programma's:

 • Word 2013 - Maak professioneel documenten aan en lees ze aandachtig door
 • Excel 2013 - analyseer uitgebreide gegevens met krachtige tools
 • PowerPoint 2013 - maak interessante en informatieve presentaties
 • Outlook 2013 - professioneel beheer van uw e-mails, contacten en al uw taken
 • OneNote 2013 - Maak spontaan aantekeningen en gebruik deze direct in applicaties
 • Publisher 2013 - moeiteloos aantrekkelijke publicaties maken met afbeeldingen en grafieken
 • Access 2013 - Ontwerp en beheer databases volgens individuele eisen en maak er apps voor
 • Lync 2013 - Gebruik Skype for Business voor interne en externe communicatie
 • InfoPath 2013 - Elektronische formulieren in een handomdraai maken
 • SharePoint 2013 - combineer Windows Phone 7 applicaties met SharePoint diensten etc.

Wanneer u de Professional Plus van Office 2013 van Wiresoft koopt, profiteert u van al deze voordelen, naast de mogelijkheid om het als gebruikte software aan te schaffen in de vorm van een single-user licentie - en tegen een fabelachtig lage prijs:

 • De Microsoft Office 2013 Professional Plus kan worden gekocht bij Wiresoft als single user software.
 • Deze softwarelicentie was onderdeel van een grotere volumelicentie van een bedrijf, daarom is Wiresoft zo goedkoop!
 • Met de verkoop aan Wiresoft werd de Office - indien ooit gebruikt - op een eerdere computer verwijderd, zodat deze 100% gratis is.
 • Elke Microsoft-licentie voor gebruikte software wordt vóór de verkoop door Wiresoft getest om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor gebruik.
 • De aankoop van softwarelicenties in de Wiresoft Shop omvat een origineel Microsoft-product, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften van de EU: noch Wiresoft, noch u zelf bevindt zich in een juridisch grijs gebied.
 • Ook Wiresoft biedt als serieuze softwaredealer geen testversies van Microsoft-software aan voor aankoop, die ofwel geldig zijn voor een beperkte periode, ofwel slechts met beperkte functionaliteit kunnen worden gebruikt.
Als u vragen heeft over uw licentie-aankoop van Microsoft Office 2013 Professional Plus of andere Microsoft Office, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of hier in de chat. 
Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën