Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

€ 529,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10118
 • 312-04405
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Het is voor uw bedrijf van bijzonder belang dat u...meer
Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Het is voor uw bedrijf van bijzonder belang dat u te allen tijde beschikt over flexibele communicatiekanalen tussen medewerkers en klanten. Met name veilig e-mailverkeer, coördinatie van afspraken, taakafhandeling en betrouwbaar contactbeheer zijn van groot belang. Voor kleine tot middelgrote bedrijven, maar ook voor thuiswerkers kan in dit geval de softwareoplossing Microsoft Exchange Server 2019 Standard worden aanbevolen. Hiermee ontvangt u een allround zorgeloos pakket dat veel dagelijkse taken op het gebied van communicatie verzorgt. De vorige versie van 2016 was al een baanbrekend succes. Nu kunt u profiteren van de huidige 2019-versie met verbeterde prestaties.

Welke voordelen biedt Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange bestaat al sinds 1996 en is sinds versie 4.0 voortdurend aangepast aan de behoeften van bedrijven. Terwijl de Enterprise-versie gericht is op grotere bedrijven, overheden en instellingen en voorziet in een groter aantal e-mailboxen en databases, is de Standard perfect geschikt voor vele operationele gebieden. Hierbij worden de meest verschillende transportroutes gecombineerd in de zogenaamde brievenbusserverrol. Dit omvat
- Ruiltransport,
- Mailbox Transport Submission,
- Mailbox-Transport-Delivery en
- Frontend Transport.

Deze bundeling maakt uw CPU-prestaties veel eenvoudiger. Microsoft Exchange Server 2019 Standard is een serversoftware die draait op alle gangbare webbrowsers, zoals Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11 of Microsoft Edge.

Er zijn maximaal vijf databases per server beschikbaar, die als actieve of passieve mailbox-databases kunnen functioneren. Microsoft Exchange Server 2019 Standard wordt gebruikt door middel van de beproefde client software Microsoft Outlook. Daarnaast omvat de leveringsomvang ook de webapplicatie Outlook on the Web. Terwijl de actieve database wordt gebruikt voor inkomende en uitgaande post, is er ook een passieve database voor back-up en herstel. Voor kleinere bedrijven en thuiskantoren zijn de vijf meegeleverde databases volledig toereikend.

Wat wordt bedoeld met intelligente inbox?

In principe zorgt de intelligente inbox voor een hogere productiviteit in uw bedrijf. Het kan niet alleen gepersonaliseerd worden, maar biedt ook een efficiënte zoekfunctie. U kunt niet alleen sneller zoeken naar belangrijke e-mails, maar ook naar contactpersonen, afspraken en taken. Microsoft Exchange Server 2019 Standard koppelt deze gebieden aan elkaar zodat u altijd een overzicht heeft van alle belangrijke gegevens. De bediening via het beproefde e-mailclientprogramma Microsoft Outlook, dat u ook de beproefde Microsoft Windows biedt, is bijzonder praktisch. Outlook op het web is oorspronkelijk ontwikkeld voor de cloud, maar kan natuurlijk ook op een eenvoudige manier worden gebruikt voor normaal e-mailverkeer.

Wat zijn de systeemvereisten voor Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange Server 2019 Standard is eigenlijk vrij weinig veeleisend. U hebt een PC nodig met een 64-bits architectuur en minstens 30 GB harde schijfruimte. De meeste kantooromgevingen hebben deze basisconfiguratie. Merk op dat een extra 500 MB nodig is om het unified messaging voice pakket, kortweg UF, te installeren.

U kunt de licentie in uw eigen datacenter gebruiken als serveroplossing, maar ook via een cloud. Microsoft biedt u hiervoor de juiste host-oplossing. Uw Microsoft Exchange Server 2019 Standard is gelicentieerd via de User Subscription License. Hierdoor kunt u zowel de door Microsoft opgezette online dienst als uw eigen server in werking stellen. Microsoft Exchange Server 2019 Standard kan op deze manier zeer flexibel worden gebruikt.

Wat is er inbegrepen bij de aankoop van Microsoft Exchange Server 2019?

De tijdrovende installatie van CD behoort nu tot het verleden. U ontvangt een praktische Single User MLK zonder datadrager als volumelicentie. Na de installatie hoeft u alleen nog maar de nieuwe softwareoplossing te registreren. Wij zullen u voorzien van alle nodige gegevens. Indien nodig moet u ook de cliëntsoftware Outlook bestellen. Anders kunt u gebruik maken van de meegeleverde Outlook op het web. Natuurlijk profiteert u van regelmatige software-updates van Microsoft. Je bent dus altijd op de hoogte. Het mag niet onvermeld blijven dat u uw licentie voor Microsoft Exchange Server 2019 Standard zonder beperkingen mag gebruiken. Een tijdschema is niet voorzien.

Misschien wilt u ook de belangrijke communicatiekanalen in uw bedrijf of thuiskantoor centraal beheren en gebruiken. Voor e-mail, contacten, afspraken en taken raden wij daarom Microsoft Exchange Server 2019 Standard aan. U kunt de licentiesleutel voor dit product hier tegen lage prijzen bestellen.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken