Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10118
 • 312-04405
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 345,90 * € 382,90 * (9,66% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU versie Huidige
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie
Extra informatie Tot 5 mailbox databases


Microsoft Exchange 2019 is een nieuwe versie van het beproefde, krachtige berichtenplatform dat wordt gebruikt voor gecentraliseerd beheer van e-mailverkeer, contacten en taken, en planning in kleine bedrijven en ondernemingen. De Server Standard Exchange Server Standard Editie biedt een uitgebreide reeks nieuwe hulpmiddelen en optimalisaties voor bestaande functies om door de gebruiker gedefinieerde en dus efficiënte communicatie en samenwerking met flexibel bruikbare toepassingen te ontwerpen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standaard

Microsoft Exchange Server 2019 Standard is een nieuwe versie van het bewezen, krachtige berichtenplatform dat wordt gebruikt voor gecentraliseerd beheer van e-mailverkeer, contactpersonen en taken, evenals planning in kleinere bedrijven en ondernemingen. De Exchange Server Standard Edition biedt een uitgebreide reeks nieuwe hulpmiddelen en optimalisaties voor bestaande functies om communicatie en samenwerking gebruikersvriendelijk en dus efficiënt te maken met flexibel inzetbare toepassingen.

De Standard Edition van Exchange Server 2019 ondersteunt maximaal 5 mailboxdatabases per server en is daarmee ontworpen voor kleinere bedrijven of organisaties met een navenant klein aantal medewerkers, terwijl het optimale mogelijkheden biedt om de productiviteit te verhogen door de efficiënte organisatie van het e-mailverkeer, evenals het beheer van afspraken en taken. Voor elke server moet een afzonderlijke Exchange-licentie worden gekocht, evenals licenties voor clienttoegang, zodat Exchange Server kan meegroeien met het bedrijf.

Wiresoft biedt de Exchange Server 2019 Standard editie aan als gebruikte software - tegen een gereduceerde en dus lagere prijs in vergelijking met nieuwe software - waardoor dit aanbod bijzonder aantrekkelijk is voor die bedrijven en organisaties met minder werknemers die gebruik willen maken van krachtige serversoftware zoals Exchange 2019 Standard en op zoek zijn naar een zo voordelig mogelijke oplossing. Exchange Server 2019 is ook volledig bruikbaar als gebruikte software en biedt in deze editie de maximaal mogelijke schaalbaarheid van de applicaties, evenals prestaties en beveiliging.

Exchange Server 2019 Standard wordt ook in licentie gegeven als gebruikte software in overeenstemming met de officiële voorwaarden van Microsoft licentiebeheer. In het volgende gedeelte vindt u meer gedetailleerde informatie over alle nieuwe functies en verbeteringen van Exchange Server 2019 Standard, evenals over uw optimale licenties.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Een belangrijke verbetering van de 2019-versie van Exchange Server Standard is de verbeterde performance. Dit wordt onder meer bereikt door de volgende optimalisaties en toevoegingen:

 • De nieuwe mailbox server rol bundelt nu Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery en Frontend Transport, waardoor de CPU performance is verbeterd.
 • De Intelligent Inbox is uitgebreid met verschillende functies die bijdragen tot efficiëntere workflows, waardoor ook de productiviteit van het personeel wordt verbeterd - beschikbaar via de vertrouwde Windows-interface van het e-mailclientprogramma Microsoft Outlook: Nieuwe opties voor het personaliseren van mailboxen en zoekfuncties maken het niet alleen gemakkelijker om e-mails en belangrijke inhoud terug te vinden, maar ook om contacten, afspraken en taken te organiseren - alle belangrijke informatie is zo nog gemakkelijker bij te houden.
 • Last but not least biedt Windows Server Exchange 2019 ook een hoger beveiligingsniveau dan voorheen: Exchange draait nu op Windows Server 2019 Core, waardoor gebruikers beschikken over een betrouwbaar platform voor messaging-infrastructuren, terwijl de nieuwste versleutelingstechnieken en hash-algoritmen worden gebruikt om alle gegevens te beschermen en het tegelijkertijd eenvoudiger te maken om routinetaken te beheren, waarbij efficiënter gebruik wordt gemaakt van bestaande systeembronnen - zoals processorkernen en geheugen.
 • Outlook Mobile met Exchange Online biedt ook veilige mobiele toegang tot alle e-mails en contactpersonen enz. wanneer u onderweg bent.

Meer details in het volgende hoofdstuk.

De belangrijkste vernieuwingen van Microsoft Exchange Server 2019 Standard in detail

Met de Exchange Server 2019 Standard Edition profiteren ook kleinere bedrijven van de verbeterde bestaande én nieuwe functies en services, die speciaal zijn ontworpen om de focus meer te verleggen van communicatie naar samenwerking tussen medewerkers. Dit omvat de levering van Exchange Server-diensten in de cloud, evenals de verbeterde functionaliteit voor beheerders, waarmee Exchange Server 2019 een aanzienlijke bijdrage levert aan het verlagen van de totale eigendomskosten - bijv. met de volgende functies:

Verbeterde prestaties van Exchange Server

Exchange Server 2019 introduceert een vernieuwde zoekinfrastructuur, ook in Exchange Online voor cloudschaling, waardoor indexering van grotere bestanden mogelijk wordt met betere zoekprestaties en eenvoudiger beheer. Failover tussen servers leidt dus tot aanzienlijk snellere en betrouwbaardere resultaten wanneer wijzigingen in de zoekarchitectuur worden aangebracht. Met ondersteuning voor maximaal 256 GB geheugen en 48 CPU-kernen biedt deze Exchange-versie indrukwekkende hardwareondersteuning - met dynamische toewijzing van de geheugencache wordt het geheugengebruik voor actief databasegebruik in het informatieopslagproces nog verder geoptimaliseerd. Ook voor de specifieke onderdelen gelden diverse aanvullingen:

 • Dynamic Database Cache (DDC) maakt dynamische aanpassing van de geheugencapaciteit mogelijk, afhankelijk van de situatie, en verhoogt tevens de snelheid van de Exchange Server, waardoor deze beter wordt benut wanneer het aantal actieve databases verandert.
 • Meta Cache Database (MCDB) kan worden gebruikt om een fysieke server met SSD-schijven te bedienen. MCDB bewaart onder andere meta-informatie zoals mapstructuren van mailboxen om de toegang en het zoeken te versnellen. Beheerders kunnen met het automatiseringsscript ruimte creëren voor extra gebruikers in een server instance, wat ook bijdraagt aan kostenbesparing.
 • Denieuwe zoekindex in Exchange Server 2019 staat niet meer los van de database van een mailbox, maar bevindt zich daar nu direct, wat niet alleen de zoeksnelheid verhoogt, maar ook het beheer van de mailboxen vereenvoudigt.
 • Via OneDrive for Business kunnen gegevens e.d. worden opgeslagen en gedeeld.

Nieuwe toegangsregels voor cliënten

Met de nieuwe Client Access Rules biedt Exchange Server 2019 Standard beheerders nog meer mogelijkheden om de toegang tot het configuratiegebied van de servers individueel te beperken - dit geldt zowel voor het Admin Center zelf als voor PowerShell, dat wordt gebruikt voor de configuratie, het beheer en de automatisering van systemen. Daarbij kunnen verbindingen met de Exchange Server worden gecontroleerd en zo nodig worden geblokkeerd via de client-toegangsregels, afhankelijk van het IP-adres, het authenticatietype of de gebruikerseigenschappen, niet alleen afhankelijk van het land maar ook van de regio, zonder gebruik te maken van een firewall. Daarnaast kunnen ook tijdsperiodes worden gedefinieerd via PowerShell.

Windows Server Core voor Exchange Server 2019 Standaard

Met Windows Server Core for Exchange Server 2019 Version kunnen beheerders nu een vereenvoudigde versie van het serversysteem draaien. Windows Server Core maakt configuratie eenvoudiger dankzij het eenvoudigere, duidelijkere ontwerp - bovendien kunnen services die niet nodig zijn maar wel resources verbruiken, worden gedeactiveerd. Windows Server Core heeft ook minder aanvalspunten voor indringers en vermindert de kans op fouten, wat betekent dat deze modus ook meer veiligheid biedt.

Nieuwe kalenderverbeteringen

Exchange Server 2019 Standard heeft veel nieuwe praktische functies voor de agenda, die vooral de organisatie van vergaderingen vergemakkelijken:

 • De functie Standaard einddatum beperkt specifiek de organisatie van regelmatig geplande vergaderingen tot een redelijk aantal.
 • Met de functie Niet doorsturen kan een organisator beperken of voorkomen dat deelnemers die voor een vergadering zijn uitgenodigd, dit bericht doorsturen naar andere ontvangers.
 • Out-of-office berichten kunnen worden geconfigureerd met extra opties, bv.: de eigen agenda kan voor een bepaalde periode worden geblokkeerd; alle vergaderverzoeken die in een bepaalde periode worden verzonden, kunnen automatisch worden geweigerd.
 • Met het cmdlet Remove-CalendarEvents kan een beheerder specifiek vergaderingen annuleren die werden georganiseerd door een werknemer die ofwel met verlof is ofwel het bedrijf reeds heeft verlaten.
 • Via PowerShell kan een beheerder andere werknemers machtigen om plaatsvervanger te zijn.
 • Door de internationalisering van e-mailadressen (EAI) kunnen ook e-mailadressen die niet-Engelse karakters bevatten, worden doorgestuurd.

Technische informatie over Exchange Server 2019 Standard

De volgende informatie bevat belangrijke details over de scenario's die worden ondersteund door Exchange Server 2019, evenals de minimumvereisten voor servers, hardware en software om een optimale werking van de software te garanderen.

Coëxistentiescenario's ondersteund door Exchange Server 2019 Standard

Microsoft heeft de volgende minimumvereisten vastgesteld voor ondersteuning van eerdere versies naar Exchange Server 2019:

 • Exchange 2016: Exchange 2016 (met met KU11) of hoger op alle uitgerolde Exchange Servers incl. Edge Transport servers
 • Gemengde Exchange 2016- en Exchange 2013-omgevingen: als alle Exchange-servers aan de bovenstaande vereisten voldoen.
 • Exchange 2013: Exchange 2013 (met KU21) of hoger, inclusief Edge Transport-servers
 • Let op: Exchange 2010 en zelfs oudere versies worden niet langer ondersteund!

Exchange Server 2019 Standaardvereisten voor netwerk- en directoryservers

Afhankelijk van de Exchange Server 2019-component zijn de onderstaande minimumvereisten van toepassing op netwerk- en directoryservers:

 • Op de domeincontrollers moet een van de volgende versies van Windows Server draaien: Windows Server 2019 Standard of Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard of Datacenter, of Windows Server 2016 Standard of Datacenter
 • Active Directory-structuur: Windows Server 2012 R2 of hoger
 • Active Directory-locatie: een beschrijfbare domeincontroller, die daarmee dienst doet als globale catalogusserver - na installatie van Exchange Server 2019 is het niet mogelijk om de domeincontroller van de Active Directory-locatie te verwijderen!
 • DNS namespaces ondersteund: Aaneengesloten, niet-aaneengesloten, eendelige domeinen, alsook afzonderlijke.
 • IPv6: IPv4 moet al geïnstalleerd en ingeschakeld zijn op de Exchange-server.
 • Voor adreslijstservers zal het gebruik van 64 bit hardware de prestaties van de adreslijstdienst verhogen.
 • Let op: Zowel om veiligheids- als om prestatieredenen is het niet aan te raden om Exchange 2019 op Active Directory directory servers te installeren, alleen op member servers.

Exchange Server 2019 minimum hardware- en softwarevereisten

 • Processoren: 64-bit, bijvoorbeeld een Intel-processor die de Intel 64-architectuur ondersteunt (Intel EM64T) of een AMD-processor die het AMD64-platform ondersteunt
 • Let op: Intel Itanium IA64 processors worden niet ondersteund!
 • Hoofdgeheugen Mailbox: 128 GB
 • Hoofdgeheugen Edge Transport: 64 GB
 • Harde schijf: 30 GB op de schijf gebruikt tijdens de installatie, systeemschijf 200 MB, 500 MB vrije ruimte op de schijf voor de database van de berichtenwachtrij
 • Schermresolutie: 1.024 x 768 pixels (XGA)
 • NTFS: voor partities voor systeempartitie, binaries van Exchange, diagnostische logbestanden van Exchange en transportdatabase
 • ReFS: voor partities voor mailbox-databases of transactielogboeken

Ondersteunde besturingssystemen/clients voor afzonderlijke componenten van Exchange 2019 Standard

Afhankelijk van het onderdeel van Exchange Server 2019 zijn de volgende voorwaarden of vereisten van toepassing:

 • Mailbox of Edge Transport server rol: Windows Server 2019 Standard, Datacenter
 • Administratieve hulpmiddelen: Windows Server 2019 Standaard, Datacenter; Windows 10 64-bit editie
 • .NET Framework voor Exchange 2019
 • Ondersteunde clients: Outlook 2019 tot en met versie 2013, Outlook 2016 voor Mac, Outlook voor Mac voor Office 365; Microsoft 365 Apps voor Standard

Licentieverlening voor Exchange Server 2019 Standard

Voor elke draaiende instance van Exchange Server 2019 Standard is een afzonderlijke serverlicentie vereist - ongeacht of deze instance in de fysieke of in een virtuele besturingssysteemomgeving wordt uitgevoerd. Een instantie wordt geacht te draaien zodra de Exchange Server-software in het hoofdgeheugen is geladen of de instructies ervan zijn uitgevoerd.

De standaardeditie van Microsoft Exchange Server is ontworpen om te voldoen aan de mailboxbehoeften van kleine tot middelgrote bedrijven en biedt ondersteuning voor maximaal vijf mailboxdatabases. Het is ook geschikt voor die server rollen in grotere Exchange implementaties waar er geen verwijzing is naar mailboxen.

Veelgestelde vragen over Wiresoft gebruikte software voor Exchange Server 2019 Standard Edition

Met Wiresoft als aanbieder van Exchange Server 2019 Standard als gebruikte software kunt u erop vertrouwen dat deze aankoop legaal is en dat deze serverlicentie dezelfde gebruiksmogelijkheden biedt als een overeenkomstige nieuwe serverlicentiesoftware - niet alleen omdat een software niet kan slijten, maar vooral ook wat betreft de functionaliteit en het gebruik. Hieronder vindt u alle antwoorden op typische vragen over het kopen van gebruikte software zoals Exchange Server 2019.

Waar komt de door Wiresoft gebruikte software zoals Exchange Server 2019 Standard Edition vandaan?

De Exchange Server 2019 Standard Edition die in de Wiresoft Software Shop als gebruikte software wordt aangeboden, is meestal afkomstig van bedrijven die de software voor het eerst hebben gekocht en deze later aan Wiresoft hebben doorverkocht. Redenen voor deze wederverkoop zijn vaak dat de software overtollige of ongebruikte licenties bevat of is vervangen door een ander type of een andere editie en daarom niet meer wordt gebruikt. Wiresoft markeert dergelijke ooit gebruikte licenties als gebruikte software bij doorverkoop, waarbij ze - zoals vermeld - in principe kunnen worden gebruikt als een nieuwe serverlicentie.

Biedt Wiresoft kopersbeveiliging bij gebruikte software zoals Exchange Server 2019 Standard?

Ja: De aankoop van gebruikte software van Wiresoft, zoals een Exchange Server 2019 Standard-licentie, biedt klanten dezelfde voordelen als de aankoop van nieuwe serversoftware: met koperszekerheid door onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering via de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Zijn zowel de aankoop als het gebruik van Exchange Server 2019 Standard als gebruikte software legaal?

Ja: Zowel de handel in gebruikte software als het feitelijke gebruik ervan valt onder de gebruikelijke rechtspraak, die beide als legaal aanmerkt - dit is ook herhaaldelijk bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken. De gebruikte software die door Wiresoft wordt aangeboden, komt uit de licentievoorraden van bedrijven.

Heeft de door Wiresoft gebruikte software nog andere voordelen?

Ja: Met het aanbod van gebruikte software van Wiresoft hebben veel bedrijven en andere instellingen de mogelijkheid om hun bestaande softwarevoorraad tegen een gunstige prijs aan te vullen of te updaten, omdat de prijs van gebruikte software lager ligt dan die van nieuwe software.

De Wiresoft software shop biedt ook oudere versies van Exchange Server licenties aan die niet langer nieuw beschikbaar zijn, waardoor duurdere upgrades vermeden kunnen worden. Wiresoft tweedehands software biedt ook een volledig bewijs van alle kopers en dus het bijkomende voordeel van audit veiligheid!

Het Wiresoft-assortiment van gebruikte software omvat niet alleen de Exchange Server 2019 Standard Edition, maar ook de Enterprise Edition - evenals de respectieve vereiste licenties voor clienttoegang. Hier vindt u ook voordelige aanbiedingen voor vele andere Microsoft-programma's - met alle voordelen die hierboven zijn genoemd. Als u vragen heeft over uw Exchange Server 2019 Standard-licenties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën