Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10464
  • R18-01853
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 325,90 * € 360,90 * (9,7% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 10x User CAL
Systeem  Windows Server 
CAL User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminalserver niet compatibel(RDS CAL  weergave)


Elke gebruiker die toegang wil tot de Server diensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard- of Datacenter-editie met elk Windows-geschikt apparaat heeft een aparte client access licentie voor gebruikers (User CAL) nodig, die niet in de Server licentie is opgenomen. Dit is de enige licentie die een individuele User voorziet van de bijbehorende toegangsrechten voor de Server. Het maakt niet uit of de bevoegde User CAL een Desktop pc, notebook, smartphone of tablet met Windows besturingssysteem gebruikt. De koper van een User CAL is vrij om te beslissen welk Windows-geschikt eindapparaat hij wil gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows Server 2022.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL

Elke gebruiker die toegang wil tot de serverdiensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard of Datacenter Edition met een apparaat dat met Windows is uitgerust, heeft een afzonderlijke licentie voor clienttoegang voor gebruikers (User CAL) nodig, die niet in de serverlicentie is inbegrepen. Alleen zo krijgt een individuele gebruiker de overeenkomstige toegangsrechten voor de server. Het maakt niet uit of de gemachtigde Gebruiker CAL een desktop-pc, notebook, smartphone of tablet met Windows-besturingssysteem gebruikt. De koper van een User CAL is dus vrij om te beslissen met welk Windows-geschikt eindtoestel hij toegang wil tot de Windows Server 2022.

U kunt nu al gebruikte User CAL's voor de nieuwe Windows Server 2022 vinden bij Wiresoft! Profiteer van een lagere prijs dan bij de client-toegangslicenties voor gebruikers die nieuw in de softwarehandel worden aangeboden, en van het voordeel dat u zelf het precieze aantal gebruikers-CAL's kunt bepalen dat u nodig hebt om toegang te krijgen tot uw Windows Server-software!

Onbeperkt gebruik van Windows Server 2022 met een gebruikte gebruikers-CAL

De nieuwe Microsoft Software Windows Server 2022 is gebaseerd op het Windows 10-besturingssysteem - al in de standaardeditie heeft het veel nieuwe functies die nog meer veiligheid bieden, vooral voor complexe netwerken, evenals extra opties met betrekking tot het delen van gegevens, toepassingen en diensten met anderen - en in de uitgebreidere Datacenter Edition profiteert u van de uitgebreide functionaliteit. Met deze Windows Server 2022-edities profiteren gebruikers met een gebruikers-CAL ook van de vele mogelijkheden en prestatieverbeteringen in hybride scenario's, vooral met betrekking tot virtualisatie en het gebruik van Windows-containers.

Meer netwerkbeveiliging met Windows Server 2022

De factor veiligheid blijft de belangrijkste kwestie bij het opzetten en beheren van netwerken. In de nieuwe Windows Server versie 2022 hebben gebruikers met de gebruikers-CAL veel nieuwe mogelijkheden tot hun beschikking om de bescherming van gegevens en diensten te verbeteren. Naast TLS 1.3 - de laatste versie van Transport Layer Security - gaat het onder meer om code-integriteit volgens VBS (virtualisation-based security), de functie TPM 2.0 (Trusted Platform Module) en op hypervisor gebaseerde beveiliging (HVCI). Voor de versleuteling van RDMA-netwerken via SMB (Server Message Block) kunnen zowel de normen AES-128 als AES-256 worden gebruikt, en naast andere functies ook Virtual OSE (Operating System Environment).

De gebruikers-CAL maakt ook het gebruik van andere functies mogelijk, zoals Hyper-V, SDN (Software-Defined Networking), SSD (Storage Spaces Direct), evenals SVM (Shielded Virtual Machines ) en Storage Replica om zeer veilige virtualisatie-infrastructuren te creëren, die beschikbaar zijn voor gebruikers afhankelijk van Server 2022 Edition.

Beheer van container platforms in Windows Server 2022

Gelicentieerde gebruikers hebben ook toegang tot verbeterde toepassingscompatibiliteitsfuncties bij het gebruik van Windows Containers in Windows Server 2022, evenals verbeteringen aan de Windows Container-gebruikersinterface met Kubernetes, wat ook een bredere ondersteuning en grotere prestatieverbeteringen betekent. Het maken van containers is ook geoptimaliseerd voor .NET toepassingen.

Nieuwe opslag- en migratiediensten voor Windows Server 2022

Windows Server 2022 bevat ook extra functies in de Storage Migration Services, die betrekking hebben op de mogelijkheid om gegevens en diensten te migreren: De User CAL biedt verschillende toevoegingen en verbeteringen, afhankelijk van de editie, zoals de migratie van lokale gebruikers of groepen, evenals opslag, en de migratie van stand-alone servers - met name Linus-servers - en failover-clusters.

Met een User Client Access-licentie kunt u ook profiteren van de vele andere prestatieverbeteringen in Windows Server 2022, waaronder het standaardgebruik van Microsoft Edge, evenals verbeteringen aan Transmission Control Protocol (TCP), Receive Segment Coalescing (RSC) en Recent ACKnowledgment (RACK), en ondersteuning voor Nested Virtualisation met AMD-processors.

Voor meer details over de prestaties van Windows Server 2022 kunt u contact opnemen met een Wiresoft-vertegenwoordiger.

Hoe werkt licentiëring met Gebruikte Software voor gebruikers-CAL's voor Windows Server 2022?

In principe moet bij gebruikte software van Wiresoft worden opgemerkt dat met User CALs voor Windows Server 2022 dezelfde reeks toegangsmogelijkheden bevat als een nieuw product - altijd in relatie tot de functies die in de betreffende editie beschikbaar zijn. Een ander voordeel van het kopen van gebruikte User CAL's is de mogelijkheid om individueel te bepalen hoeveel individuele client-toegangslicenties u wenst te kopen. Met gebruikte software van Wiresoft zijn er geen beperkingen door de gebruikelijke spreiding van User CALs, zoals Microsoft voorschrijft. Dit betekent dat vooral zelfstandigen en kleinere bedrijven geld kunnen besparen op de aankoop van software, omdat Wiresoft hen in staat stelt hun licentiebehoeften op maat te berekenen.

Hoe wordt Windows Server 2022 gelicentieerd met een gebruikers-CAL?

Het licentiebeheer van Microsoft schrijft onder meer voor dat aan elke individuele gebruiker een afzonderlijke client-toegangslicentie wordt verleend voor toegang tot een van de Windows Server 2022-edities - Standaard of Datacenter. Net als bij de licenties voor eerdere serverversies moet de versie User CAL ten minste gelijk zijn aan of hoger zijn dan de identieke Windows-serverversie om toegang te krijgen tot de functies ervan op een eindapparaat met Windows. Deze gebruikers-KAL bevat alleen de toegangsrechten voor de client/server omgeving van Windows Server 2022 - en geen software die eerst geïnstalleerd moet worden.

Het licentiemodel van Microsoft biedt twee soorten CAL's voor Windows Server 2022:

  • User CAL voor Windows Server 2022: dit verleent een specifieke gebruikersserver toegangsrechten onafhankelijk van een eindapparaat
  • Device CAL voor Windows Server 2022: hiermee worden toegangsrechten voor de server verleend aan een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, mobiele telefoon)

Het is ook mogelijk om gebruikers-CAL's en apparaat-CAL's parallel te licenseren.

Wat zijn de voordelen van licenties met client-toegang voor Windows Server 2022?

CAL-gebaseerde licenties voor Windows Server 2022 en oudere versies bieden, in vergelijking met core-gebaseerde licenties, vooral de mogelijkheid van een flexibeler en dus meer op de behoeften gebaseerd rechtenbeheer voor alle overeenkomstige gebruikers. Wanneer u gebruikte gebruikerstoegangslicenties van Wiresoft koopt, is de anders voorgeschreven, starre licentieschaal niet langer van toepassing - u koopt bij ons dus precies het aantal gebruikers-CAL's dat u werkelijk nodig hebt - en niet meer - en u kunt ook op elk moment extra individuele gebruikers-CAL's kopen.

Profiteer van versiecompatibiliteit met User CALs voor Windows Server 2022!

De User CAL voor Windows Server 2022 is momenteel de meest recente clienttoegangslicentie die Microsoft aanbiedt. Dit betekent dat het de gebruiker in kwestie niet alleen toegangsrechten geeft voor de huidige Windows Server 2022, maar ook toegangsrechten voor oudere serverversies zoals 2019 (downgrade). Deze User CAL biedt dus een doorslaggevend voordeel ten opzichte van oudere User CAL versies, die afhankelijk van de versie alleen geldig zijn voor de betreffende Windows Server software en voorgaande versies, maar niet gebruikt kunnen worden voor de huidige Windows Server versie 2022 (upgrade).

Waar moet ik op letten bij het licenseren van Windows Server 2022 met een gebruikers-CAL?

Zoals hierboven reeds vermeld, krijgt met de User CAL slechts één enkele gebruiker de toegangsrechten voor de Windows Server 2022. Het maakt niet uit of de User CAL gebruikte software of nieuwe software is.

Zodra de registratie van de gebruiker met de gebruikers-KAL voltooid is, kan de licentie niet aan een andere gebruiker worden overgedragen. Het is ook fundamenteel uitgesloten om het CAL type te veranderen, d.w.z. om de User CAL als een Device CAL te gebruiken. Het parallelle gebruik van User CALs en Device CALs voor toegang tot Windows Server 2022 is echter mogelijk.

Deze bepalingen van Microsoft inzake licentiebeheer voor client-toegangslicenties dienen onder meer ook om ongeoorloofde toegang van derden tot een Windows Server 2022 te voorkomen. Gebruikers-CAL's betekenen dus meer veiligheid voor een bedrijf en zijn gegevens, aangezien gebruikers die niet de juiste licentie hebben, geen toegang tot de server kunnen krijgen.

Wat zijn de specifieke voordelen van een gebruikers-CAL voor Windows Server 2022?

Wat betreft de functionaliteit die wordt geleverd door de services van Windows Server 2022 , verschilt de User CAL niet van de Device CAL. De persoonlijke Client Access Licence (User CAL) biedt echter andere voordelen met betrekking tot de toegangsmogelijkheden tot de Windows Server: elke gebruiker die daartoe gemachtigd is met een User CAL voor Windows Server 2022 kan elk eindapparaat met Windows-licentie, bijvoorbeeld in een bedrijf, gebruiken voor toegang tot de server. Vooral als een werknemer vaak toegang heeft tot de Windows Server op verschillende werkstations en locaties en gebruik maakt van zeer verschillende eindapparaten, die bijvoorbeeld lokaal beschikbaar zijn, is hij flexibeler dan met een apparaat-gerelateerde CAL. De User CAL biedt daarom een groot voordeel als de gelicentieerde gebruiker niet altijd een en hetzelfde eindapparaat wil of kan gebruiken.

Uw kopersbeveiliging met gebruikte User CALs voor Microsoft Windows Server 2022 van Wiresoft

User CAL's voor Windows Server 2022 zijn beschikbaar in de Wiresoft online shop als gebruikte software vanaf een enkele client-toegangslicentie. Profiteer niet alleen van de lagere prijs van gebruikte software in vergelijking met nieuwe CAL's - maar ook van de veiligheid en andere voordelen voor uw koper:

  • Bij de aankoop van een gebruikte User CAL van Wiresoft, verwerft een klant een originele enkele licentie die eerder door een bedrijf werd aangekocht en vervolgens aan Wiresoft werd verkocht.
  • De rechtsgrondslag voor de handel in gebruikte client-toegangslicenties voor Microsoft Windows Server 2022 is het toepasselijke recht, dat zowel de verkoop aan eindgebruikers als de aankoop en het gebruik toestaat.
  • Als de aangeboden gebruikers-CAL al geactiveerd is door een vorige eigenaar, dan is deze licentie voor de verkoop aan Wiresoft weer verwijderd en is hij weer 100% vrij te gebruiken.
Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.