Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10598
 • VS8-EPL-C
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 3.258,90 * € 3.619,90 * (9,97% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus - Hoogste prestaties en beveiliging voor je virtualisatieomgeving

VMware vSphere 8 Enterprise Plus is de topklasse virtualisatieoplossing van VMware en biedt bedrijven een uitgebreid platform voor het optimaliseren van hun IT-infrastructuur. In dit artikel lees je waarom VMware vSphere 8 Enterprise Plus de beste keuze is om de prestaties, beveiliging en efficiëntie van je virtualisatieomgeving te verhogen.

De belangrijkste kenmerken van VMware vSphere 8 Enterprise Plus

 1. VMware vMotion: Met deze baanbrekende technologie kunnen draaiende virtuele machines (VM's) naadloos van de ene fysieke host naar de andere worden verplaatst zonder onderbreking of downtime.
 2. Hoge beschikbaarheid (HA): VMware vSphere 8 Enterprise Plus biedt geavanceerde functies voor hoge beschikbaarheid om downtime bij hardwarestoringen te minimaliseren en continue beschikbaarheid van je applicaties te garanderen.
 3. Distributed Resource Scheduler (DRS): DRS optimaliseert automatisch de toewijzing van resources om de prestaties van je VM's te maximaliseren en tegelijkertijd het energieverbruik te minimaliseren.
 4. Beveiligingsfuncties van Enterprise-klasse: VMware vSphere 8 Enterprise Plus bevat uitgebreide beveiligingsfuncties zoals encryptie, identiteitsbeheer en een beveiligingsgerichte architectuur om je gegevens en applicaties te beschermen.

De voordelen van VMware vSphere 8 Enterprise Plus

 • Maximale prestaties: De combinatie van vMotion, DRS en andere functies zorgt voor optimaal gebruik van resources en maximaliseert de prestaties van je VM's.
 • Hoogste beschikbaarheid: Dankzij de functies voor hoge beschikbaarheid blijft je IT-omgeving stabiel en beschikbaar, zelfs in het geval van hardwarestoringen.
 • Geavanceerde beveiliging: De beveiligingsfuncties van de Enterprise klasse beschermen je gevoelige gegevens en applicaties tegen bedreigingen en risico's.

De toekomst van je virtualisatieomgeving met VMware vSphere 8 Enterprise Plus

VMware vSphere 8 Enterprise Plus is de ultieme keuze voor bedrijven die topprestaties, maximale beveiliging en een zeer beschikbare virtualisatieomgeving nodig hebben. Met deze oplossing ben je ideaal uitgerust voor de uitdagingen van digitale transformatie. Optimaliseer je IT-resources, verhoog de efficiëntie en stel de toekomst van je bedrijfsapplicaties veilig met VMware vSphere 8 Enterprise Plus. Het is het virtualisatieplatform dat je helpt je IT naar een hoger niveau te tillen en succesvol te zijn in de steeds veranderende wereld van IT.

 

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën