Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 995,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

Nieuw in VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard is een van de vier vSphere edities. vSphere 8 Standard wordt gelicenseerd per fysieke hostprocessor. Sinds versie 7 is het maximum aantal processorkernen beperkt tot 32. Er wordt geen rekening gehouden met de grootte van het hoofdgeheugen. Op een gelicentieerde vSphere server kan een willekeurig aantal virtuele machines (VM's) draaien. Omvat niet vCenter Server (/vendor/vmware/vcenter-server/standard/). De primaire use cases voor vSphere Standard zijn serverconsolidatie en bedrijfscontinuïteit.

vSphere 8 Standard bevat nieuwe functies en verbeteringen

Bij het upgraden van vSphere systemen is bewezen dat de vCenter versie altijd groter of gelijk is aan de ESXi versie. Dit zorgt ervoor dat je kunt profiteren van alle nieuwe mogelijkheden die in de nieuwste vSphere versie zijn geïntroduceerd. Voor meer informatie over vSphere build nummers, zie VMware vCenter Server build nummers en versies en VMware ESXi/ESX build nummers en versies. Voor informatie over upgradebeperkingen voor vSphere Back-in-Time versies, zie VMware knowledgebase artikel 67077.

vSphere Cluster Service (vCLS) Verbeteringen: Met vSphere 7.0 Update 3 kunnen vSphere beheerders vCLS virtuele machines configureren om op specifieke datastores te draaien door de vCLS datastore instellingen voor virtuele machines van elk cluster te configureren. Beheerders kunnen ook beleid voor gegevensverwerking definiëren om aan te geven hoe vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) groepen vCLS proxy VM's (vCLS VM's) en andere workload VM's moet plaatsen.

VMware vSphere 8 Standard biedt een uiterst flexibel virtualisatieplatform

VMware vSphere 8 Standard is een virtualisatieplatform voor datacenters en servers, waardoor het een belangrijke digitale basis vormt voor cloud-infrastructuren. Met vSphere 8 Standard kunnen datacenters eenvoudig worden omgevormd tot cloudomgevingen, ongeacht de apparaattoepassingen en besturingssystemen.

VMware vSphere 8 Standard - Virtualisatieplatform van VMware: vSphere 8 Standard is gebaseerd op het concept van virtualisatie en benut de kracht ervan om het datacenter om te vormen tot een vereenvoudigde infrastructuur voor cloud computing. Hierdoor kunnen IT-organisaties flexibel en betrouwbaar IT-diensten leveren. Als cloud-besturingssysteem beheert VMware vSphere 8 Standard grote infrastructuren zoals opslag, netwerken en CPU's in een dynamische en naadloze bedrijfsomgeving. Bovendien kan deze softwaresuite alle complexiteiten van het datacenter beheren.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.