Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10597
 • VS8-STD-C
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 896,90 * € 995,90 * (9,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

VMware vSphere 8 Standard - De volgende generatie virtualisatieoplossing

VMware vSphere 8 Standard is een geavanceerde virtualisatieoplossing die bedrijven helpt hun IT-infrastructuur te optimaliseren, de prestaties te verhogen en het beheer van servers en applicaties te vereenvoudigen. In dit artikel lees je waarom VMware vSphere 8 Standard een uitstekende keuze is voor jouw virtualisatiebehoeften.

De belangrijkste kenmerken van VMware vSphere 8 Standard

 1. Servervirtualisatie: Met VMware vSphere 8 Standard kun je fysieke servers omzetten in virtuele machines (VM's). Hierdoor kunnen resources efficiënt worden gebruikt en kosten worden bespaard.
 2. Hoge beschikbaarheid: Het product biedt geïntegreerde functies om de hoge beschikbaarheid van je applicaties te garanderen. Bij hardwarestoringen wordt gegevensverlies geminimaliseerd en blijven je diensten continu beschikbaar.
 3. Geavanceerde beveiliging: VMware vSphere 8 Standard bevat beveiligingsfuncties zoals encryptie, identiteitsbeheer en een op beveiliging gerichte architectuur om je gegevens en applicaties te beschermen.
 4. Efficiënt beheer: Het platform biedt krachtige tools voor het beheren en bewaken van je virtuele omgeving om een efficiënt gebruik van resources te garanderen.

De voordelen van VMware vSphere 8 Standard

 • Kostenbesparingen: Door servers te consolideren en je IT-infrastructuur te virtualiseren, kun je aanzienlijk besparen op hardwarekosten.
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Met VMware vSphere 8 Standard kun je je resources naar behoefte schalen om aan veranderende eisen te voldoen.
 • Betere prestaties: Het geoptimaliseerde gebruik van resources en de hoge beschikbaarheid van uw applicaties verbeteren de prestaties van uw IT-infrastructuur.

De toekomst van uw IT-infrastructuur met VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard is de belangrijkste oplossing om je IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen. Met zijn innovatieve functies en bewezen betrouwbaarheid van VMware ben je goed uitgerust om de uitdagingen van digitale transformatie aan te gaan. Maximaliseer de efficiëntie van je IT-resources en stel de toekomst van je bedrijfsapplicaties veilig met VMware vSphere 8 Standard. Het is de virtualisatieoplossing van de volgende generatie die je helpt concurrerend te blijven in de snelle wereld van IT.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën