Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.801,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

Als klant van VMware zul je blij zijn te weten dat VMware zijn nieuwste product heeft uitgebracht, de vSphere 6 Essentials Plus Kit. Dit nieuwe product is een upgrade van de vorige versie en biedt meer mogelijkheden en voordelen voor klanten. De kit bevat vSphere 6 Essentials Plus licenties, 1 jaar ondersteuning en abonnementServices en een voucher voor 50% korting op de training. Met deze nieuwe release blijft VMware waarde toevoegen aan zijn klanten door innovatieve producten te leveren die het gemakkelijker dan ooit maken om je bedrijf efficiënt te runnen.

Enkele van de belangrijkste verbeteringen in vSphere 6 zijn:

-Verbeterde prestaties: een van VMware 's topprioriteiten was het verbeteren van de prestaties in deze uitgave. Dit is bereikt door codepaden te optimaliseren en de geheugenefficiëntie te verhogen.Vereenvoudigd beheer: Er zijn nieuwe functies toegevoegd om het beheer te vereenvoudigen, waaronder PowerCLI-integratie met Windows Powershell 5.0, een HTML5-gebaseerde hostClient gebruikersinterface, verbeterde autodeploy-functies en meer.-Geavanceerde beveiliging: Nu datalekken toenemen, is beveiliging belangrijker dan ooit. vSphere 6 biedt meer veiligheid door voorzieningen als VM-encryptie en secure booting.-Flexibiliteit: De nieuwste versie biedt meer flexibiliteit door verbeteringen als ondersteuning voor grotere virtuele machines (tot 64 cores) en 2TB virtuele harde schijven."

Over het geheel genomen biedt de nieuwe VMware vSphere 6 Essentials Plus kit aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van de vorige versie met betere prestaties, vereenvoudigd beheer, verbeterde beveiliging en grotere flexibiliteit. Als je een VMware klant bent, overweeg dan te upgraden naar deze nieuwste versie om te profiteren van al deze verbeteringen.

Zoek je een manier om het maximale uit je VMware vSphere 6 omgeving te halen? Dan moet je investeren in de VMware vSphere 6 Essentials Plus kit. Deze uitgebreide kit biedt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met VMware vSphere 6, inclusief toegang tot de essentiële mogelijkheden en functies van dit krachtige virtualisatieplatform.

De VMware vSphere 6 Essentials Plus kit is ideaal voor kleine bedrijven die willen profiteren van virtualisatietechnologie. Met deze kit kun je meerdere besturingssystemen op een enkele Server draaien en de efficiëntie en productiviteit in je bedrijf verhogen. Bovendien maken de meegeleverde VMware licenties het gemakkelijk om met virtualisatie te beginnen en op te schalen als je bedrijf groeit.

Om meer te weten te komen over de voordelen van de VMware vSphere 6 Essentials Plus kit, neem je vandaag nog contact op met ons team. We beantwoorden graag je vragen over dit krachtige virtualisatieplatform en helpen je met je eigen implementatie!

 

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.