Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10567
  • VS6-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 861,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"

Inleiding tot VMware vSphere 6 Standard

Servervirtualisatie heeft het IT-landschap radicaal veranderd door bedrijven te helpen resources efficiënter te gebruiken en kosten te verlagen. VMware vSphere 6 Standard is in dit opzicht een toonaangevend product, dat een krachtig en betrouwbaar platform biedt voor het virtualiseren van je serverinfrastructuur. Met een breed scala aan functies, van hoge beschikbaarheid tot geavanceerde beveiliging, is vSphere 6 Standard perfect om je IT-infrastructuur te moderniseren en je bedrijf voor te bereiden op de toekomst.

Geavanceerd beheer van bronnen

VMware vSphere 6 Standard biedt geavanceerde mogelijkheden voor resourcebeheer die zijn ontworpen om de prestaties van je gevirtualiseerde omgeving te optimaliseren. Met functies als Distributed Resource Scheduler (DRS) en High Availability (HA) modus kun je ervoor zorgen dat je werklasten altijd de resources krijgen die ze nodig hebben en beschikbaar blijven in het geval van serverstoringen. Deze functies helpen de prestaties van je IT-infrastructuur te verbeteren en downtime te minimaliseren.

Verbeterde beveiliging

In de wereld van vandaag, waar cyberbedreigingen steeds complexer en geavanceerder worden, is beveiliging een belangrijk aandachtspunt. VMware vSphere 6 Standard pakt deze bedreigingen aan met een reeks verbeterde beveiligingsfuncties. Deze omvatten versleuteling op VM-niveau om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn, en isolatie en beveiligingsfuncties op netwerkniveau om ervoor te zorgen dat je gevirtualiseerde applicaties veilig en betrouwbaar blijven draaien.

De voordelen van VMware vSphere 6 Standard

VMware vSphere 6 Standard biedt een aantal voordelen waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven van alle groottes die hun IT-infrastructuur willen moderniseren en optimaliseren.

Kostenefficiëntie

Door gebruik te maken van servervirtualisatie met VMware vSphere 6 Standard kun je het gebruik van resources maximaliseren om kosten te besparen. In plaats van meerdere fysieke servers te draaien en te onderhouden, kun je meerdere virtuele machines op één server hosten, waardoor je hardware-, stroom- en onderhoudskosten verlaagt. Bovendien kun je met het efficiënte resourcebeheer van vSphere 6 Standard de prestaties optimaliseren en het gebruik van je servers maximaliseren, wat resulteert in nog meer kostenbesparingen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

VMware vSphere 6 Standard biedt grote flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor het een ideale oplossing is voor groeiende bedrijven. Je kunt snel en eenvoudig nieuwe virtuele machines maken en inzetten om in te spelen op veranderende bedrijfsbehoeften, en je kunt je gevirtualiseerde infrastructuur eenvoudig uitbreiden naarmate je bedrijf groeit. Daarnaast biedt ondersteuning voor hybride cloudomgevingen je de mogelijkheid om workloads naar behoefte te verplaatsen tussen je infrastructuur op locatie en de cloud voor extra flexibiliteit.

Over het geheel genomen is VMware vSphere 6 Standard een krachtige en betrouwbare servervirtualisatieoplossing die een breed scala aan functies en voordelen biedt. Door het gebruik van resources te maximaliseren, downtime te minimaliseren, de beveiliging te verbeteren en flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden, kan vSphere 6 Standard helpen je IT-infrastructuur te transformeren en je bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Ontdek vandaag nog hoe VMware vSphere 6 Standard echt waarde kan toevoegen aan je IT-strategie.

VMware vSphere 6 Standard: Ondersteuning voor uw bedrijf

In een steeds meer verbonden wereld waar de vraag naar digitale diensten toeneemt, speelt VMware vSphere 6 Standard een cruciale rol in de ondersteuning van de groei en het succes van uw bedrijf. Laten we eens kijken hoe vSphere 6 Standard uw bedrijf kan versterken en stimuleren.

Versnel de levering van diensten

Het implementeren van nieuwe applicaties en diensten kan vervelend en duur zijn met traditionele fysieke servers. Met VMware vSphere 6 Standard kun je deze processen aanzienlijk versnellen. Met de mogelijkheid om binnen enkele minuten nieuwe virtuele machines aan te maken en in te zetten, kun je snel reageren op vragen uit de markt en nieuwe diensten sneller op de markt brengen. Dit leidt tot een betere concurrentiepositie en een sneller rendement op investering.

Innovatie aanmoedigen

Met VMware vSphere 6 Standard kun je een meer flexibele en flexibele IT-omgeving creëren die innovatie aanmoedigt. Door je IT-team te bevrijden van het beheren en onderhouden van fysieke servers, kunnen ze zich richten op meer strategische en waardetoevoegende taken. Bovendien kun je door het gemak van het inzetten en beheren van virtuele machines snel nieuwe ideeën en concepten testen, wat kan leiden tot meer innovatie en bedrijfsgroei.

Conclusie: VMware vSphere 6 Standard voor je bedrijf

Met zijn uitgebreide functieset, prestaties en betrouwbaarheid heeft VMware vSphere 6 Standard de potentie om de manier waarop je bedrijf zijn IT-infrastructuur beheert fundamenteel te veranderen. Door te kiezen voor servervirtualisatie en de voordelen die dit met zich meebrengt, kunt u de kosten verlagen, de activiteiten stroomlijnen, de dienstverlening versnellen en ruimte creëren voor innovatie.

Bedrijfsflexibiliteit verbeteren

VMware vSphere 6 Standard ondersteunt je bedrijfsflexibiliteit met snelle implementatie, flexibel resourcebeheer en eenvoudig schalen. Of je nu snel moet reageren op vragen uit de markt, seizoensgebonden schommelingen moet beheren of nieuwe diensten moet testen, vSphere 6 Standard is de oplossing die je nodig hebt.

Investeer in de toekomst

Door te investeren in VMware vSphere 6 Standard, investeer je in de toekomst van je bedrijf. Dankzij de geavanceerde functies en de mogelijkheid om mee te schalen met je bedrijf, is vSphere 6 Standard een IT-oplossing die is ontworpen om mee te groeien met je behoeften en om continue waarde te leveren.

Kiezen voor VMware vSphere 6 Standard is meer dan alleen een technologiekeuze - het is een strategische stap naar een efficiëntere, flexibelere en toekomstbestendige IT-infrastructuur. Ontdek vandaag nog hoe vSphere 6 Standard uw bedrijf kan transformeren.

Transformeer uw IT met VMware vSphere 6 Standard

Met VMware vSphere 6 Standard kun je niet alleen je IT-infrastructuur moderniseren, maar ook een cultuurverandering in je bedrijf teweegbrengen. Van het versterken van je IT-afdeling tot het mogelijk maken van bedrijfsinnovatie, vSphere 6 Standard biedt de tools die je nodig hebt om echt transformatieve IT te creëren.

Versterking van uw IT-afdeling

Met VMware vSphere 6 Standard heeft je IT-team de touwtjes in handen. Doordat uw IT-medewerkers zich geen zorgen meer hoeven te maken over fysieke servers, kunnen ze zich richten op de strategische aspecten van technologie. Ze krijgen de kans om actief leiding te geven aan digitale transformatieprojecten en bij te dragen aan de groei en het succes van je bedrijf.

Digitale transformatie stimuleren

In het huidige digitale tijdperk is het vermogen om je snel aan te passen aan veranderingen essentieel. Met VMware vSphere 6 Standard kun je een meer flexibele en aanpasbare IT-omgeving creëren die je helpt om gelijke tred te houden met de steeds veranderende bedrijfsbehoeften. Of je nu nieuwe applicaties wilt introduceren, processen wilt automatiseren of wilt migreren naar de cloud, vSphere 6 Standard biedt de mogelijkheden die je nodig hebt om je digitale transformatie te stimuleren.

Conclusie: VMware vSphere 6 Standard als sleutel tot IT-optimalisatie

VMware vSphere 6 Standard is meer dan alleen een servervirtualisatieoplossing. Het is een krachtige tool die je helpt de IT-prestaties te optimaliseren, kosten te verlagen, je bedrijf vooruit te helpen en je voor te bereiden op de toekomst.

Optimaliseer uw IT-prestaties

Met VMware vSphere 6 Standard kun je je IT-infrastructuur echt optimaliseren. Door het gebruik van resources te maximaliseren, activiteiten te verbeteren en downtime te minimaliseren, kunt u ervoor zorgen dat uw IT altijd op het hoogste niveau presteert.

Investeer in toekomstbestendige IT

Door te investeren in VMware vSphere 6 Standard, investeer je in IT die klaar is voor de toekomst. Dankzij de geavanceerde functies en het vermogen om mee te schalen met uw bedrijf, is vSphere 6 Standard een oplossing die is ontworpen om mee te groeien met uw behoeften en om continue waarde te leveren.

Kiezen voor VMware vSphere 6 Standard is een strategische stap naar geoptimaliseerde, efficiënte en toekomstbestendige IT. Ontdek vandaag nog hoe VMware vSphere 6 Standard uw IT-strategie kan veranderen en uw bedrijf kan transformeren.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
17 jul. 2023

Uitstekende service

Eersteklas service en zeer snelle levering. Dit zal niet mijn laatste aankoop zijn!

17 jul. 2023

Sehr Zufrieden

Eine großartige Erfahrung mit Wiresoft. Schnell, einfach und ohne Probleme.

17 jul. 2023

Hervorragende Erfahrung

Die Abwicklung war sehr schnell und unkompliziert. Ich bin wirklich begeistert!

17 jul. 2023

Fremragende service

Førsteklasses service og meget hurtig levering. Dette vil ikke være mit sidste køb!

17 jul. 2023

Rápido e Confiável

Apenas alguns minutos após o pagamento, eu já tinha o aplicativo. Incrivelmente rápido e confiável!

17 jul. 2023

Excellent Customer Service

Great customer service, I had a minor issue and it got solved immediately. The delivery was also very fast. Thank you!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.