Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.802,90 * € 2.001,90 * (9,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise: Maximale virtualisatie, minimale complexiteit

VMware vSphere 6 Enterprise is een toonaangevende virtualisatietool die speciaal is ontworpen om de IT-infrastructuur efficiënter, veiliger en flexibeler te maken. Met een schat aan geavanceerde functies en een gebruiksvriendelijke interface is vSphere 6 Enterprise de perfecte keuze voor bedrijven van elke omvang die hun IT-systemen willen optimaliseren en de prestaties willen verhogen.

Wat is VMware vSphere 6 Enterprise?

VMware vSphere 6 Enterprise is een uitgebreid platform voor het beheren van virtuele machine (VM) infrastructuren. Het biedt een indrukwekkende reeks functies om bedrijven te helpen hun resources efficiënter te gebruiken, de veerkracht te verbeteren en hun systemen veiliger te maken. Met vSphere 6 Enterprise kun je je hele IT-operatie beheren vanaf een centrale console, van provisioning en beheer van VM's tot het bewaken van systeemprestaties en beveiliging.

Krachtige functies voor verbeterde productiviteit

VMware vSphere 6 Enterprise biedt een groot aantal krachtige functies om de productiviteit te verhogen en het IT-beheer te vereenvoudigen. Hieronder valt de functie Distributed Resource Scheduler (DRS), die op intelligente wijze resources over VM's verdeelt om de prestaties te optimaliseren.

De voordelen van het gebruik van VMware vSphere 6 Enterprise

Met VMware vSphere 6 Enterprise beschik je niet alleen over een krachtige tool om je IT-infrastructuur te beheren, maar ook over een groot aantal voordelen die je bedrijf efficiënter, veiliger en productiever maken.

Verbeterde veerkracht

Een van de sterkste punten van vSphere 6 Enterprise is de verbeterde veerkracht. Met functies als High Availability (HA) en Fault Tolerance (FT) minimaliseert vSphere 6 Enterprise downtime en houdt het je VM's draaiende, zelfs bij hardwarestoringen. Deze functies zorgen ervoor dat je applicaties en diensten continu beschikbaar zijn, zelfs bij systeemstoringen.

Systeemprestaties optimaliseren

VMware vSphere 6 Enterprise biedt een aantal functies die helpen de systeemprestaties te optimaliseren. Dit zijn onder andere Storage DRS, dat automatisch de opslagvereisten aanpast, en Storage IO Control (SIOC), dat de gegevensdoorvoer optimaliseert. Deze functies helpen de prestaties van je systemen te maximaliseren en het gebruik van je bronnen te optimaliseren.

Concluderend is VMware vSphere 6 Enterprise een uitstekende oplossing voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen moderniseren en hun IT-beheer efficiënter willen maken. Met zijn rijke functieset, gebruiksvriendelijke interface en krachtige mogelijkheden voor prestatieoptimalisatie biedt vSphere 6 Enterprise alles wat je nodig hebt om het maximale uit je IT-resources te halen en de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Maximale beveiliging met VMware vSphere 6 Enterprise

Naast betere prestaties en betrouwbaarheid zet VMware vSphere 6 Enterprise nieuwe standaarden op het gebied van IT-beveiliging. Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Virtual Machine Encryption biedt vSphere 6 Enterprise uitgebreide en robuuste beveiliging om je gegevens en systemen te helpen beschermen tegen bedreigingen.

Encryptie van virtuele machines

Virtual Machine Encryption is een van de belangrijkste beveiligingsfuncties die VMware vSphere 6 Enterprise te bieden heeft. Deze functie biedt sterke versleuteling om de gegevens in je VM's te beschermen, zowel in rust als in transit. Dit niveau van gegevensbeveiliging is essentieel om gevoelige en bedrijfskritische gegevens te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Veilig opstarten

Een andere beveiligingsfunctie van VMware vSphere 6 Enterprise is Secure Boot, dat voorkomt dat niet-ondertekende of gemanipuleerde software op je hosts en VM's wordt geladen. Door Secure Boot te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat alleen geverifieerde en vertrouwde code op je systemen draait, waardoor het risico op aanvallen met malware en rootkits aanzienlijk wordt verkleind.

Eenvoudig beheren en schalen met VMware vSphere 6 Enterprise

De kracht van VMware vSphere 6 Enterprise ligt niet alleen in de geavanceerde functies en beveiliging, maar ook in het gebruiksgemak. Met een intuïtieve gebruikersinterface en een verscheidenheid aan beheertools is het eenvoudiger dan ooit om je IT-infrastructuur te beheren en te schalen.

Eenvoudig beheer

Het beheren van je virtuele machine-infrastructuur met VMware vSphere 6 Enterprise is eenvoudig. Met de vCenter Server Management Console kun je je VM's en hosts centraal beheren, waardoor de beheeroverhead aanzienlijk wordt verminderd. De console biedt ook een hoge mate van zichtbaarheid en controle, zodat je je IT-infrastructuur altijd in de gaten kunt houden.

Moeiteloos schalen

VMware vSphere 6 Enterprise maakt het schalen van je IT-infrastructuur ook een fluitje van een cent. Met de mogelijkheid om snel nieuwe VM's te maken en te provisionen en ondersteuning voor cloud-gebaseerde diensten, kun je je IT-infrastructuur naar behoefte uitbreiden of inkrimpen.

Samengevat is VMware vSphere 6 Enterprise een uitgebreide en krachtige oplossing voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen vereenvoudigen en tegelijkertijd de beveiliging en prestaties willen verbeteren. Met zijn gebruiksgemak, geavanceerde functies en vermogen om moeiteloos te schalen, is vSphere 6 Enterprise een essentiële tool voor elk modern bedrijf.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
14 jul. 2023

Super schnelle Lieferung

Kaum bestellt, schon geliefert. Bin sehr zufrieden mit dem Service.

14 jul. 2023

Großartiger Kundensupport

Ich hatte ein kleines Problem beim Installieren des Programms und der Support hat mir sofort geholfen. Sehr freundliches und kompetentes Team. Gerne wieder!

14 jul. 2023

Excelente atención al cliente

Atención al cliente superior, tuve un pequeño problema y se resolvió de inmediato. La entrega también fue muy rápida. ¡Gracias!

14 jul. 2023

Entrega rápida e excelente serviço

Estou muito impressionado com o serviço rápido e suave. Recebi meu programa apenas alguns minutos depois de fazer meu pedido. Ótimo trabalho, equipe!

14 jul. 2023

Szybka dostawa i doskonała obsługa

Jestem bardzo pod wrażeniem szybkiej i płynnej obsługi. Otrzymałem mój program zaledwie kilka minut po złożeniu zamówienia. Świetna robota, zespół!

14 jul. 2023

Service efficace et bonne attention

Je suis impressionnée par la qualité du service et la rapidité de la livraison. Merci Wiresoft!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën