Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10591
  • VS8-ESSL-KIT-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 470,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Kit voor kleine bedrijven

De VMware vSphere 8 Essentials Kit is een starterskit waarmee kleine bedrijven hun fysieke servers kunnen virtualiseren en centraal beheren. Het resultaat is lagere hardwarekosten, grotere operationele efficiëntie en minder investeringen vooraf. De kit bevat zes CPU-licenties voor vSphere Essentials (voor drie servers, maximaal twee processoren per server) en één licentie voor vCenter Server Essentials.

VMware heeft hard gewerkt om de fysieke beperkingen van de gratis vSphere hypervisor op te heffen. Zo is de geheugenlimiet in vSphere 5 nog steeds 32 GB. Met ESXi 6.5 is er nu geen andere hardwarelimiet dan een maximum van twee fysieke CPU's en acht vCPU's per virtuele machine. Twee zes-core Xeon processoren met 128 GB RAM en RAID configuratie op één machine draaien is geen probleem meer. Een op deze manier geconfigureerde machine is een zeer krachtige virtualisatie host en vereist geen betaalde licenties.

De vSphere 8 Essentials Kit is ontworpen voor kleine bedrijven die maximaal 3 hosts en elk 2 CPU's nodig hebben voor serverconsolidatie. Omvat vSphere (alleen ESXi) en vCenter Server voor centraal beheer van hosts en virtuele machines. Als je extra mogelijkheden nodig hebt, zoals hoge beschikbaarheid, moet je kijken naar de vSphere Essentials Plus Kit (het plusteken in de naam varieert).

vSphere 8 Essentials Kit in één oogopslag

Natuurlijk biedt betaalde software meer mogelijkheden dan gratis producten. In dit geval mist de gratis vSphere editie bepaalde hulpmiddelen en functies zoals vMotion, Fault Tolerance of vSAN. Voor al deze functies zijn minstens drie serverknooppunten nodig. De beperkingen die samenhangen met gratis vSphere edities kunnen in twee gebieden worden verdeeld: Hardware en functieset.

Toekomstige virtuele machines die DirectPath I/O gebruiken zullen daarom profiteren van meer virtualisatiemogelijkheden zoals vMotion in plaats van gebonden te zijn aan de oorspronkelijke host. Deze functie vereist de nieuwe virtuele hardware versie 20.

vSphere 8 Essentials Kit Schaalgroepen

VMware toonde de volgende grote releases van vSphere en vSAN op Explore 2022 (voorheen VMworld). Belangrijke nieuwe functies zijn Device Virtualization Extensions (DVX), hogere schaalbaarheid van vHardware 20, configuratiebeleid voor apparaatgroepen, vTPM en vSphere datasets.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.