Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSAN 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10600
 • ST8-STD-C
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.340,90 * € 2.599,90 * (9,96% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSAN 8 STANDARD"

VMware vSAN 8 Standard - De toekomst van softwaregedefinieerde storageoplossingen

VMware vSAN 8 Standard is een geavanceerde softwaregedefinieerde storageoplossing die organisaties helpt hun storage-infrastructuur te optimaliseren, de schaalbaarheid te vergroten en de beschikbaarheid van gegevens te maximaliseren. In dit artikel lees je waarom VMware vSAN 8 Standard de ideale keuze is om je storage-uitdagingen op te lossen.

De belangrijkste kenmerken van VMware vSAN 8 Standard

 1. Hyperconvergentie: VMware vSAN 8 Standard maakt hyperconvergentie mogelijk, waarbij opslag- en rekenbronnen worden gecombineerd in één cluster. Dit leidt tot een beter gebruik van resources en eenvoudigere schaalbaarheid.
 2. Automatisering en selfservice: Het platform biedt automatiseringstools en selfservicemogelijkheden om de provisioning van opslagresources te versnellen en de efficiëntie te verhogen.
 3. Hoge beschikbaarheid: VMware vSAN 8 Standard zorgt voor hoge beschikbaarheid van je gegevens door ze te spiegelen en te verdelen over meerdere nodes. In het geval van storingen blijven je gegevens beschermd en blijven je applicaties draaien.
 4. Prestatieoptimalisatie: Het platform biedt krachtige optimalisatiefuncties om de opslagprestaties te maximaliseren en knelpunten te voorkomen.

De voordelen van VMware vSAN 8 Standard

 • Kostenefficiëntie: Met hyperconvergentie kun je de hardwarekosten verlagen en de werking van je storage-infrastructuur optimaliseren.
 • Schaalbaarheid: Met VMware vSAN 8 Standard kun je je opslagsysteem eenvoudig schalen om te voldoen aan de groeiende behoeften van je organisatie.
 • Beveiliging en hoge beschikbaarheid: Het platform biedt beveiligingsfuncties en mechanismen voor hoge beschikbaarheid om je gegevens te beschermen tegen verlies en ongeautoriseerde toegang.

De toekomst van opslagbeheer met VMware vSAN 8 Standard

VMware vSAN 8 Standard is de opslagoplossing van de toekomst voor organisaties die een efficiënte en zeer beschikbare opslaginfrastructuur nodig hebben. Met zijn innovatieve functies en de bewezen betrouwbaarheid van VMware ben je ideaal uitgerust om de uitdagingen van digitale transformatie aan te gaan. Optimaliseer je opslagbronnen, verhoog de beschikbaarheid van je gegevens en stel de toekomst van je bedrijfsgegevens veilig met VMware vSAN 8 Standard. Het is de storageoplossing waarmee je concurrerend kunt blijven in de snelle IT-wereld en je storage-infrastructuur naar een hoger niveau kunt tillen. VMware vSAN 8 Standard is de toekomst van softwaregedefinieerde storage.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën