Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10539
  • ST7-ADV-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 3.291,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"

Ik ben blij te kunnen melden VMware vSan 7 Advanced . Deze nieuwste versie van het VMware hyperconverged infrastructure (HCI) platform biedt krachtige nieuwe mogelijkheden die het voor klanten nog gemakkelijker maken om HCI in te zetten en te beheren. Met vSan 7 Advanced kunnen klanten nog betere prestaties, efficiëntie en veerkracht voor hun toepassingen bereiken.

Een van de belangrijkste nieuwe functies in vSan 7 Advanced is ondersteuning voor NVMe apparaten. Hierdoor kunnen klanten profiteren van de hoge prestaties en lage latentie van deze apparaten. Bovendien ondersteunt vSan nu tot 64 nodes Pro clusters, wat betere schaalbaarheid biedt voor grotere implementaties. En met verbeterde beveiligingsfuncties zoals encryptie in rust en rolgebaseerde toegangscontrole (RBAC) kunnen klanten erop vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn.

VMware vSan 7 is een krachtig opslagplatform dat je bedrijf kan helpen de kosten te verlagen en de prestaties te verbeteren. Hieronder staan enkele van de belangrijkste kenmerken van VMware vSan 7:

-Geavanceerde opslagruimten: VMware vSan 7 stelt je in staat om geavanceerde opslagruimten te maken die meer flexibiliteit en prestaties bieden. Je kunt deze uitgebreide Storage Spaces ook gebruiken om virtuele machines en andere gegevens op te slaan.

-Verbeterde prestaties: VMware vSan 7 biedt verbeterde prestaties voor virtuele machines en toepassingen. In het bijzonder biedt het betere ondersteuning voor krachtige werklasten.

-Hogere schaalbaarheid: VMware v SAN 7 biedt een hogere schaalbaarheid dan eerdere versies, waardoor het ideaal is voor grote organisaties of bedrijven met groeiende behoeften.
-Vereenvoudigd beheer: VMware v SAN 7 maakt het beheer eenvoudiger dan ooit, zodat je snel aan de slag kunt zonder ingewikkelde configuratieprocedures.

VMware vSan 7 Advanced is een krachtig platform dat je toepassingen superieure prestaties, efficiëntie en veerkracht biedt. Ik raad je aan het vandaag nog uit te proberen!

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.