Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10539
 • ST7-ADV-C
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.963,90 * € 3.291,90 * (9,96% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"

VMware vSAN 7 Advanced - De geavanceerde opslagoplossing voor je IT-infrastructuur

VMware vSAN 7 Advanced is een krachtige storageoplossing die bedrijven helpt hun IT-infrastructuur te optimaliseren, opslagcapaciteit uit te breiden en de prestaties van hun applicaties te verhogen. In dit artikel lees je waarom VMware vSAN 7 Advanced de ideale keuze is om de uitdagingen van je storageomgeving aan te gaan.

De belangrijkste kenmerken van VMware vSAN 7 Advanced

 1. Hyperconvergentie: VMware vSAN 7 Advanced biedt een hyperconvergente oplossing die opslag- en rekenbronnen combineert in één cluster. Dit zorgt voor een beter gebruik van resources en eenvoudige schaalbaarheid.
 2. Hoge beschikbaarheid: Het platform biedt geavanceerde functies voor hoge beschikbaarheid om downtime bij hardwareproblemen te minimaliseren en de continue beschikbaarheid van je applicaties te garanderen.
 3. Prestatieverbetering: VMware vSAN 7 Advanced optimaliseert de opslagprestaties van je applicaties en zorgt voor een soepele uitvoering.
 4. Geavanceerde beveiliging: Het platform bevat geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling en toegangscontroles, om je gegevens te beschermen tegen bedreigingen.

De voordelen van VMware vSAN 7 Advanced

 • Kostenefficiëntie: Door storage en computing te combineren in een cluster, kun je de hardwarekosten verlagen en het onderhoud vereenvoudigen.
 • Schaalbaarheid: Met VMware vSAN 7 Advanced kun je je storage-infrastructuur eenvoudig schalen om te voldoen aan de behoeften van je organisatie.
 • Hoogste beschikbaarheid: Het platform garandeert een hoge beschikbaarheid van je gegevens en applicaties, zelfs in het geval van hardwarestoringen.

De toekomst van je storage-infrastructuur met VMware vSAN 7 Advanced

VMware vSAN 7 Advanced is de essentiële oplossing voor organisaties die een geavanceerde opslagoplossing nodig hebben voor hun IT-infrastructuur. Met dit platform ben je optimaal voorbereid op de uitdagingen van digitale transformatie. Maximaliseer de efficiëntie van je opslagbronnen, verhoog de beschikbaarheid van je gegevens en stel de toekomst van je bedrijfsapplicaties veilig met VMware vSAN 7 Advanced. Het is de storageoplossing die je helpt concurrerend te blijven in de steeds veranderende wereld van IT en je storage-infrastructuur naar een hoger niveau tilt. VMware vSAN 7 Advanced is de toekomst van storagebeheer.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën