Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10545
  • VS7-ESP-KIT-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.612,90 * € 2.901,90 * (9,96% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"

Inleiding tot VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit is een krachtige, flexibele en schaalbare oplossing die speciaal is ontworpen om het MKB te helpen bij het beheren en optimaliseren van hun IT-resources. Met een focus op eenvoud, beveiliging en schaalbaarheid stelt deze kit bedrijven in staat om hun infrastructuur te virtualiseren en hun IT-activiteiten te optimaliseren.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit is een alles-in-één oplossing voor MKB-bedrijven die een robuust en veilig platform nodig hebben om hun infrastructuur te virtualiseren. Het bevat alle functies van vSphere 7 Essentials, maar biedt extra voordelen zoals High Availability, vSphere Replication en vSphere vMotion. Met deze verbeterde functies kunnen organisaties downtime minimaliseren, data-integriteit garanderen en onderhoud vereenvoudigen.

Verbeterde virtualisatie

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit biedt uitgebreide virtualisatietools die efficiënt resourcegebruik mogelijk maken. Het maakt gecentraliseerd beheer van virtuele machines (VM's) en monitoring van hun prestaties mogelijk. Met de vSphere Client kunnen beheerders VM's maken, configureren, opslaan en bewaken.

Beveiliging en gegevensbescherming

Met functies zoals vSphere Replication en Data Protection zorgt de vSphere 7 Essentials Plus Kit voor gegevensbeveiliging en -integriteit. vSphere Replication maakt eenvoudige en kosteneffectieve VM-replicatie mogelijk voor gegevensbescherming en -herstel. vSphere Data Protection biedt agentless, image-gebaseerde VM-back-up en -herstel.

Geavanceerde functies van VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

Met de vSphere 7 Essentials Plus Kit profiteren MKB's van geavanceerde functies die verder gaan dan standaard virtualisatie.

vSphere Hoge Beschikbaarheid en vMotion

Met vSphere High Availability (HA) kan downtime tot een minimum worden beperkt. HA bewaakt VM's en hosts en herstart VM's automatisch op een andere host in het cluster wanneer een storing wordt gedetecteerd. vSphere vMotion maakt naadloze migratie van VM's van de ene server naar de andere mogelijk zonder downtime te veroorzaken.

Schaalbaarheid en prestaties

De vSphere 7 Essentials Plus Kit is een schaalbare oplossing die meegroeit met je bedrijfsbehoeften. Het ondersteunt maximaal drie fysieke servers (met maximaal twee processors per server), zodat bedrijven extra resources kunnen toevoegen als ze groeien. Met functies zoals Distributed Resource Scheduler (DRS) en Storage DRS kunnen resources efficiënt worden toegewezen en gebruikt voor optimale prestaties.

Over het geheel genomen biedt de VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit een robuuste en schaalbare oplossing die zorgt voor eenvoudig beheer en hoge beschikbaarheid van de IT-infrastructuur. Met deze kit kunnen organisaties hun infrastructuur moderniseren, hun IT-processen stroomlijnen en uiteindelijk hun bedrijfsdoelen efficiënter bereiken.

IT-beheer vereenvoudigen

Het gebruik van VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit kan het beheer van de IT-infrastructuur van een organisatie sterk vereenvoudigen. De kit integreert talloze beheertools en functies die het automatiseren van taken mogelijk maken, waardoor tijd en middelen worden bespaard.

vCenter Server voor vereenvoudigd beheer

Inbegrepen in vSphere 7 Essentials Plus Kit is vCenter Server, een gecentraliseerde beheertool die het beheer van vSphere hosts en VM's vereenvoudigt. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunnen beheerders eenvoudig VM's en hun resources monitoren en beheren, ongeacht hun aantal of locatie. De vCenter Server maakt ook het gebruik van vSphere vMotion en vSphere HA mogelijk, waardoor de beschikbaarheid en efficiëntie van IT-bronnen wordt gemaximaliseerd.

Automatisering met vSphere Auto Deploy

vSphere Auto Deploy is een andere krachtige tool in deze kit waarmee taken kunnen worden geautomatiseerd. Met Auto Deploy kunnen beheerders snel vSphere hosts implementeren en upgraden, waardoor ze aanzienlijk minder tijd kwijt zijn aan deze taken.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit - Investeren in de toekomst

De introductie van VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit in je organisatie is meer dan een eenvoudige software-investering. Het is een investering in de toekomstige levensvatbaarheid van je bedrijf, de prestaties van je IT-infrastructuur en de tevredenheid van je werknemers.

Flexibiliteit en toekomstbestendigheid

De vSphere 7 Essentials Plus Kit biedt de flexibiliteit die moderne organisaties nodig hebben om zich snel aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften. Het maakt soepel schalen van IT-resources mogelijk naarmate je bedrijf groeit. Met ondersteuning voor de nieuwste hardware en besturingssystemen is je bedrijf klaar voor toekomstige technologie-upgrades.

Maximaliseer IT-efficiëntie

Met zijn geavanceerde beheer- en automatiseringstools helpt vSphere 7 Essentials Plus Kit bedrijven de efficiëntie van hun IT-teams te verhogen. Door downtime te minimaliseren, routinetaken te automatiseren en het gebruik van resources te optimaliseren, kan je team zich richten op meer strategische initiatieven.

Over het geheel genomen biedt de VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit een uitgebreide en toekomstbestendige oplossing voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren en willen inspelen op de eisen van de digitale economie. Het biedt de juiste tools en functies om de efficiëntie te maximaliseren, het beheer te vereenvoudigen en uiteindelijk het succes van je bedrijf te ondersteunen.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën