Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT

Levertijd ca. 5 dagen

  • SW10546
  • VS7-ESSL-KIT-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 344,90 * € 381,90 * (9,69% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"

Ontdek het volgende niveau van virtualisatie met VMware vSphere 7 Essentials Kit

VMware vSphere 7 Essentials Kit is het alles-in-één pakket voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een robuuste, schaalbare en beveiligingsbewuste virtualisatieoplossing. Of je nu je eerste stappen zet in de wereld van virtualisatie of je bestaande infrastructuur wilt verbeteren, de vSphere 7 Essentials Kit geeft je de tools die je nodig hebt om een efficiënte en veilige virtuele omgeving te bouwen en te beheren.

Inleiding tot VMware vSphere 7 Essentials Kit

vSphere 7 Essentials Kit is een complete virtualisatieoplossing die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven. Het bevat alle kerncomponenten die je nodig hebt om je virtuele omgeving te bouwen en te beheren, waaronder ESXi-hosts en de vCenter Server Appliance.

Met zijn intuïtieve gebruikersinterface en robuuste beheertools is de vSphere 7 Essentials Kit niet alleen krachtig maar ook gebruiksvriendelijk, waardoor het de ideale keuze is voor kleine bedrijven die hun IT-resources willen optimaliseren en hun workflow efficiënter willen maken.

Wat is er nieuw in vSphere 7 Essentials Kit?

VMware vSphere 7 Essentials Kit brengt verschillende belangrijke verbeteringen en nieuwe functies die het onderscheiden van zijn voorgangers. Deze omvatten verbeterde beveiligingsfuncties, meer schaalbaarheid en verbeterde mogelijkheden om IT-beheer te automatiseren en te vereenvoudigen.

Maximaliseer IT-prestaties met VMware vSphere 7 Essentials Kit

Met VMware vSphere 7 Essentials Kit kunt u de prestaties van uw IT-resources maximaliseren en tegelijkertijd uw bedrijfskosten verlagen. Door uw fysieke servers te consolideren in virtuele machines kunt u uw resources efficiënter gebruiken en downtime in uw IT-infrastructuur verminderen.

Optimalisatie van prestaties

VMware vSphere 7 Essentials Kit maakt gebruik van geavanceerde technologieën om je te helpen de prestaties van je IT-systemen te optimaliseren. Dit omvat functies zoals Dynamic Resource Scheduling (DRS), dat automatisch de belasting van je virtuele machines balanceert om optimale prestaties te garanderen, en vMotion, dat je de flexibiliteit geeft om draaiende VM's tussen hosts te verplaatsen zonder downtime.

Operationele kosten verlagen

Door je servers te consolideren en je IT-resources te optimaliseren, kan VMware vSphere 7 Essentials Kit je helpen je bedrijfskosten te verlagen. Minder fysieke servers betekent minder hardwarekosten, minder stroomverbruik en minder onderhoud, wat kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Samengevat is de VMware vSphere 7 Essentials Kit een krachtige en kosteneffectieve oplossing voor kleine bedrijven die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren en moderniseren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde functies en robuustheid biedt het alles wat je nodig hebt om een veilige en efficiënte virtuele omgeving te bouwen en te beheren.

Beveiligingsverbeteringen in VMware vSphere 7 Essentials Kit

In de huidige digitale wereld is beveiliging niet langer onderhandelbaar. Met VMware vSphere 7 Essentials Kit zijn je virtuele machines en gegevens goed beschermd. Het biedt een geïntegreerde beveiligingsarchitectuur die zich uitstrekt van de hardwarelaag tot de applicatielaag, waardoor je IT-infrastructuur volledig wordt beschermd.

Geïntegreerde versleuteling

Een van de meest opvallende beveiligingsaspecten van VMware vSphere 7 Essentials Kit is de ingebouwde encryptie. Dit betekent dat alle gegevens die zijn opgeslagen in je virtuele omgeving automatisch worden versleuteld. Dit beschermt je waardevolle informatie tegen ongeautoriseerde toegang en maakt het onleesbaar, zelfs als het gestolen zou worden.

Beveiligingsbeleid en compliance

VMware vSphere 7 Essentials Kit geeft je ook de mogelijkheid om een beveiligingsbeleid in te stellen en af te dwingen, zodat je voldoet aan bedrijfsstandaarden. Met functies zoals Host Profiles en Auto Deploy kun je snel en eenvoudig consistente configuraties toepassen op meerdere hosts, waardoor het eenvoudiger wordt om te voldoen aan compliance standaarden en beveiligingsvoorschriften.

Vereenvoudig IT-beheer met VMware vSphere 7 Essentials Kit

Naast prestaties en beveiliging biedt VMware vSphere 7 Essentials Kit ook een aantal functies die het beheer van je virtuele omgeving vereenvoudigen. Deze functies verminderen de complexiteit en beheeroverhead, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: Je bedrijf.

Geautomatiseerd beheer en bediening

VMware vSphere 7 Essentials Kit bevat functies om beheer- en operationele processen te automatiseren, waardoor je tijd en middelen kunt besparen. Met functies als Auto Deploy, Host Profiles en Update Manager kun je veel terugkerende taken automatiseren en ervoor zorgen dat je hosts altijd up-to-date zijn.

Schaalbaarheid en toekomstbestendigheid

VMware vSphere 7 Essentials Kit is ontworpen om schaalbaar en toekomstbestendig te zijn. Je kunt je virtuele infrastructuur naar behoefte uitbreiden en upgraden zonder te hoeven investeren in extra hardware. Het ondersteunt ook de nieuwste technologieën en standaarden, zodat je er zeker van kunt zijn dat je IT-infrastructuur in de toekomst kan meegroeien met je bedrijf.

Over het geheel genomen biedt de VMware vSphere 7 Essentials Kit een robuuste, veilige en eenvoudig te beheren virtualisatieoplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven. Met zijn combinatie van krachtige functies, ingebouwde beveiliging en vereenvoudigd beheer is het een ideale keuze voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen moderniseren en optimaliseren.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën