Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

€ 1.614,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10384
 • 6VC-03222
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
25x Device CAL's voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2019 als gebruikte software...meer
Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x Device CAL's voor Remote Desktop Services voor Windows Server 2019 als gebruikte software

Om gebruik te kunnen maken van de Remote Desktop Services (RDS) van Windows Servers, heeft elke gebruiker een Client Access Licence (CAL) nodig, waarmee hij zelfstandig toegang heeft tot de Windows-programma's in een bedrijfsnetwerk - inclusief de bestanden - en lokaal. Voor dit doel zijn er 25x Device CAL's voor Remote Desktop Services, waarmee deze vijfentwintig geregistreerde eindapparaten (Device) beschikbaar worden gemaakt voor een remote desktop sessie. De RDS Device CAL's als gebruikte software van Wiresoft zijn een voordelig alternatief voor conventionele licentieaanbieders, omdat ze dezelfde functionaliteit bieden als de CAL's in het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Wat zijn de voordelen van RDS CAL's voor Windows Server 2019?

Remote Desktop Services - voorheen bekend als Terminal Services - is een speciale serverrol in Windows Server 2019 of de oudere versies daarvan. RDS regelt de toegang tot Windows-programma's die beschikbaar zijn via de respectieve Windows Server als host via een remote desktop sessie. Gebruikers die over een overeenkomstige client-toegangslicentie beschikken - in dit geval bijvoorbeeld een RDS Device CAL - kunnen deze dan gebruiken met de daarmee uitgeruste PC, laptop of iets dergelijks in een bedrijfsnetwerk of lokaal zelfstandig (op afstand) via een internetverbinding.

Naast de voordelen die deze Device (en User) CAL's hebben voor gebruikers, bieden Windows Remote Desktop Services ook veel voordelen voor beheerders, omdat ze het beheer veel efficiënter maken: Software kan centraal in een bedrijfsomgeving worden aangeboden en hoeft dus niet op elk eindapparaat afzonderlijk te worden geïnstalleerd. In plaats daarvan wordt het op één enkele opslagplaats - de server - verstrekt en zo nodig ook bijgewerkt.

Ook de toegang van de via RDS CAL gemachtigde gebruikers wordt op die manier gecontroleerd, omdat aan elke gebruiker ook specifieke rechten kunnen worden toegekend. De totale inspanning voor het onderhoud en de levering van werkstations wordt dus aanzienlijk verminderd door RDS CAL's voor Windows Server.

Wat zijn de voordelen van Remote Desktop Service Device CAL's voor gebruikers?

Gebruikers die zijn uitgerust met een RDS Device CAL voor Windows Server 2019 profiteren dus van een gestandaardiseerde Windows-werkomgeving, ongeacht vanaf welke locatie ze toegang krijgen met hun geregistreerde eindapparaat - en ongeacht welke gebruiker Remote Desktop Services gebruikt op de pc, laptop, tablet, enz. in kwestie.

Als het geautoriseerde eindapparaat toegang krijgt tot een specifiek programma via de Device CAL tijdens een remote desktop sessie met de host, wordt het uitgevoerd op de server, ongeacht andere clientverbindingen. De gebruiker krijgt alleen zijn eigen sessie te zien.

Als oudere apparaten zwakkere prestaties of hardware hebben, kunnen ze gebruik maken van de kracht van de Windows-server met Remote Desktop Services, zodat ook de kosten voor nieuwere hardware worden gedrukt.

Versiecompatibiliteit voor Remote Desktop Service CAL's voor Windows Server

Een Device CAL voor een apparaat met toegangsrechten (of een User CAL) moet altijd compatibel zijn met de huidige Windows Server versie, anders kan deze niet gebruikt worden om een verbinding op afstand tot stand te brengen voor een sessie. Een 2019 RDS Device CAL kan dus toegang krijgen tot Windows Server 2019 of een oudere serverversie zoals 2016 (downgrade) - maar niet mogelijk hogere serverversies in de toekomst.

Vergelijking van apparaat CAL's vs. gebruikers CAL's voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2019

In principe: De implementatie van een Microsoft-serversoftware staat altijd los van het feitelijke gebruik ervan - daarvoor is een overeenkomstige toegangslicentie vereist. Microsoft regelt deze toegangsrechten voor het gebruik van een Windows-server via zijn eigen licentiesysteem, dat is gebaseerd op de Client Access Licences, of kortweg CAL's. Zoals hierboven reeds beschreven, zorgen CAL's voor Remote Desktop Services ervoor dat alleen de daartoe gemachtigde werknemers toegang hebben tot de Windows server, zelfs lokaal en onafhankelijk. Naast de mogelijkheden voor serverbeheerders om de toegangsrechten gedifferentieerd te beheren, betekent het RDS CAL-systeem ook extra veiligheid, omdat buitenlandse gebruikers of niet-geregistreerde eindapparaten zonder toegangslicentie (Device CAL) geen toegang hebben tot de diensten of gegevens die via het systeem beschikbaar zijn.

Microsoft biedt twee verschillende soorten CAL's aan voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2019:

 • Device CAL voor RDS, wanneer een enkel eindapparaat (PC, Laptop, Table, Mobile) toegangsrechten krijgt
 • Gebruiker CAL voor RDS, indien een specifieke gebruiker toegangsrechten heeft gekregen

Speciale kenmerken van de Device CAL voor Remote Desktop Services 2019

In principe is de Device CAL uitsluitend van toepassing op één specifiek eindapparaat dat dienovereenkomstig is geregistreerd. De Device CAL voor Remote Desktop Services regelt de toegangsrechten tot een Windows server of host voor elke Remote Desktop sessie. Elke werknemer die de PC, laptop, enz. in kwestie mag of kan gebruiken,  kan dan gebruik maken van de Remote Desktop Services. In het geval van laptops, tablets of mobiele apparaten, die ongeacht de locatie kunnen worden gebruikt, staat het de betrokken gebruiker vrij te kiezen of hij de RDS op de bedrijfslocatie, onderweg of in het thuiskantoor wil gebruiken.

In de licentiemodus per apparaat wordt, de eerste keer dat een verbinding tot stand wordt gebracht tussen de clientcomputer en het apparaat, een tijdelijke toegangslicentie voor deze verbinding verleend. Zodra deze verbinding voor de tweede keer tot stand is gebracht met een server als host voor remote desktop sessies, wordt er een permanente Device RDS CAL voor uitgegeven - mits er een beschikbaar is.

De functies van Device CALs voor RDS van Windows Server 2019 in een oogopslag

 • Apparaat CAL's worden altijd fysiek toegewezen aan een specifiek eindapparaat - en niet aan een individuele gebruiker
 • Elke RDS Device CAL wordt bijgehouden door de relevante licentieserver, en deze
 • onafhankelijk van registratie in de Active Directory
 • Tijdelijk beschikbare RDS CAL's voor apparaten zijn tussen de 52 en 89 dagen geldig
 • Het aantal gedefinieerde Device CALs kan niet overbelast worden

Conclusie

Welk type Remote Desktops Service CAL meer voordelen biedt in een bedrijf hangt dus af van het individuele geval. Het is ook niet mogelijk om een Device CAL in een User CAL te veranderen en vice versa. De beslissing voor een specifieke vorm van Client Access Licensing moet derhalve op het moment van aankoop worden genomen. Voor Device CALs hangt dit af van het aantal werknemers en werkstations: Als bijvoorbeeld meerdere werknemers gebruik maken van één eindapparaat, of als ze overwegend op de bedrijfslocatie werken, dan biedt de Device CAL voor RDS meer voordelen.

Technische informatie over de Remote Desktop Services van Windows Server 2019

CAL's voor de RDS van Windows Server 2019 bestaan uit verschillende componenten die uiteindelijk een eindapparaat of een gebruiker in staat stellen om de Windows-programma's te gebruiken:

 • Remote Desktop Licensing regelt het gebruik van RDS CAL's en maakt ze beschikbaar voor een apparaat.
 • De Remote Desktop Session Host beheert alle desktops of programma's die per sessie beschikbaar worden gesteld aan een apparaat (of gebruiker).
 • De Remote Desktop Connection Broker beheert de RDS-verbindingen en herstelt ze in geval van een verbreking tijdens een sessie.
 • De Remote Desktop Gateway regelt de toegang tot een Windows desktop via eindapparatuur in een openbaar netwerk.
 • De Web Access voor Remote Desktop Services biedt toegang via RDS CAL via een webportaal voor specifieke gebruikers of groepen.

Koop Microsoft Device CALs voor Remote Desktop Services 2019 tegen lage prijzen als losse licenties bij Wiresoft in onze online shop

Device CAL's voor de RDS van Windows Server 2019 zijn nu al als losse licenties verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop - als gebruikte software tegen een bijzonder gunstige prijs, zonder nadelen met betrekking tot de bruikbaarheid.

Wat zijn gebruikte apparaat CAL's voor Windows Remote Desktop Services?

De Device CAL's voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2019 die te koop worden aangeboden in de Wiresoft Online Shop zijn toegangslicenties voor eindapparaten van een overeenkomstige volumelicentie die afkomstig zijn van een ander bedrijf. Wiresoft heeft onnodige individuele toegangslicenties voor eindapparaten of de volledige volumelicentie van dit bedrijf gekocht, heeft deze laatste ontbonden en biedt deze klanttoegang individuele licenties voor apparaten aan.

Met de verkoop of opsplitsing van deze licenties werden zij voortaan aangeduid als gebruikte software. Deze nieuwe benaming houdt echter geen beperking in van de bruikbaarheid van Remote Desktop Services, zelfs niet voor een beperkte periode, noch een algemene slijtage van de functies van de RDS Device CAL.

Welke beveiliging bieden Remote Desktop Services Device CAL's als gebruikte software?

Met Wiresoft is het kopen van gebruikte software niet alleen goedkoper voor u, maar ook veilig! Zelfs een Single User CAL voor Microsoft Remote Desktop Services for Windows Server 2019 heeft niet alleen een lagere prijs bij Wiresoft in vergelijking met vergelijkbare nieuwe goederen, maar biedt ook koperszekerheid met de onmiddellijke download evenals de licentieactivering met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

De Microsoft RDS Device CAL's voor Windows Server 2019 die door Wiresoft worden aangeboden, zijn uitsluitend afkomstig uit de licentie-inventarissen van organisaties of bedrijven. Dit betekent dat niet alleen de aankoop van CAL's voor RDS of andere toegangslicenties voor een Microsoft-programma als gebruikte software, maar ook het gebruik ervan geen schending van wettelijke bepalingen voor onze klanten betekent, omdat zowel de handel in als het gebruik van CAL's als gebruikte software wettelijk is toegestaan, hetgeen keer op keer duidelijk is bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Uw voordelen met gebruikte software van Device CALs voor Remote Desktop Services 2019

Door Device CAL's individueel of in een groter aantal voor de Remote Desktop Services van Windows Server 2019 - of ook andere licenties voor clienttoegang - als gebruikte software bij Wiresoft aan te bieden, heeft u als klant niet alleen een goedkoper alternatief in vergelijking met vergelijkbare conventionele aanbiedingen om uw toegang op afstand tot Windows Server-diensten te licenseren, u heeft ook de mogelijkheid om RDS CAL's voor eerdere versies van Windows Server in de onlineshop aan te schaffen. Hierdoor kunt u ook het aantal licenties voor client-toegang voor uw bestaande oudere serverconstellatie, inclusief Microsoft-programma's, aanvullen zonder compatibiliteitsproblemen te hoeven vrezen. Profiteer van ons ruime aanbod aan verschillende versies van Microsoft RDS CAL's voor Windows Server als gebruikte software!

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen Device CAL's voor Windows Server 2019, maar ook bijbehorende User CAL's evenals verdere client-toegangslicenties voor Remote Desktop Services van oudere versies van Windows Server en voor andere Microsoft Server-programma's - als voordelige gebruikte software om onmiddellijk te downloaden. Als u vragen hebt over RDS Device CAL's voor Windows Server 2019 of een ander Microsoft-product, gebruik dan gewoon ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken