Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10082
  • 6VC-02071
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 28,90 * € 30,90 * (6,47% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x R2 Device CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS Device CAL R2
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode 
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) zijn de opvolger van de oude Terminal Server CAL's. RDS is een gecentraliseerd desktop- en applicatieplatform dat je een breed scala aan mogelijkheden biedt voor het leveren en beheren van desktops en het verbinden van externe medewerkers door middel van sessievirtualisatie en Virtual Desktop Infrastructure (VDI) technologieën. Hierdoor kun je de flexibiliteit en gegevensbeveiliging in het bedrijf vergroten door middel van een gecentraliseerde desktopoplossing, terwijl je tegelijkertijd je IT-afdeling ontlast van het beheer van desktops en applicaties.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

De RDS bieden een eenvoudige manier om werknemers in uw bedrijf op een veilige manier toegang te geven tot bedrijfsgegevens. Ter vervanging van de vorige terminalservers bieden Remote Desktop Services gecentraliseerde virtualisatie met behulp van Virtual Desktop Infrastructure (VDI) technologie. Dit betekent dat uw IT-afdeling slechts één server hoeft te onderhouden. Het is mogelijk om verschillende profielen aan te maken voor verschillende gebruikers op de Microsoft-server, die vervolgens worden weergegeven op basis van de licentie van de gebruiker. Hoewel de gebruikers een normaal Windows op hun computer starten, worden alle gegevens op de server opgeslagen. De gebruikers loggen in op deze server via een programma en zien een Standard zoals dat beschikbaar is op de server. Vanaf dit punt werkt de gebruiker alleen nog maar in deze virtuele omgeving zonder dat er gegevens van de server naar de computer van de gebruiker worden overgedragen. Klantgegevens hoeven niet meer op de computer van de gebruiker te worden opgeslagen, wat altijd een risico is, maar worden alleen op de server bewaard en de gebruiker kan deze via virtualisatie zien. Als er een probleem is in de omgeving, is het niet nodig om de hele IT-afdeling op te roepen of andere middelen te blokkeren. Omdat het slechts een virtuele omgeving is, hoeft het probleem alleen maar op de server te worden opgelost. Wanneer gebruikers weer inloggen, kunnen ze allemaal de bijgewerkte foutloze interface zien zonder dat ze nog langer hoeven te wachten. Er is ook minder risico op problemen die voortkomen uit software-updates (inclusief die van Windows zelf). Windows Remote Desktop Services is minder kwetsbaar omdat er slechts één omgeving voor veel medewerkers moet worden onderhouden, waardoor de overhead wordt verminderd en ieders werk efficiënter wordt.

De remote desktop-sessie-host waarmee u verbinding maakt, beslist voor elke gebruiker of en welke licentie nodig is om het virtuele bureaublad te bekijken. Het vraagt de licentie aan, en zodra een gebruikers- of apparaatlicentie wordt overhandigd, kan de gebruiker aan de slag.

Een licentie kopen op gebruikers- of apparaatbasis?

De licentiemodellen zijn zo flexibel als je nodig hebt. Als uw medewerkers vaak onderweg zijn of met verschillende apparaten werken, is een gebruikerslicentie CAL de beste optie. Voor gedeelde computers, waarbij meerdere gebruikers één pc delen, of waarbij slechts één apparaat per gebruiker wordt gebruikt, kiest u beter voor een apparaat CAL, d.w.z. een apparaatgebaseerde licentie. Als u niet zeker weet welk model voor u het goedkoopste is, neem dan contact op met onze support. Onze servicemedewerkers helpen u graag. Wij berekenen voor u het goedkopere model, want misschien is een mix van licenties zinvol. Afhankelijk van hoe de verschillende afdelingen in uw bedrijf werken, kunnen de gebruikersgerelateerde licenties op de ene plaats beter zijn en de apparaatgerelateerde licenties op de andere.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

De hier aangeboden apparaatlicentie geeft een PC het recht om verbinding te maken met de Microsoft-server en gebruik te maken van de daar aangeboden diensten. Als uw gebruikers te maken hebben met bijzonder gevoelige gegevens, is een virtualisatie van de desktop een goede optie. Elke gebruiker werkt in een beveiligde omgeving en de administratie ontlast uw IT-afdeling.

Als u een gebruikerslicentie nodig heeft, dan is

Koop Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

De Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) zijn de opvolger van de oude Terminal Server CALs. RDS is een gecentraliseerd desktop- en applicatieplatform dat gebruik maakt van sessievirtualisatie en Virtual Desktop Infrastructure (VDI) technologieën voor het leveren en beheren van desktops en het verbinden van medewerkers op afstand. Dit stelt u in staat om de flexibiliteit en databeveiliging in uw bedrijf te verhogen met een gecentraliseerde desktopoplossing en tegelijkertijd uw IT-afdeling te ontlasten van het beheer van desktops en applicaties.

Apparaat CAL of Gebruiker CAL voor Windows RDS Server kopen?

Als u een CAL voor uw Windows RDS-server wilt kopen, heeft u de keuze tussen de Device CAL en de User CAL. Zoals de naam al aangeeft, wordt de Device CAL toegewezen aan een apparaat, terwijl de User CAL een persoonsgebonden licentie vertegenwoordigt. Het apparaat CAL is voordelig voor bedrijven waarvan de medewerkers werken vanaf slechts één werkplek of met één PC of zelfs één PC delen met meerdere medewerkers. De User-CAL is daarentegen geschikt voor medewerkers die vanuit verschillende locaties of met verschillende apparaten werken en die met elk apparaat op het netwerk moeten worden aangesloten.

Onze servicemedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over de Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Device-CAL. Neem gewoon contact met ons op - telefonisch of via ons contactformulier. 

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën