Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10439
 • 6VC-03224
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 824,90 * € 915,90 * (9,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 25x User CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS User CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Omde Remote Desktop Services van Windows Server 2016 te kunnen gebruiken, heeft elke gebruiker een RDS Client Access Licence (kortweg: RDS User CAL) nodig, zodat hij of zij lokaal en onafhankelijk van een terminalapparaat toegang heeft tot Windows-programma's en dergelijke in een bedrijfsnetwerk. De gebruikelijke User CAL voor Windows Server dekt de rechten voor toegang op afstand niet; deze moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een Remote Desktop Services User CAL. Dit geeft een enkele, geregistreerde gebruiker toestemming voor remote desktop sessies.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 Pack - Remote Desktop Services User CAL's voor Windows Server 2016 tweedehands kopen

Om gebruik te kunnen maken van de Remote Desktop Services van Windows Server 2016 heeft iedere gebruiker een RDS Client Access Licence (kortweg: RDS User CAL) nodig, zodat hij lokaal, onafhankelijk van een eindapparaat, toegang kan krijgen tot Windows-programma's e.d. in een bedrijfsnetwerk. De gewone gebruikers CAL voor Windows Server dekt niet de rechten voor toegang op afstand, deze moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een Remote Desktop Services gebruikers CAL. Dit geeft een enkele, geregistreerde gebruiker toestemming voor remote desktop sessies.

Als gebruikte software hebben de RDS User 2016 CAL's van Wiresoft het grote voordeel van een lagere prijs in vergelijking met RDS User CAL's van veel andere licentieaanbieders. Tegelijkertijd bevatten zij dezelfde functionaliteiten als de User Client Access Licences voor Remote Desktop Services van een Windows Server die verkrijgbaar zijn via het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Wat zijn de voordelen van RDS User CAL's voor Windows Server 2016?

De Remote Desktop Services voor Windows Server - voorheen Terminal Services genoemd - vertegenwoordigen een speciale serverrol voor gebruikers of eindapparaten om gebruik te kunnen maken van de diensten van een Windows Server 2016 of een andere serverversie zonder dat de gebruikte Windows-programma's lokaal op een computer worden geïnstalleerd. Gebruikers-CAL's voor RDS 2016 regelen deze toegang op afstand voor individuele medewerkers; via de bijbehorende Windows-server, die als host fungeert, worden de programma's tijdens een remote desktop-sessie beschikbaar gesteld aan een gelicentieerde gebruiker. Deze gebruiker kan dan gebruik maken van om het even welke PC of laptop, enz. om er lokaal onafhankelijk (op afstand) of ook op de bedrijfslocatie via een internetverbinding toegang toe te krijgen met behulp van zijn client-toegangslicentie - de RDS User CAL.

Voordelen van een Remote Desktop Service User CAL naar Windows Server 2016 voor werknemers

Elke geautoriseerde gebruiker die beschikt over een RDS User CAL voor Windows Server 2016 heeft zo toegang tot een gestandaardiseerde Windows-werkomgeving met elk eindapparaat met internettoegang binnen het kader van een sessie op afstand. Zoals reeds vermeld, worden de Windows-programma's tijdens de remote desktop-sessie uitgevoerd op de overeenkomstige server als host; de gebruiker krijgt alleen zijn eigen sessie te zien, aangezien deze los van andere client-verbindingen plaatsvindt.

Met een RDS User CAL 2016 kunnen gebruikers bijna elk ouder eindapparaat gebruiken, zelfs als de prestaties minder zijn, omdat met Remote Desktop Services de huidige prestaties van de Windows-server voor hen beschikbaar zijn; met Remote Desktop Service User CAL's 2016 is de levering van krachtigere hardware dus geen verplichte voorwaarde voor het gebruik van Windows-programma's in de huidige versies.

Voordelen van het RDS CAL-systeem voor Windows Server 2016 voor beheerders

Naast de praktische voordelen van RDS User CALs voor gebruikers of eindapparaten, biedt het RDS CAL System ook voordelen voor beheerders: Het verlenen van licenties voor toegangsrechten op afstand maakt het beheer van alle geregistreerde gebruikers en PC's efficiënter, omdat in een bedrijfsnetwerk de geïmplementeerde Windows-software centraal kan worden beheerd en ook via deze weg ter beschikking kan worden gesteld, het hoeft hiervoor niet op elk afzonderlijk eindapparaat te worden geïnstalleerd. Alleen de Windows server host het en updates vinden er ook plaats.

Met de RDS User CALs worden ook de individuele rechten voor de geregistreerde gebruikers gedefinieerd, zodat zij de Windows server alleen met hun eigen toegangsrechten kunnen gebruiken. RDS User en Device CAL's voor Windows Server 2016 verminderen daarom ook aanzienlijk de inspanning die nodig is voor het onderhoud en de voorziening van werkstations.

Technische informatie over Remote Desktop Service User CAL's voor Windows Server 2016

Zowel de voorziening als het gebruik van de RDS voor gebruikers CAL's op een Windows server worden geregeld door verschillende rollen. Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de RDS CAL en server versie compatibel zijn.

Overzicht van de serverrollen van Windows Remote Desktop Services

Bij het gebruik van de RDS van Windows Server 2016 worden naast het beheer van de gebruiksrechten voor gebruikers nog meer serverrollen gedefinieerd, die samen het gebruik van de Windows-programma's e.d. voor een gelicentieerde gebruiker of een eindapparaat regelen:

 • De Remote Desktop Licensing Manager regelt het gebruik van de RDS voor elke gebruikers-CAL of stelt deze beschikbaar.
 • De Remote Desktop Session Host beheert de desktops of programma's die tijdens elke sessie beschikbaar worden gesteld aan een gemachtigde gebruiker (of eindapparaat).
 • De Remote Desktop Connection Broker verzorgt de RDS-verbinding voor een sessie; in geval van een onderbreking tijdens een sessie herstelt hij ook de verbinding.
 • De Remote Desktop Gateway regelt de toegang via de terminal tot een Windows desktop in een openbaar netwerk.
 • De Web Access voor Remote Desktop Services biedt toegang via RDS CAL via een webportaal.

Let op versiecompatibiliteit voor Windows Server met Remote Desktop Service User CAL's 2016

Een RDS CAL - of het nu voor een specifieke gebruiker is of voor een specifiek apparaat - moet altijd compatibel zijn met de versie van de Windows Server waarmee een verbinding wordt gemaakt. In het geval van RDS-CAL's voor gebruikers voor Windows Server 2016 betekent dit dat zij deze kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot Windows Server 2016, maar ook tot een oudere versie van Windows Server (downgrade). De RDS-CAL 2016 kan echter niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot een hogere Windows Server-versie. Dit is alleen mogelijk met een overeenkomstige versie van de Remote Desktop Services CAL.

Vergelijking van gebruikers-CAL's vs. apparaat-CAL's voor Remote Desktop Services van Windows Server 2016

In principe, zoals hierboven al beschreven: De implementatie van de Microsoft Server software 2016 of een andere versie is onafhankelijk van het verdere gebruik - zowel rechtstreeks als voor Remote Desktop Services; hiervoor is een overeenkomstige Client Access Licence - RDS User CAL of RDS Device CAL - vereist. Alle toegangsrechten via Client Access Licences voor het gebruik van een Windows-server worden geregeld door Microsoft met zijn eigen licentiesysteem.

Om lokaal en onafhankelijk - op afstand - via het web toegang te krijgen tot de Windows server en zijn Remote Desktop Services, zijn naast de conventionele toegangslicenties nog meer RDS User of Device CAL's nodig. Met het Microsoft RDS CAL-systeem kunnen serverbeheerders ook alle toegangsrechten nauwkeurig beheren, wat meer veiligheid biedt omdat niet-geregistreerde gebruikers zonder een dergelijke toegangslicentie (RDS User CAL) of eindapparaten geen toegang hebben tot een Windows-server.

Microsoft biedt twee verschillende soorten CAL's aan voor het gebruik van Remote Desktop Services van Windows Servers:

 • RDS User CAL: hiermee krijgt een specifieke gebruiker rechten voor toegang op afstand
 • RDS Device CAL: dit geeft toegangsrechten op afstand voor een specifiek eindapparaat (PC, laptop, tablet, mobiel)

Gebruikers-CAL's voor Remote Desktop Services 2016

De RDS User CAL voor Windows Server wordt altijd uitsluitend geregistreerd op naam van één enkele specifieke gebruiker. De toegangslicentie verleent deze gebruiker dus het recht om toegang te krijgen tot een Windows Server voor een afstandsdesktopsessie; de keuze van het eindapparaat of de clientcomputer die voor de toegang wordt gebruikt, is vrij, maar toegang is slechts mogelijk vanaf één PC of vergelijkbaar systeem tegelijk. Door de vrije keuze van hardware kan de geautoriseerde gebruiker wisselen tussen de desktop PC op de bedrijfslocatie, een mobiele telefoon of tablet etc. onderweg of bijv. op de laptop in het thuiskantoor, want met de RDS User CAL gebruikt hij altijd zijn persoonlijke account voor de Windows server.

Met RDS gebruikers-CAL's worden licenties voor desktops op afstand niet afgedwongen. Dit betekent dat de respectieve clientverbinding tot stand wordt gebracht, ongeacht het aantal gebruikers-CAL's voor Remote Desktop Services dat op de licentieserver beschikbaar is. Voor elke gebruiker moet echter een geldige gebruikers-CAL beschikbaar zijn. Het precieze aantal User CAL's in een bedrijf moet dus worden bepaald en er moeten voldoende toegangslicenties op de Windows server worden geïnstalleerd, zodat er voor elke gebruiker één RDS CAL beschikbaar is. Dit wordt gedaan door de

Remote Desktop Licensing Manager.

Alle functies van RDS User CALs voor Windows Server 2016 op een rij

 • RDS User CALs worden toegewezen aan een specifieke gebruiker in Active Directory - in plaats van een apparaat
 • RDS User CALs zijn niet tijdelijk beschikbaar en kunnen niet herroepen worden
 • Elke Remote Desktop Services User CAL wordt bijgehouden door de licentieserver
 • CAL's kunnen echter niet binnen een team worden getraceerd
 • Het aantal opgegeven User CAL's kan worden overbelast - maar dan in strijd met de Remote Desktop Licence Agreement

Conclusie

Welk type Remote Desktops Services CAL's voor Windows Server 2016 meer voordelen biedt in een bedrijf verschilt dus van geval tot geval. De beslissing voor client-toegangslicenties hangt af van het aantal werknemers en het overheersende gebruik van de eindtoestellen: werknemers die flexibel verschillende eindtoestellen gebruiken, niet alleen intern maar ook extern en mobiel, en toegang hebben tot de Windows Server op verschillende werkstations, hebben meer mogelijkheden met een RDS User CAL. Een RDS User CAL kan niet veranderd worden in een Device CAL of vice versa. De beslissing moet dus genomen worden op het moment van aankoop!

Koop Microsoft User CALs voor Remote Desktop Services 2016 goedkoop vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

RDS User CAL's voor Windows Server 2016 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf een enkele licentie - het aanbod als gebruikte software omvat een gunstige voordeelprijs zonder dat "gebruikt" eventuele nadelen met betrekking tot de bruikbaarheid betekent.

Wat is gebruikte software van RDS User CALs voor Windows Server 2016?

De Remote Desktop Services User CAL's voor Windows Server 2016 die in de Wiresoft-onlineshop worden aangeboden, zijn typische Microsoft-toegangslicenties uit zijn licentieprogramma; ze maken deel uit van een volumelicentie voor eindapparaten die in eerste instantie door een bedrijf is aangeschaft. De licenties voor gebruikerstoegang die het bedrijf niet nodig had of de volledige volumelicentie werden aan Wiresoft verkocht en de volumelicentie werd in afzonderlijke RDS-licenties opgesplitst. Met de aankoop en de splitsing, worden deze CALs dan gemarkeerd als gebruikte software. Dit impliceert echter geen algemene slijtage van de RDS User CAL functies noch enige andere beperking met betrekking tot hun bruikbaarheid, inclusief de tijdslimiet.

Welke beveiliging biedt gebruikte software van Remote Desktop Services User CAL's voor Windows Server 2016?

Voor klanten is de aankoop van gebruikte RDS CAL's bij Wiresoft niet alleen goedkoop, maar ook veilig! U ontvangt niet alleen de Single User CAL voor Remote Desktop Services van Microsoft Windows Server 2016 voor minder geld in vergelijking met vergelijkbare nieuwe goederen, maar hebt ook koperszekerheid door de onmiddellijke download inclusief licentieactivering met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Alle Remote Desktop Services User CAL's voor Windows Server 2016 die door Wiresoft worden aangeboden, komen uit de licentie-inventaris van bedrijven. Voor u als klant omvat de aankoop van een User CAL voor RDS of een andere Microsoft client access licentie als gebruikte software, evenals het gebruik, dus wettelijke zekerheid, omdat er geen geldige voorschriften worden overtreden. Dit is ook keer op keer duidelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken. Dankzij het volledige bewijs van de koper is gebruikte software van Wiresoft ook audit-proof!

Uw voordelen met gebruikte software van User CALs voor Remote Desktop Services 2016

Het aanbod van Wiresoft van User CAL's voor de RDS van Windows Server 2016 evenals andere licenties voor clienttoegang als gebruikte software is niet alleen een goedkoper alternatief voor de gebruikelijke commerciële aanbiedingen voor klanten, maar biedt ook een vrije keuze van het aantal CAL's dat nodig is voor de licentie van de remote services voor Windows Server.

Daarnaast biedt het aanbod in de online shop van Wiresoft de mogelijkheid om RDS CAL's voor Windows Server 2016 aan te schaffen, evenals RDS Device CAL's en oudere of nieuwere versies van toegangslicenties voor Windows Server. Door dergelijke CAL's voor oudere Windows Server-versies aan te schaffen, vermijdt u compatibiliteitsproblemen of de aankoop van nieuwe hardware. Profiteer van het ruime aanbod gebruikte software van verschillende CAL versies voor Windows Server bij Wiresoft!

In de Wiresoft Software Shop vindt u User en Device CAL's voor Windows Server evenals andere Microsoft client-toegangslicenties of serverprogramma's - tegen lage prijzen als gebruikte software incl. onmiddellijke download. Als u vragen hebt over RDS User CAL's voor Windows Server 2016 of een ander Microsoft-product, maak dan gewoon gebruik van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën