Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL

€ 24,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10073
 • R18-05123
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2016 User-CAL Met Microsoft Windows Server 2016 User Cal heeft...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL"

Microsoft Windows Server 2016 User-CAL

Met Microsoft Windows Server 2016 User Cal heeft Microsoft het serverbeheer op computers naar een nieuw niveau getild. Met de vernieuwde versie is het werken, opzetten en onderhouden van servers veel eenvoudiger en veiliger geworden, wat ook een positief effect heeft op de efficiëntie van een bedrijf. In dit artikel wordt precies uitgelegd wat Microsoft Windows Server 2016 User Cal is, waar het voor gebruikt kan worden en waar u tijdens de installatie op moet letten.

Waarvoor kan Microsoft Windows Server 2016 User Cal precies worden gebruikt?

Microsoft Windows Server is een besturingssysteem van Microsoft. Dit besturingssysteem is een systeem dat speciaal is geoptimaliseerd voor servers en vergemakkelijkt het beheer, de installatie en het onderhoud van deze apparaten. Het moet niet worden geïnstalleerd op een gewone computer, omdat het andere eisen en functies biedt die niet zouden passen op een gewone desktop-pc. Met Microsoft Windows Server kan de gebruiker een server instellen, bestandstransacties controleren en andere medewerkers of gebruikers toegang geven tot de server. Meestal wordt Microsoft Windows Server gebruikt door grotere bedrijven en ondernemingen die een verscheidenheid aan servers hebben voor het maken van back-ups en het opslaan van gegevens. Deze software is echter ook beschikbaar voor privégebruik, zoals een dedicated server voor uw persoonlijke website of voor het maken van back-ups.

Wat betekent "User Cal" precies?

De Microsoft Windows Server software bestaat in twee verschillende licentieversies: "Device Cal" en "User Cal". Met "Device Cal" kan Microsoft Windows Server op een computer worden geïnstalleerd en is dan gebonden aan die computer. Een onbeperkt aantal gebruikers kan dan echter op deze computer inloggen en het besturingssysteem gebruiken. De "User Cal" versie is gebonden aan een gebruiker en niet aan een computer. Dit betekent dat een gebruiker kan inloggen op verschillende computers waarop Microsoft Windows Server is geïnstalleerd.

Wat moet worden overwogen bij de installatie van Microsoft Windows Server 2016 User Cal?

Het besturingssysteem kan zowel vanaf een USB-stick als vanaf een CD worden geïnstalleerd. Het is belangrijk dat het medium opstartbaar is, zodat de computer het medium uit BIOS kan herkennen en de installatie kan starten. Zowel de installatie als het werken met Microsoft Windows Server kan als GUI of in de vorm van een terminal (commandoregel) worden uitgevoerd. De terminal is meestal geschikt voor gevorderde gebruikers, in de GUI-versie kunnen de instellingen gemakkelijker en sneller worden gemaakt. De meeste bedrijven gebruiken de server dan op afstand via een SSH-verbinding.

Moet de computer aan bepaalde hardware-eisen voldoen om dit besturingssysteem te kunnen draaien?

Om Microsoft Windows Server soepel te laten functioneren, moet de computer aan een aantal technische eisen voldoen. Eerst en vooral moet de processor een minimale kloksnelheid van ongeveer 1,4 GHz hebben. Hoe hoger de kloksnelheid en hoe meer kernen de processor heeft, hoe beter het besturingssysteem kan functioneren. Verder is er ongeveer 32 GB aan harde schijfruimte nodig, waarbij een SSD ook de prestaties van het systeem kan verhogen. Een minimum van 512 MB RAM is ook vereist. In het algemeen hebben de meeste servers standaard al meer RAM geïnstalleerd - hoe hoger de werker, hoe beter en sneller de server kan werken.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken