Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10422
  • R18-05121
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 76,90 * € 84,90 * (9,42% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 5x Apparaat CAL
Systeem  Windows Server 
CAL Apparaat CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal Server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Om gebruikers in staat te stellen alle diensten van Microsoft Windows Server 2016 te gebruiken die beschikbaar zijn in de Standard en Datacenter edities, is naast de serverlicentie voor een van de edities ook een clienttoegangslicentie voor eindapparaten nodig: de Windows Server 2016 Apparaat CAL. Dit geeft een enkele geregistreerde computer (pc, laptop, tablet, enz.) de bijbehorende gedefinieerde toegangsrechten.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 Device CAL's voor Microsoft Windows Server 2016 als gebruikte software

Om gebruikers gebruik te kunnen laten maken van alle services van Microsoft Windows Server 2016 die beschikbaar zijn in de edities Standard en Datacenter, is naast de serverlicentie voor een van de edities ook een clienttoegangslicentie voor eindapparaten nodig: de Windows Server 2016 Device CAL. Dit geeft een enkele geregistreerde computer (PC, laptop, tablet, enz.) de overeenkomstige gedefinieerde toegangsrechten.

Volgens de licentiebeheerregels van Microsoft zijn er geen gebruikersrechten inbegrepen in de serverlicentie voor Windows Server 2016, dus deze moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een Device CAL. Elk eindapparaat dat daarbij geregistreerd is, kan vervolgens door elke gemachtigde gebruiker worden gebruikt om toegang te krijgen tot de serverfuncties van Windows.

Device CAL's voor de Windows Server 2016 edities Standard en Datacenter zijn bij Wiresoft verkrijgbaar tegen een redelijke prijs als gebruikte software - ze zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar voor flexibele, op behoeften gebaseerde licenties voor de eindapparaten. Gebruikte softwaretoegangslicenties voor eindapparaten hebben dezelfde functionaliteiten als Device CAL's voor Windows Server 2016 die als nieuwe producten worden aangeboden via het reguliere volumelicentieprogramma van Microsoft.

Gebruik alle functies van Windows Server 2016, zelfs met een gebruikte Device CAL

Met een Apparaat-KAL kunt u - ook als Gebruikte Software - alle functies van de

Server versie 2016, de opvolger van Windows Server 2012: Het ondersteunt niet alleen Windows 10, maar is ook cloud-ready, waardoor het mogelijk is een cloud-server te maken waarop gegevens kunnen worden geback-upt via een eindapparaat met toegangsrechten.

Windows Server 2016 is verkrijgbaar bij Wiresoft in de edities Standard en Datacenter, evenals de CAL's die voor elk vereist zijn. Deze omvatten ook Core & Nano Server Deployment en maken het gebruik van Virtualisatie/Hyper-V Containers mogelijk, evenals Windows Server Containers en de Host Guardian Service. Vooral de Datacenter Edition van Windows Server 2016 biedt met een bijbehorende Device CAL het gebruik van functies als Software Defined Networking (SDN) evenals netwerkstacks (Protocol Stack), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica en Shielded Virtual Machines (Shielded VM's), functies die vooral nodig zijn in bedrijven met grote workloads en meerdere virtuele systemen.

Alle informatie over gebruikte software Device CAL's voor de edities Windows Server 2016 Standard en Datacenter in één oogopslag

De Device CAL's die Wiresoft aanbiedt als gebruikte software verschillen niet van de overeenkomstige nieuwe Device CAL's, ze bevatten dezelfde opties om gebruik te maken van de functies die beschikbaar zijn in de Windows Server 2016 edities Standard en Datacenter. Apparaat-CAL's als gebruikte software zijn daarom voor veel bedrijven en organisaties een voordelig alternatief om bestaande eindapparaten die geschikt zijn voor Windows uit te rusten met een licentie voor servertoegang. In het volgende overzicht worden alle voordelen en speciale kenmerken van deze gebruikte software toegelicht.

Microsoft Licentiebeheer voor CAL's naar Windows Server 2016

Microsoft License Management definieert alle toepasselijke termen in aanvullende licenties voor endpointtoegang voor Windows Server 2016 in Standard - en Datacenter-edities, zodat gebruikers via hen toegang kunnen krijgen tot e-mail, contactpersonen en agenda's. Hoewel elke serverlicentie toegangslicenties bevat, zijn deze bedoeld voor beheerders en mogen ze niet worden gebruikt voor gebruikerstypische diensten. Deze zijn alleen beschikbaar via client-toegangslicenties zoals de Device CAL, die het betreffende eindapparaat de juiste rechten geeft zodat elke gebruiker de typische Windows serverfuncties kan gebruiken. Naast de toegewijde toegangsrechten voor de client/server-omgeving van de Windows Server 2016, bevat de Device CAL geen extra software.

Welke CAL-types zijn beschikbaar voor de Windows Server 2016 Standard- en Datacenter-editie?

Licenties voor clienttoegang voor Windows Server 2016 zijn beschikbaar via het Microsoft-licentiemodel in twee soorten CAL's:

  • Device CAL voor Windows Server 2016 voor één specifiek eindpuntapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)
  • User CAL voor Windows Server 2016 - voor één specifieke gebruiker

Zijn er verschillen tussen Device CAL's en User CAL's voor Windows Server 2016?

In principe biedt een Device CAL voor Windows Server 2016 dezelfde functies en services als een User CAL. Het verschil zit alleen in het respectieve type van toegang tot de Windows server: Met een Device CAL kan één eindapparaat worden gebruikt door meerdere gebruikers die via dit apparaat afwisselend toegang hebben tot de Windows Server-diensten; deze situatie kan in sommige bedrijven - afhankelijk van het aantal en de uitrusting van de werkstations met een computer en de typische workflows - worden gegeven in tegenstelling tot de situatie waarin een gebruiker overwegend gebruik maakt van totaal verschillende eindapparaten met een afzonderlijke account voor dit doel.

Elk eindtoestel dat Windows-capabel is en uitgerust is met een Device CAL kan dus door verschillende werknemers gebruikt worden om gebruik te maken van de Windows diensten. Een typisch scenario is bedrijven met ploegendiensten, waar verschillende werknemers één eindapparaat delen om hun e-mails te controleren, enz.; in dit geval zijn er minder eindapparaattoegangslicenties nodig dan gebruikers-CAL's.

Een eindapparaat met licentie dat mobiel kan worden gebruikt, zoals een laptop en een tablet, maar ook een smartphone, kan dus door de betrokken gebruiker ongeacht de locatie - bijvoorbeeld thuisOffice, onderweg of op een andere locatie - worden gebruikt om via het internet toegang te krijgen tot de Windows server. Daarom biedt de Device CAL ook opties voor mobiel gebruik.

Welke gebruiksopties zijn inbegrepen in Device CAL's voor Windows Server 2016 in de edities Standard en Datacenter?

Afhankelijk van of de Standard - of Datacenter-editie van Windows Server 2016 is geïnstalleerd, biedt een Device CAL verschillende functionaliteiten.

Met een Device CAL voor de Standard Edition is het echter ook mogelijk om toegang te krijgen tot de Windows Server in de Datacenter Edition - met dit verschil dat de beperkte functionaliteit die typisch is voor de Standard Edition beschikbaar is. Alleen de Device CAL voor de Datacenter Edition biedt de uitgebreide omvang van services en functies die overeenkomen met de Datacenter Edition serverlicentie. Dienovereenkomstig is met de Device CAL voor de Datacenter Editie alleen de functionaliteit van de Standard Editie beschikbaar met een Standard serverlicentie.

Let op versiecompatibiliteit voor Device CAL's voor Windows Server 2016

Naast de mogelijkheid om met de Device CAL voor Windows Server 2016 gebruik te maken van de functionaliteiten die afhankelijk van de editie beschikbaar zijn, wordt een eindapparaat hiermee ook uitgerust met de toegangsrechten voor oudere Windows Server-versies, zoals 2013 (downgrade). Omgekeerd kan een Device CAL voor de Windows Server versie 2016 echter niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot de hogere versie 2019 (upgrade).

Daarom moeten kopers van Device CAL's voor Windows Server 2016 altijd letten op de compatibiliteit tussen bestaande serverlicenties en licenties voor clienttoegang, naast de functies die beschikbaar zijn voor de betreffende editie.

Waar moet nog meer rekening mee worden gehouden bij het licenseren van Windows Server 2016 met Device CAL's?

Een Device CAL voor Windows Server 2016 verleent licenties voor precies één eindapparaat en rust dit uit met de toegangsrechten die per editie beschikbaar zijn. Zodra de registratie voltooid is, kan deze Apparaat CAL niet meer worden overgedragen naar een ander eindapparaat. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te wijzigen en de Device CAL als een User CAL te gebruiken.

Deze bepalingen vastgelegd in het Microsoft License Management dienen om elke ongeoorloofde toegang tot Windows Server 2016 te voorkomen, wat bedrijven ook meer veiligheid biedt voor de communicatie en voor de gegevens, aangezien het niet mogelijk is om toegang te krijgen tot de e-maildiensten of servergegevens via een computer zonder de overeenkomstige Device CAL.

Conclusie over apparaat CALs

Welk licentietype voor clienttoegang meer mogelijkheden of gunstiger licentieopties biedt in een bedrijf om toegang te krijgen tot Windows Server 2019, wordt daarom per geval beslist. Naast het aantal eindapparaten dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de Windows server, is ook het aantal gebruikers doorslaggevend: zodra meerdere gebruikers om beurten één eindapparaat gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows server, biedt een licentie met Device CAL meer voordelen.

Een nauwkeurige kennis van de eigen processen van het bedrijf is daarom het beste startpunt voor het kiezen van het juiste CAL-type voor Windows Server 2016. Onder de bovenstaande omstandigheden is een licentie met Device CALs goedkoper voor een organisatie dan een licentie met User CALs, omdat in dit geval minder client-toegangslicenties hoeven te worden aangeschaft.

Gebruikte Device CAL's voor Microsoft Windows Server 2016 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf een enkele licentie

Gebruikte Device CAL's voor de Windows Server 2016 edities zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop - aangezien Microsoft licentievoorschriften niet van toepassing zijn met betrekking tot tiering; verder zijn er geen nadelen of beperkingen met gebruikte software - niet alleen omdat software in principe niet kan slijten, maar ook in zijn algemene functionaliteit.

Waar komen de Device CAL's voor Windows Server 2016, die Wiresoft als gebruikte software aanbiedt, vandaan?

De Device CAL's voor Windows Server 2016 edities die door Wiresoft worden aangeboden als gebruikte software zijn originele licenties, omdat ze ook beschikbaar zijn via het Microsoft licentieprogramma; met het verschil dat ze eerder deel uitmaakten van een Device Volume License voor Windows Server 2016, die eerst door een bedrijf werd aangeschaft. Deze volumelicenties of individuele toegangslicenties voor apparaten die niet nodig waren, werden vervolgens door Wiresoft gekocht en de volumelicenties werden ontbonden in individuele licenties. Dergelijke single Device CAL's worden dan gelabeld als gebruikte software. Ondanks deze benaming kunnen ze worden gebruikt als een ongebruikte licentie voor toegang tot Windows Server 2016, aangezien ze niet verschillen van nieuwe licenties, noch wat betreft de beperkingen op de functionaliteit, noch wat betreft de gebruiksperiode.

Koper beveiliging met gebruikte software van Device CALs voor Windows Server 2016

De Wiresoft gebruikte software aanbieding voor Device CAL's voor Windows Server 2016 biedt klanten een veilige optie voor toegangslicenties voor Windows Server 2016! Dit komt omdat zelfs gebruikte Device CAL's bij Wiresoft de gebruikelijke kopersgarantie bevatten met onmiddellijke download na aankoop, inclusief onmiddellijke licentieactivering met een geldige volumelicentiesleutel.

Is het legaal om gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2016 te kopen en te gebruiken?

Voor Wiresoft-klanten is de aankoop van gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2016 evenals het gebruik ervan juridisch veilig, aangezien ze geen wettelijke voorschriften schenden. Dit komt omdat de Device CAL's voor Windows Server 2016 die in de winkel van Wiresoft worden aangeboden, net als andere dergelijke licenties voor clienttoegang, afkomstig zijn uit de licentie-inventaris van bedrijven. Daarom is de handel met gebruikte CAL's gebaseerd op de geldige jurisprudentie, die zowel de verkoop als de aankoop en het gebruik van gebruikte Microsoft-licenties uitdrukkelijk toestaat; dit is ook keer op keer duidelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

De gebruikte software van Wiresoft biedt ook controlezekerheid dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Overzicht van de voordelen van gebruikte software voor Device CAL's voor Windows Server 2016

User CAL's voor Windows Server 2016 van Wiresoft als gebruikte software vertegenwoordigen een lager geprijsd alternatief in vergelijking met vergelijkbare nieuwe producten van conventionele softwareleveranciers - dit voordeel geldt ook voor andere gebruikte software of toegangslicenties voor Microsoft-servers.

Aangezien de licentiëring met gebruikte Device CAL's niet wordt beperkt door de anders vaak gebruikelijke graduatie, kunt u het exacte aantal eindapparaten licentiëren volgens het werkelijke gebruik van de Windows serverdiensten in uw bedrijf. Als klant van Wiresoft kunt u met deze flexibele client-toegangslicenties voor eindapparaten voor Windows Server ook uw aanschafkosten verlagen.

Wiresoft gebruikte licenties bieden ook een bijzonder praktische manier om uw software-inventaris aan te vullen tegen een redelijke prijs, omdat het aanbod ook verschillende versies van een software omvat, waardoor compatibiliteitsproblemen, die zouden kunnen worden veroorzaakt door het parallelle gebruik van verschillende softwareversies, kunnen worden vermeden en dus ook de kosten voor de aankoop van nieuwe hardware kunnen worden verminderd. Naast Device CAL's voor Windows Server 2016 edities, kunt u ook de bijbehorende User CAL's als gebruikte software vinden in de Wiresoft Software Shop.

Het aanbod gebruikte software van Wiresoft omvat ook Microsoft-software voor vele andere gebieden - met alle hierboven vermelde voordelen. Als u vragen hebt over Device CAL's voor MS Windows Server 2016 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën