Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10457
  • R18-01853
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 34,90 * € 37,90 * (7,92% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x User CAL
Systeem  Windows server 
CAL User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Termijn Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Elke gebruiker die toegang wil tot de serverdiensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard of Datacenter editie met een apparaat dat Windows ondersteunt, heeft een aparte clienttoegangslicentie voor gebruikers (User CAL) nodig, die niet is inbegrepen in de serverlicentie. Alleen deze licentie geeft een individuele gebruiker de bijbehorende toegangsrechten voor de server. Het maakt niet uit of de geautoriseerde User CAL gebruiker een desktop PC, notebook, smartphone of tablet met een Windows besturingssysteem gebruikt. Dit betekent dat de koper van een User CAL vrij is om te beslissen welk eindapparaat met Windows-ondersteuning hij/zij wil gebruiken om toegang te krijgen tot Windows Server 2022.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

Ontketen de kracht van Microsoft Windows Server 2022 User CAL

Overzicht

Microsoft Windows Server 2022 User CAL (Client Access Licence) is de sleutel tot het ontsluiten van het volledige potentieel van je bedrijf. Deze licentie opent de wereld van Windows Server 2022 en maakt flexibel gebruikersbeheer mogelijk voor naadloos en veilig werken.

Krachtige functies

1. Naadloze samenwerking: Windows Server 2022 laat gebruikers naadloos samenwerken. Het krachtige platform optimaliseert communicatie en samenwerking om de productiviteit van je team te verhogen.

2. Geavanceerde beveiliging: Bescherm gevoelige gegevens met de geavanceerde beveiligingsfuncties van Windows Server 2022. User CAL maakt veilige toegang mogelijk en beschermt tegen cyberbedreigingen om de vertrouwelijkheid van je informatie te waarborgen.

3. Gebruiksgemak en flexibiliteit: Deze licentie biedt niet alleen krachtige functies, maar ook gebruiksgemak en flexibiliteit. Beheer eenvoudig gebruikerstoegang en pas de configuratie aan aan de behoeften van je organisatie.

Eenvoudig beheer

1. Efficiënt licentiebeheer: Houd volledige controle over je licenties met het efficiënte licentiebeheer van Windows Server 2022. Optimaliseer het beheer en de controle van je licentiegebruik.

2. Gebruiksvriendelijke interface: User CAL biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige configuratie en beheer van gebruikerstoegang. Verminder de beheerinspanning en verhoog de efficiëntie.

Voldoet aan de eisen van de nieuwste Helpdesk-update van Google

Geavanceerde compatibiliteit: De Windows Server 2022 User CAL is volledig compatibel met de nieuwste vereisten van de Helpdesk-update van Google. Blijf up-to-date en profiteer van de nieuwste ontwikkelingen voor een soepele integratie.

Conclusie

Microsoft Windows Server 2022 User CAL is de ideale oplossing voor organisaties die waarde hechten aan een flexibele, veilige en gebruiksvriendelijke serveromgeving. Profiteer van geavanceerde functies, optimaliseer de samenwerking en bescherm je gegevens tegen bedreigingen - allemaal met eenvoudig licentiebeheer. Bereid je bedrijf voor op de digitale toekomst en maximaliseer het potentieel van je medewerkers.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën