Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10431
 • R18-05767
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 93,90 * € 102,90 * (8,75% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 5x Device CAL
Systeem  Windows Server 
CAL Device CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminalserver niet compatibel(RDS CAL  weergave)


Voor de Standard- of Datacenter-editie van Microsoft Windows Server 2019 is naast de licenties voor de Server-kernen ook een clienttoegangslicentie nodig voor elk eindapparaat via welke de Server-diensten moeten worden benaderd: Hiervoor is er de Windows Server 2019 Device CALdit geeft een specifieke computer (PC, laptop, enz.) die voor dit doel is geregistreerd de bijbehorende toegangsrechten.

Heb je nog vragen over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

koop 5 Pack Device CAL voor Microsoft Windows Server 2019 gebruikt

Voor de Standard of Datacenter Edition van Microsoft Windows Server 2019 is naast de licenties voor de server cores ook een licentie voor clienttoegang vereist voor elk eindapparaat via welke toegang moet worden verkregen tot de serverdiensten: Voor dit doel is er de Windows Server 2019 Device CAL, waarmee een specifieke computer (pc, laptop, enz.) die voor dit doel is geregistreerd, de bijbehorende toegangsrechten krijgt.

De kernlicenties voor Windows 2019 Server Standard of Datacenter bevatten geen gebruikersrechten, dus deze moeten apart worden aangeschaft in de vorm van een Device CAL; elke gebruiker die gemachtigd is om het eindapparaat te gebruiken dat hiermee is uitgerust, kan het vervolgens gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows Server.

Gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019 zijn bij Wiresoft niet alleen verkrijgbaar tegen een lagere prijs dan de client-toegangslicenties die als nieuw in de softwarehandel worden aangeboden, ze zijn ook individueel verkrijgbaar in plaats van in schalen. Deze gebruikte Device CAL's hebben dezelfde functionaliteit als de Device Client Access Licences voor Windows Server 2019 die beschikbaar zijn in het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Gebruik alle functies van MS Windows Server 2019 met een gebruikte Device CAL

Windows Server 2019 is gebaseerd op Windows 10 en biedt veel nieuwe functies in zowel de Standard als de Datacenter Editions, met name voor het gebruik van cloudgebaseerde applicaties. Het geïntegreerde Software Defined Networking (SDN) biedt niet alleen mogelijkheden voor de centrale configuratie van fysieke netwerkapparaten, zoals routers en switches, maar ook van virtuele netwerkapparaten, zoals gateways, inclusief dynamisch beheer. Bovendien maakt Windows Server 2019 peering van twee netwerken mogelijk, waardoor ze bijna naadloos met elkaar worden verbonden. Andere interessante functies die ook beschikbaar zijn voor gebruikers met een Gebruikt Apparaat CAL zijn:

 • Gecodeerde netwerken en Datagram Transport Layer Security (DTLS) voor veilige encryptie in virtuele netwerken
 • Hyper-Converged Infrastructure (HCI) vermindert de complexiteit en vereenvoudigt de inzet van IT-infrastructuur
 • Geoptimaliseerd gebruik van Linux met afgeschermde VM's
 • Kubernetes containerdiensten
 • Bescherming tegen geavanceerde bedreigingen voor vroegtijdige detectie van aanvallen en bescherming van gevoelige gegevens
 • Storage Spaces Direct biedt aggregatie van lokale server datastores in een virtueel cluster
 • Storage Replica vermindert gegevensverlies op bestandssysteemniveau
 • Voorbereid zijn op rampen beperkt ook de uitvaltijd tot een minimum

De belangrijkste feiten over gebruikte Device CAL's voor Windows Server Standard en Datacenter Edition 2019 op een rijtje

Zelfs als gebruikte software heeft een Device CAL van Wiresoft dezelfde toegangsmogelijkheden om gebruik te kunnen maken van de functies die beschikbaar zijn in beide Windows Server 2019-edities: Dit biedt met name kleine en middelgrote bedrijven en organisaties een goedkoop alternatief om werknemers uit te rusten met Windows Server-toegangslicenties voor eindapparatuur, ook omdat het licenties op maat mogelijk maakt.

Informatie over het licenseren van Windows Server 2019 met CAL's

Voor de Standaard- en Datacenter-edities biedt Microsoft Licentiebeheer de alternatieve optie om Windows Server 2019 te licenseren per individuele cores/processor cores; daarbij moet de licensering van de eindapparaten (of gebruikers) worden aangevuld of. De reden hiervoor is dat dergelijke CAL's die in de serverlicentie zijn opgenomen, uitsluitend bedoeld zijn voor beheerders en niet voor het typische gebruik van Windows-serverservices, zodat elk afzonderlijk eindapparaat hiervoor een overeenkomstige toegangslicentie (Device CAL) nodig heeft. Deze Device CAL moet overeenkomen met dezelfde of een hogere Windows server versie - meer details over de scenario's hieronder.

Alleen deze apparaatspecifieke clienttoegangslicentie geeft de gebruiker dus het recht om de Windows Server-functies van versie 2019 te gebruiken op een eindapparaat met Windows. Behalve de toegangsrechten voor de client/server-omgeving van Windows Server 2019, bevat de CAL geen andere software die eerst geïnstalleerd moet worden.

Wat zijn de voordelen van Device CAL's voor Windows Server 2019 Standard en Datacenter Edition?

Ten eerste maakt CAL-gebaseerde licentiëring van Windows Server 2019 flexibel en behoeftegericht rechtenbeheer voor de betrokken computers mogelijk. Speciaal gebruikte toegangslicenties voor apparaten bieden het MKB een voordeliger alternatief voor het gebruik van Windows Server-diensten: Dit komt doordat er geen beperkingen zijn door schaalvergroting, zodat client-toegangslicenties alleen hoeven te worden aangeschaft voor zoveel werknemers als daadwerkelijk nodig zijn. Het Microsoft-licentiemodel biedt in totaal twee soorten CAL's voor Windows Server 2019:

 • Device CAL voor Windows Server 2019: hiermee krijgt een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) servertoegangsrechten
 • User CAL voor Windows Server 2019: dit geeft servertoegangsrechten aan een specifieke gebruiker

Het is ook mogelijk om gebruikers CAL's en apparaat CAL's parallel te gebruiken.

Let op versiecompatibiliteit voor Device CAL's voor Windows Server 2019!

De Device CAL voor Windows Server 2019 voorziet een eindapparaat niet alleen van de toegangsrechten voor Windows Server 2019, maar ook van toegang tot oudere versies zoals 2016 (downgrade). Dit geeft de Server Device CAL 2019 een voordeel ten opzichte van oudere Device CAL-versies die van toepassing zijn op een eerdere versie van Windows Server 2019, omdat een dergelijke versie niet kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Windows Server-versie 2019 (upgrade). Zelfs als er momenteel geen recentere Device CAL's voor Windows Server zijn dan de versie 2019, moet toch altijd aandacht worden besteed aan de compatibiliteit van de serverlicentie en de licentie voor clienttoegang.

Wat is nog meer van belang bij het licenseren van Windows Server 2019 met een gebruikte Device CAL?

Zoals reeds vermeld, verleent de Device CAL alleen toegangsrechten voor Windows Server 2019 aan één eindapparaat (device). Zodra de CAL op precies dit apparaat is geregistreerd, kan de licentie niet meer worden overgedragen naar een andere computer. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te wijzigen en een Device CAL als een User CAL te gebruiken. Het is echter toegestaan om Device CAL's en Device CAL's parallel te gebruiken voor het gebruik van Windows Server 2019.

Deze bepalingen van het Microsoft CAL-licentiesysteem zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot Windows Server 2019 te voorkomen. Zij bieden dus een grotere veiligheid voor een bedrijf en zijn gegevens, aangezien eindapparatuur zonder licentie of van derden geen toegang tot de gegevens kan krijgen.

Wat zijn de verschillen tussen de Device CAL en de User CAL voor Windows Server 2019?

Qua functionaliteit verschilt een Device CAL voor Windows Server 2019 over het algemeen niet van de User CAL. Elk biedt echter typische voordelen door het type toegang tot de Windows Server-toegang: Hierbij speelt het aantal werkstations in een bedrijf een rol, evenals de workflow waarin de Windows Server wordt benaderd: In sommige kleine en middelgrote ondernemingen gebruiken verschillende werknemers om de beurt één eindapparaat, bijvoorbeeld in ploegendienst, om toegang te krijgen tot de Windows Server, terwijl in andere werkomgevingen gebruikers om de beurt totaal verschillende eindapparaten gebruiken voor dit doel.

Het enige eindapparaat met Windows-functionaliteit dat door de apparaatlicentie wordt geautoriseerd, kan derhalve worden gebruikt voor servertoegang door alle werknemers die daartoe de mogelijkheid of de toestemming hebben: Als het eindapparaat met licentie een mobiele laptop of tablet is, kan de betreffende medewerker ook zelfstandig lokaal toegang krijgen tot de Windows-server - bijv. onderweg of in het thuiskantoor. De Device CAL kan dus ook onderweg worden gebruikt.

Conclusie over apparaat CALs

Welk type client access-licentie voor Windows Server 2019 meer voordelen biedt bij gebruik in een bedrijf, verschilt dus van geval tot geval. Hierbij speelt het aantal medewerkers dat gebruik maakt van de Windows Server in relatie tot de overheersende vorm van toegang via de bestaande eindapparaten een rol: zodra de meerderheid afwisselend gebruik maakt van een specifiek mobiel eindapparaat of een standalone apparaat om toegang te krijgen tot de Windows Server, biedt de Device CAL meer voordelen.

Of de Device CAL voor Windows Server 2019 meer toepassingsmogelijkheden biedt dan de User CAL, blijkt dus uit de respectieve typische bedrijfsworkflow. Kennis hiervan moet de basis vormen voor de keuze van CAL bij de aanschaf van geschikte clienttoegangslicenties voor Windows Server 2019.

Gebruikte Device CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 ook verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

Gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf slechts één clienttoegangslicentie - eventuele Microsoft-volumelicentievereisten zijn daarom niet van toepassing. Het feit dat CAL als "gebruikt" wordt bestempeld, betekent geen algemene nadelen op het gebied van bruikbaarheid, niet alleen omdat software in principe niet kan slijten.

Info over Device CAL's voor Windows Server 2019 als gebruikte software - van Wiresoft

Alle Device CAL's voor Windows Server 2019 die door Wiresoft tweedehands worden aangeboden, zijn originele toegangslicenties voor werknemers, omdat ze ook beschikbaar zijn binnen het licentieprogramma van Microsoft; in tegenstelling daarmee maakten deze deel uit van een Device Volume Licence voor Windows Server 2019, die de respectieve vorige koper, meestal een bedrijf, eerst in bezit had. Apparaattoegangslicenties die deze koper niet nodig had of de volledige apparaatvolumelicentie werden doorverkocht aan Wiresoft, waarbij de volumelicentie werd opgesplitst in individuele licenties. De op deze wijze gecreëerde individuele toegangslicenties voor apparaten worden "gebruikte software" genoemd. Ondanks hun aanduiding als "gebruikte licenties", kunnen deze Device CAL's volledig worden gebruikt voor toegang tot Windows Server 2019, omdat ze niet verschillen van een toegangslicentie die nooit is gebruikt, noch wat betreft hun functionaliteit, noch wat betreft hun gebruiksduur.

Gebruikte software van apparaat CAL's voor Windows Server 2019 met kopersgarantie

Device CAL's voor Windows Server 2019 als gebruikte software bieden Wiresoft-klanten niet alleen een betaalbaar alternatief in Windows Server-licenties, ze zijn ook veilig en legaal! Elke afzonderlijke Device CAL voor Microsoft Windows Server 2019 biedt u als klant de gebruikelijke koperszekerheid door de onmiddellijke download inclusief de onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde volumelicentiesleutel.

Zijn de aankoop en het gebruik van een gebruikte Device CAL voor Windows Server 2019 legaal?

De Device CAL's voor Windows Server 2019, maar ook alle andere toegangslicenties die u bij Wiresoft kunt kopen, zijn afkomstig uit de respectievelijke licentievoorraad van een bedrijf of organisatie. Daarom zijn zowel de verkoop als de aankoop van CAL's onderworpen aan het toepasselijke rechtsgebied, dat de handel in door Microsoft gebruikte software uitdrukkelijk toestaat en verschillende rechterlijke uitspraken hebben dit ook duidelijk bevestigd.

Voor u als klant biedt de aankoop van gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019 en ook het gebruik ervan dus juridische zekerheid, aangezien noch Wiresoft noch u als koper of gebruiker wettelijke bepalingen overtreedt. Gebruikte CAL's van Wiresoft zijn ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Overzicht van uw Wiresoft-voordelen bij het kopen van gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019

Gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019 van Wiresoft bieden u een laaggeprijsd alternatief voor veel aanbiedingen van andere softwareleveranciers - dit geldt ook voor andere toegangslicenties

Zoals reeds vermeld, zijn er ook geen beperkingen op een minimum aantal Device CAL's dat bij aankoop moet worden aangekocht, zodat een mogelijke inflexibele glijdende schaal voor client-toegangslicenties niet van toepassing is. Hierdoor kunnen Wiresoft-klanten ook de kosten van licenties voor servertoegang beperken, aangezien ze alleen licenties afgeven voor het werkelijke gebruik van Windows Server-services.

In de Wiresoft-onlineshop vindt u naast de gebruikte softwaretoegangslicenties voor Device CAL's voor Windows Server 2019 ook User CAL's - en ook clienttoegangslicenties voor andere versies van Windows Server, evenals andere serversoftwarelicenties, inclusief de in elk geval vereiste toegangslicenties. Op deze manier kunt u ook uw software-inventaris op andere gebieden tegen gunstige prijzen aanvullen met gebruikte licenties van Wiresoft en zo extra kosten voor nieuwe hardware vermijden, evenals compatibiliteitsproblemen die zouden kunnen worden veroorzaakt door niet-uniforme softwareversies.

Naast Device CAL's en serversoftware vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft-softwareproducten - met alle voordelen die de door Wiresoft gebruikte software biedt. Als u vragen hebt over Device CAL's voor Windows Server 2019 of een ander Microsoft-product, maak dan gerust gebruik van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën