Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL

€ 24,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10072
 • R18-05121
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2016 Device-CAL De moderne wereld van de cloud, servers en...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2016 Device-CAL

De moderne wereld van de cloud, servers en toegang op afstand is veel efficiënter en eenvoudiger gemaakt door Microsoft Windows Server. Met behulp van deze software kunnen niet alleen particuliere en kleine, maar ook grote servers in grotere bedrijven en ondernemingen worden opgezet en bewaakt. Dit artikel legt precies uit wat Microsoft Windows Server 2016 Device Cal is en welk doel deze software kan dienen. Dit artikel geeft ook informatie over de installatiespecificaties en de nieuwe mogelijkheden en functies die in deze versie van Microsoft Windows Server zijn opgenomen.

Wat is Microsoft Windows Server 2016 Device Cal precies?

Meestal wordt Microsoft Windows Server gebruikt voor het opzetten, creëren en beheren van servers. Het is een besturingssysteem dat speciaal voor deze eisen en toepassingen is gemaakt en ontworpen en bevat ook bepaalde tools die het beheer van servers veel gemakkelijker maken. Microsoft Windows Server kan niet alleen worden gebruikt voor commerciële doeleinden in grotere bedrijven, maar ook voor privé-servers thuis, bijvoorbeeld als een gebruiker zijn eigen website wil hosten of back-ups wil opslaan op een server.
Met de "Device Cal"-versie van Microsoft Windows Server wordt de software aangesloten op een apparaat. Dit betekent dat het op een apparaat kan worden geïnstalleerd - daarna kan elk aantal gebruikers zich op dat apparaat aanmelden, het besturingssysteem is dan niet gebonden aan de gebruiker maar alleen aan het apparaat (door middel van het MAC-adres). De afhandeling is anders met de "User Cal": Hier is het besturingssysteem gebonden aan een gebruiker die zich op verschillende computers kan aanmelden en gebruik kan maken van Microsoft Windows Server.

Wat zijn de nieuwe functies in Microsoft Windows Server 2016 Device Cal in vergelijking met de vorige versie?

In de 2016 versie van Microsoft Windows Server werd het besturingssysteem uitgerust met verschillende tools die het opzetten en verbinden van een Linux server veel gemakkelijker maken (bijvoorbeeld Open-SSH of curl). Deze gereedschappen hoeven niet extra te worden geïnstalleerd, maar maken al deel uit van de distributie. Het is ook mogelijk om een cloud server te creëren om medewerkers en gebruikers van de server de mogelijkheid te geven om een back-up te maken van gegevens in een cloud zonder eerst rechtstreeks met de server te hoeven verbinden. Ook zijn enkele bekende bugs gerepareerd, zodat het systeem als geheel stabieler, efficiënter en veiliger kan werken.

Wat moet worden overwogen bij de installatie van Microsoft Windows Server 2016 Device Cal?

In de meeste gevallen wordt het systeem geïnstalleerd vanaf een CD of rechtstreeks vanaf het netwerk. Het kan echter ook vanaf een USB-stick. In alle gevallen moet het medium van waaruit het besturingssysteem wordt geïnstalleerd, bootable zijn. Het kan ook nodig zijn om de BIOS-instellingen te wijzigen om van het corresponderende medium op te starten.
Een wizard leidt de gebruiker vervolgens door de installatie, waar verschillende instellingen kunnen worden gemaakt. Om Microsoft Windows Server 2016 soepel te laten draaien, moet de computer aan een aantal eisen voldoen. De processor moet onder andere een kloksnelheid van minimaal 1,4 GHz hebben, met ongeveer 512 MB RAM en ongeveer 32 GB aan harde schijfruimte. Met een hogere processorkloksnelheid, een groter RAM of een SSD kunnen de prestaties van het systeem aanzienlijk worden verbeterd. Daarnaast moet de hardware ook een ethernetverbinding of een WLAN-verbinding hebben om een verbinding met het internet of intranet te kunnen maken.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken