Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10154
 • 6VC-02073
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 28,90 * € 30,90 * (6,47% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x User CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS User CAL 
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) zijn de opvolger van de oude Terminal Server CAL's. RDS is een gecentraliseerd desktop- en applicatieplatform dat je een breed scala aan mogelijkheden biedt voor het leveren en beheren van desktops en het verbinden van externe medewerkers door middel van sessievirtualisatie en Virtual Desktop Infrastructure (VDI) technologieën. Hierdoor kun je de flexibiliteit en gegevensbeveiliging in het bedrijf vergroten door middel van een gecentraliseerde desktopoplossing, terwijl je tegelijkertijd je IT-afdeling ontlast van het beheer van desktops en applicaties.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"

Gebruikers CAL's voor Remote Desktop naar Services Windows Server 2012 / R2 kopen gebruikt

Om via REMOTE DESKTOP SERVICES toegang te krijgen tot Windows Server 2012 of R2, heeft elke gebruiker een afzonderlijke clienttoegangslicentie nodig, de RDS User CAL. Het biedt toegang tot de Windows programma's enz. van een bedrijfsnetwerk vanaf elk eindapparaat en is lokaal onafhankelijk. De gebruikelijke User CAL voor Windows Server 2012 bevat geen extra rechten voor toegang op afstand, dus deze moeten extra worden aangeschaft in de vorm van een RDS User CAL.

RDS User CALs versie 2012 / R2 van Wiresoft, als gebruikte software, hebben het voordeel van een veel lagere prijs in vergelijking met RDS User CALs van veel andere licentieaanbieders, terwijl ze dezelfde functionaliteiten hebben als de RDS User client-toegangslicenties die worden aangeboden in het officiële Microsoft volumelicentieprogramma voor Windows Server.

Wat zijn de voordelen van de RDS User CALs voor Windows Server 2012 of R2?

De REMOTE DESKTOP SERVICES voor Windows Server - voorheen Terminal Services genoemd - verwijst naar een speciale serverrol voor gebruikers (of eindpunten), via welke alle typische services van Windows Server 2012 kunnen worden gebruikt zonder dat de bijbehorende Windows programma's lokaal op een computer hoeven te worden geïnstalleerd. De gebruikers-CAL voor RDS 2012 geeft de betrokken medewerker externe toegang; via de Windows -server, die als host fungeert, worden de Windows -programma's aan deze CAL-geautoriseerde gebruiker ter beschikking gesteld in de context van een externe desktopsessie. Deze gebruiker kan dan elke PC of laptop, enz. - maar vooral ook een thin client - gebruiken om er toegang toe te krijgen met zijn RDS User CAL, zowel op de bedrijfslocatie als lokaal onafhankelijk (remote) via een Internetverbinding.

Met de RDS User CAL 2012 kunnen gebruikers daarom bijna elk ouder eindapparaat dat geschikt is voor Windows met lagere prestaties gebruiken, aangezien de REMOTE DESKTOP SERVICES de huidige prestaties van de overeenkomstige Windows server biedt; de levering van krachtigere hardware is dus geen verplichte voorwaarde voor het gebruik van de Windows serverdiensten en de respectieve programma's in de huidige versies.

Overzicht van de functies die beschikbaar zijn met een Remote Desktop Service User CAL voor Windows Server 2012

Met een RDS User CAL voor Windows Server 2012 of R2 kan een gebruiker profiteren van alle voordelen van de corresponderende serverversie; naast vele belangrijke optimalisaties, met name op het gebied van virtualisatie, en vele innovaties in Hyper-V, zijn dit onder andere:

 • Connectiviteit met Windows Azure-cloudservices om cloudgebaseerde, virtuele servers en on-premiseservers samen op één netwerk te beheren
 • Verbeterde samenwerking tussen Windows Server en System Center
 • Efficiëntere samenwerking op het gebied van IP-adresbeheer (IPAM) voor virtuele omgevingen met System Center 2012 R2
 • Touchscreen-geoptimaliseerde gebruikersinterface
 • PowerShell 3.0 voor effectief beheer
 • Nieuwe, krachtigere taakbeheerder
 • IIS (Internet Information Service 8.0) met uitgebreid validatiecertificaatbeheer
 • SMB 3.0 voor verbeterde toegang tot file shares
 • Parallelle werking van Windows Server 2012 R2 en Hyper-V Server 2012 R2 in System Center Virtual Machine Manager 2012 R2
 • VM Connect maakt het kopiëren en verplaatsen van bestanden via slepen en neerzetten mogelijk
 • Virtuele harde schijven (VHDX) kunnen tijdens bedrijf worden vergroot of verkleind in Windows Server 2012 R2
 • SSD- en SATA-schijven combineren in Storage Spaces

Voordelen van RDS CAL's naar Windows Server 2012 / R2 voor beheerders

Naast de reeds genoemde voordelen van een RDS User CAL voor gebruikers, biedt een REMOTE DESKTOP SERVICES systeem ook bepaalde voordelen voor beheerders: Licenties met RDS User CALs maken het beheer van alle geregistreerde gebruikers en pc's efficiënter, aangezien in een bedrijfsnetwerk de geïmplementeerde Windows software centraal kan worden beheerd en ook kan worden verstrekt, in plaats van deze zoals gebruikelijk op elk individueel eindapparaat te installeren en ook updates uit te voeren.

Daarnaast definiëren RDS User CALs ook de individuele rechten van de geregistreerde gebruikers, zodat zij de Windows server met hun individuele toegangsrechten kunnen gebruiken. Zo verminderen RDS User CAL's voor Windows Server 2012 ook aanzienlijk de inspanningen voor de voorziening en het onderhoud van werkstations.

Technische informatie over RDS User CALs voor Windows Server 2012 / R2

Zowel de voorziening als het gebruik van REMOTE DESKTOP SERVICES via een gebruikers CAL wordt geregeld door bepaalde server rollen. Naast de compatibiliteit van RDS CAL en server versie, moet er ook rekening gehouden worden met de volgende voorwaarden.

Let bij Remote Desktop Service User CAL's op de versiecompatibiliteit voor Windows Server 2012 en R2

Een RDS User CAL moet altijd compatibel zijn met de versie van de Windows server waarmee hij verbinding maakt. In het specifieke geval van RDS CAL's voor gebruikers van Windows Server 2012, kan deze worden gebruikt om toegang te krijgen tot zowel Windows Server 2012 en de volgende hogere versie Windows Server 2012 R2, als tot een oudere versie van Windows Server, zoals 2008 (downgrade). Deze RDS-CAL 2012 kan echter niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot een hogere Windows Server-versie, zoals 2016 (upgrade). Dit is alleen mogelijk met een overeenkomstige versie van de REMOTE DESKTOP SERVICES CAL. Het maakt geen verschil of het om een nieuwe gebruikers-CAL gaat of om gebruikte software.

Verschil in RDS CAL's voor Microsoft Windows Server 2012 R2 edities Datacenter en Standard

Wiresoft biedt zowel de Standard als de Datacenter edities voor Windows Server 2012 R2. Ze verschillen in het verschillende virtualisatieniveau; voor de rest zijn ze gelijk wat betreft de functies die de 2012 R2-versie als zodanig biedt.

De Standard -editie van Windows Server 2012 R2 is ontworpen voor klanten die helemaal geen virtualisatie of slechts een laag niveau van virtualisatie gebruiken, terwijl de Datacenter-editie ook alle nodige functies biedt voor een gevirtualiseerde, private cloudomgeving om een willekeurig aantal virtuele machines in de Hyper-V-rol te draaien.

Met een RDS User CAL is de functionaliteit die per editie beschikbaar is dan altijd beschikbaar.

Vergelijking tussen gebruikers CAL's en apparaat CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2012

Zoals hierboven beschreven, staat de implementatie van de Microsoft Server software 2012 of R2 los van het verdere gebruik ervan - de gebruiksrechten op afstand worden in het Microsoft licentiesysteem geregeld via een overeenkomstige client access licentie. Naast de RDS User CAL is er ook een RDS Device CAL. Beide CAL's zijn slechts geldig voor één gebruiker of één specifiek eindapparaat.

Met het Microsoft RDS CAL-systeem kunnen serverbeheerders dus expliciet alle toegangsrechten beheren, wat meer veiligheid biedt omdat niet-geregistreerde gebruikers geen toegang kunnen krijgen tot een Windows server zonder een van de twee toegangslicenties. Elk RDS CAL type heeft een bepaalde speelruimte in het gebruik van de server diensten.

Gebruikers CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 / R2

Met de RDS User Client Access License voor Windows Server 2012 / R2 wordt ooit slechts één specifieke gebruiker geregistreerd. De RDS CAL geeft deze gebruiker remote toegangsrechten tot de Windows server in de context van een remote desktop sessie; deze gebruiker heeft een vrije keuze van eindapparaat of client computer, met de restrictie dat slechts één PC of gelijkaardig tegelijk kan worden benaderd. Dit betekent dat deze geautoriseerde gebruiker ervoor kan kiezen om bijvoorbeeld de desktop PC op de bedrijfslocatie, een mobiele telefoon of tablet etc. onderweg of de laptop thuis te gebruikenOffice, omdat hij met de RDS User CAL altijd zijn persoonlijke account gebruikt.

Met een RDS User CAL worden Remote Desktop licenties niet afgedwongen. Dit betekent dat de respectievelijke clientverbinding dan tot stand wordt gebracht, ongeacht het aantal User CAL's dat op de licentieserver voor de REMOTE DESKTOP SERVICES is voorzien. Er moet echter wel een geldige gebruikers-KAL beschikbaar zijn voor elke overeenkomstige gebruiker. In een bedrijf moet dus het exacte aantal User CAL's worden gedefinieerd en een overeenkomstig aantal User Access Licenses worden geïnstalleerd op de Windows server, zodat een RDS User CAL beschikbaar is voor deze gebruikers. Dit wordt gedaan via de

Remote Desktop Licensing Manager van de server.

Overzicht van alle functies van RDS User CALs voor Windows Server 2012 / R2

 • Een RDS User CAL is toegewezen aan een specifieke gebruiker in Active Directory - in tegenstelling tot een enkel apparaat (Device CAL).
 • Een RDS gebruikers CAL is niet tijdelijk beschikbaar en kan dus niet herroepen worden.
 • De REMOTE DESKTOP SERVICES User CAL wordt bijgehouden door de licentieserver.
 • CAL's kunnen niet binnen een team worden getraceerd.
 • Het aantal gespecificeerde gebruikers-CAL's kan worden overschreden - dit is echter in strijd met de Remote Desktop License Agreement.

Conclusie over RDS gebruikers-CAL's

Welk CAL-type voor Remote Desktops Services voor Windows Server 2012 of R2 meer voordelen biedt in een organisatie en het voordeligste alternatief is bij de aanschaf van gebruikte software, verschilt van geval tot geval. Deze beslissing is niet alleen gebaseerd op het aantal medewerkers, maar ook op de manier waarop zij de bestaande eindapparaten primair gebruiken: zodra de meerderheid van de medewerkers verschillende eindapparaten of verschillende werkstations gebruikt om flexibel toegang te krijgen tot de Windows server, d.w.z. niet alleen intern, maar ook extern en mobiel, biedt de RDS User CAL meer speelruimte.

Voordat u RDS CAL's aanschaft, moet u dus goed weten welk type in uw bedrijf meer voordelen biedt, want een RDS User CAL kan niet in een Device CAL worden veranderd. Het is evenmin mogelijk de gebruiker op een later tijdstip te wijzigen.

Koop gebruikte Microsoft User CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 / R2 van een enkele licentie tegen een lage prijs in de Wiresoft Online Shop

De RDS User CALs voor Windows Server 2012 of R2 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf een enkele licentie - ons CAL aanbod voor gebruikte software biedt een bijzonder gunstige prijs zonder dat het labelen als "gebruikt" nadelen met zich meebrengt met betrekking tot de bruikbaarheid.

Wat is de gebruikte software in RDS User CALs voor Windows Server 2012?

De in de Wiresoft Online Shop voor REMOTE DESKTOP SERVICES aangeboden User CAL's voor Windows Server 2012 / R2 zijn typische Microsoft-toegangslicenties, zoals ze ook in het overeenkomstige licentieprogramma beschikbaar zijn; deze maken deel uit van een volumelicentie voor toegangslicenties voor gebruikersclients, die door een bedrijf gekocht werd, dat individuele onnodige toegangslicenties voor gebruikers of de volledige volumelicentie aan Wiresoft verkocht, RDS-volumelicenties werden daarbij in overeenkomstige individuele licenties ontbonden. Door de wederverkoop en de opsplitsing in CAL's voor één gebruiker, worden deze gemarkeerd als gebruikte software. Dit betekent echter geen algemene slijtage van de RDS Gebruikers-CAL functionaliteit noch enige andere beperking met betrekking tot hun bruikbaarheid, zelfs niet tijdelijk.

Welke beveiliging bieden REMOTE DESKTOP SERVICES User CALs voor Windows Server 2012 / R2 als gebruikte software?

De aankoop van gebruikte RDS CALs 2012 bij Wiresoft is niet alleen goedkoop, maar ook veilig voor onze klanten! Al een Single User CAL voor REMOTE DESKTOP SERVICES van Microsoft Windows Server 2012 krijgt u niet alleen tegen een lagere prijs in vergelijking met soortgelijke nieuwe producten, maar u heeft ook de zekerheid van de koper door de onmiddellijke download inclusief licentie activatie met de geldige volume licentie sleutel.

Beveiligde oorsprong van de RDS gebruikers CALs

Alle REMOTE DESKTOP SERVICES User CAL's voor Windows Server 2012 en R2 die door Wiresoft in de shop worden aangeboden, zijn afkomstig uit licentievoorraden van bedrijven. Voor u als klant is de rechtszekerheid dus gewaarborgd, zowel bij de aankoop van een User CAL voor RDS of een andere Microsoft client access licentie als gebruikte software, als bij het gebruik ervan, omdat daarbij geen geldige voorschriften worden overtreden. Dit feit is keer op keer duidelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken. Door de volledige bewijsvoering van alle kopers/verkopers is gebruikte software van Wiresoft ook audit-proof!

Uw voordelen bij het kopen van gebruikte software naar User CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 / R2

Het Wiresoft aanbod van gebruikte User CAL's voor RDS van Windows Server 2012 en R2 evenals voor andere client-toegangslicenties is niet alleen een goedkoper alternatief voor onze klanten in vergelijking met de commerciële aanbiedingen, maar biedt in plaats van rigide licentieschalen de onbeperkte keuze van het aantal CAL's die nodig zijn om de remote services voor Windows Server te licenseren. Dit maakt aangepaste en dus kosteneffectieve licenties mogelijk.

Het aanbod van RDS CAL's in de online shop van Wiresoft omvat niet alleen de overeenkomstige RDS Device CAL, maar ook oudere of nieuwere versies van remote client access licenties voor Windows Server. Op die manier vermijdt u compatibiliteitsproblemen of de aankoop van nieuwe hardware. Profiteer bij Wiresoft van het grote aanbod aan gebruikte software voor verschillende RDS-CAL-versies voor Windows Server!

In de Wiresoft Software-Shop vindt u gebruikers- en apparaat-CAL's voor Windows Server en andere Microsoft Server-programma's en de bijbehorende client-toegangslicenties - goedkoop als gebruikte software incl. onmiddellijke download. Als u vragen hebt over RDS User CALs voor Windows Server 2012 / R2 of een ander Microsoft-product, neem dan contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën