Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10382
 • 6VC-03222
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 393,90 * € 436,90 * (9,84% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 10x Device CAL
Systeem  Windows server
CAL RDS Device CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server Compatibel


Om de Remote Desktop Services (RDS) van Windows servers te kunnen gebruiken, heeft elke gebruiker een Client Access Licence (CAL) nodig, waarmee hij zelfstandig en lokaal toegang heeft tot de Windows programma's in een bedrijfsnetwerk - inclusief de bestanden. Hiervoor bestaan onder andere Device CAL's voor de Remote Desktop Services, waarmee deze beschikbaar worden gesteld aan een geregistreerd eindapparaat (device) voor een remote desktop sessie. De RDS Device CAL's als gebruikte software van Wiresoft zijn een laaggeprijsd alternatief voor conventionele licentieaanbieders, omdat ze dezelfde functionaliteit bieden.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x Device CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES naar Windows Server 2019 als gebruikte software

Om Remote Desktop Services (RDS) vanaf Windows servers te kunnen gebruiken, heeft elke gebruiker een Client Access License (CAL) nodig waarmee hij/zij zelfstandig toegang heeft tot de Windows programma's op een bedrijfsnetwerk - inclusief bestanden - en lokaal. Voor dit doel zijn er 10x Device CAL's voor de REMOTE DESKTOP SERVICES, via welke deze tien geregistreerde eindapparaten (Device) beschikbaar worden gemaakt voor een remote desktop sessie. De RDS Device CAL's als gebruikte software van Wiresoft zijn een laaggeprijsd alternatief voor conventionele licentieaanbieders, omdat ze dezelfde functionaliteit bieden als de CAL's in het officiële Microsoft volumelicentieprogramma.

Wat zijn de voordelen van RDS CAL's voor Windows Server 2019?

De REMOTE DESKTOP SERVICES - voorheen Terminal Services genoemd - vertegenwoordigen een speciale serverrol in Windows Server 2019 of de oudere versies ervan. RDS controleert de toegang tot de Windows programma's die beschikbaar zijn via de respectieve Windows server als host via een remote desktop sessie. Gebruikers die over een overeenkomstige client-toegangslicentie beschikken - in dit geval bijvoorbeeld een RDS Device CAL - kunnen deze dan gebruiken met de daarmee uitgeruste PC, laptop of iets dergelijks in een bedrijfsnetwerk of lokaal zelfstandig (op afstand) via een internetverbinding.

Naast de voordelen die ze hebben met Device (en User) CAL's voor gebruikers, bieden Windows Remote Desktop Services ook veel voordelen voor beheerders, omdat ze het beheer veel efficiënter maken: Software kan centraal in een bedrijfsomgeving worden ingezet, zodat het niet meer op elk eindpunt afzonderlijk hoeft te worden geïnstalleerd. In plaats daarvan wordt het op één enkele plaats - de server - verstrekt en zo nodig ook bijgewerkt.

Toegang door RDS CAL-geautoriseerde gebruikers wordt ook gecontroleerd, aangezien specifieke rechten kunnen worden toegewezen aan elke gebruiker. De totale inspanning voor onderhoud en provisioning van werkstations wordt dus aanzienlijk verminderd door RDS CAL's voor Windows servers.

Wat zijn de voordelen van Remote Desktop Service Device CAL's voor gebruikers?

Gebruikers die zijn uitgerust met een RDS Device CAL voor Windows Server 2019 profiteren dus van een gestandaardiseerde Windows-werkomgeving, ongeacht de locatie van waaruit zij deze benaderen met hun geregistreerde eindapparaat - en ongeacht welke gebruiker de REMOTE DESKTOP SERVICES gebruikt op de pc, laptop, tablet, enz. in kwestie.

Wanneer het geautoriseerde eindapparaat toegang krijgt tot een bepaald programma via de Device CAL tijdens een remote desktop sessie met de host, wordt het uitgevoerd op de server, ongeacht andere clientverbindingen. De gebruiker zal alleen zijn eigen sessie zien.

Als oudere apparaten zwakkere prestaties of hardware hebben, kunnen ze de REMOTE DESKTOP SERVICES gebruiken om de kracht van de Windows server te benutten, waardoor ook de kosten voor de inzet van nieuwere hardware worden verlaagd.

Versiecompatibiliteit voor Remote Desktop Service CAL's voor Windows Server

Een Device CAL voor een apparaat met toegangsrechten (of een User CAL) moet altijd compatibel zijn met de huidige Windows serverversie, anders kan deze niet worden gebruikt om een verbinding op afstand tot stand te brengen voor een sessie. Een 2019 RDS Device CAL kan dus toegang krijgen tot Windows Server 2019 of zelfs een oudere serverversie zoals 2016 (downgrade) - maar niet mogelijk hogere serverversies in de toekomst.

Vergelijking van apparaat CAL's vs. gebruikers CAL's voor de REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2019

In principe: de implementatie van een Microsoft Server-software is altijd onafhankelijk van het feitelijke gebruik ervan - daarvoor is een overeenkomstige toegangslicentie vereist. Microsoft regelt deze toegangsrechten voor het gebruik van een Windows server via zijn eigen licentiesysteem, dit is gebaseerd op de Client Access Licences of afgekorte CAL's. Zoals hierboven reeds beschreven, zorgen CAL's voor REMOTE DESKTOP SERVICES ervoor dat alleen de werknemers die daartoe gemachtigd zijn, toegang hebben tot de Windows server, zelfs lokaal en onafhankelijk. Naast de mogelijkheden voor de serverbeheerders om de toegangsrechten gedifferentieerd te beheren, betekent het RDS CAL-systeem ook extra veiligheid, aangezien buitenlandse gebruikers of niet-geregistreerde eindtoestellen zonder toegangslicentie (Device CAL) geen toegang hebben tot de diensten of gegevens die via het systeem beschikbaar zijn.

Microsoft biedt twee verschillende soorten CAL's aan die beschikbaar zijn voor REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2019:

 • Device CAL voor RDS, wanneer een enkel eindpunt (PC, Laptop, Table, Mobile) toegangsrechten krijgt
 • User CAL voor RDS, wanneer aan een specifieke gebruiker toegangsrechten worden toegekend

Speciale kenmerken van de Apparaat CAL voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2019

In principe is de Device CAL uitsluitend van toepassing op één specifiek eindapparaat dat dienovereenkomstig is geregistreerd. De apparaat CAL voor REMOTE DESKTOP SERVICES regelt de toegangsrechten tot een Windows server of host voor elke Remote Desktop sessie. Elke werknemer die de PC, laptop, enz. in kwestie mag of kan gebruiken,  kan dan gebruik maken van de REMOTE DESKTOP SERVICES. In het geval van laptops, tablets of mobiele apparaten, die ongeacht de locatie kunnen worden gebruikt, staat het de betrokken gebruiker vrij te kiezen of hij de RDS op de bedrijfslocatie, onderweg of thuis gebruiktOffice.

In de licentiemodus per apparaat wordt, wanneer voor het eerst een verbinding tot stand wordt gebracht tussen de clientcomputer, een tijdelijke toegangslicentie verleend aan het apparaat voor die verbinding. Zodra deze verbinding voor de tweede keer is gemaakt met een server als host voor remote desktop sessies, wordt er een permanente Device RDS CAL voor uitgegeven - ervan uitgaande dat er een beschikbaar is.

De functies van Device CALs voor RDS van Windows Server 2019 in een oogopslag

 • Apparaat CAL's worden altijd fysiek toegewezen aan een specifiek eindpunt - niet aan een individuele gebruiker
 • Elke RDS Device CAL wordt bijgehouden door de corresponderende licentieserver, en deze
 • onafhankelijk van enige registratie in de Active Directory
 • Tijdelijk beschikbare RDS CAL's voor Devices zijn geldig tussen 52 en 89 dagen
 • Het aantal gedefinieerde Device CALs kan niet worden overbelast

Conclusie

Welk type Remote Desktops Service CAL meer voordelen biedt in een bedrijf hangt dus af van het individuele geval. Het is ook niet mogelijk om een Device CAL te wijzigen in een User CAL en vice versa. De beslissing voor een bepaald type van Client Access Licensing moet derhalve op het moment van aankoop worden genomen. Voor Device CALs hangt het af van het aantal werknemers en werkstations: Als bijvoorbeeld meerdere werknemers gebruik maken van één eindapparaat, of als ze overwegend op de bedrijfslocatie werken, dan biedt de Device CAL voor RDS meer voordelen.

Technische info over REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2019

In het geval van CAL's voor RDS van Windows Server 2019 bestaan deze uit verschillende componenten die uiteindelijk een eindapparaat of een gebruiker in staat stellen om de Windows -programma's te gebruiken:

 • Remote Desktop Licensing regelt het gebruik van RDS CAL's en verstrekt deze aan een apparaat.
 • De Remote Desktop Session Host beheert alle desktops of programma's die per sessie aan een apparaat (of gebruiker) worden verstrekt.
 • De Remote Desktop Connection Broker beheert de RDS-verbindingen en herstelt ze wanneer ze tijdens een sessie wegvallen.
 • In een openbaar netwerk controleert de Remote Desktop Gateway de toegang per eindapparaat tot een Windows desktop.
 • DeWeb Access voor REMOTE DESKTOP SERVICES biedt toegang via RDS CAL via een webportaal voor specifieke gebruikers of groepen.

Koop Microsoft Device CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 goedkoop als losse licenties bij Wiresoft in onze online shop

Device CAL's voor de RDS van Windows Server 2019 zijn nu al als losse licenties verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop - als gebruikte software tegen een bijzonder gunstige prijs, zonder nadelen met betrekking tot de bruikbaarheid.

Wat zijn gebruikte Device CAL's voor Windows Remote Desktop Services?

De apparaat CAL's die te koop worden aangeboden in de Wiresoft Online Shop voor de REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2019 zijn toegangslicenties voor eindapparaten van een overeenkomstige volumelicentie afkomstig van een ander bedrijf. Wiresoft heeft onnodige enkelvoudige toegangslicenties voor eindapparaten of de volledige volumelicentie van dit bedrijf gekocht, heeft deze laatste ontbonden en biedt deze enkelvoudige licenties voor client-toegang voor apparaten aan.

Met de verkoop of hun splitsing werden deze vanaf nu gebruikte software genoemd. Deze nieuwe benaming houdt echter geen beperking in van de bruikbaarheid van de REMOTE DESKTOP SERVICES, zelfs niet voor de tijdsduur, noch een algemene slijtage van de functies van de RDS Apparaat CAL.

Welke beveiliging bieden REMOTE DESKTOP SERVICES Device CALs als gebruikte software?

Met Wiresoft is het kopen van gebruikte software niet alleen goedkoper voor u, maar ook veilig! Zelfs een Single User CAL voor de Microsoft REMOTE DESKTOP SERVICES naar Windows Server 2019 heeft bij Wiresoft niet alleen een lagere prijs in vergelijking met vergelijkbare nieuwe goederen, maar biedt ook al met de onmiddellijke download en licentie activering met de meegeleverde geldige volume licentie sleutel koper veiligheid.

De Microsoft RDS Device CAL's voor Windows Server 2019 die door Wiresoft worden aangeboden, zijn uitsluitend afkomstig uit de licentie-inventarissen van organisaties of bedrijven. Daarom is niet alleen de aankoop van CAL's voor RDS of andere toegangslicenties voor een Microsoft programma als gebruikte software, maar ook het gebruik ervan geen overtreding van de wettelijke bepalingen voor onze klanten, omdat zowel de handel met als het gebruik van CAL's als gebruikte software wettelijk is toegestaan, wat keer op keer duidelijk is bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Uw voordelen met gebruikte software van Device CALs voor REMOTE DESKTOP SERVICES 2019

Door Device CAL's individueel of in een groter aantal aan te bieden voor de REMOTE DESKTOP SERVICES van Windows Server 2019 - of andere licenties voor clienttoegang - als Gebruikte Software van Wiresoft, heeft u als onze klant niet alleen een goedkoper alternatief in vergelijking met vergelijkbare conventionele aanbiedingen voor licenties voor uw toegang op afstand tot Windows Server-services, u heeft ook de mogelijkheid om RDS CAL's voor eerdere versies van Windows Server aan te schaffen in de onlineshop. Hierdoor kunt u ook client-toegangslicenties toevoegen voor uw bestaande oudere serverconstellatie, inclusief Microsoft-programma's, zonder dat u bang hoeft te zijn voor compatibiliteitsproblemen. Profiteer van ons ruime aanbod van verschillende versies van Microsoft RDS CAL's voor Windows Server als gebruikte software!

In de Wiresoft Software-Shop vindt u Device CAL's voor Windows Server 2019 evenals bijbehorende User CAL's en verdere Client Access Licenties voor REMOTE DESKTOP SERVICES van oudere versies van Windows Server evenals voor andere Microsoft Server programma's - als goedkope gebruikte software om direct te downloaden. Als u vragen hebt over RDS Device CAL's voor Windows Server 2019 of een ander Microsoft-product, kunt u contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën