Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10426
 • 381-02255
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 569,90 * € 631,90 * (9,81% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 25x User CAL
Systeem  Exchange-server
CAL User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


Voor de edities Standard en Enterprise van Microsoft Exchange Server 2019 heeft elke gebruiker die toegang wil tot de serverdiensten naast de serverlicentie een aparte clienttoegangslicentie nodig: de Exchange Server 2019 User CAL. Dit alleen al rust een specifieke geregistreerde persoon uit met de bijbehorende toegangsrechten.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

25 gebruikers-CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 als gebruikte software

Voor de Standard- en Enterprise-edities van Microsoft Exchange Server 2019 heeft elke gebruiker die toegang wil tot de serverservices naast de serverlicentie een aparte licentie voor clienttoegang nodig: de Exchange Server 2019 User CAL. Dit alleen al verleent een specifieke geregistreerde persoon de overeenkomstige toegangsrechten.

Dit komt omdat een licentie voor Exchange Server 2019 Standard of Enterprise volgens de bepalingen die zijn gedefinieerd in het licentiebeheer van Microsoft geen verdere gebruikersrechten omvat, zodat deze aanvullend moeten worden verworven in de vorm van een User CAL. Geregistreerde gebruikers kunnen dus alle Exchange Server-functies gebruiken via een eindapparaat van hun keuze.

Gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise Edition zijn bij Wiresoft niet alleen tegen een gunstige prijs verkrijgbaar, maar ook per stuk in aantallen. Gebruikte User CAL's bieden dezelfde functionaliteiten als de licenties voor clienttoegang voor gebruikers die als nieuw worden aangeboden in het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma voor Exchange Server 2019.

Profiteer van alle nieuwe functies van MS Exchange Server 2019 met gebruikte gebruikers-CAL's

Windows Exchange Server 2019 draait ook op Windows Server 2019 Core en biedt een betrouwbaar en veilig platform voor de messaging-infrastructuur van een organisatie. De afzonderlijke Exchange-edities, zoals Standard en Enterprise, bieden alle functionaliteiten om naast uitgebreide communicatie ook samenwerking te ondersteunen. Onder meer de volgende nieuwe functies en kenmerken zijn beschikbaar:

 • Meta Cache Database (MCDB) bewaart meta-informatie zoals de mapstructuren van mailboxen en versnelt ook de toegang tot en het zoeken naar inhoud.
 • Dynamic Database Cache (DDC) verhoogt de snelheid van Exchange Server en biedt een beter gebruik van de opslagcapaciteit door zich dynamisch aan te passen aan de huidige vereisten.
 • De zoekindex bevindt zich nu in de database van een mailbox, wat het beheer vereenvoudigt en de zoeksnelheid verhoogt.
 • Met Windows Server Core is het ook mogelijk om de standaardversie van het serversysteem op een vereenvoudigde manier te draaien, wat de configuratie vergemakkelijkt en meer beveiliging biedt tegen indringers.
 • Met de Client Access Rules zijn verdere mogelijkheden beschikbaar om de toegang tot het configuratiegebied van Exchange Server te beperken.
 • De samenwerking rond documenten wordt aanzienlijk verbeterd door de optie om bestanden beschikbaar te maken op OneDrive for Business.
 • Nieuwe kalenderverbeteringen vergemakkelijken de organisatie van vergaderingen: bv. met een verbeterd agendabeheer (Improved Calendar Management), functies zoals Default End Date, Do Not Forward, alsook verschillende opties voor de configuratie van out-of-office berichten.

User CAL's voor Exchange Server Standard en Enterprise Edition 2019 als gebruikte software - de belangrijkste feiten op een rijtje

User CAL's die door Wiresoft worden aangeboden als gebruikte software verschillen niet van nieuwe producten, ze hebben dezelfde toegangsmogelijkheden als nieuwe producten om gebruik te kunnen maken van de functies die beschikbaar zijn in de Exchange Server 2019 Standard en Enterprise edities. Daarom zijn gebruikte User CAL's een goedkopere optie voor bedrijven en organisaties van kleine en middelgrote omvang om hun werknemers uit te rusten met een licentie voor toegang tot Exchange Server, en ze maken ook aangepaste licenties mogelijk.

Algemene informatie over Microsoft-licentiebeheer voor Exchange Server 2019 met CAL's

Voor de Standard en Enterprise edities van Exchange Server 2019 regelt Microsoft licentiebeheer de aanvullende licenties van gebruikers met toegangsrechten, zodat medewerkers toegang hebben tot e-mails etc.. De CAL's in de serverlicentie zijn namelijk uitsluitend bestemd voor IT-beheerders en mogen niet worden gebruikt voor de typische Exchange-diensten. Alleen de client-toegangslicentie voor User CAL geeft een werknemer de rechten om de Exchange Server-functies te gebruiken - op elk eindapparaat met Windows-ondersteuning. Afgezien van de persoonlijke toegangsrechten voor de Exchange Server 2019 client/server-omgeving, bevat de gebruikers-KAL geen andere software.

Wat zijn de voordelen van User CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise edities?

CAL-gebaseerde licenties voor de Standard en Enterprise edities van Exchange Server 2019 maken nauwkeurig, on-demand beheer van toegangsrechten voor alle medewerkers in een organisatie mogelijk. Het Microsoft-licentiemodel biedt twee soorten CAL's voor Exchange Server 2019:

 • User CAL voor Exchange Server 2019 - geldt voor telkens één specifieke gebruiker
 • Device CAL voor Exchange Server 2019 - geldt voor één specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) Servertoegangsrechten

Wat zijn de verschillen tussen User CAL's en Device CAL's voor Exchange Server 2019?

De User CAL voor Exchange Server 2019 biedt dezelfde gebruiksmogelijkheden als de Device CAL. Het verschil ligt echter in de respectieve toegangsmogelijkheden tot de Exchange Server, wat resulteert in verschillende voordelen. Naast het aantal werknemers in een bedrijf en de uitrusting van hun werkstations met een PC of iets dergelijks, speelt ook de workflow waarin de gebruikers toegang hebben tot de Exchange Server een rol: In sommige KMO's hebben de gebruikers toegang via totaal verschillende eindtoestellen, terwijl in een andere werkomgeving verschillende werknemers één eindtoestel delen en dus om beurten toegang hebben tot de Exchange Server om e-mails op te vragen, enz.

Elke individuele werknemer die met een gebruikers-CAL toegang heeft tot de Exchange-server, kan dus elk eindapparaat met Windows-ondersteuning gebruiken om toegang te krijgen tot de Exchange-services. Dit maakt het mogelijk om lokaal en onafhankelijk toegang te krijgen tot de Exchange Server met de eigen mobiele computer of smartphone - bijv. onderweg of in het thuiskantoor - maar vooral met elk ander apparaat dat ter plaatse beschikbaar is via internettoegang.

De gebruikers-KAL biedt dus goede mogelijkheden voor mobiel gebruik, aangezien de gelicentieerde gebruiker onbeperkt toegang kan kiezen - altijd op voorwaarde dat het gebruikte eindtoestel Windows-compatibel is.

Verschil in de gebruiksopties van CAL's voor Exchange Server 2019 voor de Standard en Enterprise edities

De Standard- en Enterprise-edities voor MS Exchange Server 2019 verschillen niet alleen qua functie-uitbreidingen, maar ook, in het geval van Enterprise, vooral wat betreft de schaalbaarheid van de respectieve mailboxbehoeften. In principe is het echter ook mogelijk om de Enterprise Edition te gebruiken met een gebruikers-KAL voor de Standard Edition - maar dan is niet alleen de beperkte functionaliteit van de Standard Edition beschikbaar, maar ook een navenant kleiner aantal mailbox-databases. Gebruikers-KAL's voor de Enterprise-editie bieden daarom een groter aantal functies, op voorwaarde dat de Enterprise Server-licentie is geïnstalleerd.

Zorg voor versiecompatibiliteit van gebruikers CAL's voor Exchange Server 2019

Naast de bovengenoemde opties, afhankelijk van de editie, rust de User CAL voor een van de Exchange Server 2019-edities een gebruiker niet alleen uit met de toegangsrechten voor deze exacte serverversie, maar bevat deze ook de toegangsrechten voor oudere Exchange-versies, zoals 2016 (downgrade). De User CAL voor de 2019 serverversie biedt dus een voordeel ten opzichte van User CAL's voor oudere versies, die ook kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot eerdere versies van Exchange Server, maar niet tot de 2019 Exchange Serverversie (upgrade).

Hoewel de User CAL voor Exchange Server versie 2019 momenteel de hoogste is, moet naast de meegeleverde editiespecifieke functionaliteiten altijd aandacht worden besteed aan de compatibiliteit van de serverlicentie en de clienttoegangslicentie.

Waar moet u rekening mee houden bij het licenseren van Exchange Server 2019 met een User CAL?

Zoals reeds vermeld, voorziet een gebruikte User CAL een enkele gebruiker van toegangsrechten voor Exchange Server 2019. Zodra de registratie van de gebruiker voltooid is, kan deze gebruikers-KAL niet meer aan een andere persoon worden overgedragen. Het is ook onmogelijk om het CAL type te veranderen en de User CAL als een Device CAL te gebruiken.

Deze beperkingen in Microsoft-licentiebeheer dienen om oneigenlijke toegang tot de Exchange Server 2019-services te voorkomen. Zij bieden dus meer veiligheid voor een onderneming en haar communicatie, aangezien derden of personen zonder licentie geen toegang hebben tot de e-maildiensten en andere servergegevens.

Conclusie over gebruikers CAL's voor Exchange Server 2019

Welk type client access licentie voor Windows Exchange Server 2019 meer voordelen biedt bij gebruik in een bedrijf verschilt dus van geval tot geval. Het overheersende type toegang via bestaande eindapparaten speelt hierbij een doorslaggevende rol: zodra werknemers regelmatig mobiele eindapparaten of verschillende stand-alone apparaten afwisselend gebruiken, bijv. op verschillende werkplekken, om toegang te krijgen tot de Windows Server, biedt de persoonlijke gebruikers-CAL meer voordelen, omdat ze hiervoor altijd hun persoonlijke account kunnen gebruiken.

Of licentiëring met User CAL's voor Exchange Server 2019 gunstiger is voor een bedrijf dan met Device CAL's, omdat er dan minder licenties nodig zijn, vloeit dus voort uit de typische bedrijfsworkflow. Kennis hiervan vormt de optimale basis voor de keuze van CAL bij de aanschaf van gebruikte client access licenties voor Exchange Server 2019.

User CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft online shop

User CAL's voor Exchange Server 2019 zijn in de Wiresoft Online Shop al vanaf een enkele client-toegangslicentie verkrijgbaar - omdat eventuele volumelicentievoorschriften van Microsoft na de markering als "gebruikt" niet meer geldig zijn, anders zijn er geen nadelen verbonden aan de bruikbaarheid - niet alleen omdat een software in principe niet kan slijten.

Oorsprong van de User CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software bij Wiresoft

Deze door Wiresoft als gebruikte software aangeboden User CAL's voor Exchange Server 2019 zijn originele licenties, omdat ze ook elders in het kader van het Microsoft licentieprogramma worden aangeboden; het verschil is dat de User CAL's van Wiresoft vroeger deel uitmaakten van een volumelicentie voor Exchange Server 2019 voor gebruikers die een bedrijf ooit als vorige eigenaar heeft verworven. De volumelicenties voor volledige gebruikers of ook de licenties voor toegang voor individuele gebruikers werden door Wiresoft doorverkocht, waarbij de volumelicenties ook in individuele licenties werden opgesplitst. Deze aldus gecreëerde individuele gebruikers-CAL's worden dan als gebruikte software bestempeld. Niettemin kunnen zij, ondanks deze etikettering als gebruikte licenties, worden gebruikt als een nieuwe licentie voor toegang tot de diensten van Exchange Server 2019, omdat zij niet verschillen van deze door beperkingen in functionaliteit of in hun gebruiksperiode.

Kopersbeveiliging met User CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software

User CAL's voor Exchange Server 2019 die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden, zijn voor onze klanten niet alleen een voordelige vorm van licentiëring voor Exchange Server 2019, het gebruik ervan is ook veilig en legaal! Deze Wiresoft User CAL's bieden u als klant daarom ook de gebruikelijke koperszekerheid met onmiddellijke download na uw aankoop inclusief onmiddellijke licentie-activatie via een geldige volumelicentiesleutel.

Is de aankoop en het gebruik van gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 legaal?

Zowel de User CAL's die u bij Wiresoft kunt kopen voor Exchange Server 2019, als alle andere licenties voor clienttoegang die in de winkel worden aangeboden, zijn afkomstig uit de licentie-inventarissen van bedrijven. Daarom zijn zowel de verkoop als de aankoop van gebruikte CAL's gebaseerd op de geldige jurisprudentie, die de handel met gebruikte licenties van Microsoft uitdrukkelijk toestaat, hetgeen ook steeds weer duidelijk is bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Dit betekent dat u als koper van gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 en ook als gebruiker rechtszekerheid heeft, aangezien noch Wiresoft noch u daarbij wettelijke bepalingen overtreden.

Nog een voordeel: elke gebruikte software van Wiresoft is ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Samenvatting: Alle voordelen van Wiresoft gebruikte software voor User CALs voor Exchange Server 2019

Gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 van Wiresoft bieden u een laaggeprijsd alternatief dat vergelijkbaar is met nieuwe licenties van veel traditionele softwareleveranciers - dit geldt ook voor toegangslicenties voor andere Microsoft-servers.

Er zijn geen andere beperkingen op uw licenties, zoals het minimum aantal gebruikers CAL's dat moet worden aangeschaft, zodat u uw medewerkers op maat en flexibel kunt licenseren, afhankelijk van het werkelijke gebruik van de serverdiensten. Hierdoor kunnen klanten van Wiresoft ook kosten besparen op licenties voor gebruikerstoegang voor Exchange Server.

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen licenties voor gebruikerstoegang voor Exchange Server 2019, maar ook Device CAL's en bijbehorende licenties voor clienttoegang voor de huidige pre-releaseversies van MS Exchange Server als gebruikte software, evenals softwarelicenties inclusief de respectievelijke vereiste toegangslicenties voor vele andere Microsoft Server-programma's. Met gebruikte licenties van Wiresoft hebt u dus een economische mogelijkheid om uw software-inventaris ook op andere gebieden aan te vullen en zo kosten voor nieuwe hardware en compatibiliteitsproblemen te vermijden die door het gebruik van niet-uniforme softwareversies zouden kunnen worden veroorzaakt.

Naast server- en client-toegangslicenties vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft-softwareprogramma's - met alle typische voordelen die Used Software biedt. Als u vragen hebt over User CAL's voor MS Exchange Server 2019 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën