Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10434
 • 381-02250
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 121,90 * € 134,90 * (9,64% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 5x Device CAL
Systeem  Exchange-server
CAL Device CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


Voor de Standard- of Enterprise-editie van Microsoft Exchange Server 2019 is naast de serverlicentie een aparte clienttoegangslicentie vereist voor elk eindapparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de serverdiensten: De Exchange Server 2019 Device CAL rust hiervoor een specifieke geregistreerde computer (pc, laptop, enz.) uit met de bijbehorende toegangsrechten.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 Pack Device CAL voor Microsoft Exchange Server 2019 als gebruikte software

Voor de Standard of Enterprise Edition van Microsoft Exchange Server 2019 is, naast de serverlicentie, een afzonderlijke licentie voor clienttoegang vereist voor elk eindapparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de serverservices: De Exchange Server 2019 Device CAL rust een specifieke geregistreerde computer (pc, laptop, enz.) uit met de bijbehorende toegangsrechten voor dit doel.

In overeenstemming met de bepalingen van het licentiebeheer van Microsoft bevat een licentie voor Exchange Server 2019 Standard of Enterprise geen verdere gebruikersrechten, zodat deze afzonderlijk moeten worden aangeschaft, bijvoorbeeld in de vorm van een Device CAL. Gebruikers kunnen alle Exchange Server-functies dus alleen gebruiken via een eindapparaat dat daarmee is uitgerust.

Gebruikte Device CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise zijn bij Wiresoft tegen een gunstige prijs verkrijgbaar - ook per stuk in plaats van als pakket. Deze gebruikte Device CAL's hebben dezelfde functionaliteiten als de Device Client Access Licences voor Exchange Server 2019 die worden aangeboden in het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Maak gebruik van alle nieuwe mogelijkheden van MS Exchange Server 2019 met een gebruikte Device CAL

Windows Exchange Server 2019 draait op Windows Server 2019 Core en biedt een betrouwbaar platform voor bedrijfsinfrastructuren voor messaging. De Standard en Enterprise edities ondersteunen hen nog beter door de focus te verleggen van communicatie naar samenwerking. De volgende functies en kenmerken zijn hiervoor beschikbaar:

 • Meta Cache Database (MCDB) beveiligt meta-informatie zoals de mapstructuren van mailboxen en versnelt de toegang en het zoeken naar inhoud.
 • Dynamic Database Cache (DDC) maakt dynamische aanpassing van de opslagcapaciteit mogelijk om deze beter te benutten en verhoogt de snelheid van Exchange Server.
 • De nieuwe zoekindex bevindt zich in de database van een mailbox, wat het beheer sterk vereenvoudigt en de zoeksnelheid verhoogt.
 • De Windows Server Core maakt een vereenvoudigde uitvoering van een standaardversie van het serversysteem mogelijk. Dit vereenvoudigt de configuratie en biedt een betere beveiliging tegen indringers.
 • Client Access Rules bieden verbeterde opties voor het beperken van de toegang tot het configuratiegebied van de Exchange Server.
 • Nieuwe kalenderverbeteringen, vooral voor het organiseren van vergaderingen: inclusief standaard einddatum, niet doorsturen, verbeterd agendabeheer en meer opties voor het configureren van out-of-office berichten.
 • Verbeterde samenwerking op het gebied van documenten met de mogelijkheid om bestanden te uploaden naar en op te slaan in OneDrive for Business.

De belangrijkste Device CAL's voor Exchange Server Standard en Enterprise Edition 2019 als gebruikte software in een oogopslag

Device CAL's van Wiresoft, die worden aangeboden als gebruikte software, hebben dezelfde toegangsmogelijkheden als overeenkomstige nieuwe licenties om gebruik te kunnen maken van de functies die beschikbaar zijn in elk van de twee edities van Exchange Server 2019. Gebruikte Device CAL's zijn een goedkope optie, vooral voor het MKB en organisaties, om de bijbehorende eindapparaten uit te rusten met een licentie voor toegang tot Exchange Server, ook omdat dit licenties op maat mogelijk maakt.

Algemene informatie over het licenseren van Exchange Server 2019 met CAL's

Voor de Standard en Enterprise edities van Exchange Server 2019 biedt Microsoft Licence Management licenties aan met een serverlicentie plus licenties voor clienttoegang; zoals gezegd moet de serverlicentie worden aangevuld met licenties voor eindapparaten (of gebruikers) zodat medewerkers toegang hebben tot e-mails etc. CAL's die in de serverlicentie zijn opgenomen, zijn uitsluitend bedoeld voor IT-beheerders en kunnen dus niet worden gebruikt voor de typische diensten. Alleen een client-toegangslicentie zoals de Device CAL geeft een werknemer dus de rechten om de Exchange Server-functies te gebruiken op een eindapparaat dat met Windows is uitgerust. De CAL bevat geen extra software, afgezien van de toegangsrechten voor de Exchange Server 2019 client/server-omgeving.

Wat zijn de voordelen van Device CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise Edition?

Op CAL gebaseerde licenties voor de Standard en Enterprise Editions van Exchange Server 2019 maken een flexibel en op behoeften gebaseerd beheer van toegangsrechten voor de gebruikte computers mogelijk. Het Microsoft-licentiemodel biedt in totaal twee soorten CAL's voor Exchange Server 2019:

 • Device CAL voor Exchange Server 2019: geldt voor één specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) servertoegangsrechten
 • User CAL voor Exchange Server 2019: geldt voor één specifieke gebruiker per keer

Verschillende gebruiksopties voor Device CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise

De Standard- en Enterprise-edities voor Exchange Server 2019 verschillen vooral op het gebied van de schaalbaarheid van mailboxvereisten. Het is echter in principe mogelijk om de functionaliteit van de Enterprise editie te gebruiken met een voor de Standard editie geautoriseerde Device CAL - maar dan is slechts een overeenkomstig kleiner aantal mailboxdatabases beschikbaar, en ook slechts de beperkte standaardfunctionaliteit. Apparaat CAL's voor de Enterprise Edition hebben daarentegen een uitgebreide reeks functies.

Let op versie compatibiliteit voor Device CALs voor Exchange Server 2019!

Een Device CAL voor de Exchange Server 2019 edities rust niet alleen het betreffende eindapparaat uit met de toegangsrechten voor deze versie, het autoriseert ook toegang tot oudere Exchange versies zoals 2016 (downgrade). Dit geeft de Device CAL 2019 een voordeel ten opzichte van oudere Device CAL-versies, die geldig zijn voor de overeenkomstige vorige versie van Exchange Server, maar die niet kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Exchange Server-versie 2019 (upgrade).

Hoewel er momenteel geen recentere Device CAL's voor Exchange Server zijn dan de 2019-versie, moet u bij de aanschaf altijd letten op de compatibiliteit van de serverlicentie en de clienttoegangslicentie, evenals de editiespecifieke functionaliteiten die zijn inbegrepen.

Waarmee moet rekening worden gehouden bij het licenseren van Exchange Server 2019 met een gebruikte Device CAL?

Zoals reeds vermeld, voorziet een Device CAL een enkel eindapparaat van toegangsrechten voor Exchange Server 2019. Zodra de registratie van de computer is voltooid, kan de Apparaat CAL niet meer worden overgedragen naar een ander eindapparaat. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te wijzigen en een Device CAL als een User CAL te gebruiken.

Deze beperkingen in Microsoft-licentiebeheer zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot de Exchange Server 2019-services te voorkomen. Op die manier bieden zij een grotere veiligheid voor een bedrijf en zijn communicatie, aangezien buitenlandse of niet-gelicentieerde eindapparatuur geen toegang heeft tot e-mails en andere servergegevens.

Wat zijn de verschillen tussen Device CAL's en User CAL's voor Exchange Server 2019?

In principe verschilt de Device CAL voor Exchange Server 2019 qua functionaliteit niet van de User CAL. Het verschil ligt in de voordelen die het respectieve type van toegang tot de Exchange Server biedt. Daarnaast is er het aantal en de uitrusting van de werkstations in een bedrijf, alsmede de workflow waarin gebruikers toegang krijgen tot de Exchange Server: in sommige kleine en middelgrote ondernemingen delen verschillende werknemers bijvoorbeeld één eindapparaat om afwisselend toegang te krijgen tot de Exchange Server en e-mails op te roepen, enz., terwijl in andere bedrijven de gebruikers voor dit doel toegang krijgen via volledig verschillende eindapparaten.

Een voor Windows geschikt apparaat met een Device CAL kan worden gebruikt door elke werknemer die toestemming heeft voor toegang tot de Exchange-services. Als het eindapparaat met licentie mobiel is, bijvoorbeeld een laptop of tablet, kan de betreffende gebruiker ook zelfstandig lokaal - bijvoorbeeld onderweg of in het thuiskantoor - via internettoegang toegang krijgen tot de Exchange-server. De Device CAL biedt dus ook mogelijkheden voor mobiel gebruik.

Conclusie over apparaat CALs

Welk type client access licenties voor Exchange Server 2019 meer voordelen biedt voor gebruik in een bedrijf kan dus per geval verschillen. Naast het aantal werknemers dat de Exchange Server voor communicatie gebruikt, moet in dit verband ook worden gekeken naar het overheersende type toegang via bestaande eindapparatuur: Als meerdere werknemers regelmatig een bepaald eindapparaat - mobiel of stand-alone - delen en afwisselend gebruiken om toegang te krijgen tot de Exchange Server, bijv. in ploegendienst, biedt Device CAL meer voordelen.

Of het licenseren met Device CAL's voor Exchange Server 2019 gunstiger is dan User CAL's, omdat er dan minder licenties nodig zijn, volgt dus uit de typische bedrijfsworkflow. Kennis hiervan moet dan ook de basis vormen voor de keuze van CAL bij de aanschaf van gebruikte client access licenties voor Exchange Server 2019.

Device CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft online shop

Device CAL's voor Exchange Server 2019 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop voor slechts één clienttoegangslicentie - eventuele volumelicentievereisten van Microsoft zijn dan niet meer van toepassing. Tegelijkertijd brengt de aanduiding "gebruikt" geen nadelen met zich mee voor de bruikbaarheid - niet alleen omdat software in principe niet kan slijten.

Info over de herkomst van de Device CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software van Wiresoft

Alle Device CAL's voor Exchange Server 2019 die worden aangeboden zoals gebruikt door Wiresoft zijn originele licenties, omdat ze ook worden aangeboden binnen het Microsoft licentieprogramma; in tegenstelling daarmee zijn CAL's van Wiresoft voormalige onderdelen van een Device Volume Licence voor Exchange Server 2019, die de vorige eigenaar, een bedrijf, heeft gekocht. Afzonderlijke toegangslicenties voor apparaten of de volledige volumelicentie voor apparaten werden door deze laatste doorverkocht aan Wiresoft en de volumelicenties werden ontbonden in afzonderlijke licenties. Deze Device CALs worden dus als gebruikte software bestempeld. Ondanks de nieuwe etikettering als gebruikte licenties, kunnen ze echter worden gebruikt als een nieuwe licentie voor toegang tot Exchange Server 2019, aangezien ze niet verschillen van deze, noch door beperkingen in functionaliteit, noch in de periode van gebruik.

Device CAL's voor Exchange Server 2019 als gebruikte software bieden koper zekerheid

De Device CAL's voor Exchange Server 2019 die als gebruikte software worden aangeboden, zijn niet alleen een kosteneffectieve optie voor het licenseren van Exchange Server voor Wiresoft-klanten, het gebruik ervan is ook veilig en legaal! Wiresoft Device CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 bieden u als klant ook de gebruikelijke koperszekerheid door onmiddellijke download na aankoop, inclusief onmiddellijke licentieactivering met een volumelicentiesleutel.

Is de aankoop of het gebruik van gebruikte Device CAL's voor Exchange Server 2019 legaal?

Niet alleen de Device CAL's voor Exchange Server 2019 die u bij Wiresoft kunt kopen, maar ook alle andere licenties voor clienttoegang die worden aangeboden, komen uit de licentievoorraden van bedrijven. Daarom is zowel elke verkoop als elke aankoop van CAL's gebaseerd op de geldige jurisprudentie, die de handel met door Microsoft gebruikte licenties uitdrukkelijk toestaat, hetgeen bovendien keer op keer duidelijk is bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Zo heeft u als klant rechtszekerheid bij de aankoop van gebruikte Device CAL's voor Exchange Server 2019 en ook bij het gebruik ervan, aangezien noch Wiresoft noch u als koper en gebruiker hierdoor wettelijke bepalingen overtreedt.

Nog een voordeel: de gebruikte software van Wiresoft is ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Samenvatting: Uw voordelen bij het kopen van Device CAL's voor Exchange Server 2019 als gebruikte software bij Wiresoft

Gebruikte software van Wiresoft voor Device CAL's voor Exchange Server 2019 biedt u een gunstig alternatief voor de conventionele aanbiedingen van veel andere softwareleveranciers - dit geldt ook voor andere toegangslicenties.

Bovendien gelden er geen beperkingen voor het minimumaantal aan te schaffen Device CAL's, zodat licenties op maat en flexibel kunnen worden verstrekt - in plaats van een starre schaal. Wiresoft-klanten kunnen ook de kosten van Exchange Server-toegangslicenties verminderen op basis van hun werkelijke gebruik van de serverdiensten.

Naast gebruikte apparaattoegangslicenties voor Exchange Server 2019 vindt u in de Wiresoft Software Shop ook gebruikers CAL's en bijbehorende clienttoegangslicenties voor de huidige eerdere versies van MS Exchange Server, evenals softwarelicenties voor andere serversoftware van Microsoft, inclusief de bijbehorende benodigde toegangslicenties. Hierdoor kunt u uw software-inventaris in andere bedrijfsgebieden aanvullen met gebruikte licenties van Wiresoft, waardoor u extra kosten voor nieuwe hardware vermijdt, evenals compatibiliteitsproblemen die zouden kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van niet-uniforme softwareversies.

Naast Device CAL's en serverlicenties vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft softwareprogramma's - met alle voordelen die Gebruikte Software biedt. Als u vragen hebt over Device CAL's voor MS Exchange Server 2019 of een ander Microsoft-product, maak dan gerust gebruik van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën