Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10053
 • 381-04491
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 28,90 * € 30,90 * (6,47% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x Device CAL
Systeem  Exchange-server
CAL Device CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


Voor de Standard- of Enterprise-editie van Microsoft Exchange Server 2019 is naast de serverlicentie een aparte clienttoegangslicentie vereist voor elk eindapparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de serverdiensten: De Exchange Server 2019 Device CAL rust hiervoor een specifieke geregistreerde computer (pc, laptop, enz.) uit met de bijbehorende toegangsrechten.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"

Apparaat CAL voor Microsoft Exchange Server 2019 als gebruikte software

Voor de Standard- of Enterprise-Edition van Microsoft Exchange Server 2019 is naast de serverlicentie een afzonderlijke clienttoegangslicentie vereist voor elk eindapparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de serverservices: De Exchange Server 2019 Device CAL rust een specifieke geregistreerde computer (pc, laptop, enz.) uit met de juiste toegangsrechten voor dit doel.

In overeenstemming met de Microsoft-regelgeving voor licentiebeheer omvat een licentie voor Exchange Server 2019 Standard of Enterprise geen andere gebruikersrechten, dus deze moeten afzonderlijk worden aangeschaft, bijvoorbeeld in de vorm van een Device CAL. Gebruikers kunnen alle Exchange Server-functies dus alleen gebruiken via een eindapparaat dat daarmee is uitgerust.

Gebruikte Device CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise zijn bij Wiresoft verkrijgbaar tegen een gunstige prijs - ook per stuk in plaats van als pakket. Deze gebruikte Device CAL's hebben dezelfde functionaliteiten als de Device Client Access Licenses voor Exchange Server 2019 die worden aangeboden in het officiële Microsoft Volume Licensing Program.

Profiteer van alle nieuwe mogelijkheden van MS Exchange Server 2019 met een tweedehands Device CAL

De Windows Exchange Server 2019 draait op Windows Server 2019 Core en biedt een betrouwbaar platform voor bedrijfsinfrastructuren voor messaging. De Standard en Enterprise edities ondersteunen hen verder bij het verleggen van de focus van communicatie naar samenwerking. De volgende functies en kenmerken zijn hiervoor beschikbaar:

 • Meta Cache Database (MCDB) beveiligt meta-informatie zoals mapstructuren van postvakken en versnelt de toegang en het zoeken naar inhoud.
 • Dynamic Database Cache (DDC) past de opslagcapaciteit dynamisch aan om er beter gebruik van te maken en verhoogt de snelheid van Exchange Server.
 • De nieuwe zoekindex bevindt zich in de database van een mailbox, wat het beheer sterk vereenvoudigt en de zoeksnelheid verhoogt.
 • Met de Windows Server Core kunt u op een vereenvoudigde manier een standaardversie van het serversysteem draaien. Dit vereenvoudigt de configuratie en biedt een betere beveiliging tegen indringers.
 • Client Access Rules bieden verbeterde opties voor het beperken van de toegang tot het configuratiegebied van de Exchange Server.
 • Nieuwe kalenderverbeteringen, met name voor het organiseren van vergaderingen, waaronder de standaard einddatum, niet doorsturen, verbeterd agendabeheer en meer opties voor het configureren van out-of-office berichten.
 • Verbeterde samenwerking op het gebied van documenten met de mogelijkheid om bestanden te uploaden naar en op te slaan in OneDrive for Business.

De belangrijkste Device CAL's voor Exchange Server Standard- en Enterprise-Edition 2019 als gebruikte software in een oogopslag

Apparaat CAL's van Wiresoft die als gebruikte software worden aangeboden, hebben dezelfde toegang als overeenkomstige nieuwe licenties om de functies te gebruiken die beschikbaar zijn in elk van de twee edities van Exchange Server 2019. Gebruikte Device CAL's zijn een goedkope optie, vooral voor het MKB en organisaties, om de bijbehorende eindapparaten uit te rusten met een licentie voor toegang tot Exchange Server, ook omdat dit aangepaste licenties mogelijk maakt.

Algemene informatie over het licenseren van Exchange Server 2019 met CAL's

Voor de Standard - en Enterprise-edities van Exchange Server 2019 biedt Microsoft License Management licenties aan met een serverlicentie plus licenties voor clienttoegang; zoals gezegd moet de serverlicentie worden aangevuld met eindpuntlicenties (of gebruikerslicenties) om medewerkers toegang te geven tot e-mail, enzovoort. CAL's die zijn inbegrepen in de serverlicentie zijn alleen voor IT-beheerders en kunnen dus niet worden gebruikt voor typische diensten. Alleen een client-toegangslicentie zoals de Device CAL geeft een werknemer dus de rechten om de Exchange Server-functies te gebruiken op een eindapparaat met Windows. De CAL bevat geen extra software, behalve toegangsrechten tot de Exchange Server 2019 client/server-omgeving.

Wat zijn de voordelen van Device CAL's voor Exchange Server 2019 Standard- en Enterprise edition?

Op CAL gebaseerde licenties voor de Standard- en Enterprise-edities van Exchange Server 2019 maken flexibel, on-demand beheer van toegangsrechten voor de computers die hiervoor worden gebruikt mogelijk. Het Microsoft-licentiemodel biedt in totaal twee soorten CAL's voor Exchange Server 2019:

 • Device CAL voor Exchange Server 2019: is van toepassing op één specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) servertoegangsrechten per keer
 • User CAL voor Exchange Server 2019: geldt voor één specifieke gebruiker per keer

Verschillende gebruiksopties voor Device CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise

De Standard - en Enterprise-edities voor Exchange Server 2019 verschillen vooral op het gebied van de schaalbaarheid van mailboxaanvragen. Het is echter in het algemeen mogelijk om de functionaliteit van de Enterprise editie te gebruiken met een Device CAL die geautoriseerd is voor de Standard editie - echter, slechts een overeenkomstig kleiner aantal mailbox databases is dan beschikbaar, evenals slechts de beperkte Standard functionaliteit. Apparaat CAL's voor de Enterprise Edition hebben daarentegen een uitgebreide reeks functies.

Let op de versiecompatibiliteit voor Device CAL's voor Exchange Server 2019!

Een Device CAL voor de Exchange Server 2019 edities rust niet alleen het betreffende eindapparaat uit met de toegangsrechten voor deze versie, het autoriseert ook toegang tot oudere Exchange versies zoals 2016 (downgrade). Dit geeft de Device CAL 2019 een voordeel ten opzichte van oudere Device CAL-versies die van toepassing zijn op de overeenkomstige vorige versie van Exchange Server, maar die niet kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Exchange Server 2019-versie (upgrade).

Hoewel er momenteel geen recentere Device CAL's voor Exchange Server zijn dan de 2019-versie, is het altijd een goed idee om bij aanschaf te controleren op compatibiliteit tussen de serverlicentie en de clienttoegangslicentie, evenals de meegeleverde editiespecifieke functionaliteit.

Waarmee moet rekening worden gehouden bij het licenseren van Exchange Server 2019 met een gebruikte Device CAL?

Zoals eerder vermeld, voorziet een Device CAL een enkel eindpunt (apparaat) van toegangsrechten tot Exchange Server 2019. Zodra de registratie van de computer is voltooid, kan de Apparaat CAL niet meer worden overgedragen naar een ander eindapparaat. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te wijzigen en een Device CAL als een User CAL te gebruiken.

Deze beperkingen in Microsoft-licentiebeheer zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot Exchange Server 2019-services te voorkomen. Op die manier zorgen zij voor een betere beveiliging van een bedrijf en zijn communicatie, aangezien zij voorkomen dat eindpunten van derden of zonder licentie toegang krijgen tot e-mails en andere servergegevens.

Wat zijn de verschillen tussen Device CAL's en User CAL's voor Exchange Server 2019?

In principe verschilt de Device CAL voor Exchange Server 2019 qua functionaliteit niet van de User CAL. Het verschil zit in de voordelen die het respectieve type van toegang tot de Exchange Server biedt. Daarnaast is er het aantal en de uitrusting van de werkstations in een bedrijf, alsmede de workflow waarin gebruikers toegang krijgen tot de Exchange Server: in sommige kleine en middelgrote ondernemingen delen verschillende werknemers bijvoorbeeld één eindapparaat om om beurten toegang te krijgen tot de Exchange Server en e-mails op te roepen, enz., terwijl in andere bedrijven de gebruikers voor dit doel toegang krijgen via geheel verschillende eindapparaten.

Een apparaat dat met een Device CAL toegang heeft tot Windows kan worden beschouwd als gebruikt door elke werknemer die toestemming heeft om Exchange-services te gebruiken. Als het gelicentieerde eindapparaat mobiel is, bijvoorbeeld een laptop of tablet, kan de betreffende gebruiker ook zelfstandig lokaal - bijvoorbeeld onderweg of thuisOffice - via internettoegang toegang krijgen tot de Exchange-server. De Device CAL biedt dus ook mogelijkheden voor mobiel gebruik.

Conclusie over apparaat CALs

Welk type client access licenties voor Exchange Server 2019 meer voordelen biedt voor gebruik in een bedrijf kan dus van geval tot geval verschillen. Naast het aantal werknemers dat Exchange Server gebruikt voor communicatie, moet in dit verband ook worden gekeken naar het overheersende type toegang via bestaande eindpunten: Als meerdere werknemers regelmatig een bepaald eindapparaat - mobiel of stand-alone - delen en afwisselend gebruiken om toegang te krijgen tot de Exchange Server, bijv. in ploegendienst, biedt Device CAL meer voordelen.

Of licenties met Device CAL's voor Exchange Server 2019 gunstiger zijn dan die van User CAL's, omdat er dan minder licenties nodig zijn, vloeit dus voort uit de typische bedrijfsworkflow. Daarom moet haar kennis de basis vormen voor de keuze van CAL bij het kopen van gebruikte client access-licenties voor Exchange Server 2019.

Device CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

Device CAL's voor Exchange Server 2019 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop voor slechts één clienttoegangslicentie - eventuele volumelicentievereisten van Microsoft zijn dan niet meer van toepassing. Tegelijkertijd brengt de aanduiding "gebruikt" geen nadelen met zich mee voor de bruikbaarheid - niet alleen omdat software in principe niet kan slijten.

Info over de herkomst van Device CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software van Wiresoft

Alle Device CAL's voor Exchange Server 2019 die worden aangeboden zoals gebruikt bij Wiresoft zijn originele licenties, omdat ze ook worden aangeboden binnen het licentieprogramma van Microsoft; in tegenstelling daarmee zijn CAL's van Wiresoft voormalige onderdelen van een Device-volumelicentie voor Exchange Server 2019 die is aangeschaft door de vorige eigenaar, een bedrijf. Individuele toegangslicenties voor Apparaten of de volledige volumelicentie voor Apparaten werden door deze laatste doorverkocht aan Wiresoft en de volumelicenties werden ontbonden in individuele licenties. Deze Apparaat CAL's zijn dus gelabeld als gebruikte software. Ondanks de nieuwe etikettering als gebruikte licenties, kunnen ze echter net als een nieuwe licentie worden gebruikt om toegang te krijgen tot Exchange Server 2019, aangezien ze er niet van verschillen wat betreft beperkingen op functionaliteit of gebruiksduur.

Device CAL's voor Exchange Server 2019 als gebruikte software bieden koper zekerheid

De Device CAL's voor Exchange Server 2019 die als gebruikte software worden aangeboden, bieden klanten van Wiresoft niet alleen een voordelige optie voor het licenseren van Exchange Server, het gebruik ervan is ook veilig en legaal! Wiresoft Device CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 bieden u als klant ook de gebruikelijke koperszekerheid via onmiddellijke download na aankoop, inclusief onmiddellijke licentieactivering met een volumelicentiesleutel.

Is het legaal om gebruikte Device CAL's voor Exchange Server 2019 te kopen of te gebruiken?

Niet alleen de Device CAL's voor Exchange Server 2019 die u bij Wiresoft kunt kopen, maar ook alle andere aangeboden clienttoegangslicenties zijn afkomstig uit bedrijfslicentievoorraden. Daarom is zowel elke verkoop als elke aankoop van CAL's gebaseerd op de geldige jurisprudentie, die de handel met door Microsoft gebruikte licenties uitdrukkelijk toestaat, hetgeen bovendien keer op keer duidelijk is bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Zo heeft u als klant de wettelijke zekerheid bij het kopen van gebruikte Device CAL's voor Exchange Server 2019 en ook bij het gebruik ervan, aangezien noch Wiresoft noch u als koper en gebruiker hiermee wettelijke bepalingen overtreedt.

Nog een voordeel: de tweedehands software van Wiresoft is ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Samenvatting: Uw voordelen bij het kopen van Device CAL's voor Exchange Server 2019 als gebruikte software bij Wiresoft

Gebruikte software van Wiresoft over Device CAL's voor Exchange Server 2019 biedt u een gunstig alternatief voor de conventionele aanbiedingen van veel andere softwareleveranciers - dit geldt ook voor andere toegangslicenties.

Bovendien zijn er geen beperkingen op het minimum aantal aan te schaffen Device CAL's, zodat licenties op maat en flexibel kunnen worden verstrekt - in plaats van op een starre glijdende schaal. Wiresoft-klanten kunnen ook de kosten van Exchange Server-toegangslicenties verminderen op basis van hun werkelijke gebruik van de serverdiensten.

Naast gebruikte apparaattoegangslicenties voor Exchange Server 2019 vindt u in de Wiresoft Software Shop ook User CAL's evenals bijbehorende clienttoegangslicenties voor de huidige pre-releaseversies van MS Exchange Server, verder softwarelicenties voor andere Microsoft serversoftware, inclusief de bijbehorende benodigde toegangslicenties. Hierdoor kunt u uw software-inventaris in andere bedrijfsgebieden aanvullen met gebruikte licenties van Wiresoft, waardoor u extra kosten voor nieuwe hardware vermijdt, evenals compatibiliteitsproblemen die zouden kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van niet-uniforme softwareversies.

Naast Device CAL's en Server Licenties kunt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft softwareprogramma's vinden - met alle voordelen die Gebruikte Software biedt. Als u vragen hebt over Device CAL's voor MS Exchange Server 2019 of een ander Microsoft-product, maak dan gerust gebruik van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën