Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10529
 • PGI-00254
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 40,90 * € 44,90 * (8,91% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x Gebruiker Enterprise CAL
Systeem  Exchange-server
CAL Enterprise User CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


Microsoft Exchange Server Enterprise CAL 2019 is een softwareproduct dat toegang biedt tot de functies en functionaliteit van Microsoft Exchange Server. Het is een aanvullende licentie op Microsoft Exchange Server Standard CAL. Met de licentie kunnen apparaten zoals werkstations, laptops en mobiele apparaten verbinding maken met een Exchange Server en de functies gebruiken.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL"

Enterprise User CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 als gebruikte software

Voor de Standaard en Enterprise edities van Microsoft Exchange Server 2019 heeft elke gebruiker die toegang wil tot de serverdiensten naast de serverlicentie een aparte licentie voor clienttoegang nodig: de Exchange Server 2019 User CAL. Alleen dit geeft een specifieke geregistreerde persoon de overeenkomstige toegangsrechten.

Dit komt omdat, volgens de bepalingen in Microsofts licentiebeheer, een licentie voor Exchange Server 2019 Standard of Enterprise geen verdere gebruikersrechten bevat, zodat die bijkomend moeten worden verworven in de vorm van een gebruikers CAL. Geregistreerde gebruikers kunnen dus alle Exchange Server functies gebruiken via een eindtoestel naar keuze.

Gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise Edition zijn bij Wiresoft niet alleen tegen een gunstige prijs verkrijgbaar, maar ook per stuk in hoeveelheden. Gebruikte User CAL's bieden dezelfde functionaliteiten als de user client access licenties die als nieuw worden aangeboden in het officiële Microsoft volume licentieprogramma voor Exchange Server 2019.

Profiteer van alle nieuwe functies van MS Exchange Server 2019 met gebruikte gebruikers CAL's

Windows Exchange Server 2019 draait ook op Windows Server 2019 Core en biedt een betrouwbaar en veilig platform voor de berichteninfrastructuur van een organisatie. De afzonderlijke Exchange edities, zoals Standard en Enterprise, bieden alle functionaliteiten om naast uitgebreide communicatie ook samenwerking te ondersteunen. Onder andere zijn de volgende nieuwe functies en mogelijkheden beschikbaar:

 • Meta Cache Database (MCDB) bewaart meta-informatie zoals de mappenstructuur van postbussen en versnelt ook de toegang tot en het zoeken naar inhoud.
 • Dynamic Database Cache (DDC) verhoogt de snelheid van Exchange Server en biedt een beter gebruik van de opslagcapaciteit door zich dynamisch aan te passen aan de actuele behoeften.
 • De zoekindex bevindt zich nu in de database van een postbus, wat het beheer vereenvoudigt en de zoeksnelheid verhoogt.
 • Met Windows Server Core is het ook mogelijk de standaardversie van het serversysteem op een vereenvoudigde manier te draaien, wat de configuratie vergemakkelijkt en meer beveiliging tegen indringers biedt.
 • Met de Client Access Rules zijn nog meer mogelijkheden beschikbaar om de toegang tot het configuratiegebied van Exchange Server te beperken.
 • Samenwerken aan documenten wordt aanzienlijk verbeterd door de optie om bestanden beschikbaar te maken op OneDrive voor Bedrijven.
 • Nieuwe kalenderverbeteringen vergemakkelijken de organisatie van vergaderingen: bv. met een verbeterd agendabeheer (Improved Calendar Management), functies als Default End Date, Do Not Forward, en verschillende opties voor de configuratie van out-of-office berichten.

Gebruikers-CAL's voor Exchange Server Standard en Enterprise Edition 2019 als gebruikte software - de belangrijkste feiten in een oogopslag

Gebruikers CAL's die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden verschillen niet van nieuwe producten, ze hebben dezelfde toegangsmogelijkheden als nieuwe producten om de functies te gebruiken die beschikbaar zijn in de Exchange Server 2019 Standard en Enterprise edities. Daarom zijn gebruikte User CAL's een goedkopere optie voor bedrijven en organisaties van klein en middelgroot formaat om hun werknemers met een toegangslicentie voor Exchange Server uit te rusten, en ze maken ook aangepaste licenties mogelijk.

Algemene informatie over Microsoft licentiebeheer voor Exchange Server 2019 met CAL's

Voor de Standard en Enterprise edities van Exchange Server 2019 regelt Microsoft licentiebeheer de aanvullende licenties voor gebruikers met toegangsrechten, zodat medewerkers e-mails enz. kunnen openen. Dit komt omdat de CAL's die bij de serverlicentie horen uitsluitend voor IT beheerders zijn en niet voor de typische Exchange diensten gebruikt mogen worden. Alleen de licentie voor client-toegang voor User CAL geeft een medewerker de rechten om de Exchange Server functies te gebruiken - op elk eindtoestel dat met Windows werkt. Behalve de persoonlijke toegangsrechten voor de Exchange Server 2019 client/server omgeving, bevat de gebruikers-KAL geen andere software.

Wat zijn de voordelen van User CALs voor Exchange Server 2019 Standard en Enterprise edities?

Op CAL gebaseerde licenties voor de Standard en Enterprise edities van Exchange Server 2019 maken nauwkeurig, on-demand beheer van toegangsrechten voor alle medewerkers in een organisatie mogelijk. Het Microsoft licentiemodel biedt twee soorten CAL's voor Exchange Server 2019:

 • Gebruikers CAL voor Exchange Server 2019 - geldt voor telkens één specifieke gebruiker
 • Apparaat CAL voor Exchange Server 2019 - geldt voor één specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) Toegangsrechten voor de server

Wat zijn de verschillen tussen User CALs en Device CALs voor Exchange Server 2019?

De User CAL voor Exchange Server 2019 biedt dezelfde gebruiksmogelijkheden als de Device CAL. Het verschil zit hem echter in de respectieve mogelijkheden om toegang te krijgen tot de Exchange Server, wat verschillende voordelen oplevert. Behalve het aantal werknemers in een bedrijf en de uitrusting van hun werkstations met een PC of iets dergelijks, speelt ook de werkstroom waarin de gebruikers de Exchange Server benaderen een rol: In sommige KMO's kunnen gebruikers er toegang toe krijgen via totaal verschillende eindtoestellen, terwijl in een andere werkomgeving verschillende medewerkers één eindtoestel delen en zo om beurten toegang krijgen tot de Exchange Server om e-mails op te roepen, enz.

Elke individuele werknemer die met een gebruikers-CAL toegang heeft tot de Exchange server kan dus elk eindtoestel met Windows gebruiken om toegang te krijgen tot de Exchange diensten. Dit maakt het mogelijk om de Exchange Server lokaal en onafhankelijk te benaderen met de eigen mobiele computer of smartphone - bv. onderweg of in het thuiskantoor - maar vooral ook met elk ander toestel dat ter plaatse beschikbaar is via Internet.

De gebruikers-KAL biedt dus goede mogelijkheden voor mobiel gebruik, want de gelicentieerde gebruiker is onbeperkt in zijn keuze van toegang - altijd op voorwaarde dat het gebruikte eindtoestel compatibel is met Windows.

Verschil in de gebruiksopties van CAL's voor Exchange Server 2019 voor de Standaard en Enterprise edities

De Standaard en Enterprise edities voor MS Exchange Server 2019 verschillen niet alleen in functie-uitbreidingen, maar ook, in het geval van Enterprise, vooral in de schaalbaarheid van de respectievelijke eisen aan de mailbox. In principe is het echter ook mogelijk de Enterprise Editie te gebruiken met een gebruikers-KAL voor de Standaard Editie - maar dan is niet alleen de beperkte functionaliteit van de Standaard Editie beschikbaar, maar ook een navenant kleiner aantal mailbox databases. Gebruikers-CAL's voor de Enterprise Editie bieden dus een grotere verscheidenheid aan functies, op voorwaarde dat de Enterprise Server licentie geïnstalleerd is.

Zorg voor versiecompatibiliteit van gebruikers CAL's voor Exchange Server 2019

Naast de hierboven genoemde opties, afhankelijk van de editie, geeft de User CAL voor een van de Exchange Server 2019 edities een gebruiker niet alleen de toegangsrechten voor deze exacte serverversie, maar ook die voor oudere Exchange versies zoals 2016 (downgrade). Zo biedt de User CAL voor de 2019 serverversie een voordeel boven User CAL's voor oudere versies, die ook gebruikt kunnen worden om toegang te krijgen tot eerdere versies van Exchange Server, maar niet tot de 2019 Exchange Server versie (upgrade).

Hoewel de gebruikers CAL voor Exchange Server versie 2019 momenteel de hoogste is, moet, behalve op de bijgeleverde editie-specifieke functionaliteiten, altijd gelet worden op de compatibiliteit van de server licentie en de client access licentie.

Waar moet je op letten bij het licenseren van Exchange Server 2019 met een User CAL?

Zoals reeds vermeld, rust een gebruikte User CAL een enkele gebruiker uit met toegangsrechten voor Exchange Server 2019. Zodra de registratie van de gebruiker voltooid is, kan deze gebruikers-KAL niet meer aan een andere persoon worden overgedragen. Het is ook onmogelijk om het CAL type te veranderen en de User CAL als een Device CAL te gebruiken.

Deze beperkingen in Microsoft licentiebeheer dienen om oneigenlijke toegang tot de Exchange Server 2019 diensten te voorkomen. Ze bieden dus meer veiligheid voor een bedrijf en zijn communicatie, omdat derden of onbevoegden geen toegang hebben tot de e-mail diensten en andere servergegevens.

Conclusie over gebruikers CAL's voor Exchange Server 2019

Welke soort client access licentie voor Windows Exchange Server 2019 meer voordelen biedt bij gebruik in een bedrijf verschilt dus van geval tot geval. Het overheersende type toegang via bestaande eindapparaten speelt hier een doorslaggevende rol: zodra werknemers regelmatig mobiele eindapparaten of verschillende stand-alone apparaten afwisselend gebruiken, bv. op verschillende werkplekken, om toegang te krijgen tot de Windows Server, biedt de persoonlijke gebruikers-CAL meer voordelen, omdat ze daarvoor altijd hun persoonlijke account kunnen gebruiken.

Of licentiëring met User CALs voor Exchange Server 2019 gunstiger is voor een bedrijf dan met Device CALs, omdat er dan minder licenties nodig zijn, volgt dus uit de typische bedrijfsworkflow. Kennis hiervan vormt de optimale basis voor de keuze van CAL bij de aanschaf van gebruikte client access licenties voor Exchange Server 2019.

Gebruikers CAL's voor Microsoft Exchange Server 2019 verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft online winkel

User CALs voor Exchange Server 2019 zijn in de Wiresoft Online Shop al verkrijgbaar vanaf een enkele client access licentie - omdat eventuele volumelicentievoorschriften van Microsoft niet meer geldig zijn na de markering als "gebruikt", zijn er verder geen nadelen verbonden aan de bruikbaarheid - niet alleen omdat een software in principe niet kan slijten.

Herkomst van de User CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software bij Wiresoft

Deze door Wiresoft als gebruikte software aangeboden User CAL's voor Exchange Server 2019 zijn originele licenties, zoals ze ook elders in het kader van het Microsoft licentieprogramma worden aangeboden; het verschil is dat de User CAL's van Wiresoft vroeger deel uitmaakten van een volumelicentie voor Exchange Server 2019 voor gebruikers die een bedrijf ooit als vorige eigenaar verwierf. De volumelicenties voor volledige gebruikers of ook individuele toegangslicenties voor gebruikers werden door deze laatste aan Wiresoft doorverkocht, waarbij de volumelicenties ook in individuele licenties werden opgesplitst. Deze aldus aangemaakte individuele gebruikers-CAL's worden dan als gebruikte software gelabeld. Niettemin kunnen ze, ondanks deze etikettering als gebruikte licenties, gebruikt worden als een nieuwe licentie om toegang te krijgen tot de diensten van Exchange Server 2019, omdat ze daarvan niet verschillen door beperkingen in functionaliteit of in gebruiksperiode.

Kopersbeveiliging met User CALs voor Exchange Server 2019 als gebruikte software

Gebruikers CAL's voor Exchange Server 2019 die door Wiresoft als gebruikte software worden aangeboden zijn voor onze klanten niet alleen een goedkope vorm van licentiëring voor Exchange Server 2019, het gebruik ervan is ook veilig en legaal! Deze Wiresoft User CAL's bieden je als klant daarom ook de gebruikelijke koperszekerheid met onmiddellijke download na je aankoop, inclusief onmiddellijke licentie-activering via een geldige volumelicentiesleutel.

Is de aankoop en het gebruik van gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 legaal?

Zowel de User CAL's die je bij Wiresoft voor Exchange Server 2019 kunt kopen, als alle andere client access licenties die in de winkel worden aangeboden, komen uit de licentie-inventarissen van bedrijven. Zowel de verkoop als de koop van gebruikte CAL's zijn dus gebaseerd op de geldige jurisprudentie, die de handel met gebruikte licenties van Microsoft uitdrukkelijk toestaat, wat ook steeds weer duidelijk bevestigd is door diverse rechterlijke uitspraken.

Dit betekent dat je als koper van gebruikte User CALs voor Exchange Server 2019 en ook als gebruiker rechtszekerheid hebt, omdat noch Wiresoft noch jij daarbij wettelijke bepalingen overtreden.

Nog een voordeel: Elke gebruikte software van Wiresoft is ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers!

Samenvatting: Alle voordelen van de door Wiresoft gebruikte software voor User CALs voor Exchange Server 2019

Gebruikte User CAL's voor Exchange Server 2019 van Wiresoft bieden je een laaggeprijsd alternatief dat vergelijkbaar is met nieuwe licenties van veel traditionele softwareleveranciers - dit geldt ook voor toegangslicenties voor andere Microsoft servers.

Er zijn geen andere beperkingen aan je licenties, zoals het minimum aantal gebruikers CAL's dat gekocht moet worden, zodat je je medewerkers licenties op maat en flexibel kunt verlenen, afhankelijk van het werkelijke gebruik van de server diensten. Hierdoor kunnen Wiresoft klanten ook hun kosten op licenties voor gebruikerstoegang voor Exchange Server verlagen.

In de Wiresoft Software Shop vind je niet alleen gebruikerstoegangslicenties voor Exchange Server 2019, maar ook Apparaat CAL's en bijbehorende client-toegangslicenties voor de huidige pre-release versies van MS Exchange Server als gebruikte software, en ook softwarelicenties inclusief de respectieve vereiste toegangslicenties voor veel andere Microsoft Server programma's. Met gebruikte licenties van Wiresoft heb je dus een voordelige mogelijkheid om je software voorraad ook op andere gebieden aan te vullen, en zo kosten voor nieuwe hardware te vermijden, evenals compatibiliteitsproblemen die veroorzaakt zouden kunnen worden door het gebruik van niet-uniforme software versies.

Behalve server- en client-toegangslicenties vind je in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft software programma's - met alle typische voordelen die Gebruikte Software biedt. Als je vragen hebt over User CALs voor MS Exchange Server 2019 of een ander Microsoft product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën