Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 713,90 * € 791,90 * (9,85% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

Overzicht van VMware vSphere 7 Standard

Welkom in het nieuwe tijdperk van virtualisatie en cloud computing met VMware vSphere 7 Standard, de toonaangevende servervirtualisatiesoftware in de branche. vSphere 7 Standard bouwt voort op de robuuste basis van eerdere releases en brengt een groot aantal nieuwe functies en verbeteringen die zijn ontworpen om het beheer van je IT-infrastructuur te vereenvoudigen en operationele kosten te verlagen terwijl de betrouwbaarheid en prestaties toenemen.

Of je nu een klein bedrijf bent op zoek naar manieren om je IT-infrastructuur te optimaliseren of een grote onderneming die moet voldoen aan de eisen van een groeiend bedrijf, vSphere 7 Standard heeft de potentie om je IT-activiteiten fundamenteel te transformeren.

Het volgende niveau van servervirtualisatie

vSphere 7 Standard biedt je de mogelijkheid om meerdere besturingssystemen en applicaties te consolideren op één fysieke server. Dit leidt tot een beter gebruik van resources, lagere hardwarekosten en eenvoudiger beheer van de IT-infrastructuur.

Daarnaast bevat vSphere 7 Standard verbeteringen in CPU scheduling, geheugenbeheer en netwerkmogelijkheden die helpen de prestaties van je virtuele machines te maximaliseren en de behoefte aan fysieke hardware te verminderen.

Operaties optimaliseren

Met vSphere 7 Standard kun je bewerkingen automatiseren, handmatige interventie verminderen en de efficiëntie verhogen. Door routinetaken zoals VM provisioning, load balancing en capaciteitsplanning te automatiseren, kun je de werking van je IT-omgeving optimaliseren en de productiviteit verhogen.

Beveiliging verbeteren en risico's verminderen

De beveiliging van je gegevens en applicaties is van het grootste belang en vSphere 7 Standard biedt een robuuste set beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat je virtuele omgeving beschermd is tegen bedreigingen.

Verbeter de beveiliging van gegevens

vSphere 7 Standard biedt verschillende beveiligingsverbeteringen, waaronder VM-encryptie, Secure Boot voor VM's en hosts en verbeterde audit trail-mogelijkheden. Deze functies zorgen ervoor dat je gegevens veilig zijn, of ze zich nu in rust bevinden of in beweging zijn, en bieden je de tools die je nodig hebt om te voldoen aan compliance-eisen.

Risico's verminderen

Door de beschikbaarheid van je applicaties en gegevens te garanderen, helpt vSphere 7 Standard het risico op bedrijfsonderbrekingen te minimaliseren. Het biedt een reeks beschikbaarheidsfuncties, waaronder vSphere High Availability (HA), Fault Tolerance en vMotion, om downtime te minimaliseren en bedrijfscontinuïteit te garanderen.

VMware vSphere 7 Standard is meer dan alleen een virtualisatieplatform. Het is een krachtig hulpmiddel waarmee je je IT-omgeving kunt optimaliseren, je bedrijfskosten kunt verlagen, je gegevens en applicaties kunt beschermen en de waarde van je IT-investering kunt maximaliseren. Met zijn uitgebreide functieset en bewezen betrouwbaarheid en prestaties is vSphere 7 Standard een uitstekende keuze voor bedrijven van elke omvang.

Vereenvoudigd beheer en controle

Met vSphere 7 Standard heb je altijd controle over je IT-omgeving. Het platform biedt een gecentraliseerde en consistente beheerinterface die naadloos integreert met bestaande beheertools. Dit maakt het eenvoudiger om je infrastructuur te beheren, of deze zich nu in je eigen datacenter of in de cloud bevindt.

Intuïtieve interface

De intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van vSphere 7 Standard stelt beheerders in staat om virtuele machines en andere bronnen met slechts een paar klikken aan te maken, te configureren en te beheren. Daarnaast biedt de vCenter Server beheerinterface een eenduidig beeld van je hele vSphere infrastructuur, waardoor het veel eenvoudiger wordt om resources te beheren en te monitoren.

Ingebouwde besturingselementen

vSphere 7 Standard bevat een verscheidenheid aan controlemechanismen, waaronder Policy-Based Management, waarmee je resources kunt toewijzen en reguleren op basis van de specifieke behoeften van je applicaties. Daarnaast kun je met functies als Role-Based Access Control en vSphere Single Sign-On de toegang en toestemmingsinstellingen nauwkeurig regelen, waardoor de beveiliging van je virtuele omgeving wordt versterkt.

Klaar voor de toekomst met VMware vSphere 7 Standard

In een tijdperk waarin het technologische landschap voortdurend verandert, is het essentieel dat je virtualisatieplatform gelijke tred houdt met de nieuwste technologieën en standaarden. VMware vSphere 7 Standard is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van moderne IT-omgevingen en tegelijkertijd je investering toekomstbestendig te maken.

Ondersteuning voor de nieuwste technologieën

vSphere 7 Standard ondersteunt de nieuwste generaties x86-hardware, besturingssystemen en applicaties. Het biedt ook geoptimaliseerde ondersteuning voor moderne applicatie frameworks en programmeertalen, waardoor het het ideale platform is voor het ontwikkelen en implementeren van moderne applicaties.

Voorbereid op de toekomst

Met zijn geavanceerde architectuur en ondersteuning voor opkomende technologieën zoals Kubernetes en containerisatie is vSphere 7 Standard goed uitgerust om te voldoen aan de eisen van toekomstige IT-omgevingen. Of je nu van plan bent om een hybride cloudomgeving te bouwen, moderne applicaties te ontwikkelen of gebruik te maken van AI en machine learning, vSphere 7 Standard staat klaar om je op weg te helpen.

Met VMware vSphere 7 Standard kun je het volledige potentieel van je IT-omgeving realiseren. Met zijn uitgebreide set krachtige functies en verbeteringen helpt vSphere 7 Standard de IT-complexiteit te verminderen, de operationele efficiëntie te verhogen, de beveiliging te versterken en de wendbaarheid te verbeteren - allemaal met één consistent platform. Gebruik de kracht en flexibiliteit van vSphere 7 Standard om uw IT-doelstellingen te bereiken en uw bedrijf vooruit te helpen.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën