Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10543
  • VS7-EPL-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.603,90 * € 2.891,90 * (9,96% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: het volgende niveau van virtualisatie

Verhoog de prestaties, efficiëntie en beveiliging van je IT-infrastructuur met VMware vSphere 7 Enterprise Plus. Deze toonaangevende virtualisatietechnologie stelt je bedrijf in staat om de uitdagingen van de moderne bedrijfsomgeving aan te gaan en tegelijkertijd de flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden die nodig zijn voor toekomstige groei en innovatie.

Hoogste prestaties en betrouwbaarheid

VMware vSphere 7 Enterprise Plus is ontworpen om de hoogste prestaties en betrouwbaarheid te leveren. Het ondersteunt tot 768 vCPU's en 24TB vRAM per virtuele machine, zodat zelfs de meest veeleisende werklasten met gemak kunnen worden verwerkt. Daarnaast maakt vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) technologie dynamische resourcetoewijzing en -balancering mogelijk om maximale prestaties te garanderen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Revolutionaire beveiligingsfuncties

VMware vSphere 7 Enterprise Plus biedt een robuuste set beveiligingsfuncties om de gegevens en applicaties van je organisatie te beschermen. De vSphere Trust Authority zorgt ervoor dat alleen vertrouwde hosts actief zijn in je omgeving, terwijl vSphere Identity Federation een verbeterde toegangscontrole en beveiliging biedt.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Optimaliseer je IT-strategie

VMware vSphere 7 Enterprise Plus is niet zomaar een technologie, het is een tool om je te helpen je IT-strategie te optimaliseren en je bedrijf vooruit te helpen. Met een reeks geavanceerde functies en integraties kunt u uw IT-infrastructuur moderniseren en oplossingen bouwen die klaar zijn voor de toekomst.

Naadloze integratie van hybride clouds

VMware vSphere 7 Enterprise Plus ondersteunt naadloze hybride cloudintegratie en biedt volledige compatibiliteit met toonaangevende cloudservices zoals VMware Cloud op AWS, Azure VMware Solution en Google Cloud VMware Engine. Met vSphere 7 Enterprise Plus kun je moeiteloos werklasten verplaatsen tussen on-premises en cloudomgevingen, zodat je kunt profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid van cloudservices zonder de controle en beveiliging van je on-premises infrastructuur op te offeren.

Ondersteuning voor moderne werklasten

VMware vSphere 7 Enterprise Plus is klaar voor moderne workloads en use cases. Met native ondersteuning voor Kubernetes en container workloads kun je moderne, cloud-native applicaties net zo gemakkelijk implementeren en beheren als traditionele VM-gebaseerde applicaties.

Al met al is VMware vSphere 7 Enterprise Plus een krachtige, flexibele en veilige virtualisatieoplossing die je bedrijf kan helpen de huidige uitdagingen aan te gaan en zich voor te bereiden op toekomstige kansen. Gebruik vSphere 7 Enterprise Plus om de efficiëntie en prestaties van je IT-infrastructuur te verhogen en je bedrijfsdoelen te bereiken.

Innovatieve functies voor geoptimaliseerde processen

Met vSphere 7 Enterprise Plus profiteer je van innovatieve functies die je helpen processen te optimaliseren en het maximale uit je IT-infrastructuur te halen.

vSphere Levenscyclusmanager

De vSphere Lifecycle Manager is een centrale functie die ervoor zorgt dat je omgeving altijd up-to-date is. Met deze tool kun je upgrades, patches en configuratiewijzigingen in je hele vSphere-omgeving centraal beheren en automatiseren. Dit minimaliseert handmatige inspanningen, vermindert risico's en zorgt ervoor dat je omgeving altijd optimaal geconfigureerd is.

Intrinsieke beveiliging en compliance

In een wereld waarin cyberbeveiliging en gegevensbescherming van het grootste belang zijn, biedt vSphere 7 Enterprise Plus ingebouwde mogelijkheden voor beveiligingsbeheer. Deze omvatten VM Encryption om gegevens zowel in rust als tijdens het transport te versleutelen, en Secure Boot om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde en ondertekende code op je hosts draait. Daarnaast ondersteunt vSphere 7 Enterprise Plus compliance monitoring en rapportage om te voldoen aan de eisen van standaarden zoals GDPR, HIPAA en PCI DSS.

Conclusie: VMware vSphere 7 Enterprise Plus - Jouw oplossing voor een robuuste IT-infrastructuur

Uiteindelijk biedt VMware vSphere 7 Enterprise Plus veel meer dan alleen virtualisatie. Het is een uitgebreid platform dat u helpt uw IT-infrastructuur te optimaliseren, aan uw beveiligingsbehoeften te voldoen en de weg te bereiden voor toekomstige groei en innovatie.

Schaalbare en flexibele oplossingen

Met VMware vSphere 7 Enterprise Plus krijg je een flexibele en schaalbare oplossing waarmee je je IT-infrastructuur precies kunt afstemmen op de behoeften van je bedrijf. Het maakt niet uit of je een kleine IT-afdeling of een groot datacenter beheert, vSphere 7 Enterprise Plus groeit mee met je behoeften.

Investeer in de toekomst

Door te investeren in VMware vSphere 7 Enterprise Plus, investeer je niet alleen in software, maar ook in de toekomstige levensvatbaarheid van je bedrijf. Met zijn ondersteuning voor moderne workloads, robuuste beveiligingsfuncties en eenvoudige integratie met de cloud zorgt vSphere 7 Enterprise Plus ervoor dat je klaar bent voor de IT-uitdagingen van de toekomst.

Kortom, VMware vSphere 7 Enterprise Plus herdefinieert virtualisatie en stelt organisaties in staat om hun IT-infrastructuur te moderniseren en hun bedrijfsdoelen effectiever te bereiken. Ontdek vandaag nog de vele voordelen van VMware vSphere 7 Enterprise Plus voor jouw bedrijf.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën