Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10607
  • ST8-ENT-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 5.511,90 * € 6.124,90 * (10,01% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"

Revolutionaire gegevensopslag met VMware vSAN 8 Enterprise

Met VMware vSAN 8 Enterprise betreden organisaties een nieuw tijdperk van gegevensopslag. Deze baanbrekende technologie biedt een geïntegreerde oplossing voor softwaregedefinieerde opslag op basis van virtuele machines. Naadloos geïntegreerd met VMware vSphere, maakt vSAN 8 Enterprise een zeer schaalbare en flexibele opslagoplossing mogelijk die voldoet aan de groeiende eisen van moderne datacenters.

Krachtige functies voor bedrijfskritische werklasten

VMware vSAN 8 Enterprise is ontworpen om met gemak missiekritische werklasten aan te kunnen. Door krachtige functies te integreren, zoals all-flash storage, geautomatiseerde load balancing en ingebouwde gegevensbeveiliging, levert vSAN 8 Enterprise ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid voor veeleisende toepassingen.

Naadloze schaalbaarheid en flexibiliteit

Met VMware vSAN 8 Enterprise kunnen organisaties hun storage-infrastructuur eenvoudig schalen om te voldoen aan steeds veranderende eisen. Met ondersteuning voor hybride en all-flash configuraties en de mogelijkheid om naadloos nieuwe hardware te integreren, biedt vSAN 8 Enterprise ongekende flexibiliteit voor organisaties van elke omvang.

Eenvoudig beheer en automatisering

Het beheren en automatiseren van opslagbronnen is nog nooit zo eenvoudig geweest als met VMware vSAN 8 Enterprise. Dankzij de integratie met de VMware vSphere interface kunnen beheerders opslag direct vanuit het vertrouwde vSphere platform beheren, waardoor de complexiteit afneemt en de efficiëntie toeneemt. Geautomatiseerde processen zoals load balancing, failover en recovery minimaliseren de beheerinspanning en maximaliseren de uptime.

Robuuste gegevensbeveiliging en compliance

Gegevensbeveiliging is cruciaal voor moderne organisaties en VMware vSAN 8 Enterprise biedt robuuste functies om gevoelige gegevens te beschermen. Met ingebouwde encryptie, controle op gegevensintegriteit en geavanceerde beveiligingsfuncties kunnen organisaties erop vertrouwen dat hun gegevens te allen tijde beschermd zijn en dat aan de compliance-eisen wordt voldaan.

Conclusie

VMware vSAN 8 Enterprise is de ultieme oplossing voor organisaties die een krachtige, flexibele en veilige opslaginfrastructuur nodig hebben. Met zijn naadloze integratie, uitstekende prestaties en uitgebreide functieset is vSAN 8 Enterprise de ideale keuze voor bedrijfskritische workloads en veeleisende applicaties. Ontdek vandaag nog hoe VMware vSAN 8 Enterprise een revolutie teweeg kan brengen in je IT-infrastructuur.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën