Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10558
  • VS6-DT100VM-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 5.101,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"

VMware vSphere 6 Desktop Host - De virtuele krachtpatser voor uw desktops

VMware vSphere 6 Desktop Host is de ultieme virtualisatieoplossing voor organisaties die een flexibel en krachtig platform nodig hebben voor maximaal 100 virtuele machines (VM's). Met geavanceerde functies die speciaal zijn ontworpen voor het beheer van een breed scala aan desktops, levert vSphere 6 Desktop Host ongeëvenaarde prestaties, flexibiliteit en controle.

Krachtige virtualisatie voor maximaal 100 VM's

VMware vSphere 6 Desktop Host levert de prestaties en betrouwbaarheid die je gewend bent van VMware, en past deze aan op de behoeften van desktop-VM's. Of je nu een handvol of honderd VM's beheert, je kunt rekenen op een soepele uitvoering en optimale prestaties. Met de mogelijkheid om tot 100 VM's op één host te draaien, kun je je IT-resources maximaliseren met behoud van controle en overzicht.

Flexibel beheer en eenvoudig schalen

Met VMware vSphere 6 Desktop Host kun je je desktop-VM's eenvoudig beheren. Het platform biedt een intuïtieve gebruikersinterface en robuuste beheertools waarmee je controle hebt over je VM's en tegelijkertijd eenvoudig kunt schalen. Voeg naar behoefte meer VM's toe of herconfigureer bestaande machines, allemaal vanaf één centrale console.

VMware vSphere 6 Desktop Host - Maximale beveiliging en controle

Naast de prestaties en flexibiliteit biedt VMware vSphere 6 Desktop Host een hoog niveau van beveiliging en controle, waardoor het de ideale keuze is voor organisaties die hun desktopomgeving willen virtualiseren.

Geavanceerde beveiligingsfuncties

VMware vSphere 6 Desktop Host is ontworpen met speciale aandacht voor beveiliging. Het biedt een reeks beveiligingsfuncties, waaronder VM-isolatie, beveiligde toegang en uitgebreide audittools om je virtuele omgeving te beschermen. Met deze tools kun je je VM's veilig beheren en tegelijkertijd voldoen aan compliance-eisen.

Controle over resources en toegang

Met vSphere 6 Desktop Host behoud je de volledige controle over je VM's en toegewezen resources. Je kunt de prestaties van je VM's naar behoefte schalen, zodat resources optimaal worden gebruikt. Daarnaast biedt vSphere 6 Desktop Host geavanceerde toegangscontrole waarmee je kunt definiëren wie toegang heeft tot specifieke VM's en welke acties ze kunnen uitvoeren.

VMware vSphere 6 Desktop Host - Een investering in de toekomst van uw IT

Met VMware vSphere 6 Desktop Host investeert u niet alleen in een krachtig en flexibel virtualisatieplatform, maar ook in de toekomst van uw IT-omgeving. Het biedt de tools en functies die u nodig hebt om uw desktops effectief te beheren en u tegelijkertijd voor te bereiden op toekomstige groei en verandering.

Toekomstbestendige technologie

VMware vSphere 6 Desktop Host is een toekomstbestendige technologie die meegroeit met je bedrijf. Je kunt er nieuwe technologieën en functies in opnemen zodra die beschikbaar zijn, zodat je IT-infrastructuur altijd up-to-date is. Met vSphere 6 Desktop Host kun je profiteren van de nieuwste innovaties op het gebied van desktopvirtualisatie en je bedrijf voorbereiden op de toekomst.

VMware ondersteuning en community

Als onderdeel van de VMware-familie profiteer je met vSphere 6 Desktop Host van uitgebreide ondersteuning en toegang tot een actieve community van experts en gebruikers. Of je nu hulp nodig hebt bij de implementatie, technische ondersteuning of gewoon advies van andere VMware-gebruikers, je bent in goede handen. Met regelmatige updates en verbeteringen van VMware kun je er zeker van zijn dat je investering in vSphere 6 Desktop Host goed beschermd is.

VMware vSphere 6 Desktop Host is meer dan alleen een virtualisatieoplossing - het is de sleutel tot een krachtige, flexibele en veilige desktopomgeving. Maak gebruik van de kracht en flexibiliteit van vSphere 6 Desktop Host en ontdek hoe VMware uw desktopvirtualisatie kan transformeren.

Efficiënt gebruik van resources met VMware vSphere 6 Desktop Host

Efficiëntie en productiviteit vormen de kern van elke IT-strategie. VMware vSphere 6 Desktop Host is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Door uw desktops te virtualiseren, kunt u de waarde van uw bestaande resources maximaliseren en tegelijkertijd de efficiëntie van uw IT-infrastructuur verbeteren.

Optimaal beheer van resources

VMware vSphere 6 Desktop Host biedt tools voor resourcebeheer waarmee je de resources van je organisatie optimaal kunt benutten. Krijg controle en overzicht over je IT-omgeving met functies zoals resourcepools waarmee je compute-, storage- en netwerkresources op de meest efficiënte manier kunt toewijzen. Je kunt de prestaties van je VM's controleren en aanpassen en ervoor zorgen dat resources efficiënt worden gebruikt.

Ondersteuning voor bedrijfscontinuïteit en disaster recovery

VMware vSphere 6 Desktop Host helpt je ervoor te zorgen dat je IT-infrastructuur operationeel blijft in onvoorziene situaties. Het biedt robuuste mogelijkheden voor bedrijfscontinuïteit en disaster recovery, waaronder automatische failover en live migratie van VM's. Deze functies zorgen ervoor dat je VM's en applicaties operationeel blijven in het geval van een storing.

Laatste gedachten over VMware vSphere 6 Desktop Host

VMware vSphere 6 Desktop Host is een robuuste, krachtige en flexibele oplossing die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van desktopvirtualisatie. Met de mogelijkheid om tot 100 VM's te hosten, biedt het de schaalbaarheid die moderne bedrijven nodig hebben om concurrerend te blijven.

Een oplossing die meegroeit met je bedrijf

VMware vSphere 6 Desktop Host is niet alleen een platform dat vandaag aan je behoeften voldoet. Het is een oplossing die meegroeit met uw bedrijf. Met de mogelijkheid om uw virtuele omgeving naar behoefte uit te breiden en aan te passen, kunt u erop vertrouwen dat uw investering in vSphere 6 Desktop Host goed besteed is.

Toewijding aan uitmuntendheid en innovatie

VMware streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de IT-industrie. VMware vSphere 6 Desktop Host is een bewijs van deze toewijding. Met zijn krachtige functies, gebruiksvriendelijke beheertools en sterke beveiligingsmaatregelen is VMware vSphere 6 Desktop Host een onverslaanbare bondgenoot in je virtualisatiestrategie.

VMware vSphere 6 Desktop Host is de volgende stap in de evolutie van uw IT-infrastructuur. Maak gebruik van de kracht van virtualisatie en ontdek wat vSphere 6 Desktop Host voor uw bedrijf kan betekenen.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
14 jul. 2023

Snelle levering en uitstekende service"

Ik ben erg onder de indruk van de snelle en vlotte service. Ik ontving mijn programma slechts enkele minuten na het plaatsen van de bestelling. Geweldig werk, team!

14 jul. 2023

Enkel købsproces

Bestillingen var meget ligetil, og jeg modtog softwaren hurtigt. Betalingsprocessen var også let. Fortsæt det gode arbejde!

14 jul. 2023

Outstanding Service

First-class service and very fast delivery. This won't be my last purchase!

14 jul. 2023

Fast Delivery and Excellent Service

I'm very impressed with the fast and smooth service. I received my program just a few minutes after placing my order. Great job, team!

14 jul. 2023

Consegna veloce e servizio eccellente

Sono molto impressionato dal servizio rapido e fluido. Ho ricevuto il mio programma solo pochi minuti dopo aver effettuato l'ordine. Ottimo lavoro, team!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.