Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10028
 • D87-07499
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 199,90 * € 220,90 * (9,51% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Visio 2019 is de nieuwste versie van de geavanceerde software van Microsoft voor de informatieve visualisatie van zowel zakelijke als technische processen en contexten; met de meegeleverde tools en formulieren kunnen zelfs complexe kwesties of gegevenssets duidelijk worden gepresenteerd en gecommuniceerd. De desktopinterface die al bekend is van de MS Office-programma's maakt het bijzonder eenvoudig om aan de slag te gaan met Visio 2019, zodat zelfs nieuwe gebruikers snel hun weg kunnen vinden en intuïtief gebruik kunnen maken van de verschillende tools en functies om bestaande gegevens of ideeën om te zetten in informatieve diagrammen, afhankelijk van de projectvereisten: De vormen die beschikbaar zijn in Visio 2019 Professional zijn geschikt voor het gedetailleerd maken van workflows en organigrammen, maar ook voor technische processen en systemen, enzovoort - de "wireframe" vorm is hier nieuw. Daarnaast worden nu, vooral in de Professional Edition, ook UML structuurdiagrammen aangeboden, die geschikt zijn voor het modelleren van klassen en interfaces. Verder is de software geoptimaliseerd voor eenvoudigere import en snellere verwerking van DWG-bestanden uit AutoCAD.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - de professionele Microsoft-visualisatiesoftware als één enkele licentie voor aankoop

Visio 2019 is de nieuwste versie van Microsoft's volwassen software voor de informatieve visualisatie van zowel zakelijke als technische processen en onderlinge relaties; met de tools en formulieren die het bevat, kunnen zelfs complexe kwesties of datavolumes duidelijk worden gepresenteerd en gecommuniceerd.

Visio 2019 is bijzonder eenvoudig te gebruiken via de reeds uit MS Office programma's bekende desktopinterface, zodat zelfs nieuwe gebruikers snel hun weg kunnen vinden en intuïtief gebruik kunnen maken van de verschillende tools en functies om bestaande gegevens of ideeën om te zetten in informatieve schema's, afhankelijk van de eisen van het project: De vormen die voor dit doel beschikbaar zijn in Visio 2019 Professional zijn geschikt voor het gedetailleerd creëren van workflows en organisatieschema's, maar ook voor technische processen en installaties etc. - de vorm "wireframe" is hier nieuw. De Professional Edition biedt nu ook UML-structuurschema's die geschikt zijn voor het modelleren van klassen en interfaces. Bovendien is de software geoptimaliseerd voor een eenvoudigere import en snellere verwerking van DWG-bestanden uit AutoCAD.

Visio 2019 Professional is ook verbeterd voor gebruik op een apparaat met aanraakfunctionaliteit, zodat het programma met een digitale pen of gewoon met de vinger op de betreffende eindapparaten kan worden bediend, ook voor het tekenen of toevoegen van aantekeningen. En als u verbonden bent met Azure Active Directory of een Exchange Server, kunt u met Visio 2019 gegevens rechtstreeks importeren in vormen uit bijvoorbeeld Excel.

Voor welke gebruikers is de Visio 2019 Professional Edition bedoeld?

Naast middelgrote bedrijven is de Visio 2019 Professional Edition vooral bedoeld voor grotere bedrijven en organisaties waar teamwork een prioriteit is als het gaat om het creëren van visualisaties van processen en bedrijfsstructuren e.d. op een professioneel en zeer hoog niveau. Hiervoor is een groot aantal vormen beschikbaar, duidelijk gerangschikt in sjablonen, die verder kunnen worden aangepast aan uw eigen wensen en vervolgens ook kunnen worden opgeslagen als nieuwe eigen sjablonen voor hergebruik. Via MS SharePoint Server of OneDrive kunnen de diagrammen die met Visio 2019 zijn gemaakt ook in de cloud worden gedeeld met collega's in het team of de partners en beschikbaar worden gesteld met behulp van de geïntegreerde commentaarfunctie.

De Professional Edition van Microsoft Visio 2019 die in de softwarewinkel van Wiresoft wordt aangeboden is een enkele licentie in een gekochte versie - dit is gebruikte software die een aanzienlijk lagere prijs heeft in vergelijking met reguliere detailhandelaren die het meestal alleen onder een volumelicentiecontract verkopen. Dit biedt bedrijven van elke omvang een economische kans om uitgebreid gebruik te maken van deze professionele visualisatiesoftware van Microsoft in hun bedrijfsvoering.

De Wiresoft Software online shop biedt ook andere Microsoft-toepassingen aan die compatibel zijn met Visio 2019 als afgeprijsde gebruikte software individuele licenties, zoals Windows 10, wat een verplichte vereiste is voor het gebruik van Vision 2019. In het volgende overzicht worden de belangrijkste kenmerken en innovaties van de Visio 2019 Professional Edition kort gepresenteerd.

Gebruik een uitgebreide selectie van Visio-diagrammen of maak gewoon uw eigen vormen

Visio 2019 Professional bevat een zeer groot aantal Visio-diagrammen voor alle denkbare toepassingsgebieden; deze zijn duidelijk geordend in verschillende sjablonen, waarin de respectievelijke individuele vormen zijn opgenomen. Vormen kunnen direct met tekst worden gevuld, waarbij het programma deze tekst bij het schrijven automatisch invoegt, maar ze kunnen ook direct aan een Excel-tabel of een Exchange-database worden gekoppeld of gegevens kunnen via MS SharePoint of OneDrive Services worden geïmporteerd.

De Visio 2019 Professional-portfolio biedt hiervoor meer dan 600 vormen, waarvan ongeveer 400 ook "intelligente" vormen zijn: de daaraan gekoppelde meta-data wordt automatisch aangepast aan de betreffende vorm wanneer deze wordt geactualiseerd. Bovendien voldoen veel vormen aan de industrienorm, zodat deze diagrammen bindende informatie bevatten. Al met al biedt Visio 2019 Professional Edition gebruikers alles wat ze nodig hebben voor creatief werk, om processen of systemen op een begrijpelijke manier te presenteren. Visio 2019 Professional Edition bevat ook meer:

Nieuw: UML-diagrammen uitsluitend in de Visio 2019 Professional Edition

De ingebouwde UML-tools van Visio 2019 Professional maken het eenvoudig om communicatie-, component- en implementatieschema's te maken om poorten en interfaces, relaties en componenten te visualiseren: UML - Unified Modeling Language - is ontwikkeld als grafische modelleertaal, speciaal voor de visualisatie en documentatie en de specificatie en het ontwerp van softwarecomponenten en andere systemen.

Om maar een paar voorbeelden te noemen van de mogelijke toepassingen van UML-diagrammen in Visio 2019 Professional: UML-klassendiagrammen geven een statisch beeld van de klassen en relaties tussen objecten in een systeem, terwijl componentendiagrammen een systeem opdelen in gerelateerde componenten en ook de structuur van een stuk code kunnen weergeven. UML-implementatiediagrammen illustreren ook de configuratie van hardware- en software-elementen, en UML-sequentiediagrammen tonen alle actoren of objecten die betrokken zijn bij een interactie.

Nieuw: Database Notatie Diagrammen

De Professional Edition bevat ook Database Notation Diagrams, ook wel Entity Relationship Model (ER Model of ERM) genoemd, die gebruikt kunnen worden om een grafisch model van een eenvoudige of complexe database te maken.

Andere verbeteringen en aanvullingen in Visio 2019

Daarnaast biedt Visio 2019 Professional ook andere nieuwe soorten diagrammen en functies, evenals geoptimaliseerde ondersteuning voor AutoCAD-bestanden:

Nieuwe opstartschema's maken een snellere start mogelijk met Visio 2019

Visio 2019 bevat ook nieuwe brainstorm-, organisatie- en specificatie- en beschrijvingstaal (SDL) opstartschema's die vaak worden gebruikt om stroomdiagrammen, workflows en tijdlijnen weer te geven. Het programma geeft ook praktische tips voor het maken van een bijbehorend diagramtype, wat vooral nuttig is voor beginners.

De vormen die al in Visio 2019 Professional zijn opgenomen, kunnen ook worden aangepast aan uw eigen wensen. De ontwerptools - zoals kleurverlopen en transparantie, effecten zoals schaduw en gloed, reflectie en 3D - kunnen worden gebruikt om afzonderlijke componenten te bewerken: teksten kunnen worden gewijzigd in richting, opmaak en kleur, en lijnen/randen kunnen worden aangepast in dikte, stijl en kleur; het is ook mogelijk om het hele diagram te bewerken.

Gebruikers kunnen in Vision 2019 Professional hun eigen vormen maken en deze opslaan zodat ze de volgende keer dat ze ze gebruiken beschikbaar zijn als master shape door ze toe te voegen aan het "Favorieten" sjabloon.

Nieuw: Wireframe-schema's

Ook nieuw in Visio 2019 is het wireframe-diagramtype; wireframe-diagrammen worden vooral gebruikt om ideeën te schetsen voor de gebruikersinterface van een applicatie, de functies en de inhoud ervan tijdens de ontwikkeling van de app.

Nieuw: Ondersteuning voor AutoCAD is geoptimaliseerd

Visio 2019 ondersteunt nu AutoCAD in Visio 2019 met verbeterde en verbeterde ondersteuning voor het importeren van DWG- of DXF-bestanden die zijn gemaakt met AutoCAD 2007 of eerder, met snellere import, betere schaling en soepelere vormoverlapping. AutoCAD-objecten die in Visio 2019 worden geïmporteerd zijn onder andere

Plattegronden of plattegronden van gebouwen kunnen worden omgezet in een Visio-vorm en vervolgens worden aangevuld met extra vormen, bijvoorbeeld om de indeling en verdeling van werkplekken of machines en apparatuur in een ruimte te plannen.

Typische Visio-diagramtypen van de Visio 2019 Professional Edition

De volgende diagramtypen zijn slechts voorbeelden van de meest gebruikte vormen die beschikbaar zijn in Visio 2019 Professional:

Voor het ontwerp en de engineering van gebouwen:

 • Plattegronden illustreren het gebruik van ruimtes, bijvoorbeeld voor kamerplanning in een bedrijf of organisatie.
 • Bouwplannen maken IEEE-conforme technische voorstellingen van infrastructuur of bouwdiensten mogelijk, bijvoorbeeld circuits, installaties, pijpleidingen en andere systemen.

Bedrijfs- en projectgerelateerde processen:

 • Stroomdiagrammen visualiseren de afzonderlijke fasen van bedrijfsprocessen of technische procedures,
 • Met name zwemvliegtuigdiagrammen worden gebruikt om individuele werkstappen toe te wijzen aan verschillende afdelingen in het bedrijf.
 • Cross-functionele flowcharts van het IDEF0 diagramtype modelsysteem of bedrijfsbeslissingen, terwijl BPMN-diagrammen vooral in de bedrijfsinformatica of het procesbeheer worden gebruikt.
 • Business process diagrammen worden gebruikt om complexe operationele processen te verklaren.
 • Draaibare diagrammen worden gebruikt om grote hoeveelheden gegevens te evalueren, terwijl
 • Tijdschema's documenteren de stroom van bedrijfsprocessen.
 • 3D staafdiagrammen illustreren bijvoorbeeld de verkoop, winst of andere KPI's.

Technische voorstellingen:

 • Processtroomdiagrammen worden vooral gebruikt om chemische en industriële processen en de daarvoor benodigde apparatuur te visualiseren.
 • IT-diagrammen, zoals ITIL (Information Technology Infrastructure Library) diagrammen, worden gebruikt om functies en rollen te illustreren die vooraf zijn gedefinieerd in een systeem, bijvoorbeeld in actieve mappen en databases.

Andere typen bouwkundige schema's:

 • Organisatieschema's illustreren de structuur van de organisatie en de hiërarchieën, inclusief de afhankelijkheden.
 • Volgordeschema's bevatten alle deelnemers aan een interactie, inclusief evenementen.
 • Activiteitendiagrammen daarentegen beschrijven intern gedrag in methoden en op acties.
 • Staatsschema's illustreren bijvoorbeeld de productlevenscyclus van objecten.
 • Use Case diagrammen visualiseren de afzonderlijke fasen van een project, terwijl
 • Communicatieschema's binnen een systeem tonen de interactie tussen de elementen.

Hardware en andere vereisten voor het gebruik van Microsoft Visio 2019 Professional

In principe kan de MS Vision 2019 Professional Edition in zowel de 32-bits als de 64-bits versie alleen worden gebruikt in combinatie met Windows 10 of Windows Server 2019! Meer informatie over de respectievelijke minimumeisen vindt u in het volgende overzicht:

 • Processor: min. 1,6 GHz, dubbele kern
 • Besturingssystemen (absoluut noodzakelijk): Windows 10, Windows Server 2019
 • Werkgeheugen: ten minste 4 GB RAM (64-bits) of 2 GB RAM (32-bits)
 • Harde schijf: minstens 4,0 GB vrije ruimte
 • Beeldschermresolutie: 1.280 x 768
 • Grafisch: DirectX 10 grafische kaart om de grafische hardware te versnellen
 • .NET-versie: Voor bepaalde Vision 2019-functies is de installatie van .NET 3.5 of 4.6 vereist.
 • Voor het gebruik van de beschreven functies voor het gebruik van Visio-bestanden in de cloud is een account van OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint vereist.

MS Visio 2019 Professional Edition - Koop uw enkele licentie goedkoop bij Wiresoft

Wiresoft biedt de MS Visio 2019 Professional Edition in de online shop aan als een single user licentie, dit is zogenaamde gebruikte software, die een aanzienlijk lagere prijs heeft in vergelijking met de vergelijkbare nieuwe software. De aankoopversie van Visio 2019 biedt u niet alleen een prijsverlaging, maar ook het verdere grote voordeel van de tijdelijke onbeperkte bruikbaarheid, in tegenstelling tot een abonnementsversie.

De aangeboden single user licentie van de Professional Edition van MS Visio 2019 is afkomstig van een volumelicentie van dit Microsoft-programma, die voor het eerst is aangeschaft en mogelijk ook door een bedrijf wordt gebruikt. Toen deze volumelicentie werd doorverkocht, werd deze opgesplitst in afzonderlijke licenties en dus gemarkeerd als gebruikte software of "Gebruikte software". Noch de opsplitsing van de Visio 2019 Professional Volume License in dergelijke individuele licenties, noch de daaropvolgende heretikettering als "Gebruikte Software" houdt beperkingen in met betrekking tot de functionaliteit of bruikbaarheid ervan - niet alleen omdat dit proces niet in strijd is met geldige wettelijke bepalingen, maar ook omdat software in het algemeen niet kan verslijten.

Software kopen met Wiresoft - voor u altijd een veilig bedrijf met vele voordelen! Wanneer u een licentie koopt die beschikbaar is in de Wiresoft Shop, bijvoorbeeld MS Visio 2019 Professional, profiteert u niet alleen van de echt lage prijs, maar ook van de veilige directe download na het afgeronde betalingsproces en de onmiddellijke activering van de softwarelicentie met de bijgeleverde volumelicentiesleutel. En: De aankoop van gebruikte softwarelicenties voor exclusieve Microsoft-programma-edities zoals MS Visio 2019 Professional of andere programma's geeft u de mogelijkheid om ze zelf te gebruiken zonder abonnementsbeperkingen.

In de Wiresoft-softwareshop voor gebruikte software van Microsoft vindt u Visio 2019 Professional Edition en andere edities of versies van Visio en andere Microsoft-software, bijvoorbeeld Windows 10 en Windows Server 2019, die nodig zijn om Visio 2019 Professional te gebruiken. Als u vragen hebt over MS Visio 2019 Professional of andere Microsoft-software die in de winkel wordt aangeboden, kunt u ons deskundig advies gebruiken in de chat of via e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën