Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10448
 • D86-05942
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 141,90 * € 156,90 * (9,56% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Microsoft Visio 2021 is de nieuwste versie van de veelzijdige visualisatiesoftware waarmee een groot aantal technische en bedrijfsprocessen en overzichts- en fabrieksplattegronden op allerlei gebieden kunnen worden gemaakt, waaronder de visualisatie van gegevens in de vorm van diagrammen. Voor dit doel biedt de MS Visio 2021 editie Standard extra mogelijkheden met geoptimaliseerde tools en verdere vormen. Bij gebruik van Microsoft Azure Active Directory of Exchange Server kunnen gegevens bijvoorbeeld via deze of vanuit een Excel-tabel in de vormen worden geïmporteerd.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"

Visio 2021 Standard - de nieuwste versie van de praktische Microsoft-toepassing voor het maken van diagrammen en technische ontwerpen

Microsoft Visio 2021 is de nieuwste versie van de veelzijdige visualisatiesoftware die kan worden gebruikt voor het maken van een groot aantal technische en bedrijfsprocessen en overzichts- en fabrieksplannen op de meest uiteenlopende gebieden, waaronder de visualisatie van gegevens in de vorm van diagrammen. Voor dit doel biedt de MS Visio 2021 Standard edition extra mogelijkheden met geoptimaliseerde gereedschappen en verdere vormen. Bij gebruik van Microsoft Azure Active Directory of Exchange Server kunnen gegevens bijvoorbeeld via deze weg of vanuit een Excel-tabel in de vormen worden geïmporteerd.

Zelfs beginners vinden snel hun weg in Visio 2021 Standard, omdat de desktopinterface lijkt op die van andere MS Office-programma's en er dus vertrouwd uitziet - ze kunnen de bestaande tools en functies intuïtief gebruiken om gegevens en projecten informatief te presenteren en te gebruiken voor communicatie in het team. Visio 2021 Standard kan ook worden gebruikt op apparaten met aanraakfunctionaliteit - met een digitale pen of met uw vinger.

Visio Standard Edition 2021 is ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen en voor zelfstandigen die op hun werkterrein professionele visualisaties op hoog niveau willen maken.  Voor dit doel bevat Visio bijvoorbeeld stroomdiagrammen voor de weergave van functieoverschrijdende werkstromen, schema's die tijdlijnen en kalenders weergeven, Gantt- en PERT-diagrammen, alsmede eenvoudige netwerkdiagrammen, architecturale plattegronden voor kantoorplanning en een verscheidenheid aan organigrammen die gewoonlijk worden gebruikt bij de visualisatie van bedrijfsprocessen in bedrijven: op gebieden als marketing, brainstorming, voor foutenstructuuranalyse en voor audits. Er zijn ook veel multifunctionele diagrammen om uit te kiezen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Microsoft de prijzen verhogen voor nieuwe softwarereleases zoals MS Visio 2021 Standard, evenals voor vele andere nieuwe toepassingen, maar deze zullen beschikbaar blijven voor aankoop. Bij Wiresoft is Visio 2021 Standard nu al te koop als gebruikte software in de vorm van een enkele licentie - en tegen een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met het nieuwe product - neem gewoon contact op met ons team voor meer informatie en kom er meteen achter wanneer Visio 2021 voor u beschikbaar zal zijn om te downloaden.

In de Wiresoft Software-Onlineshop vindt u ook vele andere Microsoft-toepassingen als gebruikte software tegen een gunstige prijs, bijv. ook de programma's die compatibel zijn met Visio 2021 Standard. In het volgende overzicht vindt u informatie over de bekende vernieuwingen en optimalisaties van de nieuwe MS Visio 2021 Standard Edition, alsook over de typische functies en kenmerken.

Eerder bekende innovaties van de Visio 2021 Standard Edition

MS Visio 2021 Standard Edition zal waarschijnlijk enkele vernieuwingen en verbeteringen bevatten. In dit verband heeft Microsoft het volgende aangekondigd:

 • De bureaubladweergave is verder gemoderniseerd, wat te zien is aan de bijgewerkte tabbladen in het lint.
 • Visio 2021 Standard biedt ook updates voor de verschillende vormen, sjablonen en stijlen.
 • Visio Standard 2021 biedt naar verluidt ook uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van informatierechten om de bescherming van gegevens te waarborgen.
 • Nieuwe sjablonen zijn beschikbaar voor het maken van Azure diagrammen om gebruikers te ondersteunen bij het weergeven van verschillende topologieën en configuraties.
 • Naar verwachting zullen hier ook verbeteringen komen voor rich media content, zoals archiefbeelden en iconen die kunnen worden gebruikt voor Visio-diagrammen.

Meer details over MS Visio Standard 2021 Edition - zodra ze bekend zijn - krijgt u van een Wiresoft-vertegenwoordiger.

Gebruik het brede scala aan diagrammen in MS Visio 2021 Standard - of maak uw eigen vormen

MS Visio 2021 Standard biedt gebruikers een uitgebreide verzameling diagramtypes die kunnen worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan processen en structuren te visualiseren. Om het gemakkelijker te maken de juiste diagrammen voor een bepaald toepassingsgebied te vinden, zijn deze thematisch onderverdeeld in zogenaamde templates, die op hun beurt de afzonderlijke vormen of diagramvormen bevatten. In de Standard Edition kunnen er bijvoorbeeld ook eenvoudige netwerkdiagrammen mee worden gemaakt. Veel van de in Visio beschikbare vormen voldoen aan de industriestandaard, wat betekent dat zij bindende informatie bevatten en dus ook beschikbaar zijn voor verder gebruik van de informatie die zij bevatten.

Eenvoudige bewerking van vormen

Vormen kunnen dan naar behoefte worden aangevuld, bijvoorbeeld met eigen tekst - in dit geval kunnen de afzonderlijke velden ofwel rechtstreeks worden beschreven, ofwel kunnen gegevens rechtstreeks worden geïmporteerd, bijvoorbeeld door ze te koppelen aan een Excel-tabel of - indien beschikbaar - een Exchange-database. Importeren via MS SharePoint of OneDrive Services is ook mogelijk.

Creëer je eigen vormen

Naast de vormen die zijn geoptimaliseerd voor de weergave van specifieke structuren en processen, biedt Visio 2021 ook een selectie van praktische algemene startdiagrammen waarmee een snelle start kan worden gemaakt op vaak gevraagde gebieden zoals organigrammen, ook in overeenstemming met de SDL-norm (Specification and Description Language), en bij brainstorming, bijvoorbeeld om stroomdiagrammen, workflows en tijdschema's te maken. Er zijn ook praktische hints beschikbaar, die bijzonder nuttig zijn voor beginners.

In Vision 2019 Standard kunnen gebruikers deze algemene en specifieke vormen gebruiken om hun eigen aangepaste vormen te creëren en ze permanent opslaan als nieuwe mastervormen in de "Favorieten" voor herhaaldelijk gebruik. Bovendien kunnen de in Visio 2019 Standard opgenomen vormen, afhankelijk van aanvullende eisen, verder grafisch worden aangepast of aangevuld: afzonderlijke inhoud of onderdelen kunnen bijvoorbeeld met verschillende tools sterker worden gemarkeerd, en ook het complete diagram kan worden bewerkt. Er zijn hulpmiddelen en opties beschikbaar, bijvoorbeeld: De opmaak en kleur van tekst kunnen worden gewijzigd en ook worden gedraaid; de dikte, stijl en kleur van diagramlijnen kunnen eveneens worden gewijzigd. Bovendien is een palet van vulkleuren, verlopen, transparanties en patronen beschikbaar, evenals schaduw-, luminescentie-, reflectie- en 3D-effecten om bepaalde gebieden te benadrukken, wat nuttig kan zijn voor het begrijpen van presentaties en rapporten.

Korte inleiding tot de diagramtypes in MS Visio 2021 Standard

Visio 2021 Standard bevat opnieuw toevoegingen aan sommige diagramtypes, waardoor het scala van toepassingen verder wordt uitgebreid. Tot de meest gebruikte vormen behoren de diagrammen die processen beschrijven:

 • Stroomdiagrammen - deze kunnen worden gebruikt om de afzonderlijke fasen van processen in projecten en technische procedures te visualiseren; zij omvatten ook "swimlane"-diagrammen, die kunnen worden gebruikt om afzonderlijke werkstappen aan verschillende teams toe te wijzen.
 • Functieoverschrijdende stroomdiagrammen zijn een speciaal geval; typische vormen zijn IDEF0-diagrammen, die worden gebruikt om systeem- en bedrijfsbeslissingen te modelleren, of BPMN-diagrammen, die worden gebruikt in bedrijfsinformatica en procesbeheer.
 • Processtroomdiagrammen worden meestal gebruikt om chemische en industriële processen weer te geven; zij houden ook rekening met de apparatuur die in het proces wordt gebruikt.
 • Bedrijfsprocessendiagrammen kunnen een illustratie geven van vele operationele processen - zelfs van complexe aard.
 • Tijdlijndiagrammen documenteren de opeenvolging van ontwikkelingen, bv. in bedrijfsprocessen.

Bovendien biedt Visio Standard 2021 de volgende diagramtypes:

 • Organisatieschema's verduidelijken de structuren in organisaties, alsmede de hiërarchieën en afhankelijkheden.
 • Opeenvolgingsdiagrammen visualiseren de deelnemende actoren of objecten van bepaalde interacties, alsmede de respectieve gebeurtenissen.
 • Activiteitendiagrammen beschrijven acties of methoden van actoren.
 • Toestandsdiagrammen illustreren de opeenvolging van fasen die een object doorloopt, b.v. de levenscyclus van een product.
 • Case of usecase diagrammen beschrijven de afzonderlijke fasen van ontwikkelingsprojecten.
 • Communicatieschema's illustreren interacties van elementen binnen een systeem.
 • 3D staafdiagrammen kunnen verkoop, winstgroei of andere KPI's weergeven.
 • Plattegronden, alsmede bouwplannen als variant daarop, visualiseren de structurering van architectonische ruimten en plattegronden; zij geven bijvoorbeeld ook infrastructuren weer, zoals technische beschrijvingen van circuits (ook in overeenstemming met de IEEE-normen), installaties, pijpleidingen en systemen, zoals ook vereist is voor de ruimtelijke ordening.
 • IT-diagrammen illustreren netwerken van processen, functies en rollen, zoals in Active Directorys, maar ook van databases; ITIL-diagrammen (Information Technology Infrastructure Library) vallen ook onder deze categorie.

Hardwarevereisten voor Microsoft Visio 2021 Standard

MS Visio 2021 Standard Edition zal naar verwachting beschikbaar zijn in zowel een 32-bits als een 64-bits versie en kan alleen worden gebruikt in combinatie met Windows 10 of 11 en Windows Server 2019. Voor de laatste details kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Wiresoft-team - per e-mail, telefoon of chat. Details over de afzonderlijke minimumeisen vindt u in het volgende overzicht:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022
 • Processor: 1,6 GHz, dubbele kern
 • Geheugen: 4 GB RAM (64-bit) of 2 GB RAM (32-bit)
 • Harde schijf: 4,0 GB
 • Beeldschermresolutie: 1.280 x 768
 • Graphics: DirectX 10 grafische kaart om de grafische hardware te versnellen
 • Verwacht wordt dat voor het gebruik van functies voor cloudgebaseerd gebruik van Visio-bestanden opnieuw een Microsoft OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint Services-account nodig zal zijn

Koop Microsoft Visio 2021 Standard als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop

De huidige MS Visio Standard 2021 Edition wordt al aangeboden in de Wiresoft Software Shop als een gebruikte enkele licentie - het is beschikbaar voor download na de officiële release datum. Als gebruikte software is de prijs lager dan die van overeenkomstige nieuwe Visio Standard 2021-software. Bij Wiresoft profiteert u van de volgende voordelen wanneer u gebruikte software koopt:

 • Wanneer u Microsoft Visio 2021 Standard in de Wiresoft Shop koopt, ontvangt u een originele enkele licentie die eerder door een Europees bedrijf werd aangekocht en aan Wiresoft werd verkocht. Bij de wederverkoop wordt de aangeboden MS Visio 2021 Standard-licentie gemarkeerd als gebruikt, zonder dat "gebruikt" enige beperking van de functionaliteit van de Visio-software inhoudt of betekent dat deze licentie al daadwerkelijk is gebruikt.
 • De aangeboden MS Visio 2021 Standard applicatie, evenals alle andere gebruikte Microsoft licenties die door Wiresoft te koop worden aangeboden, zijn geen beperkt bruikbare of in de tijd beperkte testversies, noch bevatten zij een geactiveerde licentiesleutel, maar het gaat om een softwareproduct dat na uw aankoop alleen voor uzelf geautoriseerd is.
 • Indien de eerste koper de betreffende MS Visio 2021 Standard software reeds geïnstalleerd en geactiveerd had, dan werd deze bij de verkoop aan Wiresoft weer verwijderd, zodat de betreffende softwarelicentie weer 100% vrij beschikbaar is.
 • Alle gebruikte licenties die door Wiresoft worden aangekocht en voor wederverkoop worden aangeboden, zoals deze MS Visio Standard 2021-software, werden vóór de verkoop ook door ons gecontroleerd op hun volledige bruikbaarheid.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Microsoft Visio 2021 Standard software is het toepasselijke recht, dat de verkoop en aankoop alsmede het gebruik van gebruikte software toestaat.
 • Na de succesvol afgeronde aankoop is uw MS Visio 2021 Standard toepassing direct voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Wanneer u een gebruikte licentie zoals de Standard Edition van Visio 2021 bij Wiresoft koopt, kunt u er zeker van zijn dat u altijd een legaal en origineel Microsoft-product koopt en gebruikt.

Als u nog vragen hebt over uw aankoop van Microsoft Visio 2021 Standard als gebruikte software of een andere editie van MS Visio 2021 evenals oudere MS Visio-versies of andere Microsoft-software, neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën