Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT ACCESS 2019

MICROSOFT ACCESS 2019

€ 79,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10131
 • 077-07233
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
MS Access 2019 Enkelvoudig programma Microsoft Access 2019 is een krachtig database...meer
Productinformatie "MICROSOFT ACCESS 2019"

MS Access 2019 Enkelvoudig programma

Microsoft Access 2019 is een krachtig database management systeem waarmee complexe databases kunnen worden gecreëerd en beheerd volgens individuele eisen. Niet alleen Excel-, XML- en dBASE-bestanden kunnen als gegevensbron dienen, maar ook de inhoud van PDF-documenten en e-mails kan hiervoor worden gebruikt. Deze worden geïmporteerd met behulp van de juiste formulieren en vervolgens geëvalueerd door de taken die zijn gedefinieerd met behulp van macro's en filters. MS Access kan ook grote aantallen verwerken, die gebruikelijk zijn bij professionele berekeningen. Access 2019 informeert de gebruiker ook met individueel configureerbare rapporten over alle belangrijke details en houdt deze zo te allen tijde up-to-date, zowel voor zakelijke als privédoeleinden.

Voor het samenwerken aan een database biedt Access 2019 ook een uitgebreid beheer van individuele toegangsrechten, zowel voor het bekijken als voor het gebruik ervan. Dit maakte efficiënt projectwerk mogelijk. Naast de lokale opslag van gegevens is er ook de mogelijkheid om gegevens centraal en veilig op te slaan in de cloud om toegang te bieden via het web.

Het programma Microsoft Access 2019 is normaal gesproken een vast onderdeel van een Office en daarom meestal niet als één programma verkrijgbaar - maar bij Wiresoft kunt u het als één programma kopen, en dat tegen een bijzonder gunstige prijs.

Nieuwe functies in Access 2019

Met de aankoop van Access 2019 ontvangt u de huidige versie van dit uitgebreide Office, dat naast de gebruikelijke functies vele verbeteringen in detail en volledig nieuwe functies heeft.

Visualisatie van toegangsgegevens met nieuwe diagramtypen

In Access 2019 zijn 11 nieuwe grafiektypes beschikbaar om gegevens in formulieren en rapporten te visualiseren. Individuele velden kunnen ook eenvoudig worden aangepast aan de afmetingen van een diagram en wijzigingen kunnen direct worden weergegeven in de preview. Het is ook mogelijk om interactieve diagrammen te maken, bijvoorbeeld door een ander categorieveld te selecteren in een formulier of een rapportfilter. De volgende grafiektypes zijn beschikbaar in Access 2019:

 • Lijngrafiek: Dit type toont alle categorieën langs de horizontale x-as en alle waarden gelijkmatig verdeeld over de verticale y-as.
 • Staafdiagram: Categorieën worden weergegeven langs de horizontale as (x-as of eigenschapsas) en waarden langs de verticale as (y-as of eigenschapswaarden).
 • Staafdiagram: Hier zijn de categorieën gerangschikt langs de y-as of de waarden langs de x-as, waarbij de posities van de dimensies "As" en "Waarden" in de tegenovergestelde positie staan.
 • Taartdiagram: Bij dit grafiektype worden de categorieën weergegeven als afzonderlijke segmenten van een cirkel en worden de gegevenswaarden weergegeven als een percentage van de totale waarde (volledige cirkel).
 • Samengestelde grafiek: Hier worden twee of meer grafiektypes gecombineerd om relaties tussen verschillende gegevens te visualiseren, bijvoorbeeld als een kolomgrafiek en een lijngrafiek.

Ondersteuning van het gegevenstype "Groot aantal" (BIGINT)

Het BIGINT datatype - "Large Number" - kan nu worden gebruikt om grote aantallen te berekenen door een niet-monetaire numerieke waarde op te slaan die wordt toegevoegd als een veld in een Access-tabel of wordt geïmporteerd door deze te koppelen aan een database van het juiste type (bijv. SQL Server). Het datatype "Large Number" met zijn acht bytes biedt een veel groter bereik (-2^63 tot 2^63-1) voor berekeningen dan het datatype "Number" met vier bytes (-2^31 tot 2^31-1). Merk op dat door het activeren van het BIGINT datatype, een Access-databank niet langer compatibel is met eerdere versies van Access.

Eenvoudige sortering van eigendomskaarten

Voorheen was het vinden van een specifieke eigenschap onder vele andere in het venster Eigenschappen vaak een probleem, vooral als de eigenschap is opgenomen in formulieren en rapporten die zijn verspreid over meerdere tabbladen. In Access 2019 kunnen alle eigenschappen nu alfabetisch worden weergegeven door op de sorteerfunctie te klikken, wat het zoeken bijzonder eenvoudig en tegelijkertijd snel maakt. Met een tweede klik worden alle eigenschappen weer in de standaardinstelling weergegeven.

Nieuwe eigenschap "Labelnaam" in de besturingselementen

De nieuwe eigenschap "Label Name" die beschikbaar is in Access 2019 maakt het veel gemakkelijker om de naam van een controle in te voeren om er een labelcontrole aan toe te wijzen. Deze mogelijkheid om een labelnaam toe te kennen aan een controle verbetert ook de toegankelijkheid, aangezien deze nu ook door ondersteunende technologieën kan worden herkend en gespecificeerd.

Geoptimaliseerde herhaling van een ODBC-verbinding

Verbindingen tussen een Microsoft Access-database en een externe gegevensbron, zoals Microsoft SQL Server, die met behulp van het Open Database Connectivity Protocol (ODBC) worden gemaakt, konden voorheen alleen worden hersteld in het geval van een onderbreking door de Access-database vooraf te sluiten, omdat Access in oudere versies niet probeerde de verwijderde verbinding met de externe gegevensbron te herstellen.

Access 2019 biedt hier een verbeterde oplossing, waarbij eerst een foutmelding met een beschrijving van de fout wordt weergegeven. Vervolgens probeert Access automatisch opnieuw verbinding te maken met de gegevensbron zodra er een bewerking wordt uitgevoerd waarbij gegevens of objecten worden hergebruikt die een ODBC-verbinding vereisen. Hierdoor is het sluiten en heropenen van de Access niet meer absoluut noodzakelijk.

Verbetering van de toegankelijkheid in Access 2019

Ook de toegankelijkheid van Access is in de nieuwe versie aanzienlijk verbeterd om de toegang voor zoveel mogelijk gebruikers te vergemakkelijken. Veel van deze verbeteringen zijn doorgevoerd door de individuele specifieke Access-functies tot in detail te optimaliseren, maar ook meer algemene functies om het werken met Access zo efficiënt mogelijk te maken. Dit is met name het geval met de spraakuitvoerverbeteringen en de geoptimaliseerde integratie van Assistive Technology.

Optimalisatie van de stemuitvoerfuncties

De spraakuitvoer herkent nu extra besturingselementen die worden opgeroepen in formulieren, rapporten en datasheets:

 • Het lezen van kolomnamen in tabel-, query- en formuliergegevensbladen via spraakuitvoer is vereenvoudigd.
 • De uitgebreide of gereduceerde status van zoekvelden en comboboxen wordt ook herkend en kan dus worden afgelezen.
 • Zelfs met meerdere kolommen kunnen de regels "Referentieveld" of "Combo-box" nu worden herkend en gelezen.
 • In een dialoogvenster worden de namen van de optiegroepen met de status "geselecteerd" of "gedeactiveerd" nu herkend en gelezen.
 • In een datablad kan ook het pijlsymbool van een filter voor een kolom worden herkend en gelezen.
 • De commentaarfunctie van controles in een bepaalde vormsectie is verbeterd.
 • In de scanmodus is de navigatie verbeterd door links of rechts te klikken om bij een keuzerondje te komen en op de spatiebalk te drukken om tussen de twee te schakelen.

Verbeteringen bij gebruik van de High Contrast-modus in Access 2019

 • De knop "Filter" wordt weergegeven in de navigatiebalk van een record of formulier.
 • In het dialoogvenster Gegevenstaken beheren worden importen weergegeven die zijn opgeslagen op het tabblad Externe gegevens.
 • Kolomkoppen en opdrachtknoppen worden nu in datasheets weergegeven.

Andere toegankelijkheidsverbeteringen in Access 2019

Het gebruik van snelkoppelingen bij het werken met Access-databases helpt niet alleen om efficiënter te werken. Vooral voor gebruikers met een verminderd gezichtsvermogen of mobiliteit zijn ze een grote hulp en een onmisbaar alternatief voor het werken met de muis. De uitvoering van individuele acties in Access 2019 wordt verder verbeterd door het gebruik van nieuwe sneltoetsen:

 • De toetsencombinatie alt + H maakt een tabel.
 • Klik op Q om de filter van een tabelkolom te openen.
 • De toetsencombinatie FD opent het dialoogvenster Zoeken en vervangen.
 • Door te klikken op de toetscombinatie shift + F6 scrollt u door alle secties in een popup vorm.
 • Het bewerken van een nieuw waardenlijst-item is eenvoudiger: Hiervoor maakt de Lookup Wizard drie verschillende soorten lijsten aan om uit te kiezen: een zoekveld, een waardenlijst-veld of een veld met meerdere waarden.
 • De toetsencombinatie Ctrl + E opent het dialoogvenster Edit List Item.

dBASE-bestanden worden weer ondersteund

Access 2019 ondersteunt opnieuw .dbf bestanden, die nu opnieuw kunnen worden geïmporteerd, gelinkt of geëxporteerd.

Verbeteringen in de "Vertel me" tovenaar

Access 2019 biedt ook de mogelijkheid om suggesties van Access te ontvangen voor specifieke taken of vragen. Door de juiste termen in het veld "Tell Me" in de bovenste menubalk in te voeren, worden de juiste opties weergegeven. Eenvoudige vragen worden direct in het venster beantwoord; voor complexere vragen stelt "Tell Me" de hulp voor die het beste bij de zoekterm past.

Systeemvereisten voor toegang 2019

Access 2019 is beschikbaar in zowel 32-bits als 64-bits versies. Als gevolg daarvan kunnen de individuele hardware-eisen verschillen.

 • Besturingssysteem: Windows 10 (Enterprise, Home, Pro), Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz
 • RAM: min. 2 GB (32 bit), 4 GB (64 bit)
 • Grafisch: min. 1280 x 768, DirectX 9 met WDDM 2.0
 • Compatibel met: Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Beschikbare talen: Duits, Deens, Engels, Frans, Italiaans, Pools, Spaans en andere op verzoek.

Koop Access 2019 goedkoop als Office van Wiresoft

MS Access is meestal een integraal onderdeel van de respectievelijke Microsoft Office en is daarom niet direct beschikbaar als gekochte versie. Bij Wiresoft kunt u ook MS Access 2019 als één programma kopen - in tegenstelling tot veel andere software resellers - en dat tegen een bijzonder gunstige prijs!

Uw andere grote voordeel: bij de aankoop van deze Single User License hoeft u geen langdurige en meestal dure abonnementsverplichting aan te gaan en hoeft u geen tijdslimiet te accepteren voor het gebruik. Daarom is het zeker de moeite waard om Access 2019 te kopen als een enkele gebruikerslicentie van Wiresoft, aangezien u later geen betaalde updates hoeft te downloaden.

De functies van de aangeboden Access single user licentie zijn identiek aan die van de versie die is opgenomen in de Office Suite 2019. Dit betekent dat niet alleen kleinere bedrijven, maar ook freelancers kunnen profiteren van alle voordelen van de nieuwe Access 2019 - en daarmee geld kunnen besparen.

Naast Access 2019 kunt u in de Wiresoft Software Shop niet alleen oudere eerdere versies ervan kopen, maar ook vele andere Microsoft softwarelicenties tegen een speciale prijs. Dit zijn altijd originele Microsoft-producten. Ze maakten meestal deel uit van een volumelicentie van een bedrijf of hun gebruiksrechten werden bij de doorverkoop weer vrijgegeven. Dit beperkt echter niet de bruikbaarheid ervan, noch komt u als koper in een juridisch grijs gebied terecht. Toen Wiresoft de software kocht, werd de eerder geïnstalleerde software inclusief de licentie verwijderd, zodat deze weer gratis is en door een nieuwe gebruiker kan worden gebruikt. Als serieuze softwaredealer biedt Wiresoft alle Microsoft-producten uitsluitend aan als pure volledige versies, die dus onbeperkt en 100% bruikbaar zijn.

Als u vragen heeft over Access 2019 of een ander Office, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat en profiteer van ons deskundig advies.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT ACCESS 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken