Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10128
 • 543-06497
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 42,90 * € 46,90 * (8,53% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft Outlook 2016 is nog steeds een populaire versie van het beproefde programma voor het efficiënt afhandelen van het dagelijkse e-mailverkeer en de centrale organisatie en coördinatie van afspraken en contacten, een van de typische terugkerende taken in het moderne zakenleven. Het brede scala aan mogelijkheden en functies in Office Business  Outlook 2016 maakt productief en tegelijkertijd veilig werken mogelijk: De intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface ondersteunt zowel professionals als onervaren gebruikers bij het efficiënt uitvoeren van alle noodzakelijke taken. Uitgebreide zoekfuncties voor e-mails, inhoud en contacten maken het ook gemakkelijker om complexe en grote hoeveelheden gegevens te beheren. Dankzij de permanente synchronisatie van contacten enz. blijven gebruikers altijd up-to-date en missen ze nooit belangrijke berichten of komende vergaderingen. Desktop

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - de veelzijdige Office voor het beheer van e-mail, contacten, taken en meer - als een stand-alone programma

Microsoft Outlook 2016 is nog steeds een populaire versie van het beproefde Office voor het efficiënt afhandelen van het dagelijkse e-mailverkeer en de centrale organisatie en coördinatie van zakelijke afspraken en contacten, wat een van de typische terugkerende taken in het moderne bedrijfsleven is.

Het brede scala aan functies in Outlook 2016 maakt productief en veilig werken mogelijk: De intuïtief bruikbare en gebruiksvriendelijke desktopinterface ondersteunt zowel professionals als onervaren gebruikers bij het efficiënt uitvoeren van alle noodzakelijke taken. Uitgebreide zoekfuncties voor e-mails, inhoud en contactpersonen maken het ook gemakkelijker om complexe en uitgebreide hoeveelheden gegevens te beheren. De permanente synchronisatie van contacten enz. houdt de gebruikers op de hoogte en mist nooit belangrijke berichten of aankomende vergaderingen.

Ook het versturen van bestandsbijlagen gaat met Outlook 2016 nog sneller en eenvoudiger en biedt ook de mogelijkheid om voor elke geadresseerde individuele rechten toe te kennen.

Met de overzichtelijke navigatiebalk van Outlook 2016 zijn alle noodzakelijke functies voor het invullen van e-mails, taken, contactpersonen en agenda-items snel beschikbaar. De Outlook 2016 touch-optimized user interface kan nu uniform worden gebruikt op verschillende eindapparaten - en is nog gemakkelijker te gebruiken dan voorheen.

MS Outlook 2016 - anders alleen beschikbaar als onderdeel van de Office 2016 - kan bij Wiresoft als stand-alone programma worden aangeschaft - en dat tegen een bijzonder gunstige prijs. Omdat deze versie van het e-mailprogramma nog steeds onder Windows 7 draait, zullen vooral gebruikers die dit besturingssysteem willen blijven gebruiken, profiteren van de aankoop.

In de Wiresoft online shop vindt u niet alleen deze 2016-versie van Outlook, maar ook oudere of de nieuwste en andere MS Office afzonderlijk als gekochte versie - ook dit tegen een bijzonder gunstige prijs. Het volgende gedetailleerde overzicht toont u alle interessante functies in Outlook 2016.

Belangrijke en handige nieuwe Outlook-functies

De volgende functies die in Outlook 2016 zijn ingebouwd, zijn ontworpen om gebruikers te helpen de dagelijkse stroom van e-mail efficiënt te beheren, inclusief het snel vinden van inhoud, contactpersonen en documenten. De twee belangrijkste voordelen van Microsoft Outlook 2016 zijn het vinden en verzenden van bijlagen, wat nu nog makkelijker en sneller gaat.

Rolluikfunctie

Gebruikers waarvan de Outlook-mailbox is aangesloten op een Exchange Server zullen de voordelen van deze intelligente tool op prijs stellen: Clutter - genoemd naar de Engelse term "clutter" - scheidt onmiddellijk belangrijke e-mails van onbelangrijke wanneer ze aankomen en sorteert ze automatisch in hun eigen "junkmail", waardoor alle potentieel gevaarlijke inhoud, zoals onveilige links of malware, wordt gedeactiveerd. Ter herinnering, Outlook stuurt dagelijks een overzicht van alle e-mails die daar zijn opgeslagen. Dit stelt gebruikers in staat om zich te concentreren op de echt belangrijke boodschappen.

Deze functie moet apart worden geactiveerd, d.w.z. ze kan ook worden gedeactiveerd als dat nodig is. Clutter slaat het gedrag van een gebruiker op en herkent welke e-mails het eerst worden geopend, die later worden gelezen of volledig worden genegeerd. Zulke e-mails worden dan automatisch verplaatst naar de map "Junk". Zo leert het programma zelfstandig en verbetert het zijn eigen zoekfilters en -criteria meer en meer.

Instellen van virtuele zoekmappen in Outlook 2016 om sneller berichten of andere items te vinden.

Een virtuele zoekmap filtert alle e-mails of items die aan een bepaald vooraf gedefinieerd zoekcriterium voldoen en geeft ze vervolgens collectief weer. Zo bevat een zoekmap "Ongelezen berichten" alle ongelezen e-mails van een Outlook-mailbox, zelfs als ze in totaal verschillende mappen zijn opgeslagen. Het is ook mogelijk om mensen en contacten te zoeken.

De zoekopdracht in Outlook kan ook worden gewijzigd met behulp van de keuzelijst "Nieuw zoekgebied", die onmiddellijk de huidige map of postbus wijzigt.

Verbeterd adresboek

Het selecteren van de juiste geadresseerde van een e-mail gaat nu nog sneller met Outlook 2016. Bij het invoeren van een naam of door te klikken in het veld "Aan" stelt het programma geschikte contactpersonen uit het adresboek voor, of degenen met wie een gebruiker het vaakst communiceert.

Vind nog sneller hulpstukken

Microsoft Outlook 2016 maakt het nog eenvoudiger en dus sneller om bestanden te selecteren die als bijlage bij een e-mail zijn verzonden: door te klikken op "Attach file" krijgt de gebruiker een lijst te zien met alle bestanden die het laatst zijn gebruikt. Als het bijbehorende bestand hieronder staat, kan het met een enkele klik weer worden bijgevoegd. Dit verkort de omslachtige zoekprocessen aanzienlijk.

Bijlagen bevatten ook een eigen uitklapmenu met verschillende functies, dat met één klik kan worden geopend, opgeslagen, gekopieerd of verwijderd.

Verstuur bijlagen nog sneller

Nog grotere bestanden versturen gaat nog sneller met Microsoft Outlook 2016: OneDrive en SharePoint maken het mogelijk. Bestanden die online worden opgeslagen hoeven niet meer in een e-mail te worden geüpload, maar kunnen in de vorm van een link worden verstuurd. Deze functie versnelt niet alleen de verzending van "zware" bestandsbijlagen, maar vermindert ook de hoeveelheid gegevens in het e-mailvak. Daartoe kunnen aan de afzonderlijke bestanden die in OneDrive zijn opgeslagen ook bepaalde rechten voor het delen van de geadresseerden worden toegekend.

Assistent "U wenst" (Vertel het me)

De "Tell Me" (Engels: "You wish") wizard die in het lint van Office 2016 is geïntegreerd, ondersteunt onervaren gebruikers bij het zoeken naar of gebruiken van Outlook-functies; hij is te herkennen aan het icoontje in de vorm van een gloeilamp waarnaast een invoerveld staat. Daar typt een gebruiker gewoon in wat hij zoekt of wil doen, en "Tell Me" laat zien hoe het moet en waar de functie die hij zoekt zich bevindt in de menubalk, indien nodig biedt hij ook verdere ondersteuning voor complexere acties.

Assistent "Inzichten"

De "Inzichten" wizard - of "Intelligent Lookup" - is beschikbaar voor gebruikers in Outlook 2016 om een verklarende definitie of verdere informatie over individuele termen of details in een e-mail te verkrijgen. Door op de betreffende zin te klikken, wordt de Bing-ondersteunde Intelligent Search geactiveerd en wordt het resultaat direct in Outlook weergegeven zonder dat de gebruiker naar het internet hoeft over te stappen.

Touch-optimized, uniforme interface van Outlook 2016

Met de eenwording van het uiterlijk van Outlook 2016 en de andere Office zijn deze net geoptimaliseerd voor de touch-bediening onder Windows 10.

Outlook is nog gemakkelijker te gebruiken door de nieuwe integratie van veeggebaren - Swipe. Voor de acties "Markeren als gelezen", "Verwijderen", "Markeren", "Archiveren" en "Geen" kunnen de gebaren "Veeg links af" en "Veeg rechts af" worden toegewezen. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een e-mail in de mailbox te verwijderen of om een afspraak te maken. In dit geval wordt de betreffende e-mail weer in de mailbox getoond voordat de afspraak begint.

Nieuwe functies in Outlook 2016 voor beheerders:

Beheerders zullen onder andere de volgende twee kenmerken verwelkomen die de veiligheid van de gegevens en de bescherming van de deelnemers verder verbeteren:

 • Ondersteuning voor multi-factor authenticatie (MFA) in Outlook 2016 door integratie met de Active Directory Authentication Library beschermt organisaties verder tegen diefstal van belangrijke gegevens veroorzaakt door verloren of gestolen referenties, terwijl MFA een veilig alternatief voor wachtwoorden biedt, waarbij alle Office met een enkele klik worden beveiligd.
 • Om een verbinding met de Microsoft Exchange Server te kunnen gebruiken, is nu de vorige configuratie van de AutoDiscovery nodig, die de vorige registratie vervangt. Outlook haalt dan de verbindingsinstellingen voor Exchange direct uit de autodiscovery. Dit maakt profielen nog betrouwbaarder en minimaliseert tegelijkertijd de stappen die nodig zijn voor het configureren van de gebruikers en de implementatie.

Systeemvereisten voor Outlook 2016

Outlook 2016 is beschikbaar voor Windows in zowel 32-bits als 64-bits versies. Microsoft raadt u aan om de 32-bits versie te installeren omdat deze meer compatibel is met veel andere toepassingen en add-ins die kunnen worden gebruikt met Outlook of de andere Office.

 • Besturingssystemen: Windows 7 of hoger, Windows Server 2012 R2 of Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2 (Windows XP en Vista worden niet langer ondersteund)
 • Processor: x86 of x64 bit processor met 1 GHz en SSE2
 • Werkgeheugen: 1 GB RAM (32-bits), 2 GB RAM (64-bits)
 • Harde schijfruimte: minstens 3,0 GB vrij
 • Weergave: min. 1024 x 768
 • Grafische kaart: DirectX 10 grafische kaart vereist voor grafische hardwareversnelling

Koop Outlook 2016 als enkelvoudig programma van de Office Suite bij Wiresoft tegen een gunstige prijs

Outlook 2016 is een klassiek onderdeel van Microsoft's Office - het ontbreekt echter in de Home & Student editie - en is meestal niet los van een bijbehorend Office-pakket als een enkel programma beschikbaar. In de softwarewinkel van Wiresoft wordt Outlook 2016 echter ook als één programma te koop aangeboden - in tegenstelling tot de meeste andere verkopers van Microsoft-software.

Dus als u Outlook 2016 met Wiresoft koopt, profiteert u twee keer als u de andere Office 2016-programma's niet nodig hebt, want u krijgt de software 1. individueel en 2. tegen een bijzonder gunstige prijs! Naast particuliere gebruikers en zelfstandigen is de aanschaf van Outlook 2016 software van Wiresoft een bijzonder economische oplossing voor kleinere bedrijven.

Uw voordelen bij het kopen van een single user licentie van Outlook 2016 zijn dus: U koopt een single user licentie van Wiresoft, wat u niet verplicht tot een abonnement met betaalde en op de lange termijn dure updates, en er zijn geen beperkingen in de functionaliteit. Deze aankoopversie is alleen voor u geregistreerd.

Veilige softwareaankoop met Wiresoft: Gebruikte software van Wiresoft is absoluut legaal - en zonder enig risico voor u: want de Europese wetgever heeft dit uitdrukkelijk bevestigd! Elk Microsoft-programma dat bij Wiresoft te koop wordt aangeboden, of het nu deel uitmaakt van een volumelicentie of zogenaamde gebruikte software, is ook gecontroleerd op daadwerkelijke bruikbaarheid zonder tijds- of andere beperkingen, zodat het na de installatie op uw PC voor onbeperkte tijd en zonder beperkingen kan worden gebruikt.

Een enkele gebruikerslicentie voor Outlook 2016 die in de softwarewinkel wordt aangeboden, komt meestal van een grotere volumelicentie zoals die door bedrijven wordt gebruikt, of het is een gebruikte software die niet meer door de vorige koper wordt gebruikt en daarom is gedeïnstalleerd, zodat deze vrijelijk opnieuw kan worden gebruikt. Dit betekent ook dat het programma 100% bruikbaar is, omdat deze individuele software volledig identiek is aan Outlook 2016, dat ook is opgenomen in de Office Suite 2016.

Als gerenommeerde dealer van gebruikte Microsoft-software biedt Wiresoft ook alleen die volledige versies van Microsoft-programma's aan die identiek zijn aan de versies en edities die in de conventionele winkels verkrijgbaar zijn.

In de Wiresoft-softwareshop vindt u Outlook 2016 en de andere versies ervan, evenals de andere Office die u kunt kopen, en vele andere Microsoft-programma's.

Als u vragen heeft over Outlook 2016 of een ander Office, gebruik dan ons deskundig advies per e-mail, telefoon en in de chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën