Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OUTLOOK 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2021

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10489
  • 543-02647
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 85,90 * € 94,90 * (9,48% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft Outlook 2021 is de nieuwste versie van het beproefde programma voor de professionele organisatie van e-mailverkeer, maar ook voor de centrale planning en coördinatie van afspraken en contacten, zoals dat in het moderne dagelijkse leven gebruikelijk is op . in vergelijking met andere e-mailsoftware overtuigt Office Business Outlook Outlook 2021 door de grote hoeveelheid tools en mogelijkheden waarmee zelfs complexe projecten en uitgebreide communicatie kunnen worden beheerd. wordt ondersteund door de intuïtief bruikbare en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface van 2021 , waardoor zelfs onervaren gebruikers snel en gemakkelijk met de software aan de slag kunnen. Bovendien is het programma dankzij de voor aanraking geoptimaliseerde bediening ook op tablets en smartphones gemakkelijk te gebruiken. User 

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OUTLOOK 2021"

Microsoft Outlook 2021 - de veelzijdige Office-software voor het beheer van e-mails, contactpersonen, taken en meer - als zelfstandig programma

Microsoft Outlook 2021 is de actuele versie van het beproefde Office-programma voor de professionele organisatie van het e-mailverkeer, maar ook voor de centrale planning en coördinatie van afspraken en contacten, zoals dat in het moderne dagelijkse bedrijfsleven gebruikelijk is.

In vergelijking met andere e-mailsoftware overtuigt Outlook door de grote omvang van de tools en mogelijkheden waarmee zelfs complexe projecten en uitgebreide communicatie kunnen worden beheerd.

Gebruikers worden ondersteund door de intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface van Outlook 2021 , die zelfs onervaren gebruikers in staat stelt snel en gemakkelijk met de software aan de slag te gaan. Bovendien is het programma dankzij de voor aanraakbediening geoptimaliseerde bediening ook op tablets en smartphones gemakkelijk te gebruiken. De eenvoudige synchronisatie tussen verschillende eindapparaten zorgt ervoor dat gebruikers overal toegang hebben tot hun e-mails, contactpersonen, taken en afspraken met Outlook 2021.

Voor het dagelijkse kantoorwerk biedt de e-mailsoftware onder meer ook de mogelijkheid om overzichtelijke mappenstructuren en onderwerpsgebonden mappen aan te maken om e-mails e.d. op een zinvolle manier te ordenen. Intelligente functies helpen om het belangrijke van het onbelangrijke te scheiden en ze automatisch dienovereenkomstig te sorteren. Zo kunnen gebruikers alle relevante taken en belangrijke afspraken te allen tijde bijhouden. Vele nuttige functies helpen hen om zich op het wezenlijke te concentreren en zo kostbare tijd te besparen.

Met Outlook 2021 is het ook mogelijk om meerdere e-mailaccounts via een desktopinterface te beheren en ze aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen verschillende agenda's, met inbegrip van afspraken, worden gesynchroniseerd om overlappingen in de tijd te voorkomen. Dankzij de overzichtelijke navigatiebalk zijn alle functies voor e-mails, taken, contactpersonen en agenda's snel beschikbaar. De gebruikersinterface, die in Outlook 2021 is herzien, is nog intuïtiever en gebruiksvriendelijker dan voorheen.

MS Outlook 2021 is anders alleen verkrijgbaar als vast bestanddeel van de overeenkomstige Office-versie of vanaf een hoeveelheid van 5 licenties, maar bij Wiresoft kunt u het e-mailprogramma ook afzonderlijk kopen - en dat tegen een bijzonder gunstige prijs. Kopers van Outlook 2021 die willen profiteren van alle nieuwe voordelen, moeten er wel rekening mee houden dat de Office-software alleen draait onder Windows 10.

In de Wiresoft-onlineshop kunt u niet alleen deze actuele versie van Outlook 2021, maar ook oudere en andere Office-programma's tegen bijzonder lage prijzen als koopversie verkrijgen. Het volgende gedetailleerde overzicht geeft u een overzicht van alle interessante nieuwe functies in Outlook 2021.

De belangrijkste nieuwe functies in Outlook 2021 voor Windows

Outlook 2021 bevat een aantal verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van de vorige versie, die de dagelijkse organisatie van e-mailverkeer, afspraken en taken nog efficiënter maken. Vele vereenvoudigingen zijn bijzonder nuttig in de details en maken het gemakkelijker zich op de essentie te concentreren: van de classificatie van inkomende e-mails volgens hun relevantie tot de safe link service voor het herkennen van schadelijke links tot de tijdzoneoverschrijdende organisatie van afspraken.

De Inbox met Relevantie behandelt elke stortvloed van e-mails

De functie "Inbox met relevantie" helpt gebruikers letterlijk het kaf van het koren te scheiden - aangezien het e-mailverkeer van vandaag helaas ook veel overbodige berichten bevat, zo niet spam of berichten met malware-bijlagen, naast de echt belangrijke.

De functie verdeelt de inbox in twee tabbladen - met de labels "Relevant" en "Overig". De belangrijkste berichten worden uiteraard onder het eerste tabblad bewaard, maar de gebruiker wordt ook op de hoogte gebracht van andere e-mails, die onder "Andere" worden gerangschikt, en kan deze bekijken door van tabblad te veranderen. Verdere functies zoals "Gericht " kunnen worden gebruikt om afzonderlijke e-mails naar behoefte eenmalig of algemeen in het andere tabblad te sorteren. Om de Inbox met Relevantie te gebruiken, is echter een Microsoft Exchange-account een vereiste.

Gemakkelijk sorteren van e-mails

Voor gebruikers die de inbox niet met relevantie willen activeren of die zonder Exchange-account werken, biedt Outlook 2021 weer verschillende sorteeropties, evenals de filter "Ongelezen" in de berichtenlijst.

Markeer e-mails als "gelezen" wanneer u ze verwijdert

Vooral bij veel e-mailverkeer is een snel overzicht van alle ongelezen mails van groot belang, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Veel berichten zijn echter van geen belang en worden ongelezen gewist. Al deze ongelezen berichten die zich in de map "Verwijderde items" bevinden, kunnen nu met een paar klikken als gelezen worden gemarkeerd, zonder dat u op elk bericht afzonderlijk hoeft te klikken.

Focusmodus in Outlook 2021 vergemakkelijkt concentratie

Speciale aandacht verdient ook de nieuw geïntegreerde focusmodus, die precies het tegenovergestelde beoogt, d.w.z. een gebruiker afschermen van andere actieve programma's en berichten tijdens het lezen van e-mails of het organiseren van vergaderingen door deze tijdelijk te verbergen

Luisteren naar de inhoud van e-mails

Als het druk is op kantoor en de tijd dringt, kan het lezen van e-mails met veel inhoud in de weg zitten. Een oplossing voor dit probleem wordt geboden door Outlook 2021, in die zin dat e-mails ook in het programma kunnen worden voorgelezen, terwijl de ontvanger zich tegelijkertijd met andere, belangrijkere taken kan bezighouden.

Beveiliging van e-mailverkeer met de dienst Microsoft Safe Link

Outlook 2021 legt ook bijzondere nadruk op de beveiliging van gegevens in e-mails.

De nieuwe dienst Safe-Link beschermt tegen malware en phishingmails, die vooral in links verborgen zitten. Links die in een e-mail zijn opgenomen, worden door een veel betere preview weergegeven, terwijl op de achtergrond een realtime scanner op betrouwbare wijze malware en phishing-links uitfiltert.

Touch-geoptimaliseerd gebruik van Outlook 2021

Tablet- en smartphonegebruikers kunnen Outlook nog eenvoudiger gebruiken dankzij de nieuwe integratie van gebaren. Daartoe zijn de bewegingen "Vegen naar links" en "Vegen naar rechts" beschikbaar voor acties als "Markeren als gelezen", "Verwijderen", "Archiveren", "Markeren" en "Geen", die afzonderlijk kunnen worden toegewezen.

Weergave van drie tijdzones voor planning

Wereldwijde samenwerking tussen ondernemingen stelt nieuwe eisen aan de organisatie van projecten en afspraken. Outlook 2021 biedt nu de mogelijkheid om meerdere tijdzones aan een agenda toe te voegen. Dit geeft de lokale beschikbaarheidstijd van alle deelnemers weer, zodat bij het plannen van internationale vergaderingen gemakkelijk een tijd kan worden gekozen die iedereen past.

Mis geen afspraak herinneringen

Om ervoor te zorgen dat belangrijke afspraken niet worden gemist, biedt Outlook 2021 verschillende manieren om u eraan te herinneren. Het is mogelijk om ofwel een opvallende herinnering te tonen boven het momenteel geopende venster, ofwel de aandacht erop te vestigen door een discreet knipperen in de taakbalk.

De deelnemers aan een vergadering weergeven

Om te weten wie deelneemt aan een door een andere deelnemer georganiseerde vergadering, kunnen de antwoorden van andere personen op het overeenkomstige verzoek nu worden weergegeven in Outlook 2021 op de eigen PC.

Verbeter de visuele impact van e-mails met SVG-bestanden

E-mails kunnen ook aan informatie-inhoud en impact winnen door visuele inhoud, bijvoorbeeld doordat de afzender een vectorafbeelding invoegt - ook wel Scalable Vector Graphics (SVG) genoemd. Outlook 2021 bevat een selectie van dergelijke SVG-motieven die gratis kunnen worden gebruikt.

Het voordeel van vectorafbeeldingen is enerzijds hun schaalbaarheid: ze kunnen worden vergroot of verkleind zonder verlies van beeldkwaliteit en kunnen ook naar wens worden gedraaid. Bovendien zijn er verschillende filters beschikbaar voor bewerking, bijvoorbeeld om de kleur te veranderen.

Toegankelijke communicatie in Outlook 2021

Outlook 2021 biedt ook de mogelijkheid van drempelloze communicatie, zodat e-mails e.d. ook kunnen worden gelezen en begrepen door mensen die beperkt zijn door een handicap. Daarbij past het programma internationaal geldende normen toe. Overeenkomstige oplossingen worden weergegeven in de lijst "Aanbevolen acties". De ondersteunende foutcorrectie kan reeds in Outlook 2021 worden geactiveerd bij het opstellen van een bericht, zodat niets het spontaan opstellen van berichten meer in de weg staat. De automatische suggesties voor verbetering kunnen met een klik worden aanvaard en automatisch in Outlook worden geïmplementeerd.

Systeemvereisten voor Outlook 2021

Outlook 2021 is beschikbaar voor Windows in zowel een 32-bit als een 64-bit versie. De 32-bit versie wordt standaard geïnstalleerd. Het voordeel ervan ligt in de grotere compatibiliteit met vele andere toepassingen en add-ins die samen met de Office-programma's kunnen worden gebruikt.

  • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 of Windows Server 2022
  • Processor: 1.1 GHz of sneller (dual core)
  • Harde schijf: ten minste 4 GB
  • Geheugen: min. 4 GB RAM
  • Grafische kaart: min. 1.280 x 768 pixels (vanaf 4K is de 64-bit versie van Office vereist)

Koop Outlook als een enkel programma van de Office Suite 2021 tegen een redelijke prijs bij Wiresoft

Als een klassiek onderdeel van Microsoft Office suites, is Outlook 2021 meestal alleen beschikbaar binnen het bijbehorende Office pakket. Wiresoft biedt echter ook Outlook 2021 te koop aan als een stand-alone programma - in tegenstelling tot de meeste andere Microsoft-softwareleveranciers. Als u geen ander Office-programma wilt gebruiken, profiteert u dubbel bij de aankoop van software bij Wiresoft, want u krijgt Outlook 2021 individueel tegen een bijzonder voordelige prijs!

Uw voordelen bij de aankoop van Outlook 2021 bij Wiresoft: U krijgt een licentie voor één gebruiker die u niet verplicht tot een duur abonnement met betalende updates, noch enige beperkingen op de functionaliteit bevat. Het is een pure koopversie die alleen op uw naam staat.

Veilige software-aankoop bij Wiresoft: De Outlook 2021-licentie voor één gebruiker die u in onze software-shop koopt, is meestal afkomstig van een grotere volumelicentie of is een gebruikte software die niet meer door de oorspronkelijke koper wordt gebruikt. Het scala aan functies is 100% bruikbaar en volledig identiek aan Outlook 2021, dat ook deel uitmaakt van de Office Suite 2021. Als gerenommeerde handelaar in gebruikte Microsoft-software biedt Wiresoft ook alleen officiële volledige versies aan die identiek zijn aan de Microsoft-programma's die in andere winkels verkrijgbaar zijn.

Gebruikte software kopen bij Wiresoft is absoluut legaal en zonder risico: noch u, noch wij bevinden ons in een juridisch onveilige zone! Bovendien is elk Microsoft-programma dat bij Wiresoft wordt aangeboden, of het nu gaat om gebruikte software of om een deel van een volumelicentie, door ons getest op zijn reële, foutloze bruikbaarheid, zodat het na de aankoop en het downloaden volledig en onbeperkt kan worden gebruikt.

Vooral particuliere gebruikers, freelancers en kleine bedrijven kunnen profiteren van alle voordelen van Outlook 2021 door de software van Wiresoft te kopen. In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen Outlook, maar ook alle andere Office-programma's te koop, evenals vele andere Microsoft-programma's.

Als u vragen hebt over Outlook 2021 of een ander Office-programma, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies via e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën