Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT PUBLISHER 2021

MICROSOFT PUBLISHER 2021

€ 162,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Publisher 2021 - het enige programma in de aankoopversie Publisher 2021  is...meer
Productinformatie "MICROSOFT PUBLISHER 2021"

Microsoft Publisher 2021 - het enige programma in de aankoopversie

Publisher 2021 is het veelzijdige, krachtige programma van Microsoft voor professionele desktop publishing. Niet alleen bedrijven, maar ook particuliere gebruikers, zoals scholieren en studenten, kunnen de software gebruiken om allerlei overtuigende publicaties te maken - van beeldbewerking en lay-out tot het maken van afdrukbare sjablonen. Naast een uitgebreide catalogus van sjablonen voor flyers, brochures en meer uitgebreide catalogi, zijn er vele hulpmiddelen en effecten beschikbaar om ze te ontwerpen en verder te bewerken volgens individuele ideeën. Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en een overzichtelijke indeling van de tools kunnen zelfs onervaren gebruikers en beginners snel aan de slag met Publisher 2021 en printmedia maken die voldoen aan zelfs hoge normen, maar ook gewoon logo's, pictogrammen en andere beeldelementen.

Net als in de andere Office-programma's van versie 2021 kan het uiterlijk van het lint individueel aan de eigen behoeften worden aangepast, wat voor veel duidelijkheid zorgt.  MS Publisher 2021 is daarom de juiste partner om uw creatieve ideeën overtuigend en vakkundig te realiseren.

Hoge compatibiliteit met verschillende formaten en programma's

Het opmaakprogramma staat uiteraard het gebruik toe van de gebruikelijke bestandsformaten, waaronder .JPG en .PDF, alsook Microsofts eigen formaten .XPS en .PUB; deze laatste kunnen zelfs worden geopend met een Adobe opmaakprogramma. Dit betekent dat afdrukbestanden die met MS Publisher zijn gemaakt, ook met andere opmaaksoftware kunnen worden gebruikt, wat de compatibiliteit van Publisher 2021 vergroot. En het HTML-formaat is beschikbaar voor het maken van nieuwsbrieven.

Publisher kan ook bestanden importeren uit andere Office-programma's, zoals Excel-diagrammen en -tabellen of reeds opgemaakte Word-teksten.

Tot slot verzamelt en verpakt de praktische Pack & Go wizard automatisch alle bestanden die bij een publicatie horen en nodig zijn voor het afdrukken (bijv. afbeeldingen, grafieken en lettertypen) in één bestand, dat u vervolgens alleen nog maar naar een afdrukservice of copyshop hoeft te sturen of via de Microsoft Cloud beschikbaar hoeft te maken.

Kort overzicht van de innovaties in Publisher 2021

Naast vele optimalisaties kenmerkt deze nieuwe versie van Microsoft Publisher zich door uitgebreide gebruiksmogelijkheden: Zo kan Publisher 2021 ook worden gebruikt op apparaten met aanraakfunctionaliteit en met een stylus. Bovendien kunnen Publisher-documenten ook met anderen worden gedeeld via de Microsoft-clouddienst OneDrive. Dankzij de betrouwbare realtime bijwerking van de daar opgeslagen bestanden en de hoge veiligheidsnormen die met Data Loss Prevention worden gegarandeerd, is het werken aan Publisher layout-documenten in teamverband niet alleen efficiënt maar ook veilig.

Publisher 2021 biedt onder meer de volgende functies en kenmerken:

  • Een aparte kolom is nu beschikbaar in het ontwerpgebied voor het bewerken van meerdere afbeeldingen.
  • Afbeeldingen kunnen intuïtief en onmiddellijk worden uitgewisseld met drag & drop.
  • Talrijke nieuwe beeldeffecten zijn beschikbaar: b.v. schaduwen, lichteffecten, 3D-effecten en ook reflecties.
  • Deze kunnen ook worden gebruikt voor het ontwerpen van teksten.
  • Voor het gebruik van een online fotodienst of digitaal drukwerk kunnen de voltooide publicaties ook in JPG-formaat worden opgeslagen.

Publisher 2021 is normaal gezien enkel beschikbaar als vast onderdeel van bepaalde MS Office versies, maar bij Wiresoft kan u de publicatiesoftware ook afzonderlijk kopen. Om de MS Publisher 2021 versie te kunnen gebruiken op uw computer of een ander Windows-compatibel eindapparaat, is het Windows 10 besturingssysteem een verplichte vereiste.

In de Wiresoft onlineshop kunt u de nieuwste versie van Publisher 2021 evenals oudere versies en vele andere Office-programma's tegen een bijzonder lage prijs als single-user versie aanschaffen, volledig zonder software-abonnement. Het volgende gedetailleerde overzicht toont alle interessante en belangrijke nieuwe functies in Publisher 2021.

De reeks functies in Microsoft Publisher 2021

Publisher 2021 bevat zowel verbeteringen aan de reeds beproefde bestaande functies en gereedschappen als enkele vernieuwingen, ook in de vrij te gebruiken graphics en sjablonen, zodat het spectrum van toepassingsmogelijkheden in deze versie nog breder is dan voorheen.

Gebruik van ontwerpsuggesties bij het ontwerpen van documenten

Zodra u Publisher 2021 start, wordt een uitgebreide catalogus met ontwerpsjablonen weergegeven, met suggesties voor een groot aantal verschillende drukdocumenten in gangbare formaten: van eenvoudige visitekaartjes tot flyers voor mailing tot uitgebreide catalogi. Elk van de sjablonen kan verder worden aangepast - kleuren, lettertypes en opmaak kunnen worden vervangen of aangevuld door andere. Het bestand van het originele sjabloon blijft altijd bewaard, zodat het steeds opnieuw kan worden geraadpleegd, omdat het nieuw ontworpen sjabloon als een kopie wordt opgeslagen.

Vooral beginners en onervaren gebruikers zullen deze documentpresets waarderen om elke keer weer een aantrekkelijk vormgegeven afdrukresultaat te bereiken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen sjablonen en lay-outs te ontwerpen. Deze kunnen ook worden opgeslagen als sjabloon of als hoofdbestand, zodat ze de volgende keer onmiddellijk beschikbaar zijn. Dit bespaart professionals veel tijd en zorgt ervoor dat alle documenten die erop gebaseerd zijn er consistent uitzien en dezelfde kwaliteit hebben.

Bouwstenen gebruiken voor publicaties

Om ervoor te zorgen dat documenten er in verschillende formaten en media steeds hetzelfde uitzien, kunnen in Publisher 2021 ook zogenaamde bouwstenen worden gebruikt. Dit zijn typische elementen zoals koppen, maar ook kaders, boxen, enz. Net als bij de sjablonen kunnen gebruikers de in Publisher geïntegreerde bouwstenen gebruiken of hun eigen bouwstenen creëren.

Afbeeldingen en grafieken rechtstreeks in Publisher 2021 bewerken

Afbeeldingen en foto's kunnen rechtstreeks worden ingevoegd vanaf de PC, uit de Microsoft ClipArt bibliotheek of via de Bing afbeeldingen zoekfunctie of vanuit een online fotoalbum. Deze kunnen op elk moment worden verwisseld en vervangen met behulp van drag & drop. Met de liniaalfunctie kunnen ze na het inbrengen tot op de millimeter nauwkeurig op de gewenste positie worden geplaatst.

In een Publisher-document geïmporteerde afbeeldingsbestanden kunnen zelfs achteraf worden bewerkt; het is mogelijk de kleurtoon en de kleurintensiteit aan te passen en ook het afbeeldingsformaat op het gewenste formaat in te korten. Het is ook mogelijk om verschillende effecten zoals schaduwen en reflecties toe te voegen aan afbeeldingen en teksten om ze te laten opvallen.

De schaalbare SVG-vectorafbeeldingen die in Publisher 2021 beschikbaar zijn, behouden ook bij vergroting hun scherpte en zorgen dus altijd voor een professionele weergave; de 3D-objecten daarentegen kunnen naar wens worden gedraaid om het gewenste beeld te verkrijgen.

Gebruik praktische tekstvakken

Bij het opmaken van langere teksten die zich over meerdere bladzijden uitstrekken of door illustraties worden onderbroken, zijn er enkele handige hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen bij het bijhouden van de opmaak: Als er bijvoorbeeld te veel tekst in een tekstveld wordt ingevoegd, geeft een klein vakje rechtsonder in het kader dit aan met weglatingstekens. Het bestaande tekstveld kan dan eenvoudig met de muis worden vergroot, of meerdere van dergelijke tekstvelden worden aan elkaar gekoppeld, zodat de resterende tekst automatisch in het volgende veld verschijnt. Deze functie is bijzonder praktisch voor latere wijzigingen van de tekst, bv. als deze wordt ingekort of aangevuld.

Publisher-documenten personaliseren en delen

Om gepersonaliseerde mailings te maken, kunnen namen, foto's of zelfs weblinks van alle geadresseerden automatisch worden toegevoegd. En om een concept of een afgewerkte lay-out met andere medewerkers te delen, kunnen hun e-mailadressen rechtstreeks in een document worden ingevoegd, waardoor het verzenden nog sneller gaat. Door gebruik te maken van Microsofts cloud-diensten OneDrive in Publisher is het ook mogelijk gegevens online op te slaan zodat ontvangers er via een link toegang toe kunnen krijgen.

Publisher 2021 heeft afdrukmogelijkheden in elke kwaliteit

Afhankelijk van het doel waarvoor flyers, brochures, uitnodigingskaarten en ander reclamemateriaal, maar ook zuiver privé-drukwerk moeten worden gemaakt, biedt Publisher 2021 uitgebreide mogelijkheden voor drukwerk en natuurlijk ook voor de vormgeving. Dit betekent dat drukwerk voor elke doelgroep in de gewenste kwaliteit kan worden geproduceerd. Voor digitaal afdrukken via een onlinedienst kunnen Publisher-documenten ook worden opgeslagen in het gebruikelijke .JPG-formaat.

Algemene systeemvereisten voor Microsoft Publisher 2021

De Office-software Publisher 2021 kan in twee versies worden gedownload: 32-bit en 64-bit. De 64-bit versie wordt standaard geïnstalleerd, maar alleen de 32-bit versie kan worden geïnstalleerd op een 32-bit besturingssysteem met een x86-processor. Afhankelijk van de gekozen versie kunnen de individuele hardwarevereisten verschillen - bijvoorbeeld wat betreft werkruimte en geheugen op de harde schijf. De volgende minimumeisen moeten in acht worden genomen:

  • Besturingssystemen:  Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 of Windows Server 2022
  • Processor: min. 1,6 GHz of sneller
  • Harde schijf: min. 4 GB beschikbare schijfruimte
  • Werkgeheugen: min. 4 GB RAM
  • Grafische kaart: min. 1.280 x 768 pixels, DirectX 9 of hoger met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10

Koop Microsoft Publisher 2021 voor een lage prijs als een enkel programma bij Wiresoft

MS Publisher is een klassiek onderdeel van sommige Microsoft Office suites en is daarom gewoonlijk niet afzonderlijk verkrijgbaar, maar alleen samen met de andere Office programma's. Bij Wiresoft kunt u Publisher 2021 ook als één enkel programma kopen - in tegenstelling tot veel andere leveranciers van Microsoft-softwareprogramma's - en vooral als koopversie.

Uw voordelen: Deze licentie voor één gebruiker van Publisher 2021 verplicht u niet tot een in de tijd beperkt abonnement met verplichte updates of mogelijke beperkingen in het gebruik van de functies. Het is daarom dubbel de moeite waard voor u om Publisher 2021 van Wiresoft als een enkel programma te kopen, vooral als u niet alle Office-programma's nodig hebt.

Veilige software-aankoop bij Wiresoft: De hier gekochte licentie Publisher 2021 voor één gebruiker is meestal afkomstig van een grotere volumelicentie van een onderneming en vertegenwoordigt daarom een zogenaamde gebruikte software - qua functie-omvang is ze echter identiek aan de programmaversie Publisher die ook in de Office Suite 2021 is opgenomen. Daarom kunnen wij het u aanbieden tegen een bijzonder gunstige prijs!

Bovendien loopt u geen juridisch risico bij de aankoop van gebruikte software, aangezien de handel in gebruikte software uitdrukkelijk bij wet is toegestaan. Bovendien werd elk Microsoft-programma dat bij Wiresoft beschikbaar is, ongeacht of het vroeger gebruikt of ongebruikt was, eerst getest op zijn actuele en foutloze bruikbaarheid. Daarom is de Publisher Software onmiddellijk 100% bruikbaar voor onbeperkte duur na uw aankoop en download op uw PC.

Omdat Wiresoft als serieuze, betrouwbare softwarehandelaar alleen volledige programmaversies aanbiedt die identiek zijn aan de versies die bij Microsoft verkrijgbaar zijn en die ook niet van onveilige bronnen afkomstig zijn.

Vooral freelancers en KMO's, maar ook privé-gebruikers profiteren van alle voordelen van Publisher 2021 wanneer ze software kopen bij Wiresoft, omdat ze geld besparen. In de Wiresoft Software Shop kunt u MS Publisher kopen, evenals vele andere Office-programma's en andere Microsoft-programma's.

Als u vragen hebt over MS Publisher 2021 of een ander Microsoft-programma, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken