Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT ACCESS 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2013

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10031
 • 077-06126
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + Licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft Access 2013 is een andere versie van het krachtige databankbeheersysteem om gegevens in gestructureerde vorm vast te leggen en beschikbaar te maken voor verschillende soorten verder gebruik. Microsoft Access 2013 biedt geschikte interfaces die niet alleen de invoer van - maar ook van PDF-bestanden mogelijk maken, maar vooral van vele soorten SQL-databases. Intuïtieve hulpmiddelen stellen zelfs onervaren gebruikers in staat om snel met de software aan de slag te gaan en verschillende soorten databasetoepassingen te maken volgens hun individuele behoeften - vooral voor goederenbeheer in bedrijven en voor gegevensbeheer en projectmanagement, maar ook voor privédoeleinden. 2013 is daarom bij uitstek geschikt voor kleine tot middelgrote databases met maximaal 10 gebruikers. Excel Access

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 als standalone programma

Microsoft Access 2013 is de zoveelste versie van het krachtige databasemanagementsysteem van Microsoft om gegevens in een gestructureerde vorm vast te leggen en beschikbaar te maken voor diverse vormen van verder gebruik. Access 2013 biedt geschikte interfaces waarmee niet alleen Excel- en PDF-bestanden kunnen worden geïmporteerd, maar ook uit vele soorten SQL-databases. Intuïtieve tools stellen zelfs onervaren gebruikers in staat om snel met de software aan de slag te gaan en verschillende soorten databasetoepassingen te creëren naar gelang van hun individuele behoeften - met name voor goederenbeheer in bedrijven, gegevensadministratie en projectbeheer, maar ook voor privédoeleinden. Access 2013 is daarom bij uitstek geschikt voor kleine tot middelgrote databases met maximaal 10 gebruikers.

Access biedt de gebruikers daartoe talrijke geïntegreerde sjablonen en lay-outs waarmee typische toepassingen snel en eenvoudig kunnen worden gecreëerd op basis van de desktopinterface die vertrouwd is van Office 2013. Bovendien biedt de software uitgebreide rapportagefuncties voor een professionele evaluatie van de status quo en andere rapporten.

Via Office 365 of een SharePoint-verbinding biedt Access 2013 ook alle voorwaarden voor een vereenvoudigde teamsamenwerking. Gebruikers die Windows 8 al als besturingssysteem gebruiken, kunnen ook profiteren van de geoptimaliseerde aanraakfunctionaliteit en de software ten volle gebruiken op overeenkomstige eindapparaten.

De belangrijkste nieuwe functie van Access 2013 is echter de Access Web App! Eenmaal aangemaakt kan dit type database via SharePoint worden gepubliceerd, zodat alle werknemers met toegangsrechten er toegang toe hebben en er in real time mee kunnen werken.

Access 2013 is meestal alleen beschikbaar als vast onderdeel van de MS Office edities Professional en Professional Plus (of via een abonnement). Door de aankoop van de single versie van Access 2013 bij Wiresoft, hebben niet alleen de gebruikers van andere Office 2013 edities, maar ook gebruikers die geen Office versie geïnstalleerd hebben, de mogelijkheid om deze software op hun PC te gebruiken. Access 2013 biedt met name het voordeel dat het programma nog steeds wordt ondersteund door oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf Windows 7 - wat vooral voordelen biedt voor gebruikers die niet willen overschakelen op het huidige besturingssysteem.

In de online shop van Wiresoft kunt u de 2013-versie van MS Access kopen, alsook andere versies van de software, waaronder de allernieuwste editie, tegen een redelijke prijs als licentie voor één gebruiker - net als de andere Office programma's. Het volgende overzicht biedt een inleiding tot de belangrijkste functies en kenmerken in Access 2013.

Databaseapplicaties afzonderlijk configureren en bewerken in Access 2013

Door de integratie van de Microsoft Jet Engine als databasesysteem biedt Access alle hulpmiddelen van een geïntegreerde ontwikkelomgeving, die dankzij de grafische gebruikersinterface bij uitstek geschikt is voor het maken van typische databasetoepassingen. Access 2013 biedt de gebruiker daartoe veel visuele programmeerobjecten die al zijn toegesneden op databasetoegang; dit maakt het mogelijk om efficiënt en snel geschikte toepassingen te maken zonder veel programmeerkennis te hoeven hebben.

Als Relational Database Management System (RDBMS) biedt Access 2013 ten opzichte van vergelijkbare databanksystemen het doorslaggevende voordeel dat de via dit systeem verzamelde gegevens flexibel kunnen worden gebruikt, zodat de gebruikers de mogelijkheid hebben deze op elk moment bij te werken en dus ook te wijzigen, aan te vullen of zelfs weer te verwijderen. Dit transactiegerichte ontwerp maakt MS Access 2013 ideaal voor het beheer van bedrijfsrelevante gegevens en de ondersteuning van operationele systemen in bedrijven; typische taken omvatten niet alleen het vastleggen en beschikbaar stellen van projecten en takenlijsten, maar ook van contactendatabases en, vooral in winkelsystemen, het bijhouden en beheren van voorraden.

Access 2013 ondersteunt de SQL-92 database query taal, en Access gebruikt zowel het oudere .mdb als het nieuwere .accdb formaat (kort voor Microsoft Access Database) als zijn Standard data formaat, dat ook kan worden geopend door programma's buiten Microsoft. Bij het linken naar een externe gegevensbron kunnen andere Access versies en niet-Access formaten worden gebruikt.

Met Access 2013 kunnen verschillende vormen en objecttypes van databases worden gemaakt of gebruikt - waaronder:

 • Formulieren voor gestructureerde gegevensinvoer
 • Specificaties voor invoer en uitvoer
 • Tabellen voor de opslag van gegevens
 • Query's voor verdere verwerking van vastgelegde gegevens
 • Rapporten voor de uitvoer van vastgelegde gegevens
 • Macro's voor het automatiseren van bepaalde processen
 • Visual Basic modules voor de vereenvoudiging van bepaalde processen
 • Koppelingen tussen tabellen, met inbegrip van de definitie van integriteitsvoorwaarden

Vooral de formulieren die in Access 2013 individueel kunnen worden aangemaakt, zijn een uiterst praktische functie voor het invoeren en beheren van gegevens, niet alleen handmatig, maar ook automatisch via interfaces. Zo kunnen afzonderlijke gegevensrecords in de formulierweergave op een gestructureerde en overzichtelijke manier worden weergegeven, wat de invoer en het onderhoud veel gemakkelijker maakt. Voor het naar wens maken van deze Access AutoForms zijn diverse zogenaamde formulier layout tools beschikbaar.

Apps maken met Access 2013

De belangrijkste vernieuwing die Access 2013 te bieden heeft, zijn echter de apps! Met de geïntegreerde tools kunnen gebruikers verschillende apps maken, zelfs zonder programmeerkennis. Daartoe moet eerst het juiste gegevenstype worden gekozen, zodat Access daarvoor automatisch een complete databasestructuur aanmaakt, die al een gebruikersvriendelijke interface heeft. Naast de typische basisfuncties bevat de app al diverse Standard-commando's voor het toevoegen of bewerken van gegevens en voor navigatie.

Bedieningselementen kunnen naar behoefte worden geplaatst of verplaatst naar een specifieke positie zonder dat de lay-out extra hoeft te worden aangepast. Deze functie werkt intuïtief, dus gebruikers klikken en slepen een element naar de gewenste plaats, en andere bedieningselementen die zich daar bevinden worden automatisch opzij geschoven om de juiste ruimte te creëren.

Access-webtoepassingen kunnen online toegankelijk worden gemaakt via een webbrowser door ze aan Microsoft SharePoint te koppelen als een SharePoint-app, waardoor ze met andere gebruikers kunnen worden gedeeld. Dit betekent dat databases die in Access zijn gemaakt, niet alleen lokaal op een PC kunnen worden gebruikt, maar ook onafhankelijk van de locatie via een beschikbare webverbinding.

Andere voordelen van het beschikbaar stellen van Access-apps via SharePoint zijn enerzijds de mogelijkheid om informatie te verkrijgen over het gebruik van de desbetreffende app zelf, en anderzijds de mogelijkheid om dergelijke informatie die via de app is gegenereerd, te traceren.

Het verbinden van Access 2013 met Microsoft SQL Server en Azure SQL Database zorgt ook voor een verhoogde betrouwbaarheid en veiligheid, evenals schaalbaarheid van gegevens - zowel bij implementatie in de cloud als on-premises.

Systeemvereisten voor Microsoft Access 2013

Het Access 2013 Office programma wordt door Microsoft aangeboden in de volgende versies: 32-bit en 64-bit. De 32-bits versie van Access 2013 wordt ondersteund op de Windows besturingssystemen Windows 7, Windows 8, en Windows 8.1.

De 64-bits versie van Access 2013 wordt ondersteund op Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2012, naast deze Windows besturingssystemen die worden ondersteund door de 32-bits versie. Afhankelijk van de versie verschillen ook de hardwarevereisten voor RAM en ruimte op de harde schijf. De volgende minimumeisen zijn derhalve van toepassing:

 • Besturingssystemen: Windows 7, Windows 8; respectievelijk Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2012
 • Het gebruik van de multi-touch functionaliteit is geoptimaliseerd voor Windows 8
 • Processor: min. 1 GHz of sneller - x86- of x64-bit processor
 • Geheugen (RAM): ten minste 1 GB (32-bit); 2 GB (64-bit)
 • Harde schijf: min. 3 GB
 • Scherm: Minimale resolutie van 1.024 x 576 pixels en een grafische kaart die DirectX10 ondersteunt

Microsoft Access 2013 bij Wiresoft kopen goedkope single

MS Access 2013 is een klassiek, vast onderdeel van de MS Office edities Professional en Professional Pro en is daarom niet afzonderlijk verkrijgbaar als koopversie, maar alleen met een van deze Office pakketten of in een betaald abonnement. In de Wiresoft online shop kunt u het Access 2013 programma individueel kopen - zonder de andere abonnementsoptie met eventueel verplichte updates; d.w.z. dat u bij deze aankoop alleen deze eenmalige kosten maakt. Dit is een volledige versie van het programma, dat dezelfde reeks functies heeft als de Office 2013 softwarecomponent, met als enige verschil dat het om een enkele licentie van Access 2013 gaat, die uitsluitend door u wordt gebruikt.

Veilige software-aankoop bij Wiresoft: Access 2013 kopen bij Wiresoft is niet alleen bijzonder voordelig, maar ook veilig: deze aangeboden Access 2013 single-user licentie komt oorspronkelijk uit een grotere volumelicentie, zoals die anders alleen in een groter bedrijf wordt gebruikt. Deze bedrijven hebben het wettelijke recht om bijvoorbeeld ongebruikte softwarelicenties aan Wiresoft te verkopen - hetzij omdat ze niet nodig zijn en overtollig zijn, of omdat deze programmaversie door een nieuwere is vervangen of niet langer wordt ondersteund wegens een wijziging in hardware of besturingssysteem. In dit geval worden deze verwijderd uit de volumelicentie en omgezet in individuele licenties en vervolgens aangeduid als gebruikte software. De algemene functionaliteit wordt hierdoor echter niet beïnvloed, aangezien de software zelf niet kan verslijten. Wiresoft verkoopt ook alleen volledige versies van Access en andere Microsoft-programma's die identiek zijn aan de originele Microsoft-versies en afkomstig zijn van veilige en legale bronnen.

Wanneer u bij Wiresoft gebruikte software koopt, neemt u geen enkel juridisch risico, aangezien zowel de verkoop als de aankoop van gebruikte software door de wet beschermd is.

Na uw aankoop en download kunt u de Access 2013-software die u hebt gekocht onmiddellijk op uw pc installeren en activeren met een geldige volumelicentiesleutel - ook wel een Multi-Activation Key (MAK) genoemd - en onbeperkt gebruiken.

Software kopen bij Wiresoft is een bijzonder voordelige oplossing voor het gebruik van anders dure of individueel niet verkrijgbare programma's, waarvan niet alleen freelancers en KMO's, maar ook privé-gebruikers profiteren. Op die manier krijgen ze alle voordelen die Access 2013 te bieden heeft tegen een lage prijs, en besparen ze nog geld ook!

In de Wiresoft Software Shop vindt u nieuwere en oudere versies van Access 2013, evenals vele andere Office- en andere Microsoft-programma's als koopversie. Als u vragen hebt over MS Access 2013 of een ander Microsoft-programma, kunt u ons advies vragen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT ACCESS 2013"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT ACCESS 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën